|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cytat:
Mógłby mi ją ktoś przesłać na maila?? Bardzo proszę...Would you help me understand?? If I have just one day, I'll tell you that I miss you...
|
|
|
#4592 |
|
Rozeznanie
|
B A B Y dziękuje ślicznie za odpowiedź! Kminiłam i wpatrywałam się w ten monitor, gdzie pisze to cholerne "załóż wątek", aż oczy na wierzch mi wychodziły - ale bez skutku
Pozdrawiam |
|
|
|
#4593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo to raczej przypuszczenie że gdybym miała tylko jeden dzień, to bym ci powiedziała... a nie mam tylko jeden dzień to ci powiem ze tesknie.... W każdym razie podoba mi sie wiec pozyczam ale w mojej wersji
|
|
#4594 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też mi się wydaję , że tak powinno być )Opisiki znajomych: "Są też marzenia, które nie spełnią się..." Znam cie na pamiec, ty mnie pewnie tez.. <3Czerpię z róż potoków niebiańskie rozkosze... "Kiedy żaden pociąg pośpieszny nie śpieszy się do mnie" Nauczymy się kochać,przestaniemy się bać ![]() Nie spychaj mnie na dno przepasci olbrzymiej.. Na wszystko znajdę odpowiedź... Na ciebie znajdę sposób Więc spleć palce z moimi palcami I chodź, prowadź i daj się prowadzić
|
|
#4595 |
|
Rozeznanie
|
Ciagle sama, czy gdzie Ty jestes?
Zamknąć oczy i marzyć że to wszystko to tylko zły sen.. Marzenia trzeba mieć,ale nie trzeba wierzyć w to,że sie kiedyś spełnią Wspomnienia,Marzenia i Sny ToJestCośCzegoNieOdbierze MiNikt...
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
|
|
|
|
#4596 |
|
Raczkowanie
|
Być moze gdzies już to bylo; ale wklejam linka; moze komuś sie przyda
http://lo19.waw.ids.pl/modules/Cmods...y_z_łaciny.doc ehh cos nie dziala ;// to wkleje kilka przykladow ![]() Velle non discitur. Nie można nauczyć się chcieć Vivere militare est. Życie jest walką (Seneka) Audentes fortuna iuvat. Odważnym los sprzyja (Wergiliusz |
|
|
|
#4597 |
|
Zadomowienie
|
dzisiaj bedzie raczej pesymistycznie
![]() I want to forget....to disremember ..... about all and all Remember. We are eternal. All this pain is just an illusion If only I could turn back time Without the warm touch of your hand... . . . Nic nie jest takim, jakim nam się zdaje . . . Czasem trzeba sięgnąć aż do dna,żeby zacząć myśleć własną głową błądze miedzy myślami, codzienie ukrywam rozpacz pod uśmiechem I Tak Skończył Się Dzień Pełen Okazji, A Żadnego Działania Przez łzy niewiele się widzi... Przez serce jeszcze mniej... Są jasne chwile w życiu, do których tęskni się do potęgi ciemnoty . . Czasami sprawiamy komus ból tak wielki ze sami go odczuwamy.... Wpierw się traci, później rozumie swój błąd... Od którego punktu mój smutek ma sens, a radość ma swój powód?? Nic nie jest takie same, wszystko się zmieniło, nowe dni są dziwne :/
|
#4598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
genialne... pożyczam kilka...życie bez sensu staje sie zyciem bez ograniczen - wyraza wiecej niz tysiac słowsłowa rania a milczenie zabija I work on the principle that nothing is impossible secret/confidential
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
W MoimOgrodzieGdzie SmutekGości GdzieGorzkieDni I GorzkieNoce...
Esy,floresy, fantasmagorie niewiele tu po mnie, niewiele tu po mnie... The answer cannot be found in the writing of others Time is a thing we must accept.The unexpected I sometimes fear. I believe behind confusion, awaits the truth for us. Years of questioning why things happen the way they do in life. Wishing that I could turn back time, so we could join our souls. Missing you always.Loving you forever.Forgetting you never.
|
#4600 |
|
Rozeznanie
|
a ja sobie taki zrobilam opis:
My finger is on the button,push the button-school was destroyed...(;D) a tak w ogole z listy: Kobieta tworzy... lecz niszczyć też potrafi... ...Twoje skrzydla przyslaniaja mi swiat aniolku... * W porannej rosie utopimy wstyd * Póki młodość mieszka w nas * You Don't Care? So I Don't Care Too.. ![]() "Dalibyśmy się wychłostać aby mogło tak pozostać..."
|
#4601 |
|
Wtajemniczenie
|
*
Niestety.. pasuje jak ulal.. KRADNE. Aneczka, cytat z Happysad jest super
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
• ¬ _ •
/|\ |\ /\ /\ Who's The BOSS..?? xD skopiujcie sobie do schowka i poprzesuwajcie zeby wszystko bylo na miejscu ![]() kiedys w tym watku ktos podzielił sie opisem szuram sobie po dworku jak mały jeżyk po liściach hihi mysle ze warto go powtórzyc i jeszcze mam taki : jak ktos mnie need to niech mnie call i ja be
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
#4603 |
|
Zakorzenienie
|
Chcę zrobić sobie wakacje od uczuć...
..w którą stronę dalej iść... Błagam przyjdź zabierz mnie..umieram...
|
#4604 |
|
Zakorzenienie
|
wakacje od uczuc... to dopiero byłoby coś... też tego potrzebuje
|
|
|
|
#4605 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4606 |
|
Wtajemniczenie
|
a jak zrobic te spacje np w taim czym'
BLA BLA jak to napisac w gadu
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() |
|
|
|
#4607 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4608 |
|
Zakorzenienie
|
chyb trzeba miec do tego specjalny progam.....albo gg 6,1bodajrze,ale moge sie mylic;]
**mała dziwczynka idzie przez pole minowe i wesło wymachuje rączkami i nOżkami na 20 kilometrów;D
|
#4609 |
|
Zakorzenienie
|
wpiszcie w google GG Pionier
to taki program do robienia wlasnie takich pionowych opisow sciagnijcie go sobie i działajcie
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4610 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak skopiowac ten opis zeby zmiescil sie sie mi do powergg bo miesci tylko 70 znaków
________________________$ $$_______________$$$_ _______________________$$ $$$$$___________$$___ _________________________ _$$$$$$$$______$$____ _________________________ $$$_$$$$$$$$__$______ _______________________$$ ________$$$$_$_______ _________________________ ___________$$$_______ _________________________ _____________$$______ ____$$$$$___$$__$$___$$$$ $$____$$$$____$$_____ ____$$__$$__$$__$$__$$_$$ _$$__$$__$$____$$____ ____$$__$$__$$__$$__$$_$$ _$$__$$__$$__________ ____$$$$$___$$__$$__$$_$$ _$$__$$$$$$__________ ____$$_______$$$$___$$_$$ _$$__$$__$$__________
|
|
#4611 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Obawiam sie że nie da rady.. |
|
|
|
|
#4612 |
|
Raczkowanie
|
Izabell
super opisy, dziekuje |
|
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
...słońce cofa się w popłochu z dnia na dzień...
...listopad to niekochana kobieta...co narzeka narzeka narzeka... ...i zawsze można biec do Ciebie...przeczekać burze...ostre wiatry... ...i zimno nawet pod poduszką... ...świat ma się całkiem ku jesieni...na pamięć biegnie swoją trasą... ...leśnym duktem bezszelestnie...idzie jesień pełna barw... ...coraz wcześniej trzepocze o szyby ćma nocy... ...wrzosem zakwitł las...jesień...melancholi i czas... troszke jesiennie u mnie ![]() ![]()
|
|
#4614 |
|
Rozeznanie
|
Tam gdzie jest wielka miłość są i wielkie nadzieje...
Żegnaj więc, rezygnuje i poddaje sie, zostawiam też słodkie moje sny Uratuj mnie przed nicością w którą z każdym dniem się przemieniam... Kiedyś przyjdzie taki dzień, kiedyś przyjdzie tak chwila... Wszystko się kręci tylko nie jak powinno i nie w tych okolicznosciach
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
|
|
|
|
#4615 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
swietne...!
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
ten duzy opis chyba da się wstawić, bo moja siostra (nota bene 5 lat młodsza) wstawia sobie takie opisy, ale ja nie wiem jak
Jutro zapytam i dam znać co i jak
|
|
|
|
#4617 |
|
Zakorzenienie
|
Moj opis:
trzeba nam dużo ciszy ciszy i w powietrzu i w myśli
|
#4618 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4619 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Człowiek ma w sobie milczenie morza,zgiełk ziemi i muzykę powietrza Kocham każdego bliźniego swego...szczególnie przystojnego ![]() Wszechmogący dał nam puszkę mózgową...niekoniecznie z zawartością Wyjątkowe uczucie jest tylko dla wyjątkowych ludzi... ![]() Małe jest piękne...Ale wypłata? Nie ufaj samcom a emocjom w oczach... Ludzie wciąż nie wierzą że istnieje coś takiego jak porozumienie dusz..
|
|
#4620 |
|
Wtajemniczenie
|
Tez mi sie tak wydaje juz prubowalam ja zmniejszyc i sie nie da dzieki za odpowiedz
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:18.

Mógłby mi ją ktoś przesłać na maila?? Bardzo proszę...

)
<3

genialne... pożyczam kilka...

też nie wiem jak to wstawić

super