|
|
#4951 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
A ja mam taki opis: "ja naprawdę jestem bogaty, mam gwiazdy na niebie, Ciebie i kwiaty..."
|
|
|
|
#4952 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam taki opis:
"ja naprawdę jestem bogaty, mam gwiazdy na niebie, Ciebie i kwiaty..." |
|
|
|
#4953 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
|
||
|
|
|
#4954 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
macie może może jeszcze coś z tego typu,pesymistczno- ironiczne? ode mnie: Życie stoi przed Tobą otworem-pytanie tylko którym.... Życie jest piękne-jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne...
Wróbelek to mała ptaszyna, Wrobelek istota niewielka, On brzydką stonogę pochłania, Lecz nikt nie pokochał wróbelka, Więc wołam: Dlaczego nikt nie pamięta, Że wróbelek do druh nasz szczery Kochajcie wróbelka dziewczęta, Kochajcie do jasnej cholery...
Edytowane przez anabellla Czas edycji: 2006-11-27 o 22:49 |
|
|
|
|
#4955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze taki?
|
|
|
#4956 |
|
Raczkowanie
|
Mój obecny opis "Kocham zasypiać przy Tobie Gdy TWoje ciepło otula mnie do snu".
![]() |
|
|
|
#4957 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Lubie takie pesymistyczno-ironiczne
Ten wyjatkowo ladny.Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4958 |
|
Zakorzenienie
|
Żebym poczuć mógł jak się czuje Bóg...
Głodny tłum modlił się bym spadł, każdy z nich chciał ściągnąć mnie w dół Skrzydła me porozrywał wiatr, moje serce pękło na pół Poszybować chociaż raz ponad śmierć, ponad czas... to z piosenki Iry-Ikar
|
#4959 |
|
Zakorzenienie
|
Happy Death Day to you baby...
to z piosenki Alien Ant Farm
|
#4960 |
|
Wtajemniczenie
|
gdybym wpadła w morską toń czy wyciągnąłbyś pomocną dłoń?
|
|
|
|
#4961 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja sobie radze z nim w taki sposob, ze widnieje u mnie opis: -Przysiegam na kobiety stalosc niewzruszona, nienawidziec mezczyzn, nigdy nie byc zona !! ![]() moze nie pomaga, ale przynajmniej dodaje troszke otuchy ![]() zycze powodzenia
|
|
#4962 |
|
Zakorzenienie
|
"Gdy na was patrzę, ogarnia mnie wstręt ..."
Twoja opinia o mnie jest tak samo beznadziejna jak TY Facet mówi kocham tylko po to żeby zaspokoić sie sexualnie...
|
#4963 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nieco wulgarniejszy ale co tam,napisze...-> A teraz kiedy cała prawda wyszła na jaw,zbieraj swe zabawki-raz i wypierd***j -> chcialabym zamknac oczy i powiedziec ze Cie tam nie ma... ~~~ -> z niepoukładanych części własnego "ja" stworzyć dusze... -> Pod Twoim niebem,odnalazlam siebie... -> Chyba lubie Cie...za bardzo -> I'm singiel...yeah -> Walnij się w czoło, będzie wesoło! -> Tylko te drzwi pozostaną zamknięte, do których nie pukałeś -> Pesymista to facet, który żyje z optymistką. -> Amor, to jest naturalne, lubi czyny amoralne. -> Aby znaleźć miłość nie pukaj do każdych drzwi. Gdy przyjdzie Twoja godzina sama wejdzie do twojego domu, życia, serca. -> Otwórz szerzej drzwi swego serca...i zaufaj mi. -> Być zakochanym, to być szalonym przy zdrowych zmysłach. -> Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza ![]() -> Jezeli istnieje takie miejsce na ziemi,gdzie czlowiek czuje sie bezgranicznie szczesliwy....to ja tam bylam. -> kobieta - 100% kociak: na widok spodni - gotowa do zbrodni ![]() ![]() -> Dla mężczyzny sercem jest świat, dla kobiety światem jest serce. -> Do doskonałości brakuje mi tego, że nie mam wad. ![]() ->>> I to by bylo na tyle
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
|
|
|
#4964 |
|
Zakorzenienie
|
Kilka opisów po hiszpańsku: "Puedes ser nada para el mundo pero para alquien puedes ser el mundo entero" Możesz być nikim dla świata ale dla kogoś możesz być całym światem "Los amores son como los ninos recien nacidos, hasta que lloran no se sabe si viven" Jacinto Benavente Miłość jest jak noworodek - dopóki nie płacze nie wiadomo czy żyje. "No etras de donde no puedas libremente salir" Mateo Aleman Nie wchodź tam skąd nie możesz wyjść swobodnie Jedno uczucie jest wieksze od tysiaca slow - Un sentimiento es mas que de mil palabras Son los locos que inventarom el amor To szaleńcy wymyślili miłość "El amor es la poesia de los sentidos"/Miłość jest poezją uczuć - Honoré de Balzac "El amor abre todas las puertas; el rencor las cierra"/ Miłość otwiera wszystkie drzwi, żal je zamyka - Fasto Cayo "No puede ser bueno aquél que nunca he amado"/ Nie może być dobrym człowiekiem, kto nigdy nie kochał - Cervantes "Los amores son como los nińos recién nacidos hasta que no lloran no se sabe sí viven"/ Miłości są jak noworodki, póki nie płaczą, nie wiesz że żyją - Jacinto Benavente "El amor nace del recuerdo, vive de la inteligencia y muere del olvido"/ MIłośc rodzi się ze wspomnienie,żyje z inteligencji i umiera z zapomnienia "El amor no es sólo un sentimiento. Es tambien un arte"/ Miłośc nie jest tylko uczuciem. Jest również sztuką - Honoré de Balzac "El corazón es un parte del hombre que quiere, echa de menos y espera"/ Serce to cząstka człowieka, co kocha ,tęskni i czeka "Quieréme cuando menos lo merezco, porque sera cuando mas lo necesite"/ Kochaj mnie, kiedy jestem tego najmniej wart, ponieważ pewnie wtedy będę tego bardzo potrzebować. |
|
|
|
#4965 |
|
Zadomowienie
|
Honoré de Balzac - podobno świr...ale trzeba mu przyznać,ze o miłości potrafił mówić pięknie...
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
|
|
#4966 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() DZIEKI ROZOWIUTKA!!!!
|
|
#4967 |
|
Zakorzenienie
|
"Quieréme cuando menos lo merezco, porque sera cuando mas lo necesite"/ Kochaj mnie, kiedy jestem tego najmniej wart, ponieważ pewnie wtedy będę tego bardzo potrzebować.
piekne;( |
|
|
|
#4968 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4969 |
|
Rozeznanie
|
Byłeś ładowarką do mojego serduszka
mężczyźni...trudno z nimi, ale bez nich nudno jak bez plotek... Z listy: Niech ten dzien nie minie nigdy, niech stanie sie co nam pisane... Każde nieszczęcie jest w połowie wielkim szczęciem!!! In my dreams I can see You, but I awake so alone... Twoja obecność, warunkiem mojego szczęścia .. Nie idz tam gdzie za Tobą nie pojdę
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
|
|
|
|
#4970 |
|
Zadomowienie
|
Różowiutka świetne opisy! pożyczam
|
#4971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4972 |
|
Raczkowanie
|
zgadzam sie w 100% i takze kradne...
![]() -Nie lubię rzeczywistości, to dla mnie zbyt jasna droga -Z płomieni w pył, od kochanków do przyjaciół -I niebo spadało i chmury się skraplały, i spadł deszcz,by przynieść zbawienie -Sprawia, że prawdziwie, mocno się zakochujesz...Ona jest modliszką. -Nigdy nie myślałam, że mogłabym być potrzebna czemukolwiek - ty jesteś Małym chłopcem ulepionym dla mnie w gwiazdach -Ślizgam się na tęczach moich dziecięcych marzeń -świat odciął moje skrzydła -Twoja twarz wydaje się taka pusta kiedy na nią patrzę -Będę czekać na ciebie póki nie upadną niebiosa -Będę czekać na ciebie do końca świata -Będę czekać na ciebie do mego ostatniego tchu -Będę czekać na ciebie dopóki nie zakończysz swojej walki -Będę czekać na ciebie dopóki nie nadejdzie odpowiedni moment -Będę czekać na ciebie dopóki nie zapukasz do mych drzwi -Bo właśnie teraz czuję się jak w filmie -\ im jestem starsza, tym mniej wiem - wszyscy ci prawdziwi ludzie nie są tak naprawdę wcale prawdziwi - ja mówię, że nie chcę być twoim skarbem już nigdy więcej - Znajdźcie czas by pomagać innym, temu kto spada -Zupełnie jak dziecko uparta i rozumiejąca wszystko na opak
|
#4973 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się, że się spodobały opisy
Kradnijcie, kradnijcie
|
|
|
|
#4974 |
|
Zakorzenienie
|
myszka20006, różowiutka... sliczne pozyczam
Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię. Nie musiałabym, się Tobą dzielić nie, nie. Gdybym mogła schowałabym, Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem |
|
|
|
#4975 |
|
Raczkowanie
|
Myszka, myślę, że Twoje opisy to teksty piosenek Nelly Furtado.
Bardzo podoba mi się jej ostatnia płyta.
|
#4976 |
|
Wtajemniczenie
|
Prawda, ze cudowne ;(
|
#4977 |
|
Zakorzenienie
|
a to zdania, ktore sa fajne na opis wedlug mnie
![]() Hold me now don't bother if every minute it makes me weaker I never wanna play the same old part U want me to act like we never kissed For the first time in my life I feel I've opened up my eyes boy I'm sick and tired of trying to read your mind It's impossible, for me to give you what you need This is not a circus, so don't you play me for a clown! |
|
|
|
#4978 |
|
Konto usunięte
|
Ktoś ma może takie opisy, żeby facet się odezwał?
Edytowane przez 201606201122 Czas edycji: 2006-12-25 o 22:43 |
|
|
|
#4979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4980 |
|
Zakorzenienie
|
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:46.

)