|
|
#5131 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cytat:
O jejku!!!
|
|
#5132 |
|
Raczkowanie
|
Jowisia skorzystam na pewno z tych opisów:
..::To smutne ukrywać się przed czymś, czego naprawde pragniesz::.. zostales w myslach, na ustach, w powietrzu... Izabell od Ciebie porwałam te: Już za późno na zmiany... czasem zastanawiam się tylko dlaczego... Co było nie wróci... Może żal... Dziś jest inaczej... Nie zmieniaj tego... Też żałuję... Ale to już było... I nie wróci więcej... Za wiele zmian... Nie ja... Nie Ty... Nie my... Teraz to Ona i Ty... Zawsze byłeś moim wyobrażeniem o szczęściu... Ale teraz to wspomnienie.. Aniolka a Tobie dziekuje za te opisy: Odnajdziesz moze w niej jakąś cząstke mnie... Niby chce tego co Ty...skoro tak jest,gdzie tkwił nasz błąd? Dziekuje bardzo dziewczyny za pomoc, jeszcze nie wiem z ktorego skorzystam najpierw, ale wszystkie sa akurat ![]() Kurcze tak mi zal, ze stracilam szanse na milosc, bo wiem ze z tego mogloby byc cos bardzo trwalego...;/ Najbardziej mi zale, ze wiem ze on pomimo swojej dziewczyny nadal czuje cos do mnie...No ale coz, mam teraz cudownego przyjaciela...Daltego radze wszystkim, aby nie bali sie mowic o swoich uczuciach i walczyc o milosc, bo mozna stracic cos bardzo cennego, a zal ktory potem odczuwamy zadaje straszne rany...;/ Jowisia, gratuluje Ci cudownego chlopaka, masz ogromne szczescie i nie pozwol mu odejsc tak jak ja to wiele razy robilam...jeszcze raz dziekuje ![]() ![]() fajnie jest wiedziec ze ktos sie przejmuje Waszymi problemami
|
#5133 |
|
Rozeznanie
|
"Jeśli możesz kłaść się spać każdej nocy ze świadomością, że w ciągu dnia dałeś z siebie wszystko, sukces Cię znajdzie." Russell L. Mason "Największym błędem jaki możesz zrobić w życiu jest ciągle obawianie się, że popełnisz błąd." Elbert Hubbard |
|
|
|
#5134 |
|
Wtajemniczenie
|
Z piosenki mezo:
|
#5135 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oj myszka... Ja wiem jak to jest, dac odejsc komus, a potem przez dlugie lata zalowac i budzic sie niespelniona... A on... to nie to. Co ON. Ale.. jest. *eeech....
|
|
#5136 |
|
Raczkowanie
|
moje :
1.przez Ciebie musiałam nauczyć sie czytać miedzywierszami 2. tego kwiatu jest półświatu ![]() 3.chora i wesoła 4.żyganie to nie ****nie .....to trzeba umieć
|
#5137 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moze więc warto dalej walczyć o tą miłość? Zresztą..jesli macie byc kiedys razem...wierze,ze bedziecie ![]() Zycze szczęscia
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#5138 |
|
Rozeznanie
|
Czekam na dzien w ktorym spelnia sie marzenia..Czy się doczekam?
„i odtąd zwyciężyć lub przegrać- to tylko kwestia szczęścia” Ciemna ulica, pośrodku niej ja. Pada deszcz, na moim policzku łza... Z listy: Jak to mówią daltoniści: Życie jest jak tęcza - raz białe, raz czarne. "...stąpamy we dwoje po niepewnym gruncie..." Chcesz schudnąć? LUDWIK pomoże Ci w walce z tłuszczem Idę po szczęście swoje.Po ciszę.Do kogo?Zwyczajnie - przed siebie Wykrzycz mi głośno wszystko, co byś chciał...
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
|
|
|
|
#5139 |
|
Zakorzenienie
|
Izka000 co to za przystojny facet w twoim avatarze??
Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię. Nie musiałabym, się Tobą dzielić nie, nie. Gdybym mogła schowałabym, Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem |
|
|
|
#5140 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"A on to nie ON" hmm...ile w tych slowach jest niedopowiedzenia ktore chyba doskonale rozumiem, wiem co masz na mysli...czasem bedac z kim idealnym i nieskazitelnym marzymy o innym facecie, mimo woli...i moze niepotrafimy zapomniec o nim o tym Twoim "ON" Jowisiu... ![]() teraz to co napisze moze wydac Wam sie dziwne, ale ten chlopak do ktorego chcialam opisy jest cudowny, wspanialy, wrecz idealny...ale chyba wtedy nie pozwolilam mu sie zblizyc do siebie bo wiedzialam ze on bedzie mnie juz kochal zawsze i najmocniej na swiecie, a ze ja bylam nim poprostu oczarowana to balam sie ze moje uczucie do niego nie bedzie tak duze jak jego i go zranie...wiem, ze byloby mi z nim wspaniale, gdyby nie mial dziewczyny jak sam powiedzial walczylby o mnie i pewnie uleglabym mu, by zaznac choc odrobine szczescia i milosci, bo teraz jestem zakochana resztkami bezsensownej i wyniszczajacej a zarazem pieknej milosci ....moje serce juz zawsze bedzie nalezec do innego...a z nim tez nie moge byc, pomimo tego ze wiele osob uwaza ze to jemu jestem przeznaczona Aniolka (ale to dluzsza i smutna historia)....ale jak na razie szukam odrobiny radosci w zyciu i Ty JOWISIU jezeli nie mozesz byc z tym do kogo nalezy Twoje serce, ciesz sie choc tym co masz i u kogo boku jestes, w nim odnajduj radosc...ja staram sie tak robic...;/ Mam nadzieje ze nie za bardzo skomplikowalam swojej historii i sie polapalyscie ![]() gdy mysle o tobie czuje twoje cieplo.... snie, a ty w moim slodkim snie...
|
|
#5141 |
|
Miuoshowa
|
B_a_b_y - ja nie Izka, ale powiem - Roque Santa Cruz, bylo stronke wczesniej, jest w podpisie ;]
|
|
#5142 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#5143 |
|
Raczkowanie
|
1. hold me like you never let me go...
2. na pocieszenie: jeszcze tylko 3 dni i łikend (: 3. a co jeśli właśnie odrzucasz milość twojego życia? 4. twoich oczu dotyk czuć... 5. tobie nie mówię 'nie' 6. uczę się ciebie. od nowa wciąż 7. jednak istnieją ludzie idealni 8. nie potrafię się długo na ciebie złościć ![]() 9. drogę do mnie znasz. 10. serce zawsze otwarte na miłość 11. to były piękne dni... 12. wtedy uczyłeś mnie wymawiać imie twe... 13. nie łatwo życ jest wspomieniami. słowem ja zastąpić słowo my 14. dziękuję że jesteś, prosze żebyś był 15. jak to możliwe że cię kiedyś nie znalam? 16. bez ciebie nic nie jest jak dawniej ![]() 17. I wish you were here! 18. ze mną twoje niebo ma już moj kształt 19. kocham brzmienie twego glosu, kocham barwę oczu twych 20. I know you hold my heart... opisy znajomych: trzeba przetrwać zimę aby poczuć wiosnę niekochani giną w zapomnienia mgle, żyją niewidzialni wiecej ciekawych nie widze...
|
|
#5144 |
|
Raczkowanie
|
1.NIgdy nie pozwól by strach przed dzialaniem wykluczył cie z gry.
2.Szczeście ma smak truskawek ![]() ![]() ![]() 3.Rozczarowania trzeba umieć palić a nie balsamować. 4.Pamiętaj-każda klęska jest nawozem sukcesu. 5.Błądzi czlowiek puki dąży.Goethe 6.Wspanialomyslnosć jest isitota pzryjazni. 7.Milość to jest taki miód co smakuje gozrko ciut. 8.Bez wiary potykamy się o zdzbło trawy.Z wiarą przenosimy góry. 9.W umyślę śle uśmiech...Muśnię cie...nie usniesz,wiesz ![]() 10.Szczęście to nagły skurcz w przestrzeni międzyludzkiej. 11.2rzeczy są nieskończone-wszechświat i ludzka głupota! 12.I-----{ ![]() ![]() ]---> zastrzyk buziaków dla...13.Doświadczenie płynące z naszych błędów czyni nas lepszymi. 14.Kritikal błęd 404 zepsuty opis.And efajndczar "opis" 15.Uwaga dzieci-plemnik leci. 16.W swoim życiu podczas snu zjadasz około70insektów i 10pająków! 17.Ide do kina-fani czekajcie!!! 18.F jak Ftorek ![]() 19.Ogrzej mnie.Będzie dobrze...Herbato ;/ 20.Lajf is full of niespodziankas ![]() ![]() ![]()
|
#5145 |
|
Raczkowanie
|
[quote=RoXi_7;2454767]
*Nie pożegnałeś sie, chciałeś uniknąć łez... quote] Zajefajny ;d;d taki prawdziwy niestety a ogółem wszystkie opisiki masz fajne
|
|
#5146 |
|
Zakorzenienie
|
sa sytuacje przez ktore trzeba przeplynąć a do tego potrzeba łez...
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
#5147 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie widze na liscie..:
-co ma pływać nie utonie ;] [ pool8 ] -hm hm co z ta noga zamyslony... -... crazy little thing called love... -kocham bycie dydusiem i ulubieńcem (przez przypadek) ![]() -Ty masz to coś czego nie ma nikt inny ![]() Kocham Cię Skarbie..![]() ![]() -"Once Upon A Time In The Projects" Ice Cube Gdzieś coś....![]() -Do you aspect to talk? No Mr Bond, I aspect you die ... 9/21 -schowałeś mnie przed całym światem .... ładnie ładnie ... ![]() ![]() ![]() - ![]() ![]() Life is more and more beautiful with U ![]() -I myślę, ech, ty życie łez mych winne Nie zamienię cię na inne... -http://www.manaszk.it.pl/zarty/x-ray.jpg <hahaha> -KCM ...why do all good things come to an end?..-~~ 5.12.1988 ? 18 lat temu dołączyłam do świata przygłupów ~~-U zlej pani doktor:P -Bo Ty jesteś tym wszystkim co mam na świecie, dziekuję =*** [242]KCNNŚ -..when you gonna give it up to me..? i to by bylo na tyle..
|
#5148 |
|
żona
|
|
|
|
|
#5149 |
|
Zadomowienie
|
Fajne opisy a może macie jakieś na jutrzejszy dziewń
pozdrawiam
|
|
|
|
#5150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#5151 |
|
Rozeznanie
|
poprostu śliczne i tak bardzo prawdziwe
pewnie że możesz
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
|
|
|
|
#5152 |
|
Zakorzenienie
|
uwaga dzieci Mikołaj leci...
zajęta!! piszę list do św. Mikołaja... Mikołaj wie kto w tym roku był grzeczny a kto nie.... =D czekam na rozge... ja prosze Mikołaja zeby jako prezent przyniosł mi Ciebie =***
Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię. Nie musiałabym, się Tobą dzielić nie, nie. Gdybym mogła schowałabym, Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem |
|
|
|
#5153 |
|
Zadomowienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#5154 |
|
Rozeznanie
|
Ja też chcę Jego, ale tego nie napiszę
"Jeśli możesz kłaść się spać każdej nocy ze świadomością, że w ciągu dnia dałeś z siebie wszystko, sukces Cię znajdzie." Russell L. Mason "Największym błędem jaki możesz zrobić w życiu jest ciągle obawianie się, że popełnisz błąd." Elbert Hubbard |
|
|
|
#5155 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny od dłużego czasu obserwuje wątek i przyznam, że opisy są tu cudowne
Ja podzielę się swoim dzisiejszym na Mikołaja Santa, can you hear me?I have been so good this year:P Bring me love Albo jeszcze takie ![]() - Santa, can you hear me ? Tell me my true love is here - I know exactly what I want this year I want my baby, baby- Santa, can you hear me ? I want someone to love me someone to hold - Santa, can you hear me ? That’s my only wish this year - Santa, can you hear me ? Ooh please make my wish come true Edytowane przez Torque Czas edycji: 2006-12-06 o 11:59 |
|
|
|
#5156 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hehe Fajne, DZIEKI! ![]() Ja na bazie tego zrobilam sobie: "Santa, can you hear me? I've been so good this year
And you know exactly what my wish is.."
|
|
#5157 |
|
Raczkowanie
|
hehe super
nio własnie można z tego robić różne kombinacje to co komu pasuje dodam jeszcze, że te opisy są z piosenki "santa can you hear me?"
|
|
|
|
#5158 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
.. zeby to sobie nie pomyslal od razu, ze JUZ. Niech sie zastanowi
|
|
#5159 |
|
Zadomowienie
|
*** No Mikuś...udowodnij,ze istniejesz:P
*** przyjdź do mnie nocą i niech wszystkie gwiazdy co na niebie są dla nas zamigoczą *** gdy minie sen obiecaj ze słowa nie zasną ***Bo ksiezyć obiecał ze w glebokim snie ujrze Cie, więc śpię.. *** szukasz idealnego faceta? a ja szukam wodu w proszku :P szukajmy dalej... *** niebo milczy a rzeki płyną nim przeminą trzeba wierzyć... *** Bo JeSTES TY .......A mnIe nie mA -------> z/w *** Faceci mają dwa prawa: milczeć i słuchać ![]() *** Tylko w dżemie siła drzemie!=) *** Widzę ludzi dookola,a pośród nich swego Stróża Anioła ![]() *** zapomnij się ze mną.. choć na chwilkę.. ![]() *** przed siebie wyjść i biec... zostawić swiat tak jak jest *** Miłość jest jak błyski światła przenikające moje serce ... *** Dlaczego w lodowce jest swiatlo a w zamrazarce nie?? *** Wypijmy za mądrych rodziców naszych przyszłych dzieci ![]() *** Lubię przebywać sama ze sobą...Lubię towarzystwo inteligentnych...xD *** Spotkanie Jakich Mało Na Środku Swiata Nam Zdarzyło Sie *** bezpowrotnie w Twych oczach straciłam twarz - wybaczałeś ... wybacz ostatni raz *** Na stu ludzi umiejacych czytac, jeden zaledwie umie myslec. *** stworzona dla żartu by rozśmieszać bóstwa w swej naiwności...
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
|
|
#5160 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.

Ja wiem jak to jest, dac odejsc komus, a potem przez dlugie lata zalowac i budzic sie niespelniona...
*eeech....

zamyslony...