|
|
#5701 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Kolejna porcja moich opisów
O miłości: "We might as well be strangers in another town" " ..i coż mi pozostało z Twoich wilekich-małych słów?..." " zanim czasu deszcz rozmyje moją twarz zainspiruj mnie jeszcze raz..." "..i gdzieś tam jesteś i o tym nie wiesz..." " a jednak można zyć bez powietrza" "And she can hardly breathe without you " But you're long gone Yeah you're long gone now Wouldn't mind it if you were by my side Baby I die every night, every time "Uwiodła mnie przepaść jednego spojrzenia" "All of my memories keeps you here..." " I just can't get you out of my head..." "yeah the truth is I miss you.." "I'd like to bring a little light to shine a light on your life " wystarczy ze jesteś... "I wanna be the place you call home" "a Twoje szerokie ramiona pas ratunkowy" "You'll follow me back with the sun in your eyes' "Tęsknotą jest me całe ciało, kiedy musisz wcześnie wstać" "Nie przyzwyczaję nigdy się do ciągłych rozstań, pustych miejsc " "Nie mogę kochać, bo słaba jestem wtedy." "Znowu nie kochał mnie ten obcy ktoś." "Płaczę do pustych ścian, co za wstyd... Byłam z kimś jakiś czas, nieważne już..." "Nie trzeba mi Twoich ust, ciała też...by dalej zyć" "Bez Ciebie żyć, by dalej żyć" Smutne: "Będę mówić to co chcę o tym, co wciąż boli mnie" "Jestem inna, czuję to nie rozumie mnie już nikt" "Najtrudniej jest ukryć ból. Nie pozwól mi poddać się" "Jestem jakoś tak jak coś na prąd" "Nic.To nic, przecież wiesz, przejdzie mi. " "Tylko deszcz zmyje z szyb brudny snieg" "Widzę od lat nieprzerwanie podróbkę szczęścia z fabryki na Tajwanie" "Some things just won't fade with time" ..so small....so sad....so unimportant... "czuję się jak nikt, jak nic, bez szans" "nic. to nic. przecież wiesz przejdzie mi." wieża melancholii "jak koszmarny sen to zostaje we mnie" "ta nie nazwana myśl rysą jest na szkle" "zaraz wpadne w szał! obrzydliwy dzień" "I was fighting but I just feel too tired to be fighting" "I wake up, it's a bad dream no one on my side" "i wish i could just stop i know another moment will break my heart " Inne "Ludzie są jednak kretyny" ![]() W tra(N)sie..... "Jesteś zwykłym dupkiem. Pełno takich tu" "Cały TY .Na Twój widok totalnie mnie mdli" "jedno już wiem- jestem silna. jedno juz wiem, wytrzymam to" "nienawidzę, kiedy mówisz, że mnie znasz" "..każdy wciąż chce brać..." "there is always a solution, a purpose. it only remains for us to be open to it" "So there's nothing left to say? "She has no time for you now " "i'm not angry, i'm just disappointed" są wspomnienia, które ranią, są i takie co uskrzydlają ![]() "I'm not a stone , I'm just a man" "It's just another day, nothing in my way" "do wrót normalności zastukałam zimą"
|
#5702 |
|
Zadomowienie
|
Mój obecny:
"Just let it go... what was can never be"
|
|
|
|
#5703 |
|
Rozeznanie
|
-moje serce jest do wziecia...czekam na fajnego ksiecia...
-milosc to miec oczy rozkosznie zmruzone -zmien siebie nim zmienisz ten swiat... -nie prosze o wiecej niz mozesz mi dac... -z czasem kazdy dotyk traci smak. -starczy sil by przetrwac to czekanie? -moze za brdzo chcialam zmienic Twoj swiat... -zburzylam cos co moglo wiecznie trwac. -ciepla Twoich rak...Twych ust tak bardzo mi brak. -ten deszcz byl tak cieply...cieply jak dlonie... -ostatnio moj ksiaze nie jest ksieciem i nie ma bialego konia ![]() -zapomniec te bajeczne chwile...zapomniec...to bedzie najlepsze, prawda? -zasypiam...spokojna...szc zesliwa...ja [...] -tylko ludzie o wielkich zaletach serca maja przyjaciol. -ma twarz w Twym oku, w moim odbicie Twej twarzy.
|
#5704 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#5705 |
|
Zakorzenienie
|
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
#5706 |
|
Rozeznanie
|
U mnie ostatnio: "O marzenia zawsze warto walczyć" i
"Przyszlosc nalezy do tych ktorzy wierzą w piękno swoich snów".
|
|
#5707 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ooo, widzę teksty o.n.a.
|
|
|
#5708 |
|
Zakorzenienie
|
staty z listy gg..
zobaczmy kto co u mnie ma:no i po świętach... ahh i świety spokój :P Live Fast, Die Young... to jest wojna w ktorej ponizam jencow.. We Are Sending Out a Love Message To The World-Can You Hear The Message of Love? Jedni zbierają znaczki, inni zaliczają eventy ![]() Gdzie Ci Mężczyźni, Prawdziwi Tacy, UuuU, Orły, Sokoły, Herosy... Co mnie nie zabije to wzmocni .. Bad boys,bad boys whatcha gonna do When they come for you? <<< Kim Jestem W Twoich Oczach >>> dziś czuję się jak kobieta! i found de way when we call boogie ))
|
#5709 |
|
Zadomowienie
|
Idziesz z nim do łóżka a wstajesz bez niego? Tak tak... to ból głowy
|
|
|
|
#5710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe......bo wiesz - słońce z deszczem wywołuje tęcze... NiewinneOczy, SpokojnaMinka, JaJestemŁobuz, JakKażda Dziewczynka:P BezCiebie wszystko jest głupie,kwiatek-głupi, słońce-głupie,Kocham Cię
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
|
#5711 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczny..a moze macie jakies statusy na wieczorek.. zeby tak slad przed snem zostawic?
|
#5712 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
?Pozdrawiam |
|
|
|
|
#5713 |
|
Raczkowanie
|
dziewczęta mam taką nietypową prośbę. Czy mogłybyście mi przetłmaczyć ten opis na francuski? bardzo mi na tym zależy
![]() ""Czuję , że znowu będę się bać.Mimo, że ktoś daje mi znak." |
|
|
|
#5714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choc nie wiem czy wszystkie poprawnie przetlumaczylysmy![]() "And she can hardly breathe without you " nie moze bez ciebie oddychac But you're long gone Yeah you're long gone now-tak dawno odszedles, tak dawno odszedles Wouldn't mind it if you were by my side - nie mialabym nic przeciwko gdybys byl przy mnie Baby I die every night, every time - Kochanie, umieram kazdej nocy , za kazdym razem "All of my memories keeps you here..." - wszystkie moje wspomnienia Cie tu trzymaja " I just can't get you out of my head..." - nie moge sie pozbyc Ciebie z mojej glowy (nie moge zapomniec o tobie) "yeah the truth is I miss you.."-prawda jest taka, ze ta Toba tesknie "I'd like to bring a little light to shine a light on your life "- chcialbym wniesc troche swiatla w Twoje zycie "I wanna be the place you call home" -chce byc miejscem ktorym Ty nazywasz dom "I was fighting but I just feel too tired to be fighting"- walczylam, ale czuje sie jzu zmeczona by walczyc dalej "I wake up, it's a bad dream no one on my side" - obudzilam sie i nikogo nie ma przy mnie "i wish i could just stop i know another moment will break my heart "- chcialabym to powstrzymac bo wiem ze kolejny raz moje serce bedzie zlamane "there is always a solution, a purpose. it only remains for us to be open to it"- zawsze jest jakies rozwiazanie(cel). Przypomina nam o tym bysmy byli na to otwarci (??) "So there's nothing left to say?-a wiec nie masz nic wiecej do powiedzenia?? "She has no time for you now " -Ona nie ma dla Ciebie teraz czasu "i'm not angry, i'm just disappointed"- nie jestem zla, jestem po prostu rozczarowana "It's just another day, nothing in my way" - to po prostu kolejny dzien nic nei wnaszacy do mego zycia Edytowane przez nAtaL!a Czas edycji: 2006-12-27 o 11:56 |
|
|
|
|
#5715 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() *Sleepingujem ![]() *I siup do reality - Spańsko uskuteczniam *Śpie...w razie wojny lub pożaru przenieść w bezpieczne miejsce *Jestem dobra w łóżku... potrafie spać godzinami... *Śpie...ale to nie jest potwierdzona informacja :P *Im mniej wiem tym lepiej śpiem ![]() *Świat pięny jest, piękny jest świat gdy można spać ![]() *I do południa budzikom DEATH!!! :P
|
|
#5716 |
|
Zakorzenienie
|
'Przestajemy istnieć, kiedy popadamy w zapomnienie...'
Niestrudzona wołam Cię...rozmarzona płynę gdzieś..czy odnajdziesz mnie? Jeszcze jeden dzień i spełni sie sen.. Tęsknie i sięgam po lustro wspomnień tych dni... słucham serca...nie słyszę Cię w nim... nad nami zapach szczęścia..niezapomniane zdjęcia..jesteśmy znów W lustrze wspomnień widze Cię...w lustrze wspomnień żegnam Cię Mimo, że to koniec już kiedys z tym pogodze się Serce Ci oddałam a w zamian co dostałam...? Tam gdzie świat kolorowy wabi mnie... To ja, kiedy wszyscy śpią na księżyc patrze się co noc...
|
#5717 |
|
Raczkowanie
|
Mój obecny:
Your heart is my sky... Z listy: Są Osoby, które raz poznane, zostają w życiu niezapomniane!!! Wszystko co się nam przytrafia, dzieje się zawsze z jakiegoś powodu życie zwycięża.......! "...czy Ty wiesz, jak chciałbyś żyć?..." jak zawsze wracaja wspomnienia a łza sie sama pcha do oka... All Good Things ... ![]() ...abyJEDNEJchwiliNIEuron ić ZwielkiejPODRÓŻY,wKTÓREJj estemWCIĄŻ... ![]() ![]() POWIEDZ,,tak"AnaPEWNOsięU DA boTOwłaśnie-KOCHANIE-sąCZARY ![]() ![]() ![]() Gdzie Rumak,Księżniczka i Zamek?a Tu tylko odwieczny burdel w komnacie ...Nie bądź pewny, że czas masz, bo pewność niepewna ... |
|
|
|
#5718 |
|
Rozeznanie
|
no to opisy z mojej listy:
I'mTheLadySippingBaileys' n'IfTheLadiesWannaHateMeI JustSendThemABottle! Jestem wstrząśnięta, ale nie zmieszana ![]() Sex, drugs and Rock'nRoll!:P "Z bagażem Pełnym Snów,Po Wszystko I Po Nic" Najpiękniejszy sen, to z Tobą spełniac sny
"Świat był taki sam- pełen miłości i nienawiści. Zarazem dobra i zła, kłamstwa i prawdy. To, że nas przypadkiem zło dotyka, nie znaczy wcale, że jesteśmy szczególnie pokrzywdzeni. Trzeba to przyjąć, jak jeszcze jedną próbę, którą nam los zadał i spokojnie robić swoje."
|
|
|
|
#5719 |
|
Zakorzenienie
|
to ja tez cos dorzuce
(nie wiem czy tlumaczenia w 100% dobre, bo tlumaczone w warunkach domowych )We can only learn to love by loving.(tylko kochajac mozemy sie nauczyc kochac) Love is composed of a single soul inhabiting two bodies. (milosc jest kompozycja jednej duszy zlozona z dwoch cial) A woman knows the face of the man she loves as a sailor knows the open sea.(kobieta zna twraz(oblicze) ukochanego jak zeglarz morze) Love that is not madness is not love.(milosc ktora nie jest szalenstwem nie jets miloscia) The best proof of love is trust. (najlepszym dowodem milsoci jest zaufanie) Friendship often ends in love; but love in friendship - never.(przyjazn czesto konczy sie miloscia, lecz milosc przyjaznia -nigdy) I like not only to be loved, but to be told I am loved.(nie chce byc tylko kochana, ale chce uslyszec ze jestem kochana) Faith is taking the first step even when you don't see the whole staircase.(wiara jest jak zrobienie pierwszego kroku,gdy nie widisz reszty(nie wiesz co bedzie dalej) ) People change and forget to tell each other. (ludzie sie zmieniaja i zapominaja o tym powiedziec) I'm going to make him an offer he can't refuse.(zloze mu propozycje ktorej na pewno nie odrzuci) You can't handle the truth!(nie mozesz pogodzic sie z prawda) You had me at "hello."(bylam twoja jak tylko pow. “czesc”/ miales mnie odkad pow. "czesc" ) ) Edytowane przez nAtaL!a Czas edycji: 2006-12-27 o 16:48 Powód: literowka |
|
|
|
#5720 |
|
Rozeznanie
|
Lemonko mam trochę opisów na dobranockę
![]() *Noc otula mnie cudownym snem, a ja wciąż myślę, że to Ty *Sen chodzi wokół łóżka, czeka, aż zamknę oczy, by opowiedzieć mi o Tobie *Chę spać...Chcę Ciebie...Chcę spać przy Tobie *Ulatuję w krainę senków ![]() *Je t'aime...Je languis...Je reve - Kocham Cię... tęsknię.. śnię *Bo kiedy księżyc powie "dobranoc", zagłębię się w śnie...to będzie sen o Tobie *Księżyc już świeci, kończę pisanie, całuję Twe usta-dobranoc Kochanie ![]() *Wszystko czego pragnę- bez Ciebie nie obudzić się, gdy nadejdzie świt ![]() *Kiedy śnię, to o Tobie... nic dziwnego, że tak lubię spać ![]() *I need some sleep.. and You ![]() Nie wiem za bardzo z jakim 'podtekstem' szukasz opisów, ale może któryś z powyższych się przyda
|
|
|
|
#5721 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5722 |
|
Raczkowanie
|
moje :
1.bywa że jestem egoistką i pragne mieć to wszystko 2.Niedostępna nie znaczy nieosiągalna 3.upadki i wzloty faceci to największy narkotyk 4.odrzucenie to najpotężniejszy afrodyzjak 5. każdy facet jest peznadziejny jak ,,nieteraz '' to ,,zachwilę ''
|
#5723 |
|
Zakorzenienie
|
Mówisz,że na wszystko jest w życiu czas..upadki i wzloty
Myśląc o Tobie.. Dlaczego nie wierzyć mam,że teraz będzie lżej..tak jak chce...
|
|
#5724 |
|
Zakorzenienie
|
najleprze w was jest to ze macie taka qumpele jak ja!!!
Na widok spodni gotowa do zbrodni ...o kim mam dzisiaj śnić.....różowe słonie już mi się znudziły.... Złap na język płatek śniegu i pokaż mi jak smakuje ![]() Kochanie! Tak słodko mi smakujesz..! ;* ![]() Weekend---> wersja demo wakacjiii... ![]() ![]() Siusiu, paciorek i spać ![]() Nie ten to następny.Na jednym frajerze swiat się nie kończy!! będziesz miał szansę gdy w wibratorze wysiądzie enerdżajzer
|
#5725 |
|
Rozeznanie
|
-"to nic ze oczy pelne lez i tak nadejdzie nowy dzien"
-z Toba sny mam slodkie... -po co mi Twoje lzy skoro nie rozumiesz ich...? -niepotrzebne kazdy dzien, slowa, wszystkie noce jesli Ty nie chcesz mi siebie dac... -" jesli masz kochac-wolisz skoczyc w wode!!" -Setki dni uczyniło mnie starsza. -Tysiące kłamstw uczyniło mnie zimniejsza. -Przychodzisz tak daleko, żeby właśnie pozwolić temu odejść... -dales mi bilet do nieba ![]() -When you say nothing at all Mówisz to najlepiej kiedy nie mówisz nic
|
#5726 |
|
Zadomowienie
|
a dzis z listy
** Co zrobisz,jesli ktoś przystawi Ci nóz do gardła..a ty akurat dostaniesz czkawki? ![]() ** Posiadam niebo z widokiem na raj ** daleko nam do siebie....strasznie ![]() ------------------------------------------------------------------------ ** Pokonam smoki skrzydlate bezsennych nocy, ziejących ogniem tęsknoty ** nie rozwiązuj problemów jeśli niebezpieczeństwo jest lepsze ** Jedyny powód bzykania, to ten... że jest sie... pszczołą! ![]() ** pragnę by w Twych oczach pozostał cień mego istnienia .... ** jeżeli myślisz że miłości nie mozna kupić-nie wiesz gdzie robić zakupy ** Pysia ciało by się chciało... ![]() ** Zamknięta W Małej Szklanej Kuli Po Kolana W Morzu Łez...
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
|
|
#5727 |
|
Zakorzenienie
|
Je me sens, que l'on me craindra de nouveau. Malgré, que quelqu'un donne me signent.
|
|
#5728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
UNITED!THERE IS ONLY ONE UNITED!MANCHESTER UNITED! Mój Pysiulek Sysiulek ![]() ![]() ![]() Kocham Cię ![]() ![]() ![]() ni mo... net muli ;/ [ ]To jest juz KONIEC!!!Nie ma juz jej!!!!!!!!!!! ja juz nie pije :/... sylwestra spedzam w domu <sciana> Plastikowa rura Maskara na pysku... daj mi te noc... wpusc mnie pod koc ![]() o niebo lżejsza ![]() jajeczko mnie boli ![]() ......................... ........ nic interesting..:/
|
|
#5729 |
|
Zadomowienie
|
popatrz na to miasto nocą.. ludzie martwi krzywią się do siebie..*
popatrz na to miasto nocą.. czarne chmury słodko kłębią się na niebie..* niewypowiadalna wdzięczność za to co mi kiedyś dasz..* ![]() niepozwoli bym się stała jak oni.. niepozwoli..* ..czas nadgryza nasze ciało - to za naszą wytrzymałość..* dusza błąka się z zazdrośći..* bo znaleźliśmy się w tym koszmarnym śnie..* a tutaj nic się nie zmienia codzień to widze dzień po dniu..* ze wszystkich czterech stron wciąż skrada się zło..* kiedyś we dwoje zanurzeni w ekstzie zmysłów..* znaczyłeś dla niej wiele teraz raczej nic..* już tyle czasu ręka w ręke..* WięcejTrzebaAbySiebieZado wolić NaCorazWięcejMOżemySobieP Ozwolić Jesteś zapachem na moim ubraniu..* Połamane leżą łóźka.. drżą skrzypiące lepkie usta..* a ten śnieg na drzewach tak samo zimny jak ten we mnie lód..* i niech rzucaja w nas peskami nie przejmuj się..* )
|
#5730 |
|
Rozeznanie
|
I believe I can fly
![]() Życie jest tylko krótką przygodą-od nas zalezy czy będzie ciekawie "Ból jest przemijający,a skutki rezygnacji pozostają na całe życie" Aniołki podniosą Cię na duchu gdy Twoje skrzydła zapomną jak latać Nie musisz pokazywac ze jestes wielki wazne ze ty o tym wiesz "I milczysz i szlochasz i płaczesz bezgłośnie..." Ucze się od nowa...bo wierzyłam w puste słowa... Śni i miłości,która zmieni świat,czeka już tyle lat...
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

?