|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7591 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
** Takiego świata ja nie chcę...więc go sobie ulepsze
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
|
|
#7592 |
|
Raczkowanie
|
* Poza tym czarodziejskim jest jeszcze inny świat - zwyczajny...
* Szedł ulicą gdzieś... życia mego sens... * I znowu o jeden dzień bliżej do emerytury ![]() * Miał niekiedy przebłyski milczenia, które czyniły rozmowę z nim iście zachwycającą...
|
|
#7593 |
|
Zakorzenienie
|
mam ten sam
OSTR
|
#7594 |
|
Raczkowanie
|
wiesz maleńka .....jesteś WIELKA !
![]() ![]() ![]() To czego tak pragnę To zatrzymać Cię tu przytulić dziś znów... TaK mI sMuTnO TaK mI źLe, Gdy CiĘ nIe Ma ObOk MnIe... 'dopiero późną nocą... umieramy z miłości' | Kocham. ![]() "Gdzie oni są? Ci wszyscy moi przyjaciele?!" |
|
|
|
#7595 |
|
żona
|
wszystkie sny otoczone tobą
Biegłam w snach w twoją stronę... Na niebie dla Ciebie układam serca z gwiazd Ten kto kocha podbija świat, bez obawy, że cokolwiek utraci Oczy są ślepe. Należy szukać sercem ![]() Przyjaciel - ktoś, przy kim można głośno myśleć Dorosnąć. Tylko po co? Dziwny jest ten świat, na który patrzę od tylu lat Trzeba żyć, a nie tylko istnieć... Szkoła jest jak Media Markt-powinni tego zabronić ![]() Czy to możliwe że już 60 lat po wojnie,a ja ciągle boję się 1września |
|
|
|
#7596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Szkoda, że nie wstawiłaś go ze 2-3 lata temu . Bo ja już 1 września się nie boję, no, chyba, że będę mieć jakąś poprawkę w tym dniu
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#7597 |
|
żona
|
|
|
|
|
#7598 |
|
Zakorzenienie
|
Sorry I can't be perfect
|
#7599 |
|
Zadomowienie
|
smerfastycznie!!
![]() Mam więcej szczęścia niż rozumu...... mam ochotę narozrabiać ![]() ![]() ...pożyczaj tylko od pesymistów - oni i tak nie wierzą że im oddasz... Nie jestem gatunkiem skazanym na wymarcie ... ![]() Leniuchowanie to najbardziej przyjemna nieprzyjemność.
|
|
|
|
#7600 |
|
Zadomowienie
|
Najczęściej w uzyciu:
![]() Oczy widzą, uszy słyszą, a serce... i tak wie swoje. Boję się nieba w Twoich oczach. All I want, is a little piece of heaven /Wszystko czego chcę, to mały kawałek nieba/Do zakochania jeden krok... Myślę, że brakowałoby mi Ciebie, gdybyśmy nigdy się nie spotkali. Jest takie uczucie, ktore nie chce zgasnąć... Przyszła wiosna i namieszała w moim sercu ![]() Bo tylko wielka miłość magiczną siłę ma. Gdybyś był, a nie bywał. Chcę Cię takim, jakim jesteś... Tylko w Tobie widzę sens. Jak kochać to księcia, jak kraść to miliony ![]() Piękne jest niebo, gdy odbija się w Twoich oczach. Najpiekniejsza cisza, to cisza wpatrzonch w siebie oczu...
|
|
#7601 |
|
Rozeznanie
|
To teraz taki mały mix ode mnie
![]() *Facet jest jak przekład. Piękny nie jest wierny, wierny nie jest piękny... *Choć papierków po cukierkach tu i ówdzie ślad, marzy ci się bombonierka taka jak ja ![]() *-Sprzedam Ci kawałek nieba. . -Nieba nie wezmę.. Ciebie mi potrzeba *...ktoś ukradł wszystkie kolory na dworze... *poszukuję chlopca co by ze mną na spacery chodził.... *Gdyby nuda była śmiertelna, liceum byłoby cmentarzem. |
|
|
|
#7602 |
|
Rozeznanie
|
~~Łatwiej zakochać się nie kochając, niż odkochać kiedy się kocha...
~~Ja wiem, że lepiej byłoby nie czuć nic, albo cofnąć czas... ~~„Samotny człowiek walczy ze swoim szaleństwem” ~~Świat przyspieszył a my w nim pogubiliśmy szanse…
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
|
|
|
|
#7603 |
|
Zadomowienie
|
Szukam kogoś, kogoś własnego. Do śmiechu i do łez!
Między nami po ulicy pojedynczo i grupkami snują się okularnicy .. Taka dobra pogoda - odpowiednia pogoda na szczęście. Edytowane przez lily_of_the_valley Czas edycji: 2007-03-12 o 12:39 |
|
|
|
#7604 |
|
Rozeznanie
|
Myślę o tobie a ptakiem jest myśl...
walczę do końca!...aż ktoś mnie zrozumie... za jedno dzisiaj z tobą jestem gotowa oddać wszystkie jutra "bez nadzieji i bez szans spojrzeć w karty mówiąc pas..." Ze wspomnień tkasz dni...
|
#7605 |
|
Raczkowanie
|
Miłość daje, ale niczego nie żąda
nie nakarmisz mnie już swoją miłością nie jestem już Twą radością Przez cały dzień myśle tylko o Tej jedynej, ukochanej osobie... |
|
|
|
#7606 |
|
Zakorzenienie
|
Super te wasze opisy
pożyczam niektóre
|
#7607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozyczam ![]()
|
|
#7608 |
|
Rozeznanie
|
Jak to dobrze,że skończył się już ten podły dzień co mi cię zabrał...
Ciężko było tak poprostu przyjść i usłyszeć,że dla ciebie umarłam A teraz zamknij oczy swe...dotknij tak jak tylko mnie nie bój się, to tylko sen... Dobrze,pójdę już,lecz gdzie - nie wiem... Choć noc,choć mrok - dla nas wszystko jasne... Więc jak mam spać,kiedy wiem,że nie zaśniesz
|
#7609 |
|
Zadomowienie
|
Z listy:
* głupota broni przed poczuciem krzywdy. * Jesteś piękny jak milion $, pragnę Cię jak milion $ ![]() * Jego oczy, pełne ufności, czystości i niewinności ... * Przeżyj życie pozytywnie ! * franklin potrafi już liczyć i wiązać buciki (rozwala mnie ten opis *Smutne oczy nabiorą blasku, gdy miłośc je dosięgnie prawdziwa. * Nothing`s gonna change destiny. (nic nie zmieni przeznaczenia) Kobitki, skąd można sobie zaczerpnąć jakiś fantastycznych powiedzonek bohaterów Kubusia Puchatka ? Oprócz tych które już były wymienione tutaj oczywiście.
|
|
|
|
#7610 |
|
Zakorzenienie
|
z listy:
Jestem szpanerem, chce błyszczec, to oczywiste... You know that i'm really hot ![]() Spiewam, skacze, tancze...normalnie szał !! ![]() ![]() ![]() Daleko od świata... Nic nie jest nigdy takie, ajkie wydaje niam sie być || nie wazne,nie warto wiosna?? pf... czas globalnej niepogody.... |
|
|
|
#7611 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do prośby to przypominają mi się dwa: * jedynym powodem do bzykania jest to, że jest się pszczołą *Jestem Tygrys. T-Y-G-R-Y-S.czyt.Tygrys.-Wiem wczoraj mnie bryknąłeś
|
|
|
|
|
#7612 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zeby nie bylo ze robie off top - dodaje opisy: Ona jak talizman - on jak chłopiec, co się bał Kiedyś cos na pewno obiecałaś mi, kiedysc coś na pewno, pamiętam jak dziś Nigdy nie pozbawiaj nikogo nadziei.......Moze to to wszystko co mu zostalo.. Wzbić sią do gwiazd,tańczyć wśród chmur,umierać by znów sie narodzić Nie trzeba tłumaczyc czegoś, czego się nie powiedziało... zobacz jak kazdy moj dzien na skinienie twoich rak staje sie piekny Nierealność realności zamknięta w kręgu beznadziejności... I odszedł bo nie miała pomysłu na opis xD Nauka to dla mnie przyjemność,a ja nie mam czasu na przyjemności:p
|
|
#7613 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W dzisiejszym odcinku- KŁAPOUCHEGO:Pamiętaj: Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? Kiedy spytają cię, jak się masz, odpowiedz po prostu, że wcale. Nie tlumacz się z dobrego kawału, bo był do przewidzenia. Jeżeli wbryknięto cię do rzeki, daj szybko nura i przypłyń do brzegu, zanim ktoś spróbuje cię wychlupać. Bo Wypadek to dziwna rzecz. Nigdy go nie ma, dopóki się nie wydarzy. Bzyczące bzykanie dochodzące z wierzchołka drzewa nie oznacza wcale, że skapnie ci się trochę miodu. Żadnej z nikim Stycznosci. Żadnej Wymiany Myśli... Taka rozmowa do niczego nie prowadzi, zwłaszcza jeśli w drugiej części rozmowy ukazuje się ogon tej osoby. Jeśli nie pamiętasz już czasów, kiedyś jakoś sięmiał, spójrz za siebie. Może zapodział ci się ogon. Jeśli się okaże, że ogon się zapodział, wiedz, że ma pełne prawo ci brakować. I nie zapominaj, że choć odzyskanie zapodzianego ogona sprawi ci ogromną radość, natychmiast zostaniesz na nowo przybity - do ogona wlaśnie. Zdarzają się tacy, którzy życzą ci dobrego dnia. Jeśli ten dzień godzi się nazywać dobrym, co jest wątpliwe. Jest dostatecznie smutno, jeżeli samemu jest się nieszczęśliwym, ale jest jeszcze smutniej, kiedy wszyscy inni twierdzą, że też są nieszczęśliwi. Ktokolwiek ci mówi, że aby schudnąć, potrzebny jest tydzień, kłamie. Z pszczołami nigdy nic nie wiadomo. Ani z misiami, prosiaczkami, królikami, sowami... Śpiewać... Cieszyć się majem... Niektórzy to mogą... Nie wszyscy mogą i któryś z nas też nie może. I w tym cała rzecz. Chyba nie chcesz być zawsze nieszczęśliwy w dniu moich urodzin, co? Mały Spacer zdecydowanie lepiej nadaje się do odbycia przyjacielskiej pogawędki niż Wyprawa Calą Bandą. Proszę bardzo, jedz, ile wlezie. Tylko zebyś potem mógł wleźć w drzwi. Bez sladu mózgu są niektórzy z nich. Oset nie ma żadnego pożytku z tego, kiedy się na nim siedzi. To odbiera mu życie. Jeżeli sądzisz, że wytarzany w błocie wyglądasz jak mała ciemna chmurka, mylisz sie. Wyglądasz tak jak ty, tylko brudniejszy. Bądź ostrżzny, kiedy pochlonięty swoimi sprawami stoisz nad brzegiem rzeki. Możesz zostać wbryknięty do wody. Zaraz będzie deszcz... Jeśli już nie pada. Nie desperuj, jeśli się okaże, że Królik wie, co to jest A. Oni zamiast Mózgów mają tylko szary puch, który przez pomyłkę zostal wdmuchnięty w ich glowy. Oni po prostu nie myślą. Nie popędzaj mnie. Nie dalejwięcuj mnie. |
|
|
|
|
#7614 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#7615 |
|
Zakorzenienie
|
tutaj o nic nie chodzi..lecz ludzi prawdziwych jakby coraz mniej..
przyjaciel sprzedaje swojego przyjaciela.. nim zgasnie slonce, nim peknie niebo.. nikt sie nie dowie po co i dlaczego..
|
#7616 |
|
Raczkowanie
|
Moj dzisiejszy:
Źle Się Czuję! Jestem Na Pograniczu Grypy. Albo Ja Ją Zwalczę, Albo Ona Mnie ![]() bez spacji sie miesci
|
|
#7617 |
|
żona
|
"Zyj Chwila JaQby miaLa byC tO oStatniA chWila twOjegO ZyCia "
Brać z życia co najlepsze )Swiat oglądać przez pryzmat różowych okularów TANCZ TAK JAKBY NIKT NA CIEBIE NIE PATRZYL. SPIEWAJ TAK JAKBY NIKT NIE SLUCHAL. KOCHAJ TAK JAKBY CIE NIKT NIE ZRANIL. PRACUJ TAK JAKBYS NIE POTRZEBOWAL PIENIEDZY. ZYJ TAK JAKBY TO NIEBO BYLO NA ZIEMI. KOCHAJ SIE TAK JAKBY JUTRO MIAL SIE SKONCZYC SWIAT!!!!!! |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#7618 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() *Bzyk-Bzyk-Bzyk, Ram-pam-pam Co to znaczy nie wiem sam *Gdyby pszczołami były Niedzwiadki, Nisko na ziemi mialyby chatki... *pamietaj:co komu do tego,skoro i tak mniejsza o to? *kiedy spytaja cie,jak sie masz,odpowiedz po prostu,ze wcale *nie wszyscy moga i ktorys z nas tez nie moze.i w tym cala rzecz *zaraz bedzie deszcz...jesli juz nie pada *nie popędzaj mnie.nie dalejwięcuj mnie *Kiedy się kogoś bardzo lubi, to to się nazywa miłość *jedyny powód bzykania, to ten, że jest się pszczołą... *Bo kogo nie ucieszyłby balonik?? *najbardziej sie boje stanąć twarzą w twarz z tym, czego najbardziej się boję *i zrobisz to co Prosiaczki robiąnajlepiej,wszystko jedno co *Takich dwóch jak nas trzech to nie ma ani jednego *Jestem Misiem o Bardzo Małym Rozumku i długie słowa sprawiają mi wielką trudność. *Z pszczołami nigdy nic nie wiadomo. *Wszystko to przez to, że zanadto lubię miodek. Ratunku! *Myślę i myślę, i teraz już wiem, że to jest bardzo zły gatunek pszczół. *Wyszło to trochę inaczej, niż myślałem, ale zawsze wyszło. *Mam w spiżarni dwanaście garnczków, które wołają mnie już od godziny. *I żeby to był Mruczankowy Dzień, i żeby ptaszki śpiewały. * Wiesz co Puchatku? - przesiądźmy się. Zobaczę twoją połowę filmu. Może jest straszniejsza... *Niech mi ktoś zrobi sztuczne odpoczywanie *Nie Kazdy Kto Zgrywa Niewiniątko Jest Takim Niewiniątkiem Jakie Zgrywa... *Czy to nie pora na małe Conieco? *Śpiewać... Cieszyć się majem... Niektórzy to mogą... *Ale mniejsza o to. Co komu do tego. Imponujące, i basta. *Są tacy, co potrafią, a są tacy, co nie potrafią. W tym cała rzecz. *Myślenie boli, ale można się przyzwyczaić |
|
|
|
|
#7619 |
|
Raczkowanie
|
I need you more with every breath... (z każdym oddechem potrzebuje Cię więcej."
Your arms are my casel, your heart is my sky... (Twoje ramiona sa moim zamkiem, twoje serce jest moim niebem) Żeby Cię czas nie przeminął Jesteś moimi oczami na świat...
|
|
#7620 |
|
Zakorzenienie
|
-Może to jej urok? Może to Photoshop?
- Co to jest cielę? Krokodyl po reformie gospodarczej. - Moher to siła, moher to władza, moherowych kapeluszy się nie zdradza, - Opis ocenzurowano! Nie dla dzieci! No już...zamykać oczy! - Mój opis znajdziesz w co piątej Kinder Niespodziance. - dziś opis na... pulpeciki! - Polska szkoła jest jak matrix - Giertrych to agent, uczniowie to wybraniec. - Nigdy nie kupisz szczęścia, miłość daje je gratis. - Ludzie się podniecają, że owce sklonowali. My sklonowaliśmy prezydenta. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.

Oprócz tych które już były wymienione tutaj oczywiście.