![]() |
#781 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Gadulcowe opisy :)
Cytat:
"...Chce lecieć jak na skrzydłach wolności nad Ziemią, chcę leciec nad światem, życie zostawić pode mną. Swój strach, łzy, troski, by promień światła ogrzał Serce, które zwątpiło w istnienie dobra..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=303123 Mój pazurkowy wątek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Raczkowanie
|
Kobietki, macie może jakies opisy o kinie? o chęci pójścia do kina... z Nim? :P
proszę! b. ważne jest to dla mnie!
#783 |
Raczkowanie
|
A jakies opisy po angielsku o szczesciu, zakochaniu, radosci?
![]()
#784 |
Raczkowanie
|
coś z wizażu : Walk to happiness. //Spacer do szczęścia pomaluję wszystkie moje sny kolorem twojego uśmiechu./ Painting all my dreams the color of your smile And candy clouds of lullaby. / I cukierkowych obłoków z kołysanki ight up my life. / rozjaśnij moje życie just perfect. / po prostu idealnie I like about you Your hair, your eyes, you old Levi's. | Lubię Twoje włosy, oczy, stare Levisy. she cant see the way your eyes light up when you smile /Ona nie potrafi pojąć sposobu w jaki twoje oczy Błyszczą kiedy się uśmiechasz I'd like to be the only thing on Earth that makes you happy // Chciałabym być jedyną rzeczą na ziemi która sprawia że jesteś szczęśliwy Możę coś sobię wybierzesz ;]
#785 |
Zakorzenienie
|
IronicalPrincess
1.Wkładam obcisłą sukienkę i nie nakładam bielizny. 2.Wino na najlepszy smak na Twoich wargach. 3. Twoje pocałunki upaajają lepiej niż najdroższe wino. 4.Gdy dotykasz mnie, Motyle wariują. TiScatteroUnaFoto zanurzyć się z Tobą w dolinie rozkoszy . uwiedź mnie . owiana nicią pieszczot subtelnych. pośród igraszek ziemsko diabelnych. upojność chwil. bajeczne motylki w brzuchu pulsują, tańczą pragnienia wzbudzone dotykiem. rozkosz chwili. krzyk oddechu. zmysłowy szał. czerwone usta na tapicerce. przezroczyste muśnięć ślady. weź moją dłoń, nie krępuj się. w kwiecistej sukience, lekko kołysząc biodrami szła w objęciach jego ramion. ciesząc się wzajemną bliskością. rozmarzona. uśmiechnięta. agattee
Świat jest mały. Ostatecznie wszyscy kiedyś spotkamy się w łóżku. ![]() Edytowane przez hejYou Czas edycji: 2009-03-07 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Marudziara
|
Dziewczynki a coś o tym że on jest niezdecydowany i zeby sie nareszcie zdecydował woz albo przewóz.Dziękuję
![]()
#787 |
Raczkowanie
|
Heej
![]() A macie coś z okazji Dnia Kobiet ? Jakieś śmieszne, takie fajne ![]() Z góry dziękuję za wszelką pomoc ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#788 | |
BAN stały
|
I don't wanna live , I don't wanna breathe 'les I feel you next to me.
nie chce zyć nie chce oddychac jeśli nie czuje ciebie obok mnie When I close my eyes I think of you Kiedy zamykam oczy myślę o tobie I would fly to the moon and back if you'll be...If you'll be my baby. Chciałabym polecieć z Tobą na księżyc i wrócić, jeśli będziesz.. jeśli będziesz moim Ukochanym . There is a rainbow for you and me, a beautiful sunrise eternaly... Tu jest tęcza dla Ciebie i mnie, piękny wschód słońca na wieczność If you look you will see, that this world is a beautiful accident. jeśli spojrzysz, zobaczysz, że ten świat jest pięknym przypadkiem Break the rules. Find your freedom. Live your life! Złam zasady. Odkryj swą wolność. Żyj swoim życiem Fly away in my space rocket. Odleć moją kosmiczną rakietą Cytat:
być kobietą, być kobietą. oszukiwać , dręczyć, zdradzać. . nasz dzień .! a można jeszcze takie: xD bycie kobietą to strasznie trudne zajęcie, bo polega głównie na zadawaniu się z mężczyznami. dla was samotnych facetów - będę prezesem ![]() Nobody's perfect.Except girls kobiety sa jak brylanty : twarde, niezniszczalne i równie wartościowe. Edytowane przez paulqa94 Czas edycji: 2009-03-07 o 23:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#789 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
BAN stały
|
hm a jakies takie obojetne ? takie bez okazji zadnej . albo takie zakrecona zeby nie było za bardzo wiadomo o co chodzi . zeby dawały duzo do myslenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Konto usunięte
|
a ja bym prosiła o przetłumaczenie opisu (ktoś dodał go w Opisy na GG, ale nie pamiętam kto
![]() `Gubisz się w tym bicie jak dziwka na parkiecie. przetłumaczy ktoś na angielski ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#792 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() `mam ochote na spacer.. albo nie na kino ! xd `pojdziesz ze mna do kina `moze tak.. Ty Ja i kiino ;> ;* moze pomoglam ![]() ![]() Cytat:
`zakrecony dzieen.! jeeah ^ kuurde nie wiem ! ![]() ![]() mandragona - ej .! weź się koleś zdecyduj .. ! lekko wkurzające jest to jak bardzo jesteś niezdecydowany proszę Cie .! koleś, okres masz? ![]() to sie nazywa niezdecydowanie
Ale serce nie było komputerem, nie miało klawiatury, nie dało się wisnąć delete, wpisać nowej treści w mgnieniu oka i zrobić defragmentacji dysku. Edytowane przez bananowalaska Czas edycji: 2009-03-10 o 19:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
BAN stały
|
bananowalaska- dziekuje przydadza sie ;*
Laseczki a cos takiego w zwiazku z tym ze dzis jest dzien mezczyzny (o czym sie całkiem niedawno dowiedziałam) i jakies takie zyczenia , które mogłabym wysac chlopakowi z którym krece juz jakis czas . takie zalotne zeby mu sie tak miło zrobiło i zeby juz sie na mnie nie gniewał . błagam bardzo wazne ! i cos odemnie : Nie wszystko co pozytywne jest legalne. Nie wszystko co chcemy mozemy miec |
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Przyczajenie
|
Moje drogiie .! ;**
jesteśCie Mii pilnie potrzebne .. a tak więC.. powiedziałam takiemu jednemuu,że Mi na nim zależy.. ii on sie nie może zdecydowaĆ ... a ja go kocham.. znalazłyby się takie opisy lub wierszyki ? Bardzo Proszę ;** [ sprawa jest pilna ] |
![]() ![]() |
![]() |
#796 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
That you are all that i need / Jesteś wszystkim co potrzebuje For you, I give my soul to keep / Dla ciebie, dałam swą duszę do zachowania You are the reason / Jesteś powodem For everything i do / dla wszystkiego co robię. Przepraszam, że nic więcej nie mam... Jakoś nie mam humoru :/ PS Ja potrzebuję czegoś o tym, że zakochałam się w takim chlopaku, ale on sie podoba mojej koleżance. I, że jeśli nie mogę z nim być, to będę jego przyjaciółką, najlepszą jaką kiedykolwiek miał... Mam nadzieję, że rozumiecie...? Z góry dziękuję... ![]() ![]() PS2 Liczę na moje guru - bananowalaska, a także inne... Proszę dziewczynki ![]()
Idź ty lepiej, koziołeczku szukać swego Pacanowa. Edytowane przez Kochanaa Czas edycji: 2009-03-11 o 21:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Raczkowanie
|
Ja szukam opisów takich prowokujących.
![]() ![]() A i druga prośba, mianowicie chodzi mi o jakieś takie ładne życzonka dla bliskiego kumpla na urodziny. ![]() Proszę Was Dziewczyny ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Przyczajenie
|
Postanowiłam dodać kilka opisów mojego autorstwa... Może akurat się komuś coś spodoba. Piszcie co o nich myślicie bo mam wątpliwości co do mojego talentu pisarskiego xD Bo teraz już wiem kim one są. Teraz już wiem... w ich oczach czai się zło Ja się nadal śmieję! A wy...? A wy nadal tak samo beznadziejne! Teraz w końcu wiem że żyję! Mam w dupie te fałszywe żmije! Chociaż raz mam swoje zdanie... Więc odp****ol się kochanie! Chciałyście mnie zniszczyć? Upss... trochę wam nie wyszło! Ja mam się świetnie! A już niedługo wy stracicie wszystko !
![]() |
#800 |
Raczkowanie
|
A ja prosiłabym bo o takie pozytywne, wesołe, szczęśliwe
![]() i o tym, ze poznałam chłopaka i bardzo się polubiliśmy i mam nadzieję że to przetrwa, tylko nie taki wprost ![]() może być cos w stylu : Małe szczęścia i ich smak. Zapachniało szczęściem. Lubię gdy patrzysz jak patrzę ![]() wiem, że moge na was liczyc ![]()
#801 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mam w sobie tak dużo szczęścia, że mogę Tobie odrobinę podarowaać. Jesteś moim ładunkiem radości podejrzanie wesoła. podejrzanie szczęśliwa. leżąc na krawężniku opowiadać tobie jak wygląda świat. uwielbiam się śmiać, gdy pleciesz bzdury. Parę takich z wizażu ;]
![]() |
#802 | |
Konto usunięte
|
Przepraszam, że nie odpowiadam na prośby, ale mam "wszechbajzelosobisty ".
Zresztą widzę, że sobie bez mojego udzielania się, nieźle radzicie. A więc mam do Was taką małą sprawę. Może macie jakieś opisy z wyrazem Słońce (chodzi mi tu o nazywanie tak osoby), np. Nie jestem gwiazdą, ale mów do mnie Słońce. Kiedy mówisz do mnie Słońce ja traktuję to nieco opacznie... Kim teraz jestem dla Ciebie? Byłam już Słońcem, byłam Niebem. Oraz takie opisy, które można ustawić, kiedy nie ma co ustawić. Takie neutralne, najlepiej krótkie... Z góry dziękuję, Kochane ![]() _______ Wiki563 - opis numer 4 pozwoliłam sobie ukraść ![]() Cytat:
Szczęście na co dzień przenika przez głowę, popołudnia bezkarne i cytrynowe. kieszenie pełne uśmiechów. szczęście wchłaniam z powietrzem ; ) _______ Coś takiego, wizaż i Coma. Jakoś weny brak. Edytowane przez 8b9e548609c344054e4abd55f0a324170747666e_602b0b39c7b72 Czas edycji: 2009-03-13 o 18:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
BAN stały
|
[1=8b9e548609c344054e4abd5 5f0a324170747666e_602b0b3 9c7b72;11430293]Przepraszam, że nie odpowiadam na prośby, ale mam "wszechbajzelosobisty ".
Zresztą widzę, że sobie bez mojego udzielania się, nieźle radzicie. A więc mam do Was taką małą sprawę. Może macie jakieś opisy z wyrazem Słońce (chodzi mi tu o nazywanie tak osoby), np. Nie jestem gwiazdą, ale mów do mnie Słońce. Kiedy mówisz do mnie Słońce ja traktuję to nieco opacznie... Kim teraz jestem dla Ciebie? Byłam już Słońcem, byłam Niebem. [/quote] Brakowało tu Cie Brakowało mała ! ![]() a co do prosby przychodzi mi do głowy tylko to : A ja bede Twoim waniliowym słoneczkiem ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Czy ja już wszędzie Cię widzę, czy Ty naprawdę masz swoje zdjęcie jako avatar? ![]() W każdym razie śliczny, śliczny, śliczny ten Twój avatar ![]() A co do opisu. Kocham Cię Duża, noo ![]() Tylko trochę go zmienię podstawiając pod waniliowy coś innego ![]() Zresztą zobaczysz ^^ _______ Kochanaa - a może zamiast tradycyjnych życzeń wyślij mu coś takiego: Kim dla mnie jesteś? Drogowskazem na drodze do tęczy. Przewodnikiem, który prowadzi na drugi brzeg. Szafirowym diamentem, którego nie chcę wypuścić z uścisku dłoni. Jesteś - Bratem, który prowadzi mnie za rękę przez ciemny mrok. Dodajesz mi sił, kiedy sama nie potrafię się wzbić. Jesteś! - a to znaczy dla mnie więcej niż wszystkie Skarby tego świata... Wszystkiego najlepszego! ![]() (więcej takich wierszyków jest na stronie 25 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Raczkowanie
|
[1=8b9e548609c344054e4abd5 5f0a324170747666e_602b0b3 9c7b72;11430293]Przepraszam, że nie odpowiadam na prośby, ale mam "wszechbajzelosobisty ".
Zresztą widzę, że sobie bez mojego udzielania się, nieźle radzicie. A więc mam do Was taką małą sprawę. Może macie jakieś opisy z wyrazem Słońce (chodzi mi tu o nazywanie tak osoby), np. Nie jestem gwiazdą, ale mów do mnie Słońce. Kiedy mówisz do mnie Słońce ja traktuję to nieco opacznie... Kim teraz jestem dla Ciebie? Byłam już Słońcem, byłam Niebem. Oraz takie opisy, które można ustawić, kiedy nie ma co ustawić. Takie neutralne, najlepiej krótkie... Z góry dziękuję, Kochane ![]() [/quote] z wizażu: być Twoim osobistym słońcem. Goddess of the Sun // Bogini Słońca Tylko takie 2 mi sie przypominają .;]
#806 |
BAN stały
|
[1=8b9e548609c344054e4abd5 5f0a324170747666e_602b0b3 9c7b72;11431008]
Czy ja już wszędzie Cię widzę, czy Ty naprawdę masz swoje zdjęcie jako avatar? ![]() W każdym razie śliczny, śliczny, śliczny ten Twój avatar ![]() A co do opisu. Kocham Cię Duża, noo ![]() Tylko trochę go zmienię podstawiając pod waniliowy coś innego ![]() Zresztą zobaczysz ^^ )[/quote] Nie pogniewam sie jesli zmienisz :P A co do avataru to tak :P to jest moje prywatne zdjecie xD Jeszcze chwilka i bede Twoim słoneczkiem ![]() I niedługo bedziesz mnie wyczekiwac jak wschodzacego słonca ![]() Jeszcze to mi kochana przyszło na mysl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#807 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Szczęście na co dzień przenika przez głowę, życie mi płynie przy Tobie cytrynowe. kieszenie pełne uśmiechów. szczęście wchłaniam z powietrzem ; ) _______ \.[/quote] Świetne ! ![]() Jeśli ma ktoś jeszcze coś w ten deseń - będę baaaaardzo wdzięczna ![]()
![]() |
#808 |
Konto usunięte
|
[1=8b9e548609c344054e4abd5 5f0a324170747666e_602b0b3 9c7b72;11430293]
kieszenie pełne uśmiechów. szczęście wchłaniam z powietrzem ; ) .[/quote] swietne opisy - pozwól ze ukradne je ![]() --------------------------------------------------- Chyba naprawdę mało cię znam A ty odchodzisz trzydziesty raz I nigdy nie każ mi wybierać bo jeszcze wybiorę źle ty i ja i zawsze jeszcze ktoś Czarne myśli miewała od samego poczęcia Łaziła kanałami nie szukała szczęścia Jednym okiem przyglądała się Jakie to wszystko brudne i złe Tak jak i inni miała nadzieję Że kiedyś wszystko Poukłada się moze sie komus cos spodoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Przyczajenie
|
hej
![]() jestem to nowa ![]() potrzebuję opisu do takiej sytuacji, że poznałam chłopaka we wrześniu (doszedł do mojej klasy) i na początku nawet nie zwracałam na niego uwagi, ale pod koniec listopada doszłam do wniosku, że on ma pozytywny wpływ na mnie i lubię przebywać w jego towarzystwie. po jakimś czasie stwierdziłam że on mi sie podoba... i to bardzo i postanowiłam coś z tym zrobić... ale okazało się że dwie kolezanki z mojej klasy także go niego 'świrują'... czasami mam wrażenie że nie tylko mi zależy ale jemu też. a czasami jakby miał zupełnie na mnie nalane... i w związku z tym potrzebuję takiego opisu który będzie jednocześnie mówił że mi zależy, że chcę wiedzieć co on myśli i że jezeli jemu zależy to żeby coś zrobił... takie o tym zanczeniu ale nie za bardzo dosłowne chociaż takie żeby się domyślił... wiem że straszne wymagania ;p ale mam nadzieję że pomożecie ;* ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#810 | |
BAN stały
|
Cytat:
Czekam na Twój pierwszy krok. Bo czasami patrzymy za daleko, nie zauwazajac tego co mamy blisko. Pocałunki wyrazajac uczucia. Moze wpadniesz do mnie i sie wypowiesz? Czy czujesz to samo co ja ? Cos mi tu mieta przez rumanek zalatuje . Hm jak narazie tyle. Jesli cos jeszcze wymysle to napisze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:53.