|
|
#841 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Żeby śmierc mozna bylo na raty odepsac!
Nawet na tronie wycieraja sie spodnie. Chociaz krowie dasz kakao nie wydoisz czekolady. Koniom i zakochanym inaczej pachnie siano. Gdy mit zderzy sie z mitem jest to bardzo realne zderzenie. Co trzyma nas na tym globie oprocz sily ciązenia? Na zadnym zegarze nie znajdziesz wskazowek do zycia. Dno jest dnem, nawet jesli jest obrocone go gory. Rany się zabliźniają ale blizny rosna wraz z nami. Jest male nic i Wielkie Nic. Nosorozec nie powinien w rubryce "znaki szczegolne" wpisywac: rog na nosie. Czasem trzeba zamilknąć zeby pozniej zostac wysluchanym. Nie spoufalaj sie z sobą! Samotności! Jakas Ty przeludniona! Nie wystarczy mowic do rzeczy, trzeba mowic do ludzi! Czasem są noce zbyt ciemne, by je ujzec. A może jestesmy jedynie czyims wspomnieniem? Dziure w mysli trudno zatkac rzeczywistościa. Poiwedz mi z kim sypiasz, powiem Ci o kim snisz... Zycie zabiera ludziom zbyt wiele czasu. I janoswidze to czarnowidze
|
|
|
|
#842 |
|
Wtajemniczenie
|
Sztuka zycia to cieszyc malym szczesciem
Rozkosz jest premia natury za trud płodzenia i rodzenia Odwaga jest najpiekniejszym rodzajem szaleństwa Pozwolmy ludzom byc szczesliwymi wedlug ich wlasnego uznania Dzisiaj kocham cie bardziej niz wczoraj ale mniej niz jutro Prawdziwe szczescie jest rzeczą wysilku odwagi i czasu Jestem smutna ze az mi smutno ze jestem smutna Najbardziej niezwykłą cechą dla kobiety jest zdolnosc bycia matką nie osiagalną dla mężczyzn Kupię sobie statek musze sie ustatkowac Koniec pogaduszki ide sie wtulic do poduszki |
|
|
|
#843 |
|
Raczkowanie
|
Roxy: Twoje opisy są świetne
|
#844 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#845 |
|
Rozeznanie
|
super wasze opisy, nei wiem bo nie przeczytalam wszystkich czy juz taki byl ale ja go lubie very
: kobiety sa jak media markt - nie dla idiotów |
|
|
|
#846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dodam jeden taki - nie wiem, nie orientuje się zakochana jestem
|
|
|
|
|
#847 |
|
Magda
|
I did all my best to smile
Did I dream you dreamed about me? In my world the devil dances and dares Aw, what a waste of sin |
|
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma sensu żyć wspomnieniem, tego co za nami w tyle
...życie to wieczny taniec śmierci... ...zapomnieć chce o wszystkim... ...cisza w głowie zamienia się w słodki wrzask... |
|
|
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
To ja nie mam takich typowych cytatów w opisach, po prostu piszę to co aktualnie robię lub jaki mam humor, a w stałych opisach Tlenu zależnie od stanu mam wpisy:
"Dzwonić dzwonem głośno i długo" "Karmię prosię" "Pomachaj ręką, nogą, zrób coś niebanalnego - może zwrócę na Ciebie uwagę" "Teraz się kompulam" "Poszłam robić spaćki - fajnie się spaćka" i takie tam banały ![]() Bardzo często coś fajnego piekę lub gotuję i daję opis w czym aktualnie taplam łapy, a moi znajomi mi piszę, że zaśliniają klawiaturę
|
#850 |
|
Raczkowanie
|
a ja preferuje opisy pionowe :P
hi .....( ' ""() i just ((")' ) blew ( /¤"(,,) Akiss for you ...( ' ""() ("( 'o', ) (")(")(,,) Łap to tylko dla Ciebie buuu ale na forum troszke uszka sie poprzesuwaly do początki i nie moge zmienic ale dodam kropeczki :P i już bedzie git
|
|
|
|
#851 |
|
Rozeznanie
|
When all your lies become your truths and I don't care
Przez Ciebie Zrobię Sobie Coś Strasznego ... Podetnę Sobie ... WŁOSA !!!!!!!! sponsorem mojej nieobecności jest... Love is the drug I need.. I don't have to be perfect - because i'm good enough Jestem w niebie, zaraz wracam. Out of sight not out of mind Because the tears are sweet, the love is bitter życie nie daje nam tego, co chcemy, tylko to co ma dla nas I need to make mistakes just to learn who I am she says : hello... you fool... i love you ... <^..^> nietoperek ;P Dla Pocieszenia Zdołowanym
|
#852 |
|
Rozeznanie
|
A ja mam teraz : 'Boże. Ja chyba śnię, albo w matrixie żyję...'
|
#853 |
|
Przyczajenie
|
chwilowo:
lodio miodzio panowie, lodzio miodzio (to z Madagaskaru) hasło na sobotę: -rano: ence pence, miotła w ręce pszątam...-wieczorem: workin' class... drinkin' class... dead class standardowo: hej, zawęziłam więc do rozmiarów łożka świat/ leżę tu, leżeć chcę!! na złość: bodziec progowy jest bodźcem maksymalnym mam 12 lat, w dupie cały świat I think about you all the fucking time na naukę(przed kołem/egzaminem) talula rasa ![]() od niechcenia: brum brum, tutu tata taratatam brum ![]() bębnię paznokciami o klawiaturę na sen: gwiazdy we włosach.../ sleepin' away |
|
|
|
#854 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zwłaszcza ten o gwiazdach we włosach!!
|
|
#855 |
|
Wtajemniczenie
|
-Nie poddawaj się rozpaczy. Ona nie pozwala rozmawiać z sercem.
-Poukładał się jakoś dziwnie świat -gdzies na ulicy fabrycznej -a orkiestra ktora grala do tej chwili gra
|
|
|
|
#856 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzieki z gory! |
|
|
|
|
#857 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja obecnie mam:
Boże, zatrzymaj świat! Ja wysiadam
Love that cannot harm and love that never abandons and love that cannot imagine betrayal. And then there is love that corrupts and love that destroys, and love that works in blood like poison. And they are not so far apart as you might think." |
|
|
|
#858 |
|
Zadomowienie
|
*Myślom w mej głowie, ożywczy powiew jest potrzebny...
*...Aż w jedną krótką chwilę, pojmiesz po co żyjesz. *I wanna make a change... I will put all the past behind me... *I was waiting for a miracle, everyone told me to be strong... *I'm living. I'm able. I'm breathing. I'm greatful. *Przyjdzie taki dzień, ze wszystko czego pragne spelni sie... *Dzisiaj kocham Cię bardziej niż wczoraj, ale mniej niż jutro..." *"...gdybyś był jedną z moich łez już nigdy bym nie płakała, bo bałabym się, że cię stracę..." *Living with painful memories, loving with all my heart *I'll be half way to enywhere where love is more than just your name.. *if I ruled the world, every day would be the first day of spring *Kobieta jest silna gdy kocha...ale najsilniejsza gdy jest kochana *I'll be waiting for you...you know where..deep in my heart... *Jesli nie masz po co życ, zyj na złość tym, którzy Cie nie lubią... *coz its all in my head, i think about it over and over again *Little things can change your life... *Kiedy cos uparcie gasnie, zaufaj iskierce nadzeii. *Happy three friends: me, myself and I *Nie umiesz szczęścia zauważyć? Może za wysoko patrzysz... *Istnieje świat tak blisko obok nas... *Woda zmywa ból, słońce suszy łzy, wiatr przegania lęk Niektóre opisy są z piosenek Varius Manx i Perfectu, bo uwielbiam
|
#859 |
|
Przyczajenie
|
fajniusie te wasze opisy
![]() ja mam teraz taki: spragniona s........................ ......................... ..........nu ;P |
|
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
Łomatko, 26 stron, kiedy ja to przeczytam
![]() Mój ulubiony: Ci, którzy zbyt wiele oczekują od miłości, nie umieją kochać. A tak poza tym, to jakieś teksty piosenek. NIN, MDB, TON, HIM... Mniam
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a ja moge prosić o serduszka???? kiedyś już pisałam ale nic nie dostalam
![]() Edytowane przez beat@ Czas edycji: 2006-08-30 o 00:20 |
|
|
|
#862 |
|
Wtajemniczenie
|
na poczatku prosze ladnie o wyjasnienie skrou TŻ? wiele wizanek go uzywa? chodzi o meza? chlopaka?
no a to moje opsiy ![]() Musicie być mocni mocą miłości, która jest potężniejsza niż śmierć W Boga trzeba wierzyć, ale Bogu niekoniecznie... Miłość to pragnienie stałej obecności tej drugiej osoby Widać można żyć bez powietrza... Czas pozwala jedynie nauczyć się najpierw przetrwać a późneij żyć z ranami Gdy widzi się coś czego widzieć się nie powinno poprostu odwraca się głowę. W boleści rozum odchodzi a wt4edy trzeba wszystko przebaczyć... Miłość jest niczym bo nic jest wszystkim a wszystko jest miłością Jeżeli wszystko jest stracone prócz miłości nic nie jest stracone wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy Na wszystko jeszcze raz popatrze i pójdę nie wiem gdzie na zawsze... Wytrwałość przynosi pomyślny los trudno nie wierzyć w nic Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce to mozna ![]() zamknełam Cie pod powieką.... i tak nas wszystkich zjedzą robale ![]() Uśmiech to najkrótsza droga do drugego człowieka Ludzie im bliżej ideału tym bardziej stają sie nudni.... Bóg nie zmniejsza ciężaru tylko wzmacnia plecy a to mam bardzo często - Miś był bardzo grzec(s)ny dziś !Boże spraw żeby tak się chciało jak się nie chcę ! - to także często
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() |
|
|
|
#863 |
|
Zadomowienie
|
[quote=coc9]na poczatku prosze ladnie o wyjasnienie skrou TŻ? wiele wizanek go uzywa? chodzi o meza? chlopaka?
Towarzysz Życia
|
|
#864 |
|
Raczkowanie
|
moje 3 ostatnie:
Wiesz co CI zrobie jak Cie zlapie przy rapie na kanapie? ;*Dzien dobry kocham Cie juz posmarowalam Toba chleb ![]() Shake it, shake it, shake it girl make sure you don’t break it, girl
|
#865 |
|
Rozeznanie
|
moje ostatnie:
Baby how can I tell you than I Love you more than life =* "Kobieta nie umiera z Miłości lecz z jej braku." Can you take my hand and lead me from here please... =* JuzNiktMiNieOdbierze TegoCoWSercuMam TyNaZawszeBedzieszTam Nigdy nie pomyslalabym ze mnie spotka milosc która kochac chce |
|
|
|
#866 |
|
Raczkowanie
|
czy ktos ma jeszcze te serduszka? prosze o kod...
carollad@wp.pl |
|
|
|
#867 |
|
Rozeznanie
|
Up, up, spragnieni nowych opisów :P:P
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#868 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem czy ktos dodał taki post, bo jest tych odpowiedzi tyle <lol>
Jak zrobić pionowe opisy? Otórz w gg starszych niż 7.0 jest to dostępne poprzez zakładkę Gadu-Gadu, opcje Wyślij program znajomemu. Naciskamy to i wyskakuje treść w okienku, kopiujemy z tamtąd te czarne pionowe kreski i dodajemy je do opisu, kreska ta powoduje przesunięcie tekstu o linijkę w dół. Chyba przejrzyście wytłumaczyłam powodzenia
|
|
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
a ja tez bym poprosila o te serducha
..lemka87@interia.pl dziekuje z gory ![]()
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
"...LosJestZawszeWmoi ch
Rękach-tak...ZnalazłamDrogęI nieSkracamJej..." NieudanaDrogaZyciaPoKtore jMusze IscKręteŚciezkiKorytarzeP oKtórych ... MarzeniaSąPiekne,GdySięSp ełniają BoŹleDobraneKoszmaremSieS tają CoOdeszłoJużNieWróciStrac onyCzas-ŻałujeszNieMusisz.. ..::Każdy czas znaczy swój ślad::.. Niespelnione marzenia sa jak rozbite szklo,maja ostre krawedzie i rania... ZamykamOczyUdajęŻeNie Widzę-ZamykamUszyUdajęŻe NieSłyszę..Zamykam[...] '"'SzanujTychCoWierniS ą, OniNieOdejdą...BędzieŹle PodadząDłoń...'"' Brakuje czasem słów, by mówić, jak smutno jest, gdy kogoś brak... Ból doświadczeń sprawia, że śmiech znika Yesterday is a history, tomorrow is a mistery, today is a gift . Don't care what people say Just follow your own way <Sleepy wishper> Są godziny liczone podwójnie i lata nie warte jednego dnia... Niewidomi śnią,niemi myślą,głusi czują,a TY?Czy patrząc widzisz? tylko prawda otwiera nam oczy . . . Najlepszym przyjacielem jest ten,kto nie pytając o powód Twego smutku,potrafi sprawić,że znowu wraca uśmiech;-) .. CzAs PrZEMiJa, OdChOdZi w ZaPoMnIeNiE KaZdA uPrAgNioNa ChWiLa .. 'Wyryj w skale to co dajesz, a na piasku to co otrzymujesz'
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:03.

ale dodam kropeczki :P i już bedzie git

- Miś był bardzo grzec(s)ny dziś !
;*