![]() |
#61 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Gadulcowe opisy :)
Cytat:
żart sceniczny nr 1 : matura, polski [lub inny przedmiot], podst/rozsz . lol2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
a macie jakies ze jutro na wesele.;d i ze mam zamiar sie dobrze bawic?;dd
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
crystallines thx ^^ kradnę wszystkie^^ ;*
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Witam Kobietki ; )
Mam ogromną prośbę. Opisy o uśmiechu ![]() Z góry dziękuje ; )) |
![]() ![]() |
![]() |
#66 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Na tańce go go go, zrobimy szoł . xD Weselicho xD jeszcze jeden i jeszcze raz.. to mi tylko przychodzi do głowy . Cytat:
Bo niewazne co w twym zyciu sie dzieje, wiem ze czlowiek jest lepszym gdy sie śmieje. Dzień bez uśmiechu to dzień stracony. Zakochałam się w Twoim uśmiechu. Just smile. ![]() Bo ty swoim uśmiechem potrafisz kolorować mój cały świat. <3 Edytowane przez paulqa94 Czas edycji: 2009-01-09 o 16:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
będziemy tanczyć całą noc. kieca w górę i robimy hecę !;d jeszcze po kropelce i bawmy się !:d bawimy się na całego ! weselicho .(; są powody do tańczenia - wesele ;ddd tylko takie mi do głowy przechodzą ; ) a może macie jakieś, że ciesze się , ze go mam itp ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
BAN stały
|
A wieczorami siedzimy na dachu i jemy gwiazdy plastikową łyżeczką. Lubię miłość moją idącą boso, po śniegu. Jakaś taka in love. Szczęśliwa, bo mam Ciebie! <3 Pijana szczęściem.. dzięki tobie. To Dla Ciebie Na Niebie Układałam Serca Z Gwiazd. On. jest ze mną cały czas. zna tajne przejścia. do gwiazd. <3 jest łał. jest przenajpiękniejszy na świecie. taki jest. Bo jesteś światełkiem na lepszy dzień. słodki. cudowny.kochany.jedyny. boski. sexowny. śliczny.ON |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
edit.
Edytowane przez BoskaPanna Czas edycji: 2009-03-29 o 12:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Hmm ja mam coś takiego : - *** nic na sile,wszystko mlotkiem! - bardzo wysokie stężenie radości ( ; - jedna minuta smutku zabiera 60 sekund szczęścia ![]() - z uśmiechem Ci do twarzy ![]() - lepiej żałować , że coś się zrobiło niż żałować, że nic się nie zrobiło, a miało się szansę . Narazie tyle ode mnie ; * Mam nadzieję, że coś przypasuje.
#72 |
Zadomowienie
|
a dziewczęta macie coś o tym że pewnien chłopak mi się podobał, ale nie okazywałam mu tego bo myślałam że mam jeszcze czas, ale on zauroczył się inną i są teraz razem...
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
edit.
Edytowane przez BoskaPanna Czas edycji: 2009-03-29 o 12:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hmm przychodzi mi na myśl tylko to : - musiałeś być w tym momencie tam gdzie ja ?! - Kochajmy ludzi - nigdy nie wiemy kiedy odejdą. - Byłam tak blisko ! Wystarczyło, żebyś poczekał ... - Wieczność , żeby się przełamać - chwila, żeby Cię stracić...
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
edit.
Edytowane przez BoskaPanna Czas edycji: 2009-03-29 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Przyczajenie
|
Coś oryginalnego dziewczynki proszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
BAN stały
|
To będzie dzień w kolorze pomarańczy.
pachnie mandarynką xD ciut wesoło ![]() Jak nie słońce to gwiazdy nad głową. I'm a supergirl and supergirls don't cry Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? optymistycznie. pozytywnie. nadzwyczajnie. Życie ma smak czekolady! Kto żyje nadzieją, tańczy bez muzyki. And candy clouds of lullaby. / I cukierkowych obłoków z kołysanki. Trzeba walczyć o to co się kocha! papierowi ludzie na deszczu. siedzę w różowych okularach i zajadam niebieskie migdały xD .kołyszemy.się.na.wietrze .otula.nas.czas. .Ty.jesteś.powietrzem. jestem w siódmym niebie.. cholera, jak tu wysoko obmyślam plan podboju świata xD Dokładnie to nie wiedziałam o co chodzi, bo chcesz oryginalne ale wesołe? smutne? o miłości? opisujcie dokładniej swoje prośby. możecie np dawać jakiś opis dla przykładu żebyśmy wiedziały co was interesuje ![]() Cytat:
Mogłeś moim być kryzysowym narzeczonym. Spóźniłam się o jedno zauroczenie. Mogłam Cię dla siebie mieć. Świat cały mógł mi zazdrościć Ciebie. Gdzieś tam jest ta 'iskierka nadziei' . Edytowane przez paulqa94 Czas edycji: 2009-01-09 o 21:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
hmm.. a coś o tym że idę spać ;D? tylko takie nie banalne, mogą być lekko romantyczne ; )) ;-*
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
A ja bym poprosiła coś o tym że chcę się odciąć od przeszłości
![]() |
#80 |
Przyczajenie
|
to oryginalnego i pozytywnego coś w stylu: ,!ten Książę był nie z mojej bajki xD.!
.kołyszemy.się.na.wietrze .otula.nas.czas.! |
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
BAN stały
|
Nie będzie płaczu, Nie będzie łez. Co było, To było, Ważne co jest!
Zaczynam nowy rozdział. Pakuje tamten czas do szklanej butelki i wyrzucam za siebie. Czasami, żeby pójść naprzód, trzeba przestać oglądać sie wstecz. Z flamastrem pójdę w przyszłość i namaluje sobie szczęśliwe życie. Nie ważne co było. Ważne co będzie. W końcu każda minuta to szansa aby coś zmienić. Cytat:
![]() Jak kochać to księcia! Jak kraść to miliony! Zanim znajdę prawdziwego księcia pocałuję wiele żab. xD I wychylilabym szklanke Jacka Danielsa Tanczac jak wariat na masce CLS-a W nocy włamuję się do mieszkań sąsiadów i podlewam im kwiatki. Chciałabym naciskać play i stop jak w boom-boxach. Cholera! Dlaczego nikt nie powiedział, że nie ma żadnego skarbu na końcu tęczy? Bo ja w krainie czarów bywam częściej niż Ci się wydaje xD o to chodziło? mam nadzieję, że trafiłam. Edytowane przez paulqa94 Czas edycji: 2009-01-09 o 21:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuje bardzo napewno któryś się przyda ![]() ![]()
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
podbijam ! ; ) Chodzi mi dokładnie o jakieś pozytywne opisy typu : Gorąca czekolada optymizmu wlewa mi się do serca i przyjemnie tętni w żylach. ![]()
#84 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Proszę o więcej takich!!!!!!
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
||
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
BAN stały
|
spróbuję, jednak nie wiem czy pomogę.
Dobrze wiesz byłeś dla mnie wszystkim Przestań mówić: "To nie tak jak myślisz". Myślałam że miłość boli mniej. W kłamstwach dalej brnij Więcej nie dam nabrać się. jutro jeszcze coś poszukam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
a jeszcze poprosiła bym o coś ze chce zacząć wszystko od początku ułożyć sobie życie itp. itd.
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuje. ;* podobają się. <3 ![]() jak cośś znajdziesz jeszcze to jasne, wklejaj. ![]() buźka. ;***
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny macie cos z hip hopu?
![]() takiego smutniejszego bardziej : moze byc cos w stylu : "juz nie umiem zyc, nie umiem byc.." ![]() z gory dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Może cosik: `Obudźcie mnie - zacznę żyć od nowa. `Czas na zmiany. Nowa Ja. `Zaczynam nowy rozdział. [z wizażu]
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.