![]() |
#901 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Gadulcowe opisy :)
Cytat:
![]() W Twoim sercu schronić chcę wszystkie moje dni.
Czy to nie jest wielka rzecz znaczyć dla kogoś wszystko? Pozwól mi się cieszyć Twoją obecnością, gdyż jesteś dla mnie największym skarbem. Mam tak wiele, a uczucie do Ciebie pochłania wszystko. Mam tak wiele, a bez Ciebie wszystko staje się niczym. By Cię dotykać deszczem się stanę, by spływać tysiącami pocałunków po Twych policzkach, zaklęta w małe kropelki… może akurat coś wybierzesz ![]()
![]() |
#902 |
Marudziara
|
Dziewczynki macie może jakieś opisy coś takiego że nie zawsze jest tak jak na to wyglada i że ja chciałabym coś wiecej z kimś itd
#903 |
Konto usunięte
|
Słoneczka Wy moje!
A coś na ten temat, że maturzyści kończą szkołę. I, że bez nich będzie tak pusto, nie będzie tak samo jak kiedyś. Że za niektórymi będę tęsknić, że bardzo mi szkoda, że tak szybko upłynął ten czas. Z góry dziękuję, Perełki ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam baaaaaaaaaaaardzo pilną prośbę. Potrzebny mi opis, że przepraszam Go, jestem Jego Głuptasem, że głupio wyszło, że Kocham. Przepraszałam Go już, ale tak sobie myślę, że jakiś opis by mi się przydał. Najlepiej lekko tajemniczy i delikatny.
Jesteście niezawodne. ![]() ![]() mandragona Hm. Ja coś takiego wymyśliłam i znalazłam :
Nie wiem, czy trafione. ![]()
słowo bliskie opisania tego, co teraz czuję, tej dziwnej mieszanki bólu, przyjemności, strachu i radości, które przepełniają mnie jednocześnie." ![]() Edytowane przez 12 Stonka Czas edycji: 2009-04-23 o 15:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#905 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiedz, że możesz być moim powietrzem. A ja chciałabym być tylko tą o której myślisz.. Gdy o Nim myśli w oczach ma łzy, że nie może Go dotknąć, przytulić, pocałować.... Ja już znalazłam swój skarb, ale żaden klucz nie pasuje... Ja tak chciałabym być Twoja. a ja tylko chce zamieszkać w Twoim sercu jak w bezpiecznym domu ... być jedyna być ta która kochasz ![]() zasypiać przy tobie i oddychać tym samym powietrzem... móc być w twych ramionach.. .. byś zechciał zechcieć jak ja chcę. Nie mam siły uganiać się za Tobą już... Ale serce mówi inaczej Jesteś dla mnie kimś więcej niż przyjacielem, wiesz? Boję się, że nigdy się nie dowiem jak to jest być z tobą.... Mamy swój mały plan, może ty, może ja.. może uda się nam. ON mówi o nas przyjaciele lecz ja bym chciała więcej... o wiele... mam tylko coś takiego... [1=8b9e548609c344054e4abd5 5f0a324170747666e_602b0b3 9c7b72;12007746]Słoneczka Wy moje! A coś na ten temat, że maturzyści kończą szkołę. I, że bez nich będzie tak pusto, nie będzie tak samo jak kiedyś. Że za niektórymi będę tęsknić, że bardzo mi szkoda, że tak szybko upłynął ten czas. Z góry dziękuję, Perełki ;*[/quote] 3 lata minęło jak 1 dzień... Nie mogę uwierzyć, ze jutro juz koniec... Wy pójdziecie inna droga, zostawicie mnie... nic nie może przecież wiecznie trwać. ..a jednak czegoś żal. Za szybko to wszystko. Najważniejsze wspomnienia pozostaną w duszy, inne czas zamaże… ...bez Was jak bez uśmiechu ![]() Nie było kłótni ani żalów ani spięć... Zostanie kilka starych wspomnień... Parę zdjęć... Czas poukładał między nami tyle lat... I teraz tak cicho zrobi się w moim świecie bez Was... Są Ludzie i Czasy, Których Się Nie Zapomina ... Choć czas rozdzieli nas zawsze będę o was pamiętała.. ... bo lata przelatują szybko, zwłaszcza te lata które warto przeżyć. ten klimat ci ludzie nie powrócą już. nie wiem czy coś się nada, ale może akurat coś wybierzesz ![]()
![]() |
#906 |
Konto usunięte
|
Kastelle - bardzo dziękuję
![]() ![]() Przy okazji ukradłam jeszcze ten: Gdy o Nim myśli w oczach ma łzy, że nie może Go dotknąć, przytulić, pocałować.... No i oczywiście te, które dla mnie wymyśliłaś. Jeszcze raz wielkie dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Marudziara
|
Wielkie Dzięki dziewczynki
![]() Napewno coś się przyda ![]() A macie może cos takiego niedosłownego o uczuciach ![]()
#908 |
Raczkowanie
|
Tingeling - proszę bardzo
![]() ![]() mandragona - ![]() ![]() Uśmiechasz się do mnie, ale czy myślisz o mnie...? wnosisz w moje życie pewnego rodzaju rewelacje. myślę o Tobie częściej niż powinnam. gdybyś był a nie bywał... byłabym wreszcie czyjaś... ktoś nie potrafi bez Ciebie oddychać.. nie umiem dotknąć nieba.. pomożesz? chyba mnie trochę przeżarłeś od środka... ale to chyba nie o to chodziło... ![]()
#909 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() A macie może jakieś opisy o tym że kumpela mnie denerwuje? Raz jest dobrze a za chwile o wszystko sie czepia i nie wiem o co jej chodzi... ;/ Z góry dziękuje ![]()
![]() |
#910 |
Zakorzenienie
|
I ja mam prosbę jakieś o tęsknocie za Nim, mimo że się niemal codziennie widujemy gdy nie ma go obok i tak tęksni
![]()
#911 |
Rozeznanie
|
a moze mialybyscie cos w stylu 'gdybys byl, a nie bywal'
chodzi o faceta ktory odstawia mnie na drugi plan i nie ma czasu nawet zamienic ze mna kilka slow a b. tego potrzebuje. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#912 |
Przyczajenie
|
Dziewczynki kochane, mam do Was taką prośbę,otóż nie mogę sobie poradzić z przetłumaczniem pewnej piosenki,a chciałabym dać na opis fragmenty z tego tekstu ;/ chodzi mi o Jasona Mraza-Details in the fabric
nie wiem czy mogę Was prosić o to, ale kradnąc Wasze anglojęzyczne opisy doszłam do wniosku,że raczej nikt inny nie przetłumaczy tego lepiej ![]() Bardzo prosze... |
![]() ![]() |
![]() |
#913 | ||
Raczkowanie
|
Dziewczyny, mam baaaaaaaaaaaardzo pilną prośbę. Potrzebny mi opis, że przepraszam Go, jestem Jego Głuptasem, że głupio wyszło, że Kocham. Przepraszałam Go już, ale tak sobie myślę, że jakiś opis by mi się przydał. Najlepiej lekko tajemniczy i delikatny.
Jesteście niezawodne. ![]() ![]() nie wiem czy pomogę, ale spróbuję. ;] kilka moich propozycji: ojj. ten mój Mały Rozumek. dla Ciebie zmienię wszystko. ;* wiesz, że każdy popełnia błędy? wiem, że trudno je naprawić. ale proszę, wybacz. <3 Głuptas, Głuptas, Głuptas. ;D pozwalam Ci to powtarzać do woli, pod jednym warunkiem: nie bądź zły, lecz bądź moim natchnieniem. ;* wyszło, jak wyszło. przepraszam. ;] pozwól na to by wszystko wróciło do normy. ;* Twój Głuptas chce byś wybaczył i zapomniał o wszystkim, co wyszło nie tak jak chcieliśmy. <33 może coś się przyda ![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Cytat:
spróbuje pomóc: próbuje zrozumieć. ale to nie jest takie proste. :\ dlaczego jesteś tak zmienna? to moja wina? bo ja już niczego nie rozumiem. proszę, wytłumacz mi. ;p wiem, że LOS jest bardzo zmienny. ale że LUDZIE też? tego nie wiedziałam. ;d mam już dość. coraz bardziej przytłoczona. coraz bardziej nieświadoma. coraz bardziej zdenerwowana. hmm.. kto? ja! ;p może skorzystasz. ;]] ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
wydaje mi się, że moje LUBIĘ CIĘ znacznie urosło. a Twoje? ;* hmm. czy Ty też tak bardzo mnie lubisz, jak ja Ciebie? <3 wielkie wątpliwości mnie męczą. :\ dotyczą Ciebie. ;* pomożesz mi się z nimi uporać? zastanawiam się czy nie wyznać Ci prawdy. ale muszę wiedzieć co Ty czujesz. :P głowie się i głowię, i nic nie mogę wymyślić. moje myśli dotyczy Ciebie. ;* pomożesz mi?
"- Czemu wolisz kanapę? - ponowił pytanie. - Ja tam uważam, że to łóżko to świetna sprawa. - Niepotrzebne nam łóżko - zdołałam wykrztusić. (...) - No nie wiem, no nie wiem. Na kanapie nie dałoby się zrobić tego i owego." ![]() You want be mine? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#914 |
Przyczajenie
|
Witam,
Mam wielka prosbe czy mogla bym prosic was o opisy o weekendzie majowym ze spedzam go z Misiaczkiem i ze nie bede dostepna. |
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Wtajemniczenie
|
Kochane macie cos pasujacego do tego ze wczoraj kolega dotykal mnie tak delikatnie ze az mnie dreszcze przechodzily i czulam jego oddech na skorze
![]() i chcialabym zeby tak robil ale nie chce mu wprost nic mowic : ) szczegolnie ze on sie boi zwiazkow ![]() prosze. ![]()
#916 |
Rozeznanie
|
Chocolate - ja spróbuję
![]() Samotność mnożna wypić do dna choć to trudne. Więcej nic nie mów, tylko przytul się dotykaj mnie. Dotykaj delikatnie, bezszelestnie,ciepłem palców Pokoloruj mi oddechem cały świat Szal stworzony z oddechów tamtego pana poproszę... Z dostawą do domu. I naucz palców swych kształtów mych na pamięć. Nie wiem, co z tego będzie. a nie ukrywam, że chciałabym, by było bardzo wiele. I żebyś jeszcze potrafił czytać mi w myślach... Ty pilnuj moich snów i przychodź kiedy chcesz. Te wspomnienia wciąż kręcą się tu, jak jadowity wąż kusić chcą znów. Nie myśl, że nie kocham Lub, że tylko trochę Za Twój czuły szept, za dotyku dreszcz, za miłości szał - oddam to, co mam To chyba nie był tylko sen, bo przecież we śnie nie mógłbym pokochać Cię… Pokaż mi granicę między miłością a pożądaniem. Stanę po środku. I tylko jedno może unicestwić marzenie - strach przed porażką Większość z Wizażu, ale nie tylko.Może coś wybierzesz...Nie wiem czy o to chodziło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Wtajemniczenie
|
dziekuje kochana <3 ;*
#918 |
Przyczajenie
|
Ja mam taką sytuację... niedawno zerwałam z chłopakiem i chcę przekazać w opisie jaki był dla mnie ważny ale jak bardzo mnie bolało jego zachowanie nie raniąc go ale żeby coś go ruszyło... pomożecie?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Raczkowanie
|
Może macie coś o tym, że keidyś coś było między nami i ja o nim nie zapomniałam i może uda nam się do tego wrócić? Coś w stylu 'everything old can be new again.
Mogą być po polsku i po angielsku, byłabym baaardzo wdzięczna ![]() ![]()
#920 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mogę prosić o opisy ze go nienawidzę. ze niszczy wszystko w moim zyciu bo nadal cos do niego czuje i ze mam dosc tych klamstw na ktore caly czas sie nabieralam..??
Edytowane przez Laleczka1117 Czas edycji: 2009-05-02 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#921 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nienawidzę zimnych peronów nie doparzonej kawy i ciebie skarbie Nienawidzę cię, bo cię kocha Ktoś zbudował między nami nienawiści mur.. Puste oczy pełne kłamstw... nasze marzenia były zakłamane, a żadna łza prawdziwa KiedyśKochałam...TerazNie nawidze...NieJesteśMnieWa rt...Odejdz...!!! zabić miłość nienawiścią.... Mam nadzieje ze cos uda sie wybrac niektore opisy sa z wizazu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#922 |
Marudziara
|
Dziewczynki a macie może jakieś opisy o szczerej rozmowie którą muszę z nim przeprowadzić ?
#923 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#924 |
Przyczajenie
|
Laleczka1117
może jeszcze ' cienka linia między miłościa i nienawiścia...' z piosenki Meza fragment ; D chyba pasuje...
![]() |
#925 |
Raczkowanie
|
A ja też mam prośbe. chodzi mi o taki opis, dyskretny, ale dający do myslenia. Żeby kumpela w końcu zrozumiała, że musi też coś dać od siebie, postarać się i czasami rezygnować z czegoś - przyjaźń. I żeby za każdym razem nie podawała tłumaczeń, bo to, bo tamto. Żeby w końcu zaczęła coś robić!
![]()
#926 |
Wtajemniczenie
|
Może kiedyś spotkamy się, ale dziś czegoś innego chcę .
Będzie tak jakbyśmy nigdy się nie poznali .. Trafiłam do nieba w samym środku piekła .. Zawsze wiedziałeś jak mnie zostawić, bym pragnęła więcej Czułam się przeraźliwie krucha .. jakby można było mnie zniszczyć jednym słowem .. Jestem tu ale czy Ty tego chcesz ? A ja leże i leże i dzisiaj w miłość nie wierze Pewnego dnia poczujesz, że Ci czegoś brakuje Fiku miku zjeżdżaj mi stąd faceciku Romeo! Gdzie jesteś cholero .. marznę przez Ciebie na balkonie Hardcore w sercu w bani meksyk Pocałuj mnie w dupę, przez cytrynkę żeby nie było Ci za słodko Zdołowana dziewczyna biegnie przez las i krzyczy nie ma już nas I skostniałymi palcami rysuje na śniegu złamane serce . Z życiem stanęłam do walca. Litrowa butelka pełna etylowych marzeń .. Niewidomi śnią, niemi myślą, głusi czują . a Ty ? Czy patrząc widzisz ? I gotta let U know I’m not your booty baby Chcę żebyś wiedział, że nie jestem Twoja kolejna zdobyczą kochanie Potrzebowałeś show, więc coo jest ? I would drive you crazy .. Mogłabym doprowadzić Cię do szaleństwa. Sukces potrzebuje czasu Mam prawo tęsknić i właśnie z tego prawa korzystam Każesz mi przestać kochać ? Dobrze ale to Ty mi wyrywasz serce, sama tego nie zrobię Pozostała mi tylko zazdrość. Zazdrość o Twoje usta. Zazdrość to cień miłości. Im większa miłość tym dłuższy cień.. Czy kocham ? a kto pyta ? I daje Ci 15 sekund abyś mnie pokochał Nie można mnie rzucić, można mnie jedynie stracić Kiedy będziesz spać spokojnie ja podpale Twój świat Zamknij się i zatańcz ze mną ! I jeszcze nie rozumie, że liczy się to co nosi głowa, bo jej uroda z wiekiem wyparuje jak woda. Ale wiesz .. żeby dobrze udawać idiotę trzeba być bardzo inteligentnym .. Truskawki z czekoladą smakują lepiej niż Ty. Teoretycznie jest fantastycznie a generalnie jest banalnie Świat interesuje mnie zwłaszcza w kontekście mnie samej -rachunek wyślę Ci pocztą -jaki rachunek? -noo ten za 542 kłamstwa i 34 zdrady i 678 dni u Twojego boku (+22% VAT) Podoba mi się, że mogę sobie poudawać że Cię mam, że Cię znam i że coś tam Wydawało się jej, że zdążyła otrząsnąć się z takich bzdur jak zauroczenie i miłość Chciała tylko czasem z kimś wyjść wieczorem Czuć, że jest dla kogoś ważna i komuś potrzebna I’m a super girl and super girls don’t cry Pierwsza miłość odurza upaja I takie tam .. to niesamowite jak wielka jest różnica pomiędzy czytaniem o czymś, oglądaniem o tym filmów a doświadczaniem tego czegoś w prawdziwym życiu. Dotrzymałam tylu obietnic, czy dobrze na tym wyszłam ? nadeszła pora żeby je łamać. Jedną po drugiej. Mieć życie we własnych rękach . to jest dopiero coś ![]() Zakaz pamiętania, przy jednoczesnym lęku przed zapomnieniem Nie umiałam określić, co przeważa w moim sercu: ulga czy szok Pokaż mi którędy mam iść By więcej Cię nie ranić Jak nie ulec zatraceniu W tak trudnej egzystencji. Rozświetl mi drogę Przynieś nadzieję Kiedy ja Ci jej przynieść nie mogę Tak potrzebna mi Twoja przyjaźń By nie błądzić jeszcze bardziej Tak potrzebne Twoje zrozumienie By moje życie pustym nie było I bezsensownie się nie toczyło Szaleństwo jest źródłem rozkoszy znanym tylko szaleńcom Co obchodzi Cię jak korzystam z szaleństwa, bez czy w pasach bezpieczeństwa.. Miała na imię sesja i każdy chciał ją zaliczyć .. Życie to pożądanie cała reszta to tylko szczegół Dajmy się ponieść chwili ![]() Kontrowersyjna dziewczynka nie boi się złego wilka ![]() Wyglądasz tak nierozsądnie ale to nieistotne ;p
![]() Edytowane przez Coffi Czas edycji: 2009-05-06 o 15:21 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#928 |
Raczkowanie
|
Też ukradłam na zapas.
![]() Ten temat stoi a w tym co nie powinno roi sie od próśb. Ehh :/ Prosiłabym baardzo mocno coś o tym, że smutno. Jest jak jest i nie zapowiada się na rewolucyjne zmiany. Tylko takie nie wprost, wy to macie głowę do takich rzeczy. ![]()
#929 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#930 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Zaje ![]() ![]() Bardzo się przydały ![]() Ja mam pare dla Was : I do jutra byłbym martwy i ku`wa przyrzekam Chyba to zrobię, bo jutro nic mnie nie czeka Milcz, nie pytaj mnie o jutro, jutro, jak co dzień lubię jak pijesz ze mną wódkę i popijasz wódką Życie nasze składa się z krótkich momentów Cudownych chwil czy przykrych incydentów Razem z ziomkami chodzimy po mieście Kilkanaście centymetrów ponad chodnikami WeŹ moją dłoń, uwierz mi odrzuć swój strach ChodŹ ze mną gdzieś nawet na drugą stronę lustra W lojalnym gronie, zawsze damy radę W tej grupie wykluczam zdradę Z piosenek HH... bo uwielbiam takie... może komyś coś się przyda ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- AHA... i jeszcze ja bym poprosiła o takie opisy że mój były mnie oszukwiał cały czas , że nie ma honoru i szacunku i że się wypiera... bo nie mam pomysłu ![]() prosze! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:27.