![]() |
#931 |
Konto usunięte
|
Dot.: Gadulcowe opisy :)
Dziewczyny kochane wielka prośba!
![]() Potrzebne mi opisy w stylu żeby ON nie słuchał rozumu tylko serca. Mam wrażenie, że ze mną nie chce być tylko dlatego, że jestem od niego dużo młodsza.. |
![]() ![]() |
![]() |
#932 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
weź mnie za rękę i chodź. Prowadź i daj się prowadzić.. wiek to nie wszystko, kochanie. Zachowań niektórych ludzi nie zrozumiem nigdy, Nawet nie będę próbować. pozaszywam Ci kieszenie, żebyś miał odwagę łapać mnie za rękę. . wiem, że czasem bardzo trudno mnie kochać. Wyciągnęłam moje serce dla Ciebie i mam nadzieję, że je przyjmiesz,ponieważ nie mam pojęcia jak włożyć je z powrotem. I jeśli go nie zechcesz, ponieważ jest na nim pełno krwi - nie martw się. Mogę je umyć... Ale proszę, weź je szybko, bo bardzo boję się odrzucenia... kurczę. nie wiem czy pomogłam. ![]()
![]() |
#933 |
Przyczajenie
|
# idź za głosem serca .
# by z życiem zmierzyć się, posłuchaj głosu serca . # wiek nie gra tu roli, kochanie ;D # Słuchaj po prostu głosu swego serca. Ono wie najlepiej. wybacz, ale nic innego nie przychodzi mi do głowy . ;( pzdr. ; *** |
![]() ![]() |
![]() |
#934 | |
Marudziara
|
Może coś się przyda
![]() .Ani różnica poglądów, ani różnica wieku, nic w ogóle nie może być powodem zerwania wielkiej miłości. Nic, prócz jej braku. Wiek? nie jest tu ważny... Pomiędzy nami duża różnica wieku i jeszcze większa miłość. Miłość o wiek nie pyta się Przychodzi nieproszona. ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
![]() |
#935 |
Przyczajenie
|
milosne dreszcze ..
czego chcesz jeszcze .. ? raz pokieruj sie głową, a nie tym co czujesz . żyj mocno . kochaj mocniej . szanuj to co masz ... sram na jakiegoś lovelasa z bazaru -,- . Uwielbiam się śmiać, gdy pleciesz bzdury. Dziewczynki mam mała prośbę ... potrzebuje jakiegoś opisie o WINIE . O.o ![]() pozytywnego oczywiście :P Pomożecie. ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#936 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
a po cóż Ci taki opis ? ;> ![]() gdy CI smutno, gdy CI źle, wino wypij se ;D faceci są jak wino im starsze tym lepsze xD nie wiem czy pomogłam chyyba nie . ale nic innego nie przychodzi mi do głowy ;D |
|
![]() ![]() |
![]() |
#937 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
~wina, wina nalej mi ~wino dziś lekarstwem na wszelkie zło ~kropla wina po ustach spływa mych ~kieliszek wina = uśmiechnięta mina ~czyja wina ?? że zabrakło wina ~fajna dziewczyna po wypiciu butelki wina ~tej nocy nawet tanie wino smakowało wyśmienicie ~a Ty przyjdź z butelką czerwonego wina ... kieliszki stoją puste tylko coś takiego mi przyszło do głowy ![]()
![]() |
#938 |
Raczkowanie
|
A coś, że się TŻ nie odzywa od wczoraj i ja już mam chore myśli, ale nie chcę się odzywać pierwsza. Jestem zazdrosna, choć jeszcze nie wiem czy słusznie(pewnie nie), ale opis chciałabym jakiś taki dający do zrozumienia, że się nie przejmuję i nie mam zamiaru się pierwsza odzywać, że nie siedzę nad telefonem tylko mam swoje sprawy.
kurcze, chyba się mało jasno wyraziłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#939 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ehh dziwne trochę gdzieś to kiedyś przeczytałam nic więcej do głowy mi nie przychodzi
![]() |
#940 |
Zadomowienie
|
a jakieś opisy o wiśniach/czereśniach ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#942 |
Przyczajenie
|
Witam
Mam taka prośbę czy macie może jakieś opisy o tęsknocie, o tym że mój misiek wyjechał i wróci dopiero za tydzień a ja już tęsknie. dziękuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Przyczajenie
|
hyyym. xd
# kocham, tęsknie, czekam ;* # chce poczuć, że jesteś tu obok mnie. # tęsknię, kocham, całuje i bardzo potrzebuje. # niesamowicie tęsknię za swoim misiem . # Bez Ciebie gaśnie słońce, milkną ptaki, znika wszelka radość. # Siedziała samotnie, rysując na szybie serce i myśląc o Nim… # wracaj. tęsknię żyć już bez Ciebie nie umiem ;D chyba nie o to dokładnie chodziło ^ ale może coś się przyda. pzdr ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#944 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Będę tęsknić za tobą tak jak dziecko tęskni za swoim kocykiem. mam prawo tęsknić i właśnie z tego prawa skorzystam . Nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie.. brakuję czasem słów, by mówić, jak smutno jest, gdy kogoś nie ma. Może się coś przyda? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Marudziara
|
Dziewczynki Drogie macie może jakieś opisiki związane z tym że mam dość kontaktu wirtualnego gg albo skype, że chciałabym się spotkać i porozmawiać normalnie w realu a nie tylko ciągle przez komputer
![]()
#946 |
Zadomowienie
|
Tylko pomyślcie, możecie być dużą częścią życia kogoś innego i nawet o tym nie wiedzieć. tak się boję o mój psychiczny stan bo tyle siebie znam ile z ust twych usłyszeć zdołam... Nigdy tutaj bym nie przyszedł gdyby nie Ty Patrzę na zegarek kolejny raz.. Tylko dla ciebie tu przyszedłem Stoję pod ścianą.. Nie rozmawiam z nikim.. Otwieram okno, oddycham zimnym powietrzem kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze Czekam na dzień, w którym to, co mam rozwali się... Wtedy dziwie się dlaczego nadal chce zobaczyć jeszcze jeden zachód słońca! Jakikolwiek gest -dobry czy zły- nie warty jest naprawdę nic Ile to już dni jesteś jak kwiat?' znowu coś umarło, znowu coś się śniło, znowu oszukali nas.. spoza brudnych szyb paskudny jest świat. W drugą połowę ja nie chcę nie mogę wnikać i nie wnikam... Powoli przyzwyczajam się Do swej nieobecności... _____________ Niunie mam prośbę...
Macie może opisy o tym, że wolę być sama. Że nie chcę być z żadnym z chłopaków, który chcę być ze mną. Że wolę zdobywać niż być zdobywaną...Obiekt do zdobycia już znalazłam i biorę się za niego po wakacjach, tamci mogą być moimi kumplami. Tylko heh takie odnoszące się do jednej osoby, żeby cyrk nie wyszedł ![]() ![]() ![]()
#947 |
Zadomowienie
|
dziewczyny ostatnia moja prośba
![]() jakieś o miłości, pożądaniu, że Go mocno kocham... itd proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#948 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wino wino wypij do dna, słodkie wino każdy zna, wino wino pomoże Ci, wina wina nalej mi ! ; DD
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Rozeznanie
|
W sumie to nie jest żaden opis, tylko fragment piosenki
![]() Ale jak się podzieli na odpowiednie kawałki, to może się przydać: "przepraszam Cię za błędy - czasem wiem,
że mam iść, ale nie wiem którędy... dzięki Tobie pokonałam zakręty, dziękuję za to co dla mnie zrobiłeś, za to, że po prostu byłeś... nie zwątpiłeś we mnie - mężczyzna mojego życia! spełnienie moich marzeń, nie mam nic do ukrycia. Dumna jestem z tego, że mam Ciebie, jak sobie zasłużyłam nie wiem... Wiem, że nie wyobrażam sobię życia samotnie..." |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#950 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jesteś Dla Mnie całym światem. Słońcem,wiatrem,wodą latem.. =) Wystarczy Twój Uśmiech Bym I Ja Była Uśmiechnięta. . . ![]() Kocham, tęsknię, myślę, całuję chyba zaraz przez Ciebie zwariuję...=* ..Są ludzie dla których warto żyć...a Ja żyję właśnie dla Ciebie ;* Szczęście przyszło wraz z Tobą jesteś dla mnie szczególną osobą! ![]() Mam nadzieje że pomogłam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie ;*
gratuluję pomysłu autorce <kwiaty> . Świetny wątek. Ja też mam do was prośbę.. tyllko z góry chciałabym zaznaczyć, żeby opisy były nie takie dosłowne ( bo jestem wstydliwa i boję się takie dodawać) tylko takie dające mu do myślenie.. Proszę, wiem, że potraficie. Obiecuję, że też się będę tutaj udzielać.! a więc taki opis sytuacji: ma na imię Łukasz. Jest ode mnie 4 lata starszy. Jest uwaga <hehe> :Przyjacielem mojej najlepszej przyjaciółki. Kiedyś już dawno, hn, hen, zwróciłyśmy uwagę, że tak się na mnie patrzy. Był mi wtedy obojętny, znaczy lubiłam go. Potem zaczęło mi się zdawać, że mi się podoba, ale szybko odrzuciłam tą myśl, bo miałam trochę co innego na głowie, a poza tym nie uważałam tego za realne. Teraz ja się zakochałam. Kiedy śpię- śnię o nim. Kiey zamykam oczy- widzę jeo twarz. Kiedy zasypiam, czuję jak jest przy mnie i mnie przytula. obsesja na maxa. Chyba jeszcze zauroczenie. ale już się przeradza, w coś dojrzalszego. Wczoraj jechaliśmy razem autobusem, bo spotakliśmy się na przystanku, wracaliśmy z zakończenia roku- ja bylam w maku z moimi 2 kumplami, on ze swoimi kilkoma, gdzieś , nie wiem gdzie, a jechał z 1. czyli była nas 5. I w autbusie.. Stał koło mnie. Doszło między nami do czegoś. nie wiem jak to nazwać. kilka razy jego dłoń musnęła moją i odwrotnie. byliśmy bardzo blis,. rozmawialiśmy i w ogóle, a w sql zazwyczaj ie ma na to czasu. Był zawsze po mojej stronie, ja się przekomarzałam z chłopakami. Na koniec , na pożegnanie, tak cuuuuuuuuudownie się do mnie uśmiechnął. Widziałam wiele jego uśmiechów, ale nigdy takiego. Ale była też taka sytuacja w tym autobusie, że mówię,że jadę na osową, odwiedzić Wojtusia, bo się dziwił, że jadę w kompletnie przeciwnym kierunku. I tam chyba, niepamiętam dokładnie jego kumpel powtórzył: do Wojtuuuuuuuuuuusia tak z podtekstem. A Łukasz mówi: No co, to dobrze, Wojtuch mój kumpel. Ale tak.. nieszczerze miałam wrażenie, że to pwiedział, oczy wbite w podłogę iw ogóle. A teraz najlepsze. Ma dziewczynę. starszą ode mnie bodajże rok. i tak patrzyłam na jej nk, to odtatni wpis ma sprzed 2 tyg. tak słodzi, Kotuś i wogóle.. a ona go ostatnio dawno chyba komentowała. I nie wiem co o tym myśleć.. kumpel mi mówił, że wyglądało to tak, jakbym mu się podobała, ale nie wiem.. poratujcie mnie opisami. Trudna sprawa , nie?! ![]() Widać, że lubię opowiadania pisać. Hahaha ![]() Proszę was bardzo. Kocham <3 ![]() ![]() ![]() ![]()
#952 |
Raczkowanie
|
hey dziewczyny mam taka prośbę potrzebuje opisów :
1. ze moja przyjaciółka wróciła do swojego byłego który jest deb***m i ja wyzywał a ona mówi ze go nadal kocha coś w stylu jak przyjdziesz z placzem to uslyszysz a nie mowilam... 2. ze koles z ktorym krecilam wywinol mi numer zaczol zarywac do mojej kumpeli pisal do niej bzdury (ma bujna wyobraznie) i myslal ze ja sie o tym nie dowiem a teraz chce sie na piwo umowic moze zapomniec wielkie dzieki ![]() ![]() ![]() Edytowane przez anula1990sara Czas edycji: 2009-06-21 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=anula1990sara;12853 714]hey dziewczyny mam taka prośbę potrzebuje opisów :
1. ze moja przyjaciółka wróciła do swojego byłego który jest deb***m i ja wyzywał a ona mówi ze go nadal kocha coś w stylu jak przyjdziesz z placzem to tylko uslyszysz a nie mowilam... - to nie jest postawa przyjaciółki.. jak jej to zrobisz to Cię znienawidzi i będę ją w pełni rozumiała;] 2. ze koles z ktorym krecilam wywinol mi numer zaczol zarywac do mojej kumpeli pisal do niej bzdury (ma bujna wyobraznie) i myslal ze ja sie o tym nie dowiem a teraz chce sie na piwo umowic moze zapomniec wielkie dzieki ![]() ![]() ![]() # , a gdy słówka szepczesz czule, ja nie słucham Cię w ogóle.! #bujać to my, ale nie nas.! # ,a teraz Kotku, to myślę, że lepiej Ci będzie z nią ;] # lecz ja nie dam Ci tej satysfakcji.!!! to by było tylko tyle, sorki mam podły nastrój i ciągle myślę , a to u mnie niecodziennie. <żart> ![]()
#954 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Mam prośbę o opisy o tym, że chciałabym znaleźć sie w jakimś miejscu, gdzie choć przez chwilę mogłabym pobyć sama... że samotnia jest czymś o czym w tej chwili marzę... Dziękuję ![]()
![]() |
#955 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Narcyza95;12857388]
Cytat:
dzieki ![]() ![]() ![]() a co do mojej przyjaciolki no to wiadomo ze no tak nie postapie ale ten koles to totalny debil jest i on ja juz nie raz zranil a ona nie rozumie jak jej wszyscy to tlumacza.......ja jej mama i inni... chodzi cos o to zeby sie nad tym zastanowila zeby sobie zycia z nim nie marnowala wielkie dzieki jeszcze raz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#956 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i również potrzebuję opisów do takiej sytuacji: Powoli zapominam o nim. Będzie lepiej gdy już się nie odezwie. Zakończyłam pewien rozdział w moim życiu i nie mam zamiaru niczego zmieniać. Jest ciężko, ale staram się zapomnieć. Nie chcę, żeby teraz ktoś to zepsuł. Mam nadzieję, że zrozumiałyście? ![]() ![]() Będę bardzo, bardzo, bardzo! wdzięczna. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Raczkowanie
|
i Kociaki, jakiś taki dłużsy może być ładny text na DZIEŃ OJCA
![]()
#958 |
Raczkowanie
|
Tatusiu kochany,
my z serca Ci składamy: Zdrowia, sił i codziennej radości, żadnych problemów ze stawami kości. Obyś miał zawsze spokojną głowę, do nas - dziewczyn nerwy stalowe. Cierpliwość świętą! Rękę nie ciężką! Spokojnego ducha, kiedy trwa zawierucha. Niech Ci płyną jak najmilej życia trudne chwile, w dzień dzisiejszy Tatku miły, tego my córeczki Ci życzymy! A kiedy będzie słońce i lato pójdziemy sobie na spacer z tatą. Ja będę miała nową sukienkę, Tato będzie mnie trzymał za rękę. Pójdziemy wolno, prosto przed siebie, Będziemy liczyć chmury na niebie, Będziemy liczyć drzewa przy drodze, Będziemy skakać na jednej nodze. Miniemy kino, przedszkole i aptekę, eszcze spojrzymy z mostu, na rzekę, Jeszcze okruchy rzucimy falom, Kupimy w kiosku różowy balon. Kiedy będę już bardzo zmęczona, Tato posadzi mnie na ramiona (tacy będziemy jak nikt, szczęśliwi). A wokół ludzie będą się dziwić, I wszyscy będziemy patrzyli na to, Jak na barana niesie mnie tato. Żadne słowa nie oddadzą tego, kim dla mnie jesteś. Żaden płomień nie strawi mego do Ciebie uczucia. Żaden człowiek nie zrobi dla mnie tyle, ile Ty dla mnie zrobiłeś. Kocham Cię Tato. Co masz kochać? pytasz dziecię, Co dla serca jest drogiego? Kochaj Boga, bo na świecie, Nic nie stało się bez Niego. Kochaj ojca, matkę twoją, Módl się za nich codzień z rana, Bo przy tobie oni stoją, Niby straż od Boga dana. Do Ojczyzny, po rodzinie, Wzbudź najczystszy żar miłości: Tuś się zrodził w tej krainie, I tu złożysz swoje kości. W czyjem sercu miłość tleje, I nie toczy go zgnilizna, W tego duszy wciąż jaśnieje: Bóg, rodzina i ojczyzna!
![]() |
#959 |
Zadomowienie
|
Jest tu jeszcze ktoś?
![]() Mam prośbę, wiem, że były już takie opisy, ale żaden do mnie nie pasował .. O szczęściu, marzeniach. O słońcu. O tym, że On jest. <3 O tym, że dobrze się czuje [psychicznie], i mam nadzieje, że tak zostanie. ![]() Bardzo porszę. ![]()
![]() |
#960 |
Raczkowanie
|
Hmmm ja też nie wiem czy ktoś tu jest ale też mam prosbe... Chodzi mi o opisy że chłopak który, jakby to powiedzieć, po prostu jest w moim życiu;] codziennie kilka godziny na gg, telefony itd... wyjeżdża na kilka dni i ja wiem że to będę dni ciszy między nami, coś o tym że wiem że on nie napisze, że będzie mi smutno i ogólnie jest mi smutno kiedy od niedzieli nie bardzo ma dla mnie czas;/ tylko takie nie dosłowne... i coś o tym że chociaz bardzo chcę to trochę męczy mnie już czekanie aż on zechce się spotkać. wiem że trochę nakręciłam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:05.