![]() |
#991 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gadulcowe opisy :)
macie cos o tym ze kocham takie skate czapki u chlopakow ;>
i chce zeby nooosil ;d
#992 |
przyczajony tygrys
|
cześć dziewczyny. Znalazłby się może opis dla mnie? Otóż jutro mija rok od śmierci mojego kolegi (miał 23 lata, umarł nagle, miał raka) i chciałabym coś w stylu, że pamiętamy o nim
![]() ![]()
#993 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Są rocznice które nigdy nie powinny mieć miejsca-pamiętamy! Na zawsze w naszych sercach, myślach i wspomnianiach... Zapal świeczkę za tych których zabrał czas... to już rok ![]() Wciąż wierzę ze nikt tak łatwo nie znika, że on wziął rok wolny od życia;( To już rok ![]() Dobrych ludzi nikt niezapomina! Na zawsze w pamięci! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#994 |
przyczajony tygrys
|
katia19270 dziękuję.
![]()
#995 |
Przyczajenie
|
Dziewczynki Moje kochane może znajdziecie coś dla mnie...
pisze z chłopakiem i wydaje mi się że chyba się w nim zakochałam.. on chyba to wie, lecz odnoszę wrażenie że i on coś do mnie czuje, może coś że chciałabym wiedziec na co mogę liczyć z jego strony... ![]() ![]() ![]()
#996 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#997 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Może mógłbyś się wkońcu na coś zdecydować.... Bo ta niepewność już męczy mnie... I wyobraź sobie ze nawet ta anielska cierpliwość kiedyś się kończy... Powiedz mi proszę czy zrobimy ten kolejny krok? A ja marzenie mam skromne... po prostu chce wiedzieć na czym stoję^^ Czekanie na Ciebie zaczyna przypominać czekanie na deszcz w czasie suszy... Moje zdanie znasz... teraz powiedz co Ty z siebie dasz? To tyle ode mnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#998 |
przyczajony tygrys
|
hej dziewczynki
![]() Z góry dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- to może dodam coś od siebie: byłeś dla mnei wszystkim w co wierzyłam pokładałam w Tobie nadzieje, jednak zawiodłeś mój alfabet nie kończy się na Twoim imieniu kolorowe sny, szalone sny moje życie nie jest iluzją. Proszę o wyrozumiałość. jestem początkująca ![]()
Razem 15.06.2011, Narzeczeni 05.09.2014, Małżeństwo 09.05.2015, Mały-Wielki Cud 11.03.2016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez nieznajoma0 Czas edycji: 2009-07-08 o 08:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#999 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=nieznajoma0;1314548 4]hej dziewczynki
![]() Z góry dziękuję ![]() spróbuję.... Tylko Ty wiesz jak schrzanić to co było kiedyś piękne... I dobrze wiesz, lubiłam to... Skrzywdziłeś mnie, ale nie ciesz się już nie płaczę Przegadane godziny, o wszystkim i o niczym już tylko są wspomnieniem... Nigdy nie zrozumiem dlaczego tak zrobiłeś, ale coraz mniej mnie to obchodzi... Jeśli chciałeś mnie skrzywdzić, to Ci się udało, jeśli chciałeś bym już zawsze płakała... to... ja zapomniałam! Żyłam od wieczora do wieczora, od rozmowy do rozmowy... I nagle cisza Może coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1000 |
przyczajony tygrys
|
piekne
![]() ![]()
#1001 |
Zakorzenienie
|
Nie chciałam zaśmiecać forum nowym wątkiem, dlatego zamieszczam swoje pytanie tutaj
![]() ![]() Otóż czasem na gg w miejscu, gdzie powinien być opis wyświetla mi się coś takiego (u różnych osób): Opis... Czy to dlatego, że ja mam jakiś bład z gg i nie wyświetla mi tego, co ktoś sobie ustawił czy po prostu ta osoba ustawiła sobie opis o takiej wlasnie treści? Z góry dzięki!!
#1002 |
przyczajony tygrys
|
ale w tym samym czasie u kilku znajomych ci takie coś wyświetla ? Bo niektórym moim znajomym nie chce się ustawiać opisu i piszą 'opis..'
#1003 |
przyczajony tygrys
|
nie znała miłości, za nieśmiała była
tańczyła w deszczu pokaż mi twój świat, nasz swiat <3
#1004 |
Przyczajenie
|
coś o uśmiechu. albo radości. szczęściu. ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1005 |
Raczkowanie
|
a może coś o tym, że kumpelki nie maja dla mnie czasu.. że wtedy jak chce się z nimi spotkać wymigują się tym że mają coś do zrobienia..
![]() thx ![]() ![]()
#1006 | |
przyczajony tygrys
|
usmiechnij się- to nic nie kosztuje
szczęsliwa w oceanie szczęścia tańcząc w deszczu krzyczała że życie jest piękne do szczęścia nie potrzeba wiele- wystarczy uśmiech Cytat:
brak czasu? dobra wymówka na spotkanie z przyjaciółmi zawsze jest czas czekając na olśnienie szanownych koleżanek tylko tyle mi do głowy przyszło
![]() |
#1007 |
Przyczajenie
|
# dni co tak intensywnie pachną uśmiechem.
# szczęście? kwestia podejścia. # w powietrzu zapach szczęścia ;D # wmawiaj mi że szczęście mam. # narysować kredką szczęście. # potymistycznie. pozytywnie. nadzwyczajnie. przyba się coś ? ;D;*** |
![]() ![]() |
![]() |
#1008 |
Przyczajenie
|
zlotowa. nieznajomaO. - dziękuuje. ;* / < 33
jak ktoś jeszzce będzie coś miał to pisać. ; DD |
![]() ![]() |
![]() |
#1009 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny potrzebuje opisy cos podobnego do tych
Wystarczy jeden twój usmiech a wszystko nabiera sensu Nawet nie wiesz jak lubie gdy sie uśmiechasz Jest w twym uśmiechu coś ekscytujacego wystarczy jeden twoj usmiech i znikaja wszystkie moje problemy Bardzo bym była wdzieczna
#1010 |
przyczajony tygrys
|
Przyciągasz jak magnez. Ta siła pochodzi z wnętrza twego serca
W Twoim sercu jest wystarczająco dużo miejsca dla mnie Jesteś moją kokainą Twój uśmiech działa cuda- jest moim lekarstwo Każdy promyk słońca trakruję jako Twój uśmiech
#1011 |
Raczkowanie
|
Coś o tym, że od kiedy zerwał tęsknię za nim, czuję pustke. To co kiedyś cieszyło już nie cieszy.
Że mam jeszcze tą chorą nadzieje. Proszę.
![]() |
#1012 |
Zadomowienie
|
Uśmiech to magia. Powstaje z niczego, a potrafi zdziałać cuda.
Mimo trudności losu trzeba patrzeć na świat z uśmiechem Uśmiech jest jak słońce, które spędza chłód z ludzkiej twarzy. ..bo mnie na uśmiech zawsze stać... bo ja na przekór tym co zasmucają świat `więcej uśmiechu, więcej pogody ducha! Twój uśmiech, wplątany w moje myśli Bo chodzi o to by uśmiechem się dzielić. Najbardziej ci do twarzy z uśmiechem. Uśmiech ma właściwości magnetyczne to smile, you need someone to smile as well potrzebny jest czyjś uśmiech, aby samemu też się uśmiechnąć mówią, że najpiękniejszy uśmiech ma ten, kto wiele wycierpiał. Uśmiech jest najprawdziwszym, kiedy jednocześnie uśmiechają się oczy. Gdy słowa nie pomagają - uśmiech serce poruszy Odrobinę słońca, kapkę wiatru i szczyptę szaleństwa. UŚMIECH GOTOWY Uśmiech człowieka to źrenica jego duszy Uśmiechem można podbić cały świat! granica, za którą się uśmiech pogodny zaczyna.
#1013 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a coś typu : bo ja teraz odcinam przeszłość grubą kreską! - że czas zacząć patrzeć do przodu. Byłabym wdzięczna. moga być po ang.
![]()
#1014 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki potrzebuje na szybko opisu że wyjeżdżam nad morze
![]() dokladnie za 3godziny i 20 minut wyjezdzam ![]() ![]()
#1015 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
# bo powietrze pachnie Tobą. # bo spodobał mi się sposób w jaki na mnie patrzysz. # jak nikt na świecie potrafisz się do mnie uśmiechać. # bo ktoś sprawia, że ten uśmiech się pojawia. wszystkie z wizażu są ;D |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1016 |
Raczkowanie
|
hey dziewczyny potrzebuje opisow ze fanie sie czyta stare rozmowy na gg w archiwum z nim szkoda ze tylko one mi zostały bo sie juz nie odzywa.... bede wdzieczna
![]() Edytowane przez anula1990sara Czas edycji: 2009-07-21 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1017 |
Przyczajenie
|
Jest chłopak który jest we mnie niby zakochany chodziłam z nim ale on mnie nachodził dzwonił w nocy sprawdzał itp. postanowiłam to zakończyc .To on chciał sie zabic powidział ze skoczy z balkony (chociaż nie ma balkony) ze się powiesi (nie powiesił sie bo coś tak) i tak mnie szantażuje mam juz tego dosc ,chodzilismy to on zerwał od tak sobie.Znalazł sobie inna dziewczyne i mówił jaka to ona super. No i teraz pisze ze mnie kocha i wg. Powiedziałam mu ze nie bo jest dziewny to on zaczyna sie kłócić mam juz tego dość i nie wiem jak dać mu to do zrozumienia wydzwania do mnie w nocy i chce pogadac . On jest de.nny i smieszny z swoim zachowaniem.
prosze was o pomoc. macie jakies opisy o takiej sytuacji ? sorka ze tak sie rozpisałam. ___________ Wierzę bo wiara czyni cuda. Nie przestanę bo na bank mi się uda! xD ![]() ..::: Maybe YES, maybe NO, maybe BABY I don't know :::... Gdy człowiek jest zbyt szczęśliwy, wciąż drży z niepokoju. Nie pozwól, by okno Twego serca stało się lustrem.. Serce jest jak zegar-w każdej minucie godzinie dobie mysli o drugiej osobie Najgorzej być nikim dla kogoś kto jest dla ciebie wszystkim.. Niech mówią, że...to nie jest miłość.... ...na sercem dziś umieram... miłośc mnie zabija... Nie myśl, że zraniłeś mnie, Też nie zawsze byłam fair... ;D ...Trzeba się śmiać, wariatkę grać, wesołym być i z życia drwić... |
![]() ![]() |
![]() |
#1018 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1019 |
Przyczajenie
|
# przyjaźń nie szma.ta, nie wolno nią pomiatać. # w głowie mi się je.bie od tych ludzi i od ciebie. # dwulicowi ludzie rozgadani, za plecami przyjaciele fałszywi. # na początku to są wszyscy "przyjaciele" a później mają w dupie co sie z tobą dzieje. # twoją fałszywość czuć na kilometr.. # Gdy wszyscy odchodzą, odchodzisz razem z nimi...to fałszywa przyjaźń.. # Przyjaźń nie zawsze jest prawdziwa, czasem jest gruba i fałszywa ![]() tylko tyle.. mam nadzieje ze cos sie przydaa.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1020 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
_____ Wredna laska? O tak! Słodka lala? A jak! Księżniczka świata? A jak ! ___Zawiąż wstążkę na mojej szyi i zawołaj mnie rozpustniku. ___Tańczy jakby nie było nikogo innego. ___Kiedyś wydawało się, że jej nie zależy. ___Trujący książe. W Twoich oczach jest coś oszałamiającego. ___Może gdybyś był jakimś autorytetem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.