![]() |
#1111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadulcowe opisy :)
_mandarynka - 'jeden taki wyjątkowy kolor oczków <3 zielony
![]() 'zielone oczka ^^ 'One są jak poemat ... -green eyes . 'Wiecznie się w nie wpatruję i jakos nie mogę przestać ![]() 'Pójdę tylko tam .Gdzie spotkam te super zielone oczka ![]() tylko tyle ![]() panna_miodowa - 'Ja juz nie musze szukać serduszka ![]() 'Wybujała wyobraźnia ale z tym sercem to mi się nudziło ![]() 'Każdy sobie wyobraża serce dostać od kogoś . Wystarczy sobie je narysować nie ? tyleee .. ![]() Pinki15 - 'Bo ja już słoneczko Cię nie potrzebuję ! 'Bujaj się sam kochanie ![]() 'Wolę być sama z miśkiem ,niz z Tobą się przytulac ! 'Yeaaa mam Cię gdzieś ! i'm sorry ale tyle mi przyszło do łebka .. Guziki xD - 'Ona żyła marzeniami ,myślała że będzie tak dobrze .Ale ktoś jeszcze się pojawił ;/ 'Było tak fajnie .Ale to niestety przeszłość . 'Wiesz zrozum coś...Popatrz się na mnie i zobacz co widzisz ? nie wiem czy o to chodziło .. kurcze dziś nie mam weny ![]()
#1112 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam jeden ; Wydawałeś się być kryształem, a okazałeś się zwykłym szkłem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1113 |
Raczkowanie
|
coś jeszcze o oczach ;]
mam zielone oczy. zawsze są tego koloru, gdy jestem szczęśliwa . uwielbianie czyichś oczu jest bardzo tandetne. ale w życiu i tandety trzeba skosztować. dlaczego łzy w moich oczach sprawiają , że każdy zaraz pyta o Ciebie ?
![]() |
#1114 |
Zadomowienie
|
Pinki15
Milosc to tylko uczucie, przemija" (Love is only a feeling, drifting away) panu już podziękujemy. zapraszamy do obejścia się smakiem. Dla mnie umarłeś. 'Gdzieś za miastem' - powiedziałam mamie. Dla mnie umarłeś. Przegapiłam moment, w którym przestałam Cię potrzebować. może tak umiera miłość. od wczoraj tak wiele się zmieniło. To tylko chwila słabości. Atak arytmii, który minął. i pumeksem zdrapałam to uczucie! emocje dotyczące dnia wczorajszego. Ktoś tutaj był i był, a potem nagle zniknął i uporczywie go nie ma. ![]() ![]()
![]() |
#1115 |
Przyczajenie
|
hej. jestem tu nowa ;-) mam nadzieje, że wrzuce tu coś i komuś może się to przydaaa...
'O, drewniany fotel, na którym dzielnie zasiada s m u t e k potykam się. . ' 'taka nasza wolna śmierć. . . ziarno nienawiści' ..bo choć dla czasu zdaje się nicością, Ona dla myśli jest całą wiecznością.. księżnika z horror'u. |
![]() ![]() |
![]() |
#1116 |
Zakorzenienie
|
Wątek przekroczył ilość 5000 postów,
zapraszam do kolejnej części: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=381530 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:50.