|
|
#1111 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
Powiedziałabym Ci co do Ciebie czuje, ale boje się, że gdy nie odwzajemnisz tego uczucia, to straci na tym także nasza przyjaźń.. Czy nie możesz zniknąć z mojej głowy, z mojego serca ot tak, po prostu na zawsze nie pojawiając się już nigdy? Czy to takie trudne? Czy tak wiele od Ciebie wymagam? Nie jestem o Ciebie zazdrosna, a wiesz dlaczego? Bo wiem, że lepszej ode mnie nie znajdziesz.. Miłość prędzej czy później i tak kończy się klęską.. - Kochałem cię a Ty to miałaś daleko.. - To pomyśl ile razy w ciągu tego Twojego 'Kochałem Cię' mnie zraniłeś.. - Teraz już jesteś zadowolony.. - Z czego? - Z tego,że już nie musisz mnie kochać.. - Nom, i to bardzo. ............... Dla wszystkich pań <3
|
|
#1112 |
|
xoxo
|
Od dziś zrywam z nałogami, a najgorszym moim nałogiem jesteś Ty...
Coraz częściej młodzi ludzie popełniają samobójstwa... bo coraz częściej nie maja z kim porozmawiać... "Tylko wtedy, gdy mamy jasny obraz naszej minionej rzeczywistości, tego, co się wtedy naprawdę wydarzyło, możemy uniknąć niekończącego się zadawania cierpienia..." Jestem szczęśliwa, nawet się uśmiecham. Bo żyję teraźniejszością nie przejmując się tym co znów źle zrobiłam. Była niemal nieśmiertelna, a ty ja zabiłeś-złamałeś jej serce.! Najlepszym przyjacielem jest pies. Jedyny który zostaje przy Tobie, gdy świat spisuje Cię na straty. Spotkać handlarza snów... Bo jej zalezało. Bo ona była w stanie poświecić dużo...! Lubię wspominać. Aczkolwiek chciałabym to wszystko zapomnieć. Ponieważ jakby nie były wspaniałe i tak pozostaną jedynie wspomnieniami... to wszystko co było już nigdy nie wróci, a jedyne co mi zostało to szara teraźniejszość... płacz kochana płacz... to uczucie boli, uczucie oczyszczenia, uczucie złości, gniewu może nawet żalu nieważne płacz... a teraz spij... "Kobieta jest jak saszetka herbaty. Nie wie, jaka jest mocna, dopóki nie wpadnie we wrzątek." Lustro ma zgagę - wszystko mu się odbija. Wśród prymitywu, plastiku i chłamu Wśród głupich, roześmianych twarzy Ja codziennie szukam Ciebie, mój raju wróć..
|
#1113 |
|
Wtajemniczenie
|
Chce Ci tyle dać.
Pamiętaj mnie.! a Po tobie została mi czerwona róża na pamiątkę. Nie mogę Ci zapomnieć. Gdy sie Traci przyjaciela, cały świat obumiera. Winna. Ta co krzyczy, Ta co ciągle sobie drwi. Uwielbiam kąsać Cie w szyje przy świetle księżyca. niewinna i grzeszna. Nakarm swą ciekawość. Chce wierzyć w to , że na moment zło zostało przeklęte. Zmysłowa. I znów marze aby było jak dawniej. Ona i On uczuć zgon. Miałeś być mój jesteś jej. Kochać to znaczy żyć niebezpiecznie. I okłamuje siebie co dna nie Ty wrócisz.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#1114 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
o jejku to ja jestem dziękuje bardzo kochana _____________ ,,Bo on ma w oczach kawałek nieba...''
|
|
|
|
|
#1115 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję za pochwały, widziałam kilka
![]() wczoraj, wczoraj nie liczy się. taką wodą być, co otuli ciebie całego. nigdy nie chciałam zobaczyć cię smutnego, myślałam, że chcesz tego samego dla mnie. zmyję resztki parszywego dnia. pamiętasz to miejsce w piwnicy u dziadka kiedy przychodziła jesień zrzucali tam węgiel i jabłka i tam całowaliśmy się pierwszy raz brałam wtedy twoje ręce i kładłam je sobie na twarz a skronie pulsowały gęściej. zamykam oczy i z całej siły wołam we świat. wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle dziewczynki kochane, czy mogłaby mi któraś napisać, albo podać link do postu, w którym było o tym, że wchodzenie do tej samej rzeki to nic złego, bo można się oswoić z wodą? b. proszę ![]() |
|
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
- mam jedno pytanie ..
-słucham? ;p -dlaczego ty jesteś taki za***isty? - ;* kradne.! -Stoję przy oknie i widzę Ciebie, w obłokach i gwiazdach na niebie... -Ślizgam się na tęczy moich dziecięcych marzeń... -A podarujesz mi niebo? -Gdzie znajdę sprzedawcę marzeń?
|
|
#1117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niespodziewanka![]() _______ Wierzyłam... wmawiałam sobie, że to na zawsze... .. i nie rozumiem milczących słów, cichnących krzyków, żałośnie kończących się dni... -Dlaczego nie wierzysz, że mógłby Cię kochać? -Wiesz, mała... Z nim jest tak, jak z porannym słońcem czy nocnym księżycem. Jest w zasięgu wzroku, ale nie na wyciągnięcie ręki. Można przyglądać mu się bez końca. Ale nie można go mieć. A Ty patrzyłeś na mój uśmiech. Nie wiedziałeś, że to tylko maska. Już za późno, by cokolwiek zmienić. Za późno, by zapomnieć. Mój świat mosi Twoje imię. Mój świat zamyka się w Twoim spojrzeniu. Uderz w twarz, zdepcz jak mrówkę... Tylko milcz. Mniej zaboli. Chciałabym to przespać, obudzić się po wszystkim, z inną nadzieją, kolejną szansą i całkiem nowym optymizmem... .
Oleńka. www.departs.pl "Zapłacisz tyle, ile ona jest dla Ciebie warta." "kiedyś" to takie małe nigdy. Zrób co masz zrobić. TERAZ! Edytowane przez Toogether93 Czas edycji: 2009-10-17 o 16:33 |
|
|
|
|
#1118 |
|
Zadomowienie
|
Z dymu papierosowego ulepiłam serduszka
w kolorze Twoich oczu... Szybki wydmuch dymu papierosowego... i generalnie zawsze zamiast kółeczek wychodzą serduszka! <3 ![]() uwielbiam pająki...tylko te duże! dym z papierosa też lubię,lecz trochę bardziej różowy!( )________________________ Przepraszam, wiem, że tego nie lubicie , ale gdyby któraś miała coś o paleniu papierosów, dymie papierosowym, ale w tematyce miłosnej, albo jakie Wam przyjdą do głowy...(ja nie paląca-może być to ujęte). Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-10-16 o 22:00 |
|
|
|
#1119 |
|
BAN stały
|
niezgrabna ta nasza miłość.
|
|
|
|
#1120 |
|
Raczkowanie
|
czuję się wypalona jak trawa po pożarze oazy - wokół piasek i pustynia.
'' gdybym parę lat temu wiedziała co dziś zobaczę, cokolwiek bym myślała zrobiłabym odwrotnie.'' powiedz, że za mną tęskniłeś. nawet jeśli nie tęskniłeś. no. ale przez chwilę byłam najważniejszą. przymierz mnie. no weź, przymierz mnie do siebie. bo Ty to masz. coś z magii. coś hipnotyzującego. pozbawiasz mnie powietrza. bez Ciebie - narkomanka na głodzie.
|
|
#1121 |
|
Przyczajenie
|
Cześć
śledzę ten wątek od pewnego czasu i powiem wam że jesteście cudowne normalnie magia Myslisz ze jesteś jak Książę z Królewny Śnieżki Kochanie muszę Cię rozczarować jesteś jak jeden z 7 krasnoludków ![]() Pomyśl. Jeśli twój facet na początku jest milusi i kochający a potem na propozycje spotkania mówi ' zobaczymy ' to znak że coś kombinuje na boku. Domyśl sie. ![]() Kobieca teoria względności: Kochanie wychodze na 5 minut do Joli, mieszaj bigos co kwadrans ![]() patrzymy w kosmos zeby sie z gatunkami dogadac. a tu sie nie mozemy dogadac z gatunkami ? jest jeden gatunek z ktorym od tysiecy lat sie nie mozemy dogadac i to jestescie wy dziewczyny tak wy ![]() ( Cezary Pazura - Adam i Ewa) Chciałam spalić wszystkie pamiątki po Tobie . Nie sprostałam temu zadaniu. Za bardzo Cie kocham. To tkwi na dnie. ![]() - Nie ważne czy Cie kocham prawda ? Ty już wybrałes. ![]() - Masz racje . Wybrałem. Chcę być z Tobą do końca świata i jeszcze jeden dzień dłuzej. Nie popełnie tego błędu i nie zostawie Cie dla innej. Wybacz mi że choć przez chwilę o tym pomyślałem. - Naprawdę ? - Tak. Jestem głupcem że chciałem opuścić taki skarb - Kocham Cie mimo wszystko. <3 Wiem mam problemy z komunikacją ale przetrwam to uwierz. ![]() Generalnie to zazwyczaj zachowuję się poważnie -Potem jakiś pies tą ławkę obsika i jakieś dziecko tego dotknie i umrze! Ma pani dziecko? -Tak... -TO UMRZE! "Mówiłem że tak będzie" ma brata. Ma na imię "Zamknij się do cholery" ( Twilight) |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1122 |
|
Wtajemniczenie
|
lula_ - dziękuję
Issuee - chyba nie muszę pisać, jakie wrażenie na mnie robisz swoimi opisami? ![]() buźka dla Ciebie Opisy:
' - Nie kocham Cię. Ale nie bierz tego do siebie. Jesteś spoko i w ogóle, ale nie ma między nami tego czegoś. - ... - Ty płaczesz? - Zdaje Ci się. - Chyba nie brałaś tego wszystkiego na poważnie? No dziewczyno, weź się ogarnij, bo ktoś cię w końcu skrzywdzi. ' Chroniłeś mnie przed światem. Przed okrutnymi ludźmi. Złośliwymi plotkarzami. Fałszywymi przyjaciółmi. A potem okazało się, że jesteś taki sam. Kochanie, co teraz będziesz robił? A idziesz do Niej? No tak, zapomniałam, że teraz jesteście na etapie ' pączki nierozłączki '. Pozdrów Ją. Tak, od tej wiecznie smutnej, z zapuchniętymi od płaczu oczami i wykrzywioną w grymasie złości miną. Kiedy widzę Was razem, to płonę z zazdrości. Każdy centymetr mojego ciała z cichym sykiem zapala się, a po blisko sekundzie nie pozostaje po nim nawet kupka popiołu. Oto, co zostało z Twojego ' słoneczka ' .! Róża. Czerwona. Od Niego. I Ja. Padająca przed nim na kolana. W podzięce. Że zechciał. Że pamiętał. Że mógł. .o nie Kochany. Przestałam już upokarzać się. Tak żałosna namiastka miłości nie jest tego warta. ' - Hej. Można? - A jesteś z rodziny wampirowatych? Odgłos zamykanych drzwi - bezcenne. ' ![]() ' - Nie jestem wampirem. Czy to mnie dyskwalifikuje? - Nie. O ile będziesz potrafił zanuconą przez siebie piosenką ukołysać mnie do snu. ' ( Pierwsze spotkanie z moim Tżtem. )
seguidors, Tots units fem força .' Messi ♥ Edytowane przez _Panna_Migotka_ Czas edycji: 2009-10-16 o 22:18 |
|
|
|
#1123 |
|
Zadomowienie
|
możesz wychylić do dna nawet litra, a jednak, nie odnajdziesz uczuć w dużych cyckach bez uczuć .
weź nie pier.dol bejbe ![]()
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-10-16 o 23:19 |
|
|
|
#1124 |
|
Raczkowanie
|
StrefaKwarantanny- bardzo strasznie mocno^^ dziękuję za wyróżnienie
_____________ Wierzę, że moja bezsenność będzie Twoja... ![]() Moje szczęście na Twojej twarzy... ![]() Tańcz... mówią... a ja, nie mam sił, tańcz, tańcz ...mówią... a ja gubię rytm... Czy chcę, czy nie... Dalej i dalej życie toczy się... I gra ta orkiestra dni ''naszych''... ,,Teraz już razem wszędzie są, Żeglarz i ona spowita mgłą, I będą w tańcu razem trawać, Dopóki morze będzie dla nich grać...'' _________
yeah |
|
|
|
#1125 |
|
BAN stały
|
izka19855; ten ostatni papieros właśnie dla Niego <3 czujesz to ? to jest miłości dym. Jesteś jak dym, który wchodzi we mnie coraz to głębiej, głębiej, głębiej .. mocniej, mocniej. Ups, to nie ta bajka, miało być o fajkach. kocham dym z fajek bardziej od najek . ;pp ![]() ________ Ty masz to coś, czego nie ma nikt inny. ufaj mi, ufam Tobie. |
|
|
|
#1126 |
|
Raczkowanie
|
Może, gdybyś był motylem w mej dłoni
Chociaż jeden dzień, chociaż jedną noc Zamienię Cię w krople moich łez,co spadają w me dłonie...będziesz wtedy w nich Rzeczywistość jest odpowiedzią na brak alkoholu... ![]() Zagubiona w bajkowym świecie.
|
#1127 |
|
Rozeznanie
|
"wiesz, co się dzieje, kiedy kogoś zranisz? kiedy kogoś zranisz, zaczyna cię mniej kochać. taki skutek mają nieostrożne słowa. ludzie zaczynają cię mniej kochać."
"choroba psychiczna to unikanie rzeczywistości za wszelką cenę; zdrowie psychiczne to pogodzenie się z rzeczywistością bez względu na cenę." "życie jest grą, w której obowiązuje tylko jedna zasada - każdy w końcu przestaje grać." "co to jest zła kobieta? jest to taki rodzaj kobiety, która się nie sprzykrzy." "najpiękniejsze są te noce, których rano się żałuje, że się skończyły." "gdy kobieta przestaje przypominać dziecko, przestaje być kobietą." "nie żyje się, nie kocha się, nie umiera się - na próbę." "udany związek wymaga ciągłego zakochiwania się... ciągle w tej samej osobie."
|
#1128 |
|
Raczkowanie
|
Przyszłość zaczyna się dzisiaj, nie jutro.
To czego szukasz, znajdziesz w ostatnim spośród możliwych miejsc. ![]() powiedz mi coś, czego nikt o Tobie nie wie.. Ja skrzywdziłam kilkoma słowami,ty skrzywdziłeś kilkunastoma
|
|
|
|
#1129 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
naprawde??jak miło Twoje opisy już są moje :P ................ W ogole nie rozumiem po co los nas połączył skoro i tak nie możemy być razem.. Czy już wiesz dlaczego tak się boje, gdy cie nie ma przy mnie? Wziął ołówek i gumke, wymazał wszystkie kolory z mojego serca.. Obiecałeś mi walczyć o mnie, dlaczego stało się o 180 stopni odwrotnie? Lecz byłam za młoda by móc go prawdziwie pokochać.. Takie nijakie..wybaczcie
|
|
|
#1130 |
|
Zadomowienie
|
Czasami tak drastycznie ocierasz swoją nieobecność ... - Nigdy Cię nie miałam, więc dlaczego czuję, że Cię tracę ?
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
ONA: A Ty też masz całkiem niezły. <kilka cytatów z filmuON: Proszę? ONA: Co proszę? Tyłek. ON: Patrzyłaś na mój tyłek? ONA: Nie, zerknęłam tylko w przelocie. ON: To po mamie. A: Myślałam, ze wyglądasz inaczej. B: Też myślałem, że jesteś brzydsza. A: Dobrze, że nie jesteś najprzystojniejszy. ona: Czy moja fizyczność cię przygnębia? on: Dlaczego? ona: Ty w ogóle na mnie nie patrzysz. on: Może dlatego, że mi się podobasz Jest czasem taki dzień w życiu kobiety, że nie cieszy cię kolejna para butów po przecenie. M: Ty jesteś jakaś zakręcona kosmitka. T: Różnie mówią. >
|
#1132 |
|
Raczkowanie
|
Ujęłam w dłonie promyki słońca i próbowałam wpleść między uczucia, lecz dusza nadal czuła się umierająca...
|
#1133 |
|
Zakorzenienie
|
-Tęsknię.
-To nie tęsknij. Mam inną.
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|
|
|
#1134 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam malutka prośbę czy nie znalazły by się jakieś opisiki o tym że tęsknie za nim.
Tylko że nie takie jak do swojego faceta tylko do kumpla, przyjaciela.Dziękuję ;* Twoje słowa były może i banalne ale sprawiały być prawdziwe właśnie sprawiały.
Pokazałeś mi co to miłość nie tylko składająca się z ciała lecz i duszy. A na niebie pomiędzy chmurami utknęła nasza miłości, myśli że dobrze jej tam. ? Może zaczniesz zmianę nad sobą a nie wytykaj innym wad. |
|
|
|
#1135 |
|
BAN stały
|
96LadyPoziomka96;
*jesteś moim przyjacielem, mego serca tchnieniem i choć Ciebie przy mnie nie ma, nie chcę innego przyjaciela.* *czy potrafię zostawić Cię i nie tęsknić, pytała ze łzami w oczach.*(wizaż) _ Nie bój sie nic, ja pamiętam, nawet gdy wokół zaciska sie pętla, kiedyś wierzyliśmy, że to legenda, teraz zamykamy oczy żeby tylko coś czuć. __ Niech wrócą te chwile, nawet na krótko zawrócić czas .. Czasem zrozumieć to wszystko jest tak trudno, Edytowane przez majtu_ha Czas edycji: 2009-10-17 o 01:06 |
|
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
Pełen obaw oddaliłeś się od gniazda, bez wyjaśnienia...
Wyszedłeś bez słowa zamykając drzwi Właśnie wtedy, gdy cię pragnęłam, trochę więcej Teraz umieram z miłości, bo ciebie tu nie ma...
|
#1137 |
|
Raczkowanie
|
Pani szanowna w aureoli - diabeł,
co serce nosi w pudełku zapałek. On nigdy nie spojrzał w jej stronę Był z tych co spoglądają na świat przez rozporek. Bezwarunkowa reakcja wrodzona, wszystko stoi, basta kiedy przechodzi gdzieś blisko najpiękniejsza kobieta miasta ![]() marzenie o Tobie chcę zmienić w pewność. jestem dla niego przezroczysta. To przy nim drżą wargi, pocą się ręce, w gardle stoi jak ość cały alfabet. Złotem liści i czerwienią starych buków Na spróchniałej korze, z pnia obdartego drzewa Napisałaś palcem jego imię. Gdzieś na kamieniu zimnym, przysiadły letnie chwile W przestrzeń z czasem mknęło, to co było Napisz od serca do mnie list I zamieszkaj w tym liście cały. nic, oprócz mego lęku, oprócz twoich łez. Do rany Cię przyłożyć. Jest taki świat pięknych baśni z dawnych lat, który nie przemija, w nim zatrzymał się nasz czas. Tyle słów powiedział, Słów co nic nie znaczą. Może kogoś uraził, Czyjeś oczy płaczą. myślę, że polubimy się bardziej w przyszłości.
|
|
#1138 |
|
Zadomowienie
|
Ta co krzyczy, Ta co ciągle sobie drwi. Siądę w kącie, zamknę oczy i zacznę tęsknić za Twoim zapachem. Mężczyźnie potrzeba 8,2 sekundy aby zakochać się od pierwszego wejrzenia. Ile ty potrzebowałeś na to czasu? Nie chce już żadnych bzdur, to Ty postawiłeś między nami ten mur.. Ale nawet w jej śmiechu czegoś brakowało. Nigdy nie wydawała się prawdziwie szczęśliwa. Zdawało się, że żyje nieustannie czekając na coś innego.. Zrozumiesz,gdy poznasz jak to boli.. Zamknij oczy . One nie będą Ci teraz potrzebne . ![]() - Wierzę w to. - Dlaczego? - Bo w coś trzeba wierzyć ![]() <3
Edytowane przez Issuee Czas edycji: 2009-10-17 o 09:15 |
|
|
|
#1139 |
|
Rozeznanie
|
nie mam a (czuję że) tracę (ciebie) nadzieję . gardzisz - więc odejdź nie truj dłużej swą głupotą i żyj w zaślepieniu wyższości nawet do końca idioto. tez już nie pamiętam ale chyba to nie była miłość . A potem zaczełam tańczyć.To nie było z pewnością tango. Tango jest prymitywne , a do niego trzeba mieć czerwoną sukienkę i zgrabną sylwetkę.przynajmniej tak jest w mojej głowie. Tego i tamtego mi brak. Zaczełam tańczyć ze sobą po ścianach... Mój cień powiekszał się jako odbicie. Mój cień był dosyć seksowny.Falował. Prawie mnie podniecił... troche mi wstyd przed samą sobą, że jestem tak niedoskonała w swych słowach. poprosze o ludzką depresje z instrukcją obsługi .
|
#1140 |
|
Przyczajenie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:26.

dziękuje bardzo kochana

)
, ale gdyby któraś miała coś o paleniu papierosów, dymie papierosowym, ale w tematyce miłosnej, albo jakie Wam przyjdą do głowy...

naprawde??