|
|
#91 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
ja tez ! ja tez! plizzzz
asiagd@autograf.pl
|
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej bo nam sie Anisia zameczy
Nie ma jakiejs stronki z ktorej mozna sciagnac ten kod?
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
oj nie wiem, sama to kiedys dostalam
) a maile mozna wysylac, jeszcze zem nie zmeczona
|
#96 |
|
Rozeznanie
|
No to ja też poproszę, Anisiu jeśli znajdziesz troszkę czasu kasg@buziaczek.pl z góry dziękuję pięknie
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
A czy jeszcze ja bym mogła dostać od którejś z was?( bo już chyba większość ma
moj meil emila.213@op.pl
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Wyslalam, napiszcie czy doszlo.
|
|
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
Doszły az dwa
|
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez bardzo ladnie prosze o komplecik serduszek
cavaii@wp.pl
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
poszlo
|
|
|
|
#103 |
|
Konto usunięte
|
ja też poproszę
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Gaga87, jak mozesz to wyslij
) ja sobie skocze na obiadek
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Anulku, wyslalam
|
|
|
|
#106 |
|
Konto usunięte
|
dzieki
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
ooo uzaleznilam sie dzis od Wizazu
|
|
|
|
#108 |
|
Wtajemniczenie
|
Oto moje:
-Wszyscy faceci są bezcenni,za innych zapłacisz kartą MasterCard -Last summer I lost my smile. -Uśmiechnij się,jutro będzie Lepper ![]() -I'll call to you -Miłość jest jak żmija-męczy,dręczy i zabija ![]() Jak sobie coś jeszcze przypomnę,to dopiszę
|
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
moje:
-Niewinne oczka zalotna minka jestem łobuzem jak każda dziewczynka -Jestem w siódmym niebie...cholera jak tu wysoko... -Koniec końcem zawsze po burzy wychodzi słońce
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
Jesli moge to bardzo prosze o kod na @ mimi111@o2.pl Dzieki!
|
|
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
a to moje niektore opisy
[ostatnio nie mam weny na opisy, amoze poprottu te najciekawsze uzylam a nie chce sie powtarzac ??] przez jakis czas krolowaly opisy z Aniolami w roli glownej, codzien inny opis, moj ulubiony: *"Byłeś kiedyś Aniołem, pamiętasz? Dziś nawet nie potrafisz pokazać, gdzie leży niebo.." [wersja 'na opis': ByłeśKiedyśAniołem,Pamięt asz?DziśNiePotrafiszPokaz aćGdzieLezyNiebo][Pełna wersja: "Upadły Anioł" Ktoś pogniótł ci skrzydła Zabrał aureole Pobrudził ręce Byłeś kiedyś aniołem Pamiętasz? Dziś nie potrafisz nawet Powiedzieć gdzie leży Niebo... m.Radzisz ] *ze wszystkich piór anioła zostało mi tylko jedno...czekam,aż ktoś doprawi mi skrzydła, bym mogła ulecieć do nieba i być wreszcie szczęśliwa... [dzielilam go na czesci] *Anioły- kiedy zranić je, nie czują nawet Swoich ran... *Uwierz w Anioły Nawet jeśli ich skrzydłą są czarne * Kubusiu? -tak prosiaczku? ,nic,chciałem sie upewnić czy jesteś.. *Najbardziej kojące są złudzenia... *W Życiu Chodzi O To Aby Być Choć Trochę Niemożliwym 'krolowal' na opisie nieprzerwalnie przez kilka miesiecy *NIKT MNIE NIE KOCHA GDZIE JESTEŚ GUMOWA KACZUSZKO?*"Give me a kiss before you tell me goodbye" [Guns N'Roses -wspaniali ludzie * "faceci są tylko dobrym materiałem genetycznym" opis wywolujacy wielka bulwersacje wsrod meskiej czesci publicznosci, spowodowal klotnie miedzy mna a kilkoma kolegami, z niektorymi nei rozmawaiam jzu pol roku [nie znaja sie an zartach czy co?] opis pojawil sie z waidomego powodu, a pozniej "istanial przy sloneczku" z czystej przekory ]:-> * Cytat:
*Pokochać To Największe Ryzyko Ze Wszystkich... *Mały książe spójrz, nie to się liczy ile róż dokoła ciebie... fragment piosenki "mały Książę" Svann * czesto fragmenty Dżemu [kolejni swietni ludzie], np: ...Znajdziesz słabość swą i marzenia blask .... ["Ballada o dziwnym malarzu"] ..W Życiu Piękne Są Tylko Chwile... [" Naiwne pytania "] *Czasem To Co Nie Wypowiedziane Staje Się Oczywiste Bez Tłumaczenia. *Milosc to tylko uczucie, ktore przemija" (Love is only a feeling, drifting away) *nikt jej nie chciał wszyscy mieli ... *Jest przeszłością, a jednak nadal żyje ufff, no to chyba tyle, ale sie rozpisalam ulala |
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Fascynacje Aniolami widac nawet w avatarku
![]() Skopiowalam kilka |
|
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a może któraś z Was puścić do mnie kod na serduszka???
patrycja440@poczta.onet.p l
Dyplomata potrafi powiedzieć "idź do diabła" w taki sposób, że właściwie cieszysz się na tę wyprawę. Edytowane przez Patrycja104 Czas edycji: 2005-07-08 o 21:38 |
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Ja poproszę jeszcze raz bo maila nie podałam :
moodelka@interia.pl ![]() Z góry dziękuję.
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
i ja mam pare :P ale tylko z hh :P
Mor.wa - " kto jak kto ale ja cie zrozumiem wezme za reke i czule przytule " grammatik - " tysiace namietnosci zmysly mam nadwrazliwe tysiace niedoskonalosci lecz wciaz usmiech nigdy na sile " " na spacer po oblokach za reke z kims kogo kochasz " " wylaczam cialo dzis zmysly powiedza najwiecej ... " pezet - " w twoich wargach magia " " i mam cie na oku odurzasz mnie jak opium " zipera - " smiejesz sie ? jak cie zlapie zrobie tak ze mi uwierzysz " " bo ochotka dziewczyno na ciebie nigdy nie gasnie " " splatani ramionami ty i ja trwamy sami zwiazani spojrzeniami " " nie miej mi za zle ze sie czasem z toba draznie " mustafarai / gutek - " konkluzja prosta w ostatecznosci zlap sie za jajca i przy swoim zostan " " widze jak glodne oczy za nia podazaja duma rozpiera mnie bo wiem ze to ja mam ja " " mow tak dalej do mnie wiecej o mnie mow takich slow " " kiedy zgasna swiatla kiedy nic tylko ja i ty ... " ostry - " jedna milosc dla ciebie masz to jak w banku " pezet - " czasem mysle wiesz kochanie moze ty ze mna razem znikniesz " " i tylko twoj usmiech pcha mnie do przodu " " chce to co umiesz ty ... wiesz ty umiesz kochac " red / pezet - " nie ma lekarstw na to co siedzi w kobietach " " kotku mam wszsytko czego chcesz i jeszcze troche " " mam to po czym bedziesz plakac " " twoje oczy krzycza seksem gryza mnie jak szerszen " " zdejmij dzinsy i spojrz mi w oczy ... te chwile z zyciorysu wytnij " ze wzgledu na moj fantastyczny nastroj w swoim asortymencie posiadam same romantyczne & milosne opisy
|
|
|
|
#117 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo dziekuje Anisiu
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki wyslalam
|
|
|
|
#119 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki! Dostałam!
|
#120 |
|
Zadomowienie
|
Grazie - dostalam.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.

. Przydadzą mi się serduszka. 

GDZIE JESTEŚ GUMOWA KACZUSZKO?