|
|
#1441 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
ktoś prosił : Przygasa światło znicza, zapada grobowy mrok... ____ Wiesz o czym czasem marzę...? O śmierci... Moje uczucia do Niego żyja... Chociaż chciałabym je zabić... Dzisiaj minęły dwa miesiące... Dokładnie dwa... Odkąd poczułam go ostatni raz... Nie pamiętam jego twarzy... Czasami coś świta przed oczami... Nie pamiętam Jego głosu... Tylko czasem ten dzwięk wiruje w moich uszach... Pamiętam Jego oczy... Tak niebieskie... A tak bardzo chciałabym... Zapomnieć... Lecz nie mogę... Czasem... Gdy leże na łóżku... Zamykam oczy... I myślę o Nim... Nie ma Go... Zniknął... A ja ciągle marzę o tym... By wrócił... Bym palcami dotknęła Jego ust... A później ... Mogłabym umrzeć... Spełniona Miłością...;( |
|
|
|
#1442 |
|
Rozeznanie
|
wiem kiedy odejść, choć milczysz o świcie. Między jednym papierosem, a dziesiątym. Może właśnie dlatego nadzieja umiera ostatnia. Ale jednak umiera. Za dużo przy niej paliłeś. Moja, cała w zmarszczkach i z siwizną na skroniach. Bliska i świadoma swego końca. Potknęła się na schodach, złamała serce. Głupia i naiwna ufnością, że każdej nocy we mnie będziesz. kryształowa łza lśniła blaskiem, gdy szeptałeś o braterstwie dusz. Jedna noc. Siódme niebo. Świat u stóp. Dziś samotność i strach. Bogatsza o najgorszą prawdę, Zasypiam tuląc w dłoniach ledwie żywe serce. Puste słowa nie są warte kryształowej łzy.
|
#1443 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wspaniałe
|
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
dontgivemenames - świetne. ;*
nydee - _____________________________________ `czasem myślę, czy to wszystko ma sens.. ? `pewnie powiesz mi, że jestem słaba.. lecz ja bez Ciebie nie daję rady. `kiedy jesteś, wtedy znika strach. <3 `na barykadzie stoję sam, nikogo nie ma z boku. `nie obchodzi Cię to, czy ustoję, czy upadnę. `znów brakuje do odwagi litrów. `chcę Ci coś powiedzieć. `ból zostawić za sobą. `z hukiem spadłam na ziemię. `złośliwi mówili na nią piękna. `już nie noszę sukienek, nie śpiewam ładnych piosenek i chociaż jestem dziewczyną, z chłopakami piję wino! ![]()
|
#1445 | |
|
Raczkowanie
|
very, very dziękuję. <3
Cytat:
_____ - podobno tamten chłopak łamie wszystkim dziewczyną serca.! - tak, wiem.. musli smakuje tak jak kiedyś. tak, to znak, że zapomniałam o nim. - czekaj coś ci wpadło do oka. - co? - Boże.! to przecież ja.! zobaczyłam list leżący w skrzynce. jego nadawcą byłeś Ty. otworzyłam pokrywkę skrzynki i czekałam aż napada na niego deszcz.
|
|
#1446 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
może nie widać tego jak mi zależy na tej przyjaźni, chwilach spędzonych razem tych dobrych i złych też, przecież nikt nie obiecywał, że zawsze będzie dobrze chcę żebys wiedziała, że w każdej chwili możesz na mnie liczyć <3 ajj, nie mam talentu, wiem ;< ale starałam się.
|
|
|
#1447 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1448 |
|
Zadomowienie
|
Z każdym Twym oddechem i z dotykiem każdym Twym, świat nabiera pięknych barw. ;*
Ostrożnie stawiam każdy krok, tak łatwo jest popełnić błąd. Współkochać chcę, nie współnienawidzić. Nie chcę być zaśmierdłym serem w Twojej lodówce nadziei. Jak jesteś to...jak jesteś to...a jak Cię nie ma...jak Cię nie ma...to już w ogóle. : (
|
|
#1449 |
|
Raczkowanie
|
Ty nie wiesz, jak trudno pustym miastem iść,
Z dalekich komet czapkę szyć, Jesiennym wiatrem gnaną być... to już koniec bejbe, skończyło się love-story. za dużo wspomnień jak na mnie, na zwyklą, małą, zielonooką dziewczynkę. więcej niż przewiduje ustawa. ale dzięki nim nigdy, przenigdy o Tobie nie zapomnę, wiesz.? prośbę mam malutką. (: przetłumaczy mi ktoś na francuski : kochaj.! bo wszędzie znajduję kochać itp. a strasznie zależy mi na kochaj. ;] |
|
|
|
#1450 |
|
Raczkowanie
|
Prośba ;]
Coś o tym że Go kocham i z Nim do końca świata ;] ;** <3 |
|
|
|
#1451 |
|
Raczkowanie
|
gasnę. co jakiś czas.
that blue- eyed girl became a blue- eyed whore znów próbuję cię w sobie zdusić, udusić. ciągle czaisz mi się pod skórą. ciężkie jak kamienie myśli toną w głębinach bliskości. tylko ja i moja wyobraźnia. zdajesz się być całkiem porównywalny do huraganu. potrafisz tylko niszczyć. płyniesz po moich policzkach ciemną rzeką wspomnień. nic przyjemnego. często kicham, jak zdmuchuję kurz ze swojej twarzy. a potem w lustrze przyglądam się, jak szara mgiełka wolno opada i zerkam na siebie ze zdziwieniem. to ja? moje życie ma niechlujnie wepchniętą koszulę w dżinsy i trzydniowy zarost. wygląda jak znużony życiem kowboj. kawałek po kawałeczku wyrywasz mi duszę pensetą już czas, żeby nabrać dystansu do tego ciepła. do siebie, ciebie, nas. z dnia na dzień szarzejesz mi w oczach. jak czarno- biały film, ale główne role nie należą do nas. mówisz, ze jestem piękna akurat wtedy, gdy miedzy nami panuje nieoprzenikniona ciemność. nie mogę dostrzec twojej dłoni i wiesz, ze nie widzę wyrazu twych oczu. jestem piękna? niewypowiedziane kłamstwa bolą po stokroć mocniej.
|
|
#1452 |
|
Rozeznanie
|
nydee, ciiri, chciala bym - dziekuje ; * ale do was sie nie umywam ; )
guziki xd, papergirl - świetneee ![]() Miała wiele wymówek na wychodzenie z domu. Prawdziwej nigdy nie podawała. Nigdy nie mówiła, że chce Cię spotkać. 'm tired of feeling bad! I'd rather feel nothing. It's better. It's easier. / Jestem zmęczona czuciem się źle! Wolałabym nie czuć nic. To jest lepsze. Jest prostsze. / nie jestem diamentową sucz polewaną badziewiem, ani nie księżniczką. ani emo girl. słitaśną pokemonicą i innymi odłamami społeczności też nie. Ci, którzy cierpią, mówią najmniej. Złe dziewczynki , Nie spinają wlosów w kucyki, Ich ulubioną zabaweczką jest życie , Rany polewaja tanim winem. Lubią być głośne , gdy nie wolno , Lubią być cicho , gdy nie wypada. Nienawidzą świata a świat je kocha . Blądzą w gąszczu pytań. Mają oczy otwarte. Na pytane: `Jaka jesteś?`, Odpowiadam jednym zdaniem: "To zależy czyich plotek posłuchasz.` czekam. wciąż czekam. wciąż wierzę w to, że w końcu się odezwiesz. mam taką nadzieję. i tego się trzymam. dzięki temu, mogę normalnie żyć. i wciąż się na coś czeka, na coś, co nie chce przyjść i znów nie przyszło dziś. Może jutro. ogólnie moja samoocena spadła mi do nóg, a ja ją jeszcze podeptałam i ogólnie to bym położyła się i się po prostu popłakała. Bo ona tak bardzo chciała żeby tylko coś napisał. Cokolwiek. Nawet zwykłe od☠☠☠☠☠☠☠ się. Ale on milczał. A ona tak bardzo chciała żeby tylko napisał. Cokolwiek. Żeby wszystko było jasne.
|
#1453 |
|
Raczkowanie
|
sub
|
#1454 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo , bardzo , bardzo proszę ! Proszę o coś krótkiego że ludzie źle mnie postrzegają , że małe incydenty mnie zniszczyły , że jestem bardzo wrażliwa i okropnie wszystko przeżywam. Że jest mi źle z tym wszystkim.
|
|
#1455 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki ,wiem że tego nie lubicie ,ale potrzebuje opisów o tym ,że pokłóciłam sie z przyjaciołką. ona obraziła się na mnie za to ,że powiedziałam prawde na jej temat. Ma do wszytskich pretensje ,ze gadaja o niej i jej chłopaku,który jest od niej wiele starszy i wszyscy maja o nim złe zdanie, ale nie dostrzega tego ,że sama sie w to wpakowała.... proszę was wszystkie o pomoc bo wszytskie jesteście wspaniałe. mam nadzieję ,że pomożecie ...
może coś w stylu ' nie warto uciekać przed prawdą... ' ej, serce ! masz się Mnie słuchać. temu panu już podziękujemy. powiedz mi, kiedy wreszcie uświadomię sobie, że jesteś takim dupkiem jak o Tobie mówią. Kiedy wreszcie przestane się łudzić, że byłeś tym 'idealnym' ! mam nawyk komplikowania sobie życia . zauroczył ją. W taki głupi, naiwny, banalny sposób. czasem odzywa się w niej mała dziewczynka , która naoglądała się za dużo bajek . ale nie zapominaj, że jestem zwykłą dziewczyną, która stoi przed chłopakiem prosząc go, by ją kochał.
|
|
#1456 |
|
Raczkowanie
|
Cele od marzeń różnią się tym, że te pierwsze łatwiej zrealizować.
|
|
#1457 |
|
Rozeznanie
|
Beciorz & Xx Purple cocaine xX - po to są.
![]() obcy wiatr zatańczył z firanką.
Przywiał chłód nocy i Twoje słowa, W które naiwnie uwierzyłam. Gwiazdy zgasły wraz z powrotem do domu. Nic nie znaczę, jak łza na deszczu. zaufałam słowom, że nie zdradzą. Nie wyśmieją. Nie zostawią. Ślepa miłość. Nie zauważyłam, że kłamią. Dziś kreślę szminką na lustrze . . Głupia i naiwna. Może wreszcie wbiję sobie do głowy największe przykazanie; Nie ufaj kochankom swoim!
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-10-19 o 17:12 |
|
|
|
#1458 |
|
Raczkowanie
|
Zaledwie pół roku temu wszystko układało się
bardzo pomyślnie . . To była rzeczywistość . Jej życie . Jak mogła je tak paskudnie spie.prz.yć . ? Przecież mnie znasz, wiesz, że ufam Ci bardziej niż powinnam . zachwyciły mnie bezczelnie ; dontgivemenames CukrowaPanna beMine 96LadyPoziomka96
|
|
#1459 |
|
Gość
|
Dziekuję za miłe pochwały i ciepłe słowa . Jednak o mnie nie zapomniałyście
![]() ~*~
Jesteś z nią, a dlaczego piszesz domnie .? Nie ma juz powrotów bo nie ma już nas. Dla mnie już nie istniejesz skarbie |
|
|
|
#1460 |
|
Przyczajenie
|
Zawsze tak jest że szczęście przychodzi do innych jest wszędzie
Tylko nie tu i nie teraz i wydaje Ci się że zawsze tak będzie lecz to szczęście tak się tylko zdaje Tobie Bo szczęście jest tam gdzie coś dla innych robisz No i wreszcie od pewniego słońca wschodu śmiejesz się i mówisz Don't Worry Be Happy i do przodu'
|
|
#1461 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie Ci mężczyźni...prawdziwi tacy,
orły, sokoły, byle nie pijacy... ![]()
|
|
#1462 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ustawiłeś język w pozycji "żegnaj".
![]()
|
|
#1463 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Pamiętam o tym, że jest taki ktoś, Kto wybaczał mi każdy ból, każdą złość. Bo Ty potrafiłaś być przy mnie gdy cały świat odwrócił się placami. Z Tobą pokonam tysiące trudnych dróg. Gdy Ci dziękuję zawsze pytasz : 'za co.?' świetnee. ____________ ten świat to marny zlepek zalet i wad. On zrozumiał swą głupotę Choć nie jednej zabrał cnotę. Czy na czacie czy na dworze Wszystko zdarzyć się może Więc rozejrzyj się dokoła Może miłość już cię woła Poproszę cheeseburgera, poproszę happy meal, a gdzie podziała się miłość? Bo na pewno nie ma jej we frytkach!!! |
|
|
|
|
#1464 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Takie życie... Będzie dobrze teraz się odpręż... Myśl o wszystkim tym, co jest dobre... Całe zło pozostaw tym złym... Jakby tylko dzień pozostał nam by żyć...!! Co byś zrobiła gdyby jutro czar prysnął..?? Skończył się świat, szlag trafił wszystko...?? Nie wybiegam myślą tak daleko w przyszłość... Ty wiesz to ja chciałbym wiedzieć, że wyszło... Na nas się skupmy, dalej tak róbmy... Świat wokół nas jest okrutny... Ty to wiesz..!! Jest brudny, zniszczony, spocony... I pełno obłudnych wokół mnie...!! NIKT nie zabierze mi tego, co zdobyłam [!] to jest moje, bo to ja o to walczyłam . [!] nikt nie ma prawa wchodzić mi w drogę... broniąc swych wartości, wszystko zrobić MOGĘ . ! Nikt nie powinien mnie krytykować... nikt nie jest godzien, by mnie naśladować [; Kumasz? Są na świecie pewne panie... które wyjątkami są nazywane . ! Więc popatrz laleczko na mój wyraz twarzy...!! Ty o mej wartości możesz TYLKO marzyć.!!!!!!! Potrafię być sobą.... I w tym fałszywym świecie... Pokazać że nic o mnie nie wiecie!!! Gdy jest mi źle - płaczę. . . Gdy jestem zła - krzyczę. . . Gdy jestem szczęśliwa - mówię o tym otwarcie. . . Gdy źle robię - powiedz mi o tym. . . Gdy kiedyś zbłądzę - sprowadź mnie na właściwą drogę. . Mam orginalną duszę i dziwaczną nature... Nie będe się zmieniać przez to że ktoś mnie nie toleruje! Niezaszywam się w sobie... wykorzystuje każdą sytuacje.. Często trzeba walczyć by móc wyrazić swoje racje ... normalna ale inna ![]()
|
|
|
#1465 |
|
Rozeznanie
|
hottie - pamiętam oczywiście!
![]() żyć bez znieczulenia bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych ciekawe ile jeszcze masz kredytu w moim sercu mało? to dopchaj tak, żeby się aż wylewało
|
#1466 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie daję rady z nadrabianiem, witajcie po dłuższej przerwie ;**
Kto powiedział że miłość można spotkać wszędzie? Pokażcie mi tego idiotę! Chcę odpocząć i z dymem nabrać powietrza, życie zostawić pode mną. Gdybyś przypadkiem kiedyś pomyślał o mnie powiedz mi o tym. Nie obawiaj się nie narobisz mi nadziei. I czuję się nikim. Małym pyłkiem na wietrze, kawałkiem stłuczonego talerza, kolejnym jesiennym liściem który wylądował w brudnej kałuży.
Moje idee to gwiazdy, których nie potrafię ułożyć w konstelacje Mt 7, 7-8 Edytowane przez Drift Czas edycji: 2009-10-19 o 17:51 |
|
|
|
#1467 |
|
Raczkowanie
|
Żołnierze moich ust szminką kreślą nowe ramy,
byś nie zapomniał już jaka jestem zakazana ...
mam to coś, co omamia twoje receptory. /suve. eM. <3 28.12.2009 r. Edytowane przez sharlen Czas edycji: 2009-10-19 o 18:02 |
|
|
|
#1468 |
|
Konto usunięte
|
zawieszona miedzy dwoma światami jestem niczyja marionetka, której już nikt nie porusza porozrywane sznurki brak życia dlaczego więc czuję ból ? |
|
|
|
#1469 |
|
Raczkowanie
|
sam sobie narysuj świat...
coś nie podoba Ci się ? to sobie to zdrap !
|
#1470 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() <3 Cytat:
<3Cytat:
Kocham ![]() Cytat:
Cytat:
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;14813981] zawieszona miedzy dwoma światami jestem niczyja marionetka, której już nikt nie porusza porozrywane sznurki brak życia dlaczego więc czuję ból ?[/QUOTE] <3 Dziewczynki nie ogarniam was... Jesteście wielkie ![]() ![]() ![]() A teraz moje ![]() * Który to już raz spotykam Cię w mych snach? * Wiem, niewiele jest wart ten wyśniony mój świat. * A dziś znowu jesteś w mych snach, co noc spotykamy się tam. * Wiesz dobrze, każdy dzień bez Ciebie traci sens. * Powiesz, że to ja jestem winna, bo spotkałam Cię w tę noc. * Dobrze wiesz, prawdę już znasz, jesteś jak cały mój świat. * Czyżbyś tak szybko o mnie zapomniał? * Teraz odchodzę by zapomnieć o nas. * Stało się coś złego. Byliśmy tacy silni, a dziś? * Nasza miłość jest jak piosenka, Nigdy jej nie zapomnisz. * Gdzieś się pomyliłam, jednak nie o Tobie śniłam. * I zdobywaj mnie wciąż na nowo, przecież dałam Ci słowo, ze kiedyś będę Twoją... * I choć świat jest zły, to gdy trzymam Cię za rękę, nie boję się przez niego iść. * Próbowała przetrwać to wszystko, żyjąc własnym życiem. * I gdy tak bałeś się-to ja podałam Ci rękę. * Nie miałam pojęcia, że zakocham się. * Zatrzymuję w głowie każde twe słowo. Edytowane przez xxxLOLKAxxx Czas edycji: 2009-10-19 o 18:34 |
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:04.

Wspaniałe
Zmieniam swoje życie na lepsze. Spróbuj i TY