|
|
#2701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak z piosenki E.Górniak...Nie proszę o więcej .. pozdrawiamp.s: yyy nie zauważyłam,że ktoś juz odpowiedział ;P
|
|
#2702 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cytat:
tylko żeby udało mi się ją jeszcze zdobyć
|
|
|
|
|
#2703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczne te opisy ..pożyczyłam pozdrawiam
|
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
Zmysłom czujność odebrać...
'Wyryj w skale to co dajesz, a na piasku to co otrzymujesz' Za dnia wyczekuje nocy… '"'SzanujTychCoWierniS ą, OniNieOdejdą...BędzieŹle PodadząDłoń...'"' "...LosJestZawszeWmoi ch Rękach-tak...ZnalazłamDrogęI nieSkracamJej..." ""Bo wiem że jestem lśnieniem i okamgnieniem.. Że będę wspomnieniem.."" "Odpocznijmy!.. Połóżmy się!.. Zapomnijmy!.. " "Obłęd spędzonych dni.. - to pomaga życ!" ....CZASEM W JEDNEJ CHWILI JESTEŚMY W STANIE WIECEJ ZROZUMIEC NIŻ PRZEZ CAŁE ŻYCIE.... Oczy są jak lustro, jedne widzą cię lepiej, drugie gorzej. "daj światło dnia, otul nim znów, Ciszę i spokój wróć..." I będę ja z bagażem moich marzeń... I będziesz Ty - szczęście mi pokażesz... ...gdzie jest ta siła...i skąd ją brac... Najpiękniejsze chwile w życiu często przychodzą niezapowiedziane. Dzisiejsze opisy z listy : Jak kopnąć skejta w jaja skoro kroka ma w kolanach...:P "Poseł Chlor jest z natury,Poseł wszak jest bez kultury -Posły Osły...Wiej-ska "**<<<Moje uczucia, moja sprawa moje życie moja zabawa >>>** Teraz świat upada z gwiazd na ziemię kiedy nie ma Cie.. ![]()
|
#2705 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2706 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2708 |
|
Zadomowienie
|
ja mam ostatnio taki:
If happy little bluebirds fly beyond the rainbow why, oh why can't I?~ *wyciągnęłam go z wątku o najlepszych tekstach piosenek i bardzo mi się podoba
|
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
Anczeckaa90 i Moncia ciesze się że podobają wam się moje opisy
![]() Olaaa99 mogłabyś mi powiedzieć jaki jest autorej tej książki "SMS - Słowa mają siłę"? Bo z tego co mówicie wydaje się ciekawa
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
i ode mnie malutka dawka:
I po co kochać skoro miłości się nie dostaje? miłość.. o co w tym chodzi? Bawisz się uczuciami jak dziecko klockami... budujesz i niszczysz... Szczęśliwi czasu nie liczą. Gdzie jest mój zegarek? Cnota kobiety jest jak bańka mydlana: dotknij tylko umiejętnie, a pryśnie od razu... nam nad głowami rosną chmury Że mija? I cóż że przemija? Od tego chwila by minęła. Zaledwie moja, już niczyja. Jak chmur znikome arcydzieła...
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
"Miejsce na reklamę"
48% młodzieży jest szczęśliwa-reszta nie ma na narkotyki! widziałem cię w sklepie z rowerami na półce z pedałami milcz jak do mnie mówisz!!! zycie to totalana sciema ja nieistnieje i mnie tu nie ma Ktokolwiek będzie kochał mądrze,ZWYCIĘŻY!! ..Nie chcesz, nie rozumiesz... Mocno przytul mnie i zaczaruj życie w sen
|
#2714 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Beat@
![]()
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie piąta pora roku - MIŁOŚĆ... <3 (słowa cytrynowo-piaskowej)
Z każdą minutą bliżej do Ciebie <3<3<3 tęsknie... (podpis ijaa)
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
ja takze prosze o serduszka
streptococus@tenbit.pl
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
|
#2719 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2720 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Widzę że nie tylko ja tutaj mam słabość do chlopaków w lazurowoniebieskich kalesonach...
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. |
|
|
|
|
#2721 |
|
Wtajemniczenie
|
A znacie moze jakies opisy na lato?
|
|
|
|
#2722 |
|
Zadomowienie
|
Podłączam się do pytania
![]() A tak na poczekaniu to do głowy przychodzi mi jeden: Summertime, the nights are so long, the leaves fall down and so do I to the arms of a friend...
|
#2723 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) spróbuje rozszyfrować ten pierwszy opisNo wiec to coś w stylu : " NIe ma aniołów w niebie, nie ma aniołow na ziemi " To oczywiście może iść inaczej, ale ja tak bym to wytłumaczyła dosłownie. No i pewnie ma to znaczenie w przenośni, ale za mało wiem co to za tekst Z jakiejś piosenki ?
|
|
|
|
|
#2724 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bardziej zależało mi na tym drugim , bo za cholere nie wiem jak to przetlumaczyć Tak to z piosenki - Deine Lakaien - Supermarket (my angel ) Dziękuję za próbę pomocy I żeby było na temat... mój wczorajszy opis był taki: - 99% stanu nagrywania cieszy tylko przez pierwsze pół godziny
|
|
#2725 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pozdrowionka, własnie czekam aż moja miłość wróci do domku
|
|
|
|
|
#2726 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hm, nie mam pojęcia co znaczy ten opis ale może ktoś inny wie o co w tym chodzi ?
|
|
|
|
|
#2727 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziękuję jeszcze raz za próbe pomocy
|
|
#2728 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
głupio mi tylko że nie moge pomóc
|
|
|
|
|
#2729 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja mam teraz taki opisik : " Popłynę do gwiazd, nie będę się bać, wiele dróg wiedzie do nikąd "
|
|
|
|
#2730 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
:my angel-mój anioł ![]() supermarket-supermarket ![]() arterial-tętnicowy, tętniczy room-pokój, pomieszczenie, miejsce, przestrzeń autohypnosis-autohipnoza our-nasz heavy-ciężki, duży, mocny, silny, uciążliwy (potocznie także ochroniaż, strażnik )load-ładunek, obciążenie, ciężar,alkoholizować ![]() Teraz trzeba to jeszcze połączyć w zgrabną całość ale tego już raczej się nie podejmę. Wiele słów ma kilka znaczeń, możliwe też, że mają jakieś potoczne znaczenia, albo, że niektóre wyrażenia są idiomami.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:57.

Bo wczoraj słyszałam w radiu a umknęło mi....
pozdrawiam

Byłabym dźwięczna