|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy Twoim zdaniem orbitrek to dobry sposób na osiągnięcie upragnionej wagi? | |||
| tak-naprawdę skutkuje! |
|
2 | 33,33% |
| nie-nie przynosi efektów |
|
0 | 0% |
| nie wiem-nigdy nie próbowałam |
|
4 | 66,67% |
| Głosujący: 6. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Orbitrek
Cześć laseczki
![]() Ja nie ćwiczę z czystego lenistwa ale dziś tak jakby coś tam śmignęłam, o ile jazdę rowerkiem wodnym po jeziorze można nazwać śmiganiem |
|
|
|
#2972 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja jak narazie dzielnie się trzymam na diecie i ćwiczeniach. ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Mam też nadzieję, że w końcu zacznie mi się spalać tłuszcz a nie tracić woda, bo od zeszłego tygodnia waga wskazała niej o ok. 4,5kg, tyle że jak się wtedy ważyłam to miałam jeszcze @
|
|
|
#2973 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2974 |
|
Raczkowanie
|
ma-li-na chyba same zostałyśmy na polu bitwy
![]() Ja przed chwilką zeszłam z orbika. ósmy dzień uważam za udany
|
|
#2975 |
|
Zadomowienie
|
ja od dwóch dni non stop jem ,mam takie łaknienie ,że dosłownie mam wyrzuty sumienia na dodatek nie ćwiczyłam dziś wcale
|
#2976 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze ja też ostatnio nie mogę się najeść ... normalnie wtranżalam bez opamiętania
|
|
|
|
#2977 |
|
Przyczajenie
|
Ja niestety odstawilam narazie swojego orbiego do drugiego pokoju przez te upaly nie moglam cwiczyc, wiec w pracy jezdze codziennie na rowerku stacjonarnym i basenik
juz tylko miesiac do wakacji zostal to trzeba sie wziac za siebie moze sie zmusze na orbiego
|
|
|
|
#2978 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny. Moj orbitrek stoi od kilku m-cy i sie kurzy.prosze zmotywujcie mnie jakos
jakie widzicie efekty?mnie najbardziej zalezy na wysmukleniu nog.pomoze mi w tym orbitrek?ile cwiczycie kochane?tzn ile minut i z jaka predkoscia?
|
|
|
|
#2979 |
|
Raczkowanie
|
ja jeździłam i trzymałam diete tym razem 10 dni i znowu poległam. 2gi dzień już nie ćwicze. Mam nadzieję, że od jutra znowu zaczne ostro ćwiczyć
|
|
#2980 |
|
Przyczajenie
|
Ja teraz chodze na basen wiec bardzo malo cwicze na nim ale cwiczylam co 2gi dzien po godzinie........dodaktowo jakas dietka i po miesiacu widac efekty
|
|
|
|
#2981 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2982 |
|
Rozeznanie
|
ooo podniesienie tyleczka jak najbardziej wskazane
zatem moj obri zostanie dzis oficjalnie uruchomiony
|
|
|
|
#2983 |
|
Raczkowanie
|
Kupilam ten ktory zamierzalam, wszyscy pisali, ze sie nie sprawdzi, ze nie wytrzyma. A jednak wszystko jest super, nie waze duzo to moze nie jest az tak obciazony. Jestem zadowolona, swietnie spala tluszcz. Schodze z niego i wygladam jakby ktos wylal na mnie wiadro wody
|
|
#2984 |
|
Zadomowienie
|
Lecę ćwiczyć
![]() Musiałam zrobić przerwę przez te upały, nie dało się ćwiczyć, ale teraz powrót
"Bo życie to coś więcej, nie tylko krew,pot sperma i łzy " Marzą się lepsze dni ? One przyjdą z czasem. Wystarczy ruszyć dupę i pokazać klasę ! Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment, w którym każda myśl waży grubo ponad tonę |
|
|
|
#2985 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczynki mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona.
Orbitka mam od roku ale dopiero ostatnio sie z nim zaprzyjaźniłam ![]() Intensywnie ćwicze już od dwóch tygodni 6 razy po 60 minut Edytowane przez natikz Czas edycji: 2010-08-01 o 17:00 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2986 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny;p ja również mam orbitreka od jakiegos roku ale dopiero teraz postanowiłam że koniec z wykorzystywaniem go tylko jako wieszaka ... i będe ćwiczyć
planuje w niektóre dni biegac a w inne ćwiczyć na orbitreku .. wszystko w zależności od pogody;p niestety bardzo trudno mi zrzucic cokolwiek no a na dietach nigdy nie czuje się zbytnio zmotywowana bo nie mam siły na nic,... postanowiłam więc dużo ćwiczyć i ograniczyc jedzenie.... mam nadzieje że tutaj będziemy się wzajemnie motywowały i pisały o swoich osiągnięciach
|
|
#2987 |
|
Raczkowanie
|
Ja wczoraj i dzis po 60 minut
![]() Witaj Jabuszkoo ![]() Mi też jest ciężko zrzucic kg i podobnie jak tobie wytrzymac na dietach ale im ciut luźniejsze ubranie tym bardziej chce się ćwiczyc
|
|
|
|
#2988 |
|
Rozeznanie
|
Witam nowe Orbitrekowiczki
![]() Ja ogólnie ostatnimi czasy strasznie się lenie, jakoś nie mogę się zmusić do jakiegokolwiek ruchu
|
|
|
|
#2989 |
|
Raczkowanie
|
20Agatka20 Może za często ćwiczyłaś i zbyt intensywnie, a organizm się zbuntował i stwierdził że teraz mu się nie chce
![]() Odpocznij troche a potem na pewno będzie lepiej i ruszysz od nowa ![]() Będziemy się motywowac i damy rade ćwiczyć a w efekcie będziemy jeszcze piękniejsze niż teraz
|
|
|
|
#2990 |
|
Rozeznanie
|
natikz obawiam się, że to nie bunt tylko zwyczajne lenistwo
muszę tylko lenia z tyłka wygonić i będzie ok dziś postaram się go wykurzyć i wreszcie śmignąć czuję, że nie będzie łatwo i przyjemnie no ale kiedyś trzeba się podnieść ![]() A że tak się nieskromnie zapytam gdzie jest cała reszta dziewuch ma-li-na chudzielcu zrezygnowałaś już z Orbiego |
|
|
|
#2991 |
|
Zadomowienie
|
Agatko ja się melduję
lecz niestety tak jak Ty, mam lenia ostatnio... Nie potrafię się zmotywować do orbiego, chociażby pół godzinki dziennie. Jedyne co robię to trzymam się w miarę diety, ale też czasami łamię jej zasady
|
|
#2992 |
|
Raczkowanie
|
Ja im wcześniej wstaje tym lepiej mi się ćwiczy (chociaż najwięcej wysiłku musze włożyć w samo podniesienie się z łóżka- nawet orbitek przy tym to pikuś
) może dlatego nie włączył mi się jeszcze tryb "leń"![]() dzis znowu 60 minutek zaliczone
|
|
|
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
jestem
![]() tez mialam przerwe w cwiczeniach bo ciagle nie mialam czasu, dziecko mi nie dawalo.....ale od dzisiaj znowu zabieram dupke na orbika i jazdaaaa
|
|
#2994 |
|
Raczkowanie
|
hey ja dołączę. od 3 dni jeżdże na orbitreku po 30 minut, na razie więcej nie daję rady :P
a są osoby, które jeżdżą już długo ? jestem ciekawa jakie uzyskałyście efekty, oprócz podniesienia tyłka : )
|
#2995 |
|
Raczkowanie
|
uczuciowa
Orbitkuje już 3,5 tygodnia i narazie waga tak sobie 2 kg mi zleciały ale po ubraniach widac większy efekt stały się luźniejsze ![]() Mam nadzieję że teraz efekty będą bardziej spektakularne ponieważ dopiero teraz miałam możliwość przejscia na diete
|
|
|
|
#2996 |
|
Rozeznanie
|
uczuciowa ja jak jeździłam regularnie to zgubiłam 8kg nie stosowałam żadnej diety tylko śmigałam teraz się lenie i waga wraca
|
|
|
|
#2997 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2998 |
|
Raczkowanie
|
wow. 8 kg. ;o i dołączam się do pytania natikz, też jestem bardzo ciekawa ile Ci to zajęło :P
|
#2999 |
|
Rozeznanie
|
Dokładnie to nie pamiętam bo to było w okresie jesieni ale jakieś 2-3 miesiące, po tej utracie też biegałam i nawet zaczęło mi się ciałko modelować ale później przestałam jeździć i od wigilii przytyłam 7kg
a teraz nie mogę się totalnie zmobilizować by choć trochę pobiegać
|
|
|
|
#3000 |
|
Raczkowanie
|
Ja dziś tylko 40 minut bo coś mi niedobrze było podczas ćwiczeń, ale najważniejsze że coś ćwiczyłam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:03.

ale dziś tak jakby coś tam śmignęłam, o ile jazdę rowerkiem wodnym po jeziorze można nazwać śmiganiem 

........ cel: 50