|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy Twoim zdaniem orbitrek to dobry sposób na osiągnięcie upragnionej wagi? | |||
| tak-naprawdę skutkuje! |
|
2 | 33,33% |
| nie-nie przynosi efektów |
|
0 | 0% |
| nie wiem-nigdy nie próbowałam |
|
4 | 66,67% |
| Głosujący: 6. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Orbitrek
lasila - wyjaelas mi to z ust
pusk - masz TYLKO 10 kg wiec po co masz sie bawic w niezdrowe diety odbijajce sie na nerkach,kondycji , efektcie jojo itd? sama mam w otoczeniu osoby po dukanie... porazkaja z 73 (moja najwieksza waga) chce zejsc do 58 i po co sie katowac jak mozna po prostu zdrowo jesc i duzo sie ruszac i cwiczyc? waga zostanie ci na dlugo a kondycje bedziesz miala wysmienita no i zdrowa jak ryba bedziesz ![]() zdrowy styl zycia plus ruch = sukces
|
|
#4472 |
|
Raczkowanie
|
łatwo powiedziec gorzej zrobić niestety...ech...
|
|
|
|
#4473 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś tak na początek przed jutrem 5 minut a orbitreku a przed i po ćwiczenia na uda i łydki tak ze 20 minutek ćwiczeń lepsze to niż nic
|
|
|
|
#4474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale motywację trzeba w sobie znaleźć przy każdej diecie bo jednak każda wiąże się z jakimiś wyrzeczeniami i chyba zawsze największy problem jest aby sobie z tym poradzić (nie rzucając się na wszystko w chwilach zwątpienia tracąc to, co już się osiągnęło ) No ale widać, że każda z nas przechodzi podobne wzloty i upadki jeśli chodzi o dietę więc możemy się czasami trochę powspierać
|
|
|
|
|
#4475 |
|
Raczkowanie
|
40 min na orbitreku
dzis
|
|
|
|
#4476 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam 174 cm i 70-72 kg (nie ważyłam się chyba z 3 miesiące więc nie wiem dokładnie ile). No cóż, nigdy nie należałam do filigranowych osób, a moja najniższa waga po schudnięciu 3 lata temu to 66 kg, a największa - 76kg. Teraz bym chciała dojść do ok. 60.
|
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
pusko - zdrowa zbulansowana diete i ruch to mniejsze poswiecenie niz dieta gdzie masz rygorystycznie napisane co masz jesc itd...
jakie latwo powiedziec gorzej zrobic? ja mialam 15 kg i schodzi, wolno ale leci nie panikuj tylko pupa do gory i do roboty! jesli nie masz tyle zapalu znaczy ze nei zalezy az bardzo ci na ladnej dylwetce w lato :Ppusk i co da sie? da brawooliwka kazdy poczatek jest dobry, lepiej zaczynac malymi kroczkami brawo !![]() i dla ciebie sylwus brawo!
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4478 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzieki!!! cwiczę regularnie,staram się itd,motywacja - przyznam ze taka sobie ale spoko dam radę ale człowiek uczy się na błędach ... dziś pierwszy dzień jestem zadowolona acha i jeśi ma się trochę wyobrazni i pomysłów na ten jadłospis to można naprawdę wyczarować smaczne i urozmaicone dania ja kocham gotowac i fajne na dukanie jest to ze z tych produktów mozna wymyślić dużo fajnych rzeczy. Edytowane przez puskofryz Czas edycji: 2012-04-16 o 15:30 |
|
|
|
|
#4479 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i musze przyznać że większość jest przepyszna i czasem nawet nie łatwo zorientować się że są to potrawy dietetyczne, stricte dukanowskie mniam
|
|
|
#4480 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
niż widzę hi hi ) dlatego warto trochę się wysilić i pokombinować ja np.robię świetny "makaron" na bazie otrąb i jest to przepyszne danie z sosem pomidorowym w drugiej fazie.
|
|
|
|
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
hmm ale ja nie mowilam o katowaniu sie w sensie ze posilki sa nie dobre
mowie ze katujesz organizm z wyzej juz przemnie i kolezanke wymieniaych powodow bo nie rozumiem dlaczego nie mozesz mieszac przepisow dukanowych z normalna zdrowa dieta - czyli czesc rzeczy ktore w dukanie sa zakazane no ale rob co chcesz, twoje zdrowie, oby ci nie zaszkodzilo chodz watpie spadam na silke
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4482 |
|
Zadomowienie
|
Nota bene kiedyś, będąc na zajęciach na uczelni dowiedziałam się przypadkowo, że aby dieta dukana nie przyniosła szkody nerkom, powinno się wypijać w trakcie jej trwania 8l wody w ciągu dnia.
|
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
ja pierdu
dziewczyny robię od wczoraj te ćwiczenia ogólnie to po jednej serii czyli 5 minutach jestem dętka właśnie zrobiłam jako rozgrzewkę przed orbim ale muszę odetchnąć ale mam do dupy kondycję 1,5 miesiąca obżerania i widać efekty.Dziś chciałam kupić coś na odchudzanie będąc w aptece jednak na razie zrezygnowałam i wzięłam tylko chrom na słodycze a raczej przeciw nim ;P |
|
|
|
#4484 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jutro chcę kupić orbitreka i chciałabym Was zapytać o opinie
![]() Mam do wyboru te 3 (biorąc pod uwagę kwestie finansowe): http://www.abfitness.pl/pozycja/Orbi...lpture-BE-5510 http://www.abfitness.pl/pozycja/Orbi...Elltptech-4000 http://www.abfitness.pl/pozycja/Orbi...pture-BE-6760D Jak myślicie? Który byłby najlepszy
|
|
|
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
silownia zaliczona
![]() 15 minut orbi (2,7km) silowe rower 30 minut - 15km z hakiem bieznia 10-15 minut
|
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
ja tylko 5 minut ćwiczeń podanych wyżej i 33 minutki na orbitreku
|
|
|
|
#4487 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
nie tylko ale az
kazde cwiczonka powyzej 25 minut zaczyna spalac tluszczyk wiec gratki oby tak dalej
|
|
#4489 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam drogie Panie
Kupno oribiego odkładałam przez brak czasu, brak pieniędzy i inne kwestie..W końcu wejście na wagę u znajomej uświadomiło mi jak bardzo się zapuściłam i, że czas z tym zrobić. Przy wzroście 160 ważę obecnie 64 kilo Znalazłam Was, bo na pewno taka motywacja mi się przyda ![]() Można dołączyć do Was ?
|
#4490 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dziś rano się mierzyłam to już na obsesję zakrawa Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- aaaaa a wiecie co mnie zmobilizowało i dlaczego akurat chce tyle cm mniej?? bo jak byłam na święta w domu to mierzyłam bratówkę i siostrę |
|||
|
|
|
#4491 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bo u mnie też ciężko z wytrwałością ![]() Muszę się pomierzyć, żeby zobaczyć, czy jakiekolwiek efekty będą
|
|
#4492 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
Pur witaj i zapraszamy
- nie trzeba cwiczyc codziennie by widziec efekty wysatrczy zbilansowa zdrowa dieta (i to nei rygorystyczne ale male zaminniki typu zamiast oleju- oliva z oliwek, zamiast smazyc, robimy na parze badz gotujemy, zamiast bialego pieczywa ciemne, nie slodzic _>miod owszem, hmm wiecej owocow warzyw i zrodel bialka (owoce morza, jaja, ryby, chude miesko indyk, kurak itd), nie jesc slodyczy , jesli napad na slodkie to owoce, kisiel, jogurty 0 % itd, wywalic napoje gazowane - male zmiany a wielka roznicai ruszac sie jak najwiecej - nie musi to byc 3h dziennie :P wysatrczy co drugi dzien godzinka badz codziennie jakies 8'abs/legs/arms (znajdziesz filmiki na youtubie) oliwka cm sa najwazniejsze :P 3mam kciuki zeby polecialo ;* , pochwal sie wymiarami ja mam w udzie 60 shit ;D a lydka na 33 - ale przy mojej dawnej wadze w udzie mialam 55 a lyda 31
|
|
#4495 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A łykam od listopada ![]() Cytat:
![]() Co do tych cm w łydce to mnie nie strasz...Mam strasznie szerokie kości i łydkę mam potężną, z resztą jak kostkę. Jestem niska i to fatalnie wygląda, wstydzę się nosić sukienki czy krótkie spodenki Nie chciałabym jeszcze bardziej tego rozbudować....
|
|
#4496 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4497 |
|
Raczkowanie
|
ja mam zamiar zjechać do 52-55 kg i narazie jestem pozytywnie nastawiona już tyle razy się odchudzałam...ech szkoda gadać, ale widać człowiek musi dojrzeć do tego i robić to z "głową"
ja dziś drugi dzień dukana super samopoczucie i wogóle jakiś taki dziś radosny dzień lalala....!!!---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- zainteresowało mnie to ze mierzycie swoje uda i łydki więc i ja postanowiłam się wymierzyć tu i tam więc tak udo w najgrubszym miejscu 53 cm, łydka w najgrubszym miejscu 33 cm to chyba nie tak żle ze mną....chociaż łydka mi się nie podoba totalnie nie dość ze niska to gruba.... |
|
|
|
#4498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na dzień dzisiejszy moje wymiary to: talia: 69 - 70 zależy jak miarkę chwycę uda: 57 łydki: 37 masakrycznie wielkie kołki biodra: 96 waga ok. 60 kg choć myślę że już jest 61 ale boję się wejść na wagę, jeszcze 1,5 roku temu zanim zaczęłam pracować było 56 kg najbardziej dołujące jest, że waga zamiast w dół to w górę ale tak to jest jak tż lubi zjeść po nas obydwóch widać od kiedy jesteśmy na swojej kuchni jak zmienił nam się wygląd.
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2012-04-17 o 17:50 |
|
|
|
|
#4500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
53 w udach i 33 w łydce i ci się ona nie podoba no ja lepiej się już zamknę bo bym wiązankę na Ciebie puściła. Chyba podładuję aparat i zrobię fotę swoich żebyś Ty swoje pokochała Co ja bym dała za 33 cm w łydce ja rano w łydce mam w jednej 36 w drugiej 37 w dzień puchą i są 37 i 38 to jest dopiero masakra. puskofryz poza tym ja już cię widzę oczami wyobraźni w porównaniu do mojej bratówki ona ma 2 cm więcej niż ty w łydkach a 3 cm w mniej w udzie niż ty i wygląda naprawdę ekstra nogi ma naprawdę tak zgrabne że szok. Więc śmię twierdzić że naprawdę jesteś super laska ze swoją figurką zazdroszczę.A jakiego jesteś wzrostu??? ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- proszę moje fotki z czerwca ubiegłego roku ogólnie ja nie twierdzę, że jakaś gruba jestem ale kurde moje łydki to rozpacz fotka 1 fotka 2 fotka 3 fotka 4 fotka 5 z lipca przed wyjściem na urodziny
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2012-04-17 o 18:02 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:35.

wiec po co masz sie bawic w niezdrowe diety odbijajce sie na nerkach,kondycji , efektcie jojo itd? sama mam w otoczeniu osoby po dukanie... porazka

) No ale widać, że każda z nas przechodzi podobne wzloty i upadki jeśli chodzi o dietę więc możemy się czasami trochę powspierać
ja 170 cm i 73,5kg wiec do tych przykościstych się kwalifikuje 

ale człowiek uczy się na błędach ... dziś pierwszy dzień jestem zadowolona
niż widzę hi hi ) dlatego warto trochę się wysilić i pokombinować ja np.robię świetny "makaron" na bazie otrąb i jest to przepyszne danie z sosem pomidorowym w drugiej fazie.
dziewczyny robię od wczoraj

najbardziej dołujące jest, że waga zamiast w dół to w górę ale tak to jest jak tż lubi zjeść po nas obydwóch widać od kiedy jesteśmy na swojej kuchni jak zmienił nam się wygląd.