Orbitrek - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Pokaż wyniki sondy: Czy Twoim zdaniem orbitrek to dobry sposób na osiągnięcie upragnionej wagi?
tak-naprawdę skutkuje! 2 33,33%
nie-nie przynosi efektów 0 0%
nie wiem-nigdy nie próbowałam 4 66,67%
Głosujący: 6. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-15, 18:08   #4471
megusiia
Zakorzenienie

GG do megusiia Send a message via Skype™ to megusiia
Dot.: Orbitrek

lasila - wyjaelas mi to z ust

pusk - masz TYLKO 10 kg wiec po co masz sie bawic w niezdrowe diety odbijajce sie na nerkach,kondycji , efektcie jojo itd? sama mam w otoczeniu osoby po dukanie... porazka
ja z 73 (moja najwieksza waga) chce zejsc do 58 i po co sie katowac jak mozna po prostu zdrowo jesc i duzo sie ruszac i cwiczyc? waga zostanie ci na dlugo a kondycje bedziesz miala wysmienita no i zdrowa jak ryba bedziesz
zdrowy styl zycia plus ruch = sukces
Stary 2012-04-15, 19:19   #4472
puskofryz
Raczkowanie

GG do puskofryz

łatwo powiedziec gorzej zrobić niestety...ech...
puskofryz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 20:46   #4473
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

ja dziś tak na początek przed jutrem 5 minut a orbitreku a przed i po ćwiczenia na uda i łydki tak ze 20 minutek ćwiczeń lepsze to niż nic
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 22:59   #4474
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megusiia Pokaż wiadomość
lasila - wyjaelas mi to z ust

pusk - masz TYLKO 10 kg wiec po co masz sie bawic w niezdrowe diety odbijajce sie na nerkach,kondycji , efektcie jojo itd? sama mam w otoczeniu osoby po dukanie... porazka
ja z 73 (moja najwieksza waga) chce zejsc do 58 i po co sie katowac jak mozna po prostu zdrowo jesc i duzo sie ruszac i cwiczyc? waga zostanie ci na dlugo a kondycje bedziesz miala wysmienita no i zdrowa jak ryba bedziesz
zdrowy styl zycia plus ruch = sukces
Dokładnie Ale motywację trzeba w sobie znaleźć przy każdej diecie bo jednak każda wiąże się z jakimiś wyrzeczeniami i chyba zawsze największy problem jest aby sobie z tym poradzić (nie rzucając się na wszystko w chwilach zwątpienia tracąc to, co już się osiągnęło ) No ale widać, że każda z nas przechodzi podobne wzloty i upadki jeśli chodzi o dietę więc możemy się czasami trochę powspierać
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 08:49   #4475
puskofryz
Raczkowanie

GG do puskofryz

40 min na orbitreku dzis
Stary 2012-04-16, 11:22   #4476
$ylwu$
Zadomowienie

GG do $ylwu$

Cytat:
sylwus to na co czekasz? kopa w dupe i cwicz rusz sie i dietkuj! i nie patrz na wage - raz w miesiacu warzenie i raz w miesiacu mierzenie, jak ja kiedys sie odchudzlama bardzo zdrowo to waga prawie nie drgala a cm lecialy jak oszalale
Masz rację! Od dziś znów koniec ze słodyczami i innym świństwem jedzeniowym. Zaczynam się ruszać - orbitrek, rolki, bieganie, hula-hop
Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Dukana większość odradza, ci, którzy stosowali odradzają ze względu na duże obcięcia w pewnych produktach (owoce i warzywa np, a każda logiczna dieta je posiada bo są zdrowe), zdarza się częściej niż przy innych efekt jojo i co najgorsze pojawiają się poważne problemy ze zdrowiem.
Fakt od siebie mogę powiedzieć tyle, że moja mama ją stosowała rok temu, schudła ponad 20 kg nie ćwicząc przy tym kompletnie nic. Cóż z tego, jak troszkę jej wróciło, więc niedawno znów zaczęła dukanować. Ale niestety już narzekała, że bolą ją nerki
Cytat:
Napisane przez stalovka Pokaż wiadomość
ej, ej, ej przy kości? to jaka waga i wzrost jeśli można wiedzieć? ja 170 cm i 73,5kg wiec do tych przykościstych się kwalifikuje no i na taka wyglądam...
Mam 174 cm i 70-72 kg (nie ważyłam się chyba z 3 miesiące więc nie wiem dokładnie ile). No cóż, nigdy nie należałam do filigranowych osób, a moja najniższa waga po schudnięciu 3 lata temu to 66 kg, a największa - 76kg. Teraz bym chciała dojść do ok. 60.

Bieganie - nowa miłość <3

$ylwu$ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 12:21   #4477
megusiia
Zakorzenienie

pusko - zdrowa zbulansowana diete i ruch to mniejsze poswiecenie niz dieta gdzie masz rygorystycznie napisane co masz jesc itd...
jakie latwo powiedziec gorzej zrobic? ja mialam 15 kg i schodzi, wolno ale leci nie panikuj tylko pupa do gory i do roboty! jesli nie masz tyle zapalu znaczy ze nei zalezy az bardzo ci na ladnej dylwetce w lato :P

pusk i co da sie? da brawo

oliwka kazdy poczatek jest dobry, lepiej zaczynac malymi kroczkami brawo !

i dla ciebie sylwus brawo!
Stary 2012-04-16, 15:25   #4478
puskofryz
Raczkowanie

GG do puskofryz

Cytat:
pusko - zdrowa zbulansowana diete i ruch to mniejsze poswiecenie niz dieta gdzie masz rygorystycznie napisane co masz jesc itd...
jakie latwo powiedziec gorzej zrobic? ja mialam 15 kg i schodzi, wolno ale leci nie panikuj tylko pupa do gory i do roboty! jesli nie masz tyle zapalu znaczy ze nei zalezy az bardzo ci na ladnej dylwetce w lato :P

pusk i co da sie? da brawo

oliwka kazdy poczatek jest dobry, lepiej zaczynac malymi kroczkami brawo !

i dla ciebie sylwus brawo!

dzieki!!! cwiczę regularnie,staram się itd,motywacja - przyznam ze taka sobie ale spoko dam radę a co do tej diety to wybrałam dukana, bo to jedyna dieta gdzie nie chodzę głodna, jem ile chcę itd.ja nie katuję się tym jadłospisem bo akurat b.lubię nabiał mięsko itd więc jeśli o to chodzi to spoko za owocami nie przepadam więc to mi akurat pasuje juz raz byłam na dukanie i ładnie schudłam ale jakoś się potem zapuściłam (wiem wiem - własna głupota) no i wróciło tu i tam ale człowiek uczy się na błędach ... dziś pierwszy dzień jestem zadowolona

acha i jeśi ma się trochę wyobrazni i pomysłów na ten jadłospis to można naprawdę wyczarować smaczne i urozmaicone dania ja kocham gotowac i fajne na dukanie jest to ze z tych produktów mozna wymyślić dużo fajnych rzeczy.

Edytowane przez puskofryz
Czas edycji: 2012-04-16 o 15:30
Stary 2012-04-16, 16:01   #4479
$ylwu$
Zadomowienie

GG do $ylwu$

Cytat:
Napisane przez puskofryz Pokaż wiadomość
acha i jeśi ma się trochę wyobrazni i pomysłów na ten jadłospis to można naprawdę wyczarować smaczne i urozmaicone dania ja kocham gotowac i fajne na dukanie jest to ze z tych produktów mozna wymyślić dużo fajnych rzeczy.
Fakt mimo że ja nie jestem na dukanie, to do dziś wcinam niektóre przysmaki z tej diety przygotowane przez mamę i musze przyznać że większość jest przepyszna i czasem nawet nie łatwo zorientować się że są to potrawy dietetyczne, stricte dukanowskie mniam

Stary 2012-04-16, 17:52   #4480
puskofryz
Raczkowanie

GG do puskofryz

Cytat:
Napisane przez $ylwu$ Pokaż wiadomość
Fakt mimo że ja nie jestem na dukanie, to do dziś wcinam niektóre przysmaki z tej diety przygotowane przez mamę i musze przyznać że większość jest przepyszna i czasem nawet nie łatwo zorientować się że są to potrawy dietetyczne, stricte dukanowskie mniam
no własnie ..... o to chodzi zeby urozmaicać sobie te posiłki, jakbym miała jesc tylko te produkty co na liście tzn jaja serki itd w czystej postaci to OCZYWISTE jest ze to by była męczarnia( chyba dalej bym niż widzę hi hi ) dlatego warto trochę się wysilić i pokombinować ja np.robię świetny "makaron" na bazie otrąb i jest to przepyszne danie z sosem pomidorowym w drugiej fazie.
Stary 2012-04-16, 18:02   #4481
megusiia
Zakorzenienie

hmm ale ja nie mowilam o katowaniu sie w sensie ze posilki sa nie dobre
mowie ze katujesz organizm z wyzej juz przemnie i kolezanke wymieniaych powodow

bo nie rozumiem dlaczego nie mozesz mieszac przepisow dukanowych z normalna zdrowa dieta - czyli czesc rzeczy ktore w dukanie sa zakazane

no ale rob co chcesz, twoje zdrowie, oby ci nie zaszkodzilo chodz watpie

spadam na silke
Stary 2012-04-16, 18:59   #4482
$ylwu$
Zadomowienie

GG do $ylwu$

Nota bene kiedyś, będąc na zajęciach na uczelni dowiedziałam się przypadkowo, że aby dieta dukana nie przyniosła szkody nerkom, powinno się wypijać w trakcie jej trwania 8l wody w ciągu dnia.

Stary 2012-04-16, 19:06   #4483
oliwka__
Zakorzenienie

ja pierdu dziewczyny robię od wczoraj te ćwiczenia ogólnie to po jednej serii czyli 5 minutach jestem dętka właśnie zrobiłam jako rozgrzewkę przed orbim ale muszę odetchnąć ale mam do dupy kondycję 1,5 miesiąca obżerania i widać efekty.
Dziś chciałam kupić coś na odchudzanie będąc w aptece jednak na razie zrezygnowałam i wzięłam tylko chrom na słodycze a raczej przeciw nim ;P
Stary 2012-04-16, 20:49   #4484
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Dziewczyny jutro chcę kupić orbitreka i chciałabym Was zapytać o opinie
Mam do wyboru te 3 (biorąc pod uwagę kwestie finansowe):
http://www.abfitness.pl/pozycja/Orbi...lpture-BE-5510
http://www.abfitness.pl/pozycja/Orbi...Elltptech-4000
http://www.abfitness.pl/pozycja/Orbi...pture-BE-6760D
Jak myślicie? Który byłby najlepszy

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 22:29   #4485
megusiia
Zakorzenienie

silownia zaliczona
15 minut orbi (2,7km)
silowe
rower 30 minut - 15km z hakiem
bieznia 10-15 minut
Stary 2012-04-16, 23:27   #4486
oliwka__
Zakorzenienie

ja tylko 5 minut ćwiczeń podanych wyżej i 33 minutki na orbitreku
Stary 2012-04-16, 23:37   #4487
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Ostatni wygląda najmniej zachęcająco i porządnie..Ale poczytaj może opinie na forach

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Cytat:
hmm ale ja nie mowilam o katowaniu sie w sensie ze posilki sa nie dobre
mowie ze katujesz organizm z wyzej juz przemnie i kolezanke wymieniaych powodow

bo nie rozumiem dlaczego nie mozesz mieszac przepisow dukanowych z normalna zdrowa dieta - czyli czesc rzeczy ktore w dukanie sa zakazane

no ale rob co chcesz, twoje zdrowie, oby ci nie zaszkodzilo chodz watpie

spadam na silke
Tym bardziej że dukanowe przepisy są wysokobiałkowe, a wiadomo jak jest z białkiem, daje dużo energii, którą wolno spalamy czyli syci na długo i nie tuczy. Kolacja powinna obfitować właśnie w białko np.
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 23:38   #4488
megusiia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
ja tylko 5 minut ćwiczeń podanych wyżej i 33 minutki na orbitreku
nie tylko ale az kazde cwiczonka powyzej 25 minut zaczyna spalac tluszczyk wiec gratki oby tak dalej
Stary 2012-04-17, 07:56   #4489
PurBlanka
Wtajemniczenie

GG do PurBlanka

Witam drogie Panie

Kupno oribiego odkładałam przez brak czasu, brak pieniędzy i inne kwestie..W końcu wejście na wagę u znajomej uświadomiło mi jak bardzo się zapuściłam i, że czas z tym zrobić.
Przy wzroście 160 ważę obecnie 64 kilo To największa waga jaką miałam. Poza tym, tłuszcz "rozprzestrzenił się" po całym moim ciele i przeszkadza na każdej jego części, dlatego chcę coś z tym zrobić. Nie do końca mam możliwość ćwiczenia codziennie, ale mam nadzieję, że chociaż trochę zmienię swoje nawyki.
Znalazłam Was, bo na pewno taka motywacja mi się przyda
Można dołączyć do Was ?
Stary 2012-04-17, 08:38   #4490
oliwka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Ja chyba bym wybrała 1 choć polecam takiego jak ja mam o ile jeszcze są dostępne mam http://www.yorkfitness.pl/produkty,93,X-Aspire.html takiego i płaciłam 1400 po negocjacjach cenowych

Cytat:
nie tylko ale az kazde cwiczonka powyzej 25 minut zaczyna spalac tluszczyk wiec gratki oby tak dalej
megusiia dziękuję ale do Ciebie to mi brakuje mam nadzieję, że moja motywacja się utrzyma może nie tyle na wadze już mi zależy bo na nią nie wchodzę i nie wiem ile ale chciała bym tak ze 4 cm mniej w udach 2 w łydkach co jest mało możliwe i brzuszek bardziej wysmuklić i będe super laska jak się patrzy dziś rano się mierzyłam to już na obsesję zakrawa

Cytat:
Napisane przez PurBlanka Pokaż wiadomość
Witam drogie Panie

Kupno oribiego odkładałam przez brak czasu, brak pieniędzy i inne kwestie..W końcu wejście na wagę u znajomej uświadomiło mi jak bardzo się zapuściłam i, że czas z tym zrobić.
Przy wzroście 160 ważę obecnie 64 kilo To największa waga jaką miałam. Poza tym, tłuszcz "rozprzestrzenił się" po całym moim ciele i przeszkadza na każdej jego części, dlatego chcę coś z tym zrobić. Nie do końca mam możliwość ćwiczenia codziennie, ale mam nadzieję, że chociaż trochę zmienię swoje nawyki.
Można dołączyć do Was ?
PurBlanka Pewnie, że można trzymamy kciuki oraz wytrwałości i moblizacji życzę bo ztym najgorzej wiem po sobie

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

aaaaa a wiecie co mnie zmobilizowało i dlaczego akurat chce tyle cm mniej?? bo jak byłam na święta w domu to mierzyłam bratówkę i siostrę i wiem teraz ile powinno być w udach i biodrach by dobrze wyglądać do bratówki dodałam parę cm bo to chuda szkapa i to jeszcze po ciąży, ale jakbym w udzie miała 50 cm to też bym się nie pogniewała a w łydce 35 tak jak ona
Stary 2012-04-17, 09:01   #4491
PurBlanka
Wtajemniczenie

GG do PurBlanka

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość

PurBlanka Pewnie, że można trzymamy kciuki oraz wytrwałości i moblizacji życzę bo ztym najgorzej wiem po sobie
Będę tu do Was zaglądać, może wspólnymi siłami będziemy się wzajemnie motywować
Bo u mnie też ciężko z wytrwałością
Muszę się pomierzyć, żeby zobaczyć, czy jakiekolwiek efekty będą
Stary 2012-04-17, 10:29   #4492
puskofryz
Raczkowanie

GG do puskofryz

Cytat:
Napisane przez PurBlanka Pokaż wiadomość
Witam drogie Panie

Można dołączyć do Was ?
hejka masz dokładnie ten problem co ja mamy te same wymiary i wagę też (ja też startowałam z 64 kg )ale się zawzięłam i zakupiłam orbiego + dukan od wczoraj. Efekty są - 62 kg obecnie miałam 60 ale święta i rozpusta z tym związana zrobiła swoje ale nie poddaje się walcze dalej forum to fajna sprawa zawsze to jakaś dodatkowa motywacja pozdrawiam
Stary 2012-04-17, 11:43   #4493
oliwka__
Zakorzenienie

Cytat:
hejka masz dokładnie ten problem co ja mamy te same wymiary i wagę też (ja też startowałam z 64 kg )ale się zawzięłam i zakupiłam orbiego + dukan od wczoraj. Efekty są - 62 kg obecnie miałam 60 ale święta i rozpusta z tym związana zrobiła swoje ale nie poddaje się walcze dalej forum to fajna sprawa zawsze to jakaś dodatkowa motywacja pozdrawiam
puskofryz to ja widzę, że prawie tyle samo ważymy jak 60 pewnie jak i nie więcej już ale jak mi waga do 60 dobijała to skończyłam się ważyć. No ale nic bierzemy się do roboty chciała bym 56 to by było genialne normalnie mistrzostwo świata
Stary 2012-04-17, 12:37   #4494
megusiia
Zakorzenienie

Pur witaj i zapraszamy - nie trzeba cwiczyc codziennie by widziec efekty wysatrczy zbilansowa zdrowa dieta (i to nei rygorystyczne ale male zaminniki typu zamiast oleju- oliva z oliwek, zamiast smazyc, robimy na parze badz gotujemy, zamiast bialego pieczywa ciemne, nie slodzic _>miod owszem, hmm wiecej owocow warzyw i zrodel bialka (owoce morza, jaja, ryby, chude miesko indyk, kurak itd), nie jesc slodyczy , jesli napad na slodkie to owoce, kisiel, jogurty 0 % itd, wywalic napoje gazowane - male zmiany a wielka roznica
i ruszac sie jak najwiecej - nie musi to byc 3h dziennie :P wysatrczy co drugi dzien godzinka badz codziennie jakies 8'abs/legs/arms (znajdziesz filmiki na youtubie)

oliwka cm sa najwazniejsze :P 3mam kciuki zeby polecialo ;* , pochwal sie wymiarami

ja mam w udzie 60 shit ;D a lydka na 33 - ale przy mojej dawnej wadze w udzie mialam 55 a lyda 31
Stary 2012-04-17, 15:28   #4495
PurBlanka
Wtajemniczenie

GG do PurBlanka

Cytat:
Ja dietę jaką stosuje już od jakiegoś czasu to Mniej Żreć...tyć chyba nie tyję ale i nie chudnę no bo się nie ruszam. U mnie dochodzi fakt łykania leków, niby neurologiczne ale chyba poproszę w maju na wizycie lekarza, żeby mi je zmienił, bo zanim zaczęłam łykać, waga była 60 A łykam od listopada

Cytat:
Pur witaj i zapraszamy - nie trzeba cwiczyc codziennie by widziec efekty wysatrczy zbilansowa zdrowa dieta (i to nei rygorystyczne ale male zaminniki typu zamiast oleju- oliva z oliwek, zamiast smazyc, robimy na parze badz gotujemy, zamiast bialego pieczywa ciemne, nie slodzic _>miod owszem, hmm wiecej owocow warzyw i zrodel bialka (owoce morza, jaja, ryby, chude miesko indyk, kurak itd), nie jesc slodyczy , jesli napad na slodkie to owoce, kisiel, jogurty 0 % itd, wywalic napoje gazowane - male zmiany a wielka roznica
i ruszac sie jak najwiecej - nie musi to byc 3h dziennie :P wysatrczy co drugi dzien godzinka badz codziennie jakies 8'abs/legs/arms (znajdziesz filmiki na youtubie)

oliwka cm sa najwazniejsze :P 3mam kciuki zeby polecialo ;* , pochwal sie wymiarami

ja mam w udzie 60 shit ;D a lydka na 33 - ale przy mojej dawnej wadze w udzie mialam 55 a lyda 31
Dziękuje Ja wiem, że zdrowe odżywianie dużo pomaga, ale nie zawsze mam czas na takie gotowanie, uwielbiam słodycze które są moją zmorą (jak mam opakowanie jeżyków przed nosem nie potrafię się opanować i zjadam je wszystkie)...Ale będę robić wszystko, żeby było inaczej.

Co do tych cm w łydce to mnie nie strasz...Mam strasznie szerokie kości i łydkę mam potężną, z resztą jak kostkę. Jestem niska i to fatalnie wygląda, wstydzę się nosić sukienki czy krótkie spodenki
Nie chciałabym jeszcze bardziej tego rozbudować....
Stary 2012-04-17, 16:21   #4496
agnisia029
Raczkowanie

Cytat:
Ja tez mam podobny problem....160cm i 65kg. Kosmos, Orbiego mam już około 1,5 roku, ale ostatnio bardzo się zaniedbałam. Ale zaczynam walczyć
agnisia029 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 17:14   #4497
puskofryz
Raczkowanie

GG do puskofryz

ja mam zamiar zjechać do 52-55 kg i narazie jestem pozytywnie nastawiona już tyle razy się odchudzałam...ech szkoda gadać, ale widać człowiek musi dojrzeć do tego i robić to z "głową" ja dziś drugi dzień dukana super samopoczucie i wogóle jakiś taki dziś radosny dzień lalala....!!!

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

zainteresowało mnie to ze mierzycie swoje uda i łydki więc i ja postanowiłam się wymierzyć tu i tam więc tak udo w najgrubszym miejscu 53 cm, łydka w najgrubszym miejscu 33 cm to chyba nie tak żle ze mną....chociaż łydka mi się nie podoba totalnie nie dość ze niska to gruba....
Stary 2012-04-17, 17:48   #4498
oliwka__
Zakorzenienie

Cytat:

magusiia ale ci zazdroszczę łydek już je kocham ja mam grube ale to chyba też genetycznie niestety moja mama ma grube też i ja po niej odziedziczyłam jak jedyna z rodzeństwa

Na dzień dzisiejszy moje wymiary to:
talia: 69 - 70 zależy jak miarkę chwycę
uda: 57
łydki: 37 masakrycznie wielkie kołki
biodra: 96

waga ok. 60 kg choć myślę że już jest 61 ale boję się wejść na wagę, jeszcze 1,5 roku temu zanim zaczęłam pracować było 56 kg najbardziej dołujące jest, że waga zamiast w dół to w górę ale tak to jest jak tż lubi zjeść po nas obydwóch widać od kiedy jesteśmy na swojej kuchni jak zmienił nam się wygląd.

Edytowane przez oliwka__
Czas edycji: 2012-04-17 o 17:50
Stary 2012-04-17, 17:51   #4499
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Jednak nie pojechałam dziś po orbitreka, postanowiłam jeszcze poczytać opinie i chyba się zdecyduję na THORN E 5000

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 18:17   #4500
oliwka__
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam zamiar zjechać do 52-55 kg i narazie jestem pozytywnie nastawiona już tyle razy się odchudzałam...ech szkoda gadać, ale widać człowiek musi dojrzeć do tego i robić to z "głową" ja dziś drugi dzień dukana super samopoczucie i wogóle jakiś taki dziś radosny dzień lalala....!!!

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

zainteresowało mnie to ze mierzycie swoje uda i łydki więc i ja postanowiłam się wymierzyć tu i tam więc tak udo w najgrubszym miejscu 53 cm, łydka w najgrubszym miejscu 33 cm to chyba nie tak żle ze mną....chociaż łydka mi się nie podoba totalnie nie dość ze niska to gruba....
puskofryz wariatka 53 w udach i 33 w łydce i ci się ona nie podoba no ja lepiej się już zamknę bo bym wiązankę na Ciebie puściła. Chyba podładuję aparat i zrobię fotę swoich żebyś Ty swoje pokochała Co ja bym dała za 33 cm w łydce
ja rano w łydce mam w jednej 36 w drugiej 37 w dzień puchą i są 37 i 38 to jest dopiero masakra. puskofryz poza tym ja już cię widzę oczami wyobraźni w porównaniu do mojej bratówki ona ma 2 cm więcej niż ty w łydkach a 3 cm w mniej w udzie niż ty i wygląda naprawdę ekstra nogi ma naprawdę tak zgrabne że szok. Więc śmię twierdzić że naprawdę jesteś super laska ze swoją figurką zazdroszczę.
A jakiego jesteś wzrostu???

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

proszę moje fotki z czerwca ubiegłego roku ogólnie ja nie twierdzę, że jakaś gruba jestem ale kurde moje łydki to rozpacz
fotka 1
fotka 2
fotka 3
fotka 4
fotka 5 z lipca przed wyjściem na urodziny

Edytowane przez oliwka__
Czas edycji: 2012-04-17 o 18:02
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości