|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy Twoim zdaniem orbitrek to dobry sposób na osiągnięcie upragnionej wagi? | |||
| tak-naprawdę skutkuje! |
|
2 | 33,33% |
| nie-nie przynosi efektów |
|
0 | 0% |
| nie wiem-nigdy nie próbowałam |
|
4 | 66,67% |
| Głosujący: 6. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4532 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Orbitrek
izka witamy w takim razie
chciec to moc dokladnie! ![]() oj ja wczoraj nie cwiczylam - znowu imprezka i alkohol oj nie ladnie nie ladnie
|
|
#4533 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4534 |
|
Zakorzenienie
|
ja też
|
|
|
|
#4535 |
|
Zakorzenienie
|
hehe chociaz tyle dobrze
a ja wczoraj jadlam na imprezce i pilam ale w sumie to dozwolone rzeczy
|
|
#4536 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
a teraz wsiadam na orbiego bo wczoraj znajomi byli i znowu sie piwem opiłam |
|
|
|
|
#4537 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wódką
![]() no to hmm dzieci masz, okresu brak tylko sie cieszyc ![]() nie no zartuje hehe, moze sam przyjdzie
|
|
#4538 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=megusiia;33667633]a ja wódką
![]() ja piwko wczoraj ale małe.. ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
zacznę od początku.kiedyś lekarz gin (beznadziejny lekarz) zapisał mi tabletki anty, po których żle się czułam więc poszłam i zmienił je na inne.i tak chyba ze 3 lub cztery rodzaje próbowałam i po kolejnych się żle czułam.dodam że byłam wtedy młoda i głupia i do głowy mi nie przyszło ze ten lekarz(czyt. pajac) traktuje mnie jak królika doświadczalnego.wkoncu zmieniłam lekarza i trafiłam na super lekarkę- od razu zrobiła testy hormonalne, na prawie wszystkie hormony (pobrali mi wtedy ok.6 fiolek krwi) no i wyszło ze mam niedoczynność tarczycy+chorobę hashimoto(to tez tarczyca) i za wysoki poziom prolaktyny a co za tym idzie guza na przysadce mózgowej( na szczescie obyło sie bez operacji). no i zaczęło się leczenie.już od 7lat biore leki na tarczycę (i będę brała do końca życia) no i czasem na prolaktynę bo to muszę wciąż kontrolować.do tego teraz staramy się o dzidziusia i przez te wszystkie choróbska nie mogę zajść(już rok próbujemy) przerapraszam ze tak sie rozpisałam ale nie można tego objąć w dwóch zdaniach ogólnie nie chcę nikogo zdołować tylko chciałam powiedzieć ze nawet błache sygnały(ja tez nie miałam okresu własnie przez prolaktynę) moga oznaczać powazne problemy ze zdrowiem i trzeba być czujnym.pozdrawiam cieplutko |
|
|
|
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
Puskofryz masz całkowitą rację, tego typu rzeczy nie ma co bagatelizować, a tak poza tym
za pojawienie się Waszego dzidziusia oczywiście![]() U mnie dzisiaj 1,5 kg w dół, aż się zszokowałam |
|
|
|
#4540 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- izkawn kiedys ważyłam 58kg ale dwie ciąże,nadczynnośc tarczycy i moje zaniedbanie doprowadziło do 100kg.spadłam do 90 ale to za mało tez bym chciała wazyc 60kg niestety nie mam silnej woli i podjadanie wieczorne i piwo mnie dobija Oczywiscie nie chciałam nikogo urazic tym moim smiechem.to nie było złosliwe tak poprostu napisałam.nie raz mam taki ciężki chumor. Mój sposob na niejedzenie wieczorem -> leze juz w lozku i czuje, ze cos mi sie chce... Wydrukowane i powieszone na scianie zdjecie szczupłej dziewczyny z mega figurą, rzucam okiem na nią, rzucam okiem na siebie w lustro, które jest obok i wracam do łóżka powaznie, działa! A jak już nie mogę wytrzymać to i ja sie skuszę nawet o 21 czy o 22 na kilka plasterków chudej wędliny czy danio ![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- I ważyłam się dzisiaj rano -> 72kg puskofryz Kochana teraz trafić na dobrego lekarza to jak trafić w totka... Miejmy nadzieje, ze wszytko się ułoży i doczekacie się swojego Maluszka Bedziemy trzymać kciuku
♥ I am speedway fan! KS SG ! ♥ Edytowane przez stalovka Czas edycji: 2012-04-21 o 08:59 |
|
|
|
|
#4541 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja się przyznam, nie ćwiczyłam 2 dni
Wiedziałam, że tak będzie...Dziś na pewno wskoczę na orbiego, a wieczorem może postaram się pochulać na hula, ale to z wypustkami nie lubi moich bioder bo się na nich nie utrzymuje
|
#4542 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
raz cwiczyłam kilka dni pod rzad, pozniej stał nawet po kilka tygodni... zawziełam sie od 1 marca, skonczyla sie sesja i zaczełam cwiczyc 6 dni w tygodniu (poza sobotą). Później aż do teraz cwicze codziennie, a z racji tego ze moj orbi jest kontuzjowany to jezdze 1h na rowerku stacjonarnym no i efekty sąąąąąąąą
|
|
#4543 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A powiedz mi, stosujesz jakąś dietę ??
|
|
#4544 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak mam ochote na małego czekoladowego cukierka to go zjadam, ale jednego.wykluczyłam białe pieczywo, makarony, ryż, ziemniaczki i smażone mieso w panierkach. Zastapiłam wszystko piersia z kurczaka gotowana/smazona na paletni bez tłuszczu. Jem warzywka, naturalne serki, jogurty, danio i oczywiscie owocowe jogurty i kefirki (staram sie wybierać kefiry owocowe 0%) Jeśli mam ochote na chleb to pieke wg dukanowego przepisu. Jak robie sałatke w nieduza miseczkę to pozwalam sobie na płaściutka łyzeczkę fety (plus pekinka, pomidor, ogorek) i uwielbiam jajka na twardo, dużo chudych wędlin. Nie słodze kawy/herbaty. Piję herbate czerwoną i zieloną. Dużo wody ok 2l dziennie. W święta sie ograniczałam ale podjadłam sobie ciasta i nie przytyłam ani kg A jeśli chodzi o alkohol to tylko odrobinę jesli jest juz jakas okazja. Szampan ma chyba najmniej kcal :p ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- A, zapomniałam dodać odnośnie mojej modernizacji diety dukana - warzywa jem codziennie. Do tego dodatkiem są proteiny, stosuje to wszystko razem, nie lubie nudnych diet a warzywka uwielbiam no i oczywiscie codziennie godzinka na rowerku
|
|
#4545 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie potrafię zmienić tak moich nawyków, mieszkam z rodzicami, mama robi zakupy i gotuje. Ja nie mam pieniędzy, żeby tak codziennie jeść pierś z kurczaka Za to uwielbiam zupy, warzyw w nich jest zawsze bardzo dużo, zagęszczam, jak trzeba oczywiście to jogurtem naturalnym..Jedyne co to pije za mało wody, ale i to postaram się zmienić. Dziękuje Ci za rady no i podziwiam szczerze
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4546 |
|
Raczkowanie
|
dzieki dziewczyny za miłe slowa, ja tez jade na dukanie własnie dzis 2 faza jak narazie 1,5g mniej
|
|
|
|
#4547 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
z dukanem prawdziwym i moim zmodernizowanym (W sumie to robię diete po swojemu od czasu jak sie swieta skonczyły)Ja tez mieszkam z rodzicami, z tą różnicą, że pracuje i sobie kupuje te wszystkie moje wydziwienia, moja mama zawsze na mnie krzyczy, ze mam sie nie wygłupiać, jeść normalnie itd Już pisałam Dziewczynom, że ważyłam kiedyś duuuuuużo więcej i udało mi się schudnąć 40kg, teraz schudłam kolejne 8kg
|
|
#4548 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mi potrzeba jakichś 10...Ale za grosz nie mam w sobie weny do ćwiczeń Potrzebuję jakiegoś kopa
|
|
#4549 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja od poczatku marca schudłam 8kg
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4550 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kurcze nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze !!!!!!!! 2 miesiące, 8kg...Do wakacji byłabym całkiem niezła szprycha To jak jeszcze to mogłabyś "opowiedzieć" mi swój przykładowy dzień. Jak wygląda jeśli chodzi o posiłki ?
|
|
#4551 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie usiadłam na tyłku rano (o 10) ledwo zwlokłam się z łóżka o czwartku chodzę nioeprzytomna ból głowy okres normalnie nie mam siły, dziś z reszta niedawno usiadałam a wcześniej żeby jakoś funkcjonować wziełam 4 tabletki tak mnie głowa bolała że na oczy nic nie widziałam myslałam że przejdzie ale jako 12 jadłam śniadanie to była taka kumulacja że musiałam wziąśc tabsy. Oczywiście zadziałały posprzatałam chatę i nawet ciasto upiekłam i zakupy zrobiłam.
jak dam radę to wieczorem będę ćwiczyć |
|
|
|
#4552 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
byłaś z tym u lekarza? z Twojego opisu wyglada to dosc powaznie
|
|
#4553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja wreszcie wybrałam się na rower i było cudownie dzisiaj powtórka z rozrywki, tak więc rower, a wieczorem orbi 45min. A na wadze dzisiaj znowu mniej |
|
|
|
|
#4554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Laisla gratuluję coraz to mniejszej wagi
|
|
|
|
|
#4555 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja w końcu mam swój orbitrek
Thorn E5000 Jestem z niego zadowolona póki co Wczoraj wskoczyłam na 15 minut i ledwo z niego zeszłam Dziś mam zamiar poświczyć 30 minut
Edytowane przez XxXJuSstiii Czas edycji: 2012-04-22 o 19:28 |
|
|
|
#4556 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
![]() Ja znowu po rowerze i przed orbim. |
||
|
|
|
#4557 |
|
Zakorzenienie
|
Dałam radę!
A co do bólu głowy to ja miewam okropne, na szczęście coraz bardziej sporadyczne. Musiałam leżeć w ciemnym pomieszczeniu, nie mogłam mówić, wszystkie dźwięki były zbyt głośne dla mnie, masakra po prostu I to trwało po 3-4 dni...... Na szczęście bóle są teraz do zniesienia
|
|
|
|
#4558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To chyba migrena sądząc po opisie, współczuję |
|
|
|
|
#4559 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam u neurologa, babka powiedziała, że to bóle migrenowe na tle nerwowym i nic nie może zaradzić, miałam też tomografię ale niczego nie wykazała. No i tak się męczę, najgorzej było w technikum bo po kilka dni szkoły opuczałam przez ból, wysiedzieć nie mogłam Teraz jest o wiele lepiej i oby tk zostało |
|
|
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś poćwiczyłam 45 minutek ale co z tego jak właśnie kolację zjadłam głupek
nie mogłam się powstrzymać jak tż szykowałam to sobie też
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:27.

za pojawienie się Waszego dzidziusia oczywiście

byłaś z tym u lekarza? z Twojego opisu wyglada to dosc powaznie