|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy Twoim zdaniem orbitrek to dobry sposób na osiągnięcie upragnionej wagi? | |||
| tak-naprawdę skutkuje! |
|
2 | 33,33% |
| nie-nie przynosi efektów |
|
0 | 0% |
| nie wiem-nigdy nie próbowałam |
|
4 | 66,67% |
| Głosujący: 6. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Orbitrek
Cytat:
![]() Cytat:
, bardzo ładna wagaCytat:
Ale i tak![]() Cytat:
![]() Ja kręcę oczywiście codziennie, bez spektakularnych spadków niestety ale ostatnimi czasy (dzień matki, dzień dziecka) z dietą było pod górkę to i nie ma spadków. Edytowane przez laisla Czas edycji: 2012-05-31 o 00:28 |
||||
|
|
|
#4652 |
|
Zakorzenienie
|
laisla dziękuję
teraz nawet na wadze nie raz widzę 57 ale przedział jest taki na chwilę obecną od 56,8 - 57,4 tak mi się waha waga i pomiary od rana (dziś zależy jak stanęłam na wadze miałam albo 56,6 albo 57,2 a wiecie co jest najlepsze że brzuch mam taki płaski ![]() Trzymam kciuki za Was dziewczynki ![]()
|
|
|
|
#4653 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja ubolewam, że zgubiłam swoj biust i pupę... na te dwie rzeczy nigdy nie mogłam narzekać, majac wiecej kg szło mi zawsze w brzuch i w uda, najmniej w pupe i biust, teraz mam taki mały tylek, ze szok wiem, że marudze ale kobietom ciezko jest dogodzić już mojemu TŻ mowie, ze chciałabym sobie piersi powiekszyc do takiego zdrowego C teraz bede na etapie wymiany staników, mam kilka dobrych i drogich - teraz beda musiały poczekać na "lepsze" czasy
|
|
#4654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogę ci oddać też trochę z nóg ![]() A w ramach chwalenia się stanęłam wieczorem na wadze i co a tu 56,9 kg na wadze wieczorem po 23 ![]() coraz lepiej mi idzie i to bez zbędnych ciężarów nawet przyjemnie ![]() Miłej nocki kobietki
|
|
|
|
|
#4655 |
|
Zakorzenienie
|
jestem
dałam się namówić na pizze tż no ale w związku ze zmianą planów przyszłościowych mogę chyba
|
|
|
|
#4656 |
|
Rozeznanie
|
Czy taki orbi bedzie dobry?
Witam, przymierzam sie do zakupu orbiego tak max do 600zl. Waze 63 kg i mam wzrostu 173cm. Znalazlam cos takiego http://www.sportbody.pl/m-5/p-40/orb...30-gratis.html . Jak myslicie bylby dobry na codzienna przejażdzke? Nie chce wydac wiecej poniewaz nie mam kasy.
Pozdrawiam |
|
|
|
#4657 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4658 |
|
Przyczajenie
|
ćwiczę na orbitreku od jakiegoś czasu (marzec/kwiecień, nie pamiętam dokładnie), ale dopiero od kilku tygodni bardzo regularnie - codziennie, ewentualnie z jednodniową przerwą, jeśli nie mam kiedy pobiegać.
włączam sobie zawsze jakiś serial i ćwiczę. przyjemna sprawa. przebiegam minimum 10 km. tylko w czasie okresu albo złego samopoczucia minimum 5 km, ale zazwyczaj staram się chociaż 7-8 km. czasami, jak mam większą ochotę i więcej czasu, to biegam nawet 20 km, wczoraj akurat 22 km. chciałabym schudnąć. już zauważyłam zmniejszenie cellulitu na udach. jak myślicie, po jakim czasie uda mi się zrzucić ok. 10 kg? jak było w Waszym przypadku? wiek: 21 lat wzrost: 171 cm waga: 66 kg wymarzona waga: 55 kg |
|
|
|
#4659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogólnie waga cały czas kręci się koło 56,5 - 57 kg albo chociaż utrzymać taką wagę jednak wolała bym schudnąć ale już nie tak gwałtownie bo możliwe w krótkiej przyszłości i tak może zacznę tyć mimowalnie ![]()
|
|
|
|
|
#4660 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no ale brak okazji czasami też jest potrzebny dla chwili luzu Mi też się waga np 2 tygodnie kręci koło jednej wartości a dopiero później spada... ale już przywykłam do tego ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
![]() oglądałam podobne na allegro, sama kupiłam za ok 400 PLN i pol roku i nadawał się do wywalenia... Konstrukcja popękała, nie wytrzymała po prostu, a że made in china - to puściły spawy, a przyspawać ponownie się nie dało bo materiał do D..... Ja przerzuciłam się chwilowo na rowerek stacjonarny, też waga fajnie leci, ale teraz idąc za przykładem Koleżanek z forum zbieram na kettlera wynalazłam takiego za ok 1500 PLN. Kwota spora (jak dla mnie) ale stwierdziłam, że warto poczekać i zainwestować w coś lepszego niż co 6 miesięcy wywalać 400 PLN w błoto... ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
odnośnie cellulitu (możecie wierzyć lub nie) ale ja i moja mama mamy jakieś geny dziwne, i odpukać obie go nie mamy... Ostatnio nawet się pytałam mojego TŻ czy mam na udach cellulit
|
|
#4661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4662 |
|
Przyczajenie
|
muszę się pochwalić. zrobiłam dzisiaj 30 km na orbitreku.
|
|
|
|
#4663 |
|
Rozeznanie
|
gratulacje
pochwal się ile Ci to zajęło?
|
#4664 | |
|
Przyczajenie
|
Trzy odcinki Beverly Hills.
Oglądam jak ćwiczę. Jeden odcinek ma ok. 40 minut. Cytat:
![]() A Ty ile biegasz za jednym razem i jak często? Próbuję oszacować ile mi zajmie zrzucenie tych 11 kg, których Ty się już pozbyłaś. Zazdroszczę!
|
|
|
|
|
#4665 |
|
Wtajemniczenie
|
Chaiałabym się dołączyć.
Wczoraj kupiłam tego orbiego http://www.yorkfitness.pl/produkty,17,X202.html Dziś będę składać i mam nadzieję jeździć ile wlezie Czy ktoś ma tego orbitreka, jak się sprawuje ?
|
#4666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też o nim myślałam, ale ostatecznie wybrałam 600zł tańszy
|
|
|
|
|
#4667 |
|
Raczkowanie
|
Gratuluje zakupu Jorkfitness to są jedne z lepszych ale ta cena...
Polecam na rowni kettler http://allegro.pl/orbitrek-kettler-c...395435287.html troche tanszy ale rownie skuteczny. ja mma orbitreka kettler i krzeselka kettler, jakos maz mnie przekonal do tej firmy i nie zaluje, silidni są. A jesli chodzi o cene to moj w sklepie stacjonalrnym byl duzo drozszy i kupowalam go przez allegro tym samym zaoszczedzajac kilka stowek na nową sukienkę oczywiscie w mniejszym rozmiarze. Pedalowac pedalowac nie obijac sie
|
|
|
|
#4668 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kupiłam yorka za 1499 zł w go sport Na allegro chcą 2100 zł więc i tak mi sie udało dużo taniej wyrwać ![]() Jeśli chodzi o komfort jazdy, to te orbitreki, które kosztowały w granicach 1000 zł (do tysiąca), nie odpowiadały mi, za mały zakres ruchu był dla mnie i ruch mało płynny, dlatego zdecydowałam się dołożyć ![]() Kika fajny ten Kettler, to też bardzo dobra firma, ale w sklepie go nie widziałam. Był jeden Kettlera, ale za 2700 zł, a to już poważna suma A ja chciałam koniecznie wypróbować na własnych nogach jak się jedzie
WYMIANKA Edytowane przez olcia 810 Czas edycji: 2012-06-06 o 12:09 |
|
|
|
|
#4669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Początkowo chciałam tańszy ale bałam się, że źle trafię Zapłaciłam tyle co Ty za Yorka
|
|
|
|
|
#4670 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ile Ci już służy?
|
|
#4671 |
|
Zadomowienie
|
Tydzień temu minął mi rok odkąd pokochałam jazdę na tym cudownym urządzeniu
|
|
|
|
#4673 |
|
Wtajemniczenie
|
Rozumiem
![]() Ja będę stopniowo zwiększać wysiłek, bo miałam wypadek niedawno i nie chce przedobrzyć ![]() Przed wypadkiem codziennie na rowerze sporo kilometrów robiłam i 3x w tygodniu biegałam, więc mam nadzieję, że coś jeszcze zostało z tej formy
|
#4674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja od kilku dni nie ćwiczyłam muszę się wziąć w garść!
|
|
|
|
|
#4675 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze wam idzie
![]() a ja ja juz blizej niz dalej do powortu do cwiczen po kontuzji ![]() ale dietke 3mam dzis - 64,5kg!!!
|
|
#4676 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wjechał mi facet w d**e i się muszę męczyć w kołnierzu 4 tyg ![]() Już koniec 4tego, więc jest duużo lepiej ![]() Wyobraźcie sobie, że pomylił mu się gaz z hamulcem
|
|
#4677 |
|
Zakorzenienie
|
No ja kontuzja kolana wiec czekam az przestanie bolec przy chodzeniu i sie zaczna jakies delikatne cwiczonka
|
|
#4678 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na orbim zaczynałam od 20minut dziennie, później po ok 3 tygodniach dorzuciłam kolejne 10 minut. Po jakimś czasie ćwiczyłam po 45 minut - ale krótko bo moj orbi powiedział mi papa
|
|
#4679 |
|
Rozeznanie
|
A co sadzicie o orbim firmy CHRISTOPEIT lub OLPRAN???? bo naprawde nie moge wydac wiecej kasy niz 600 zl
. Albo jaki byscie mi mogli polecic?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:10.

więc właściwie dużo do celu mi nie zostało ale żeby to utrzymać to trzeba się postarać 

Ale i tak

teraz nawet na wadze nie raz widzę 57 ale przedział jest taki na chwilę obecną od 56,8 - 57,4 tak mi się waha waga i pomiary od rana (dziś zależy jak stanęłam na wadze miałam albo 56,6 albo 57,2
wiem, że marudze ale kobietom ciezko jest dogodzić
a tu 56,9 kg na wadze wieczorem po 23 
dałam się namówić na pizze tż
Co tam oblewaliście?