|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy Twoim zdaniem orbitrek to dobry sposób na osiągnięcie upragnionej wagi? | |||
| tak-naprawdę skutkuje! |
|
2 | 33,33% |
| nie-nie przynosi efektów |
|
0 | 0% |
| nie wiem-nigdy nie próbowałam |
|
4 | 66,67% |
| Głosujący: 6. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Orbitrek
Cytat:
..Co do dukana słyszałam także, że niestety bardzo częsty jest efekt jojo po powrocie do zwykłej diety, ale może nie u wszystkich..Z dukana podoba mi się to, że posiłki są wysokobiałkowe, a białko syci na długo, nie tucząc. No i nawet ciasta dukanowe widziałam, sernikiEdytowane przez laisla Czas edycji: 2012-12-30 o 21:20 |
|
|
|
|
#4832 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja nie zaliczyłam efektu jo-jo,bo od tamtej pory ciągle się pilnuję z jedzeniem,no ale 4 kg przybyło i chciałabym zrzucić jeszcze 5 czyli w sumie 9 i ujędrnić ciało,bo 2 ciąże robią swoje,niestety... ps.namiętnie piekłam sernik ducanowy,ale wypassssss |
|
|
|
|
#4833 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć jeden gin mi wręcz kazał jeździć jak byłam u niego w 5tc no ale on mnie potraktował jak małolatę, która wpadła z pierwszym lepszym, więc to może miał być sposób na pozbycie się problemu ![]() od nowego roku muszę spiąć poślady bo strasznym leniem się zrobiłam
|
|
|
|
|
#4835 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2012-12-31 o 01:08 |
|||
|
|
|
#4836 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wzięłam się za robotę, miałam zrobić sobie postanowienie noworoczne dieta+orbi ale stwierdziłam, że nie będę czekac na 2013 i objadać się w najlepsze (bo tyłek rośnie) i zaczełam 25.12 ---------- Dopisano o 06:22 ---------- Poprzedni post napisano o 06:22 ---------- No i jeszcze co - przestałam kopcić te wstrętne papierochy!! ---------- Dopisano o 06:25 ---------- Poprzedni post napisano o 06:22 ---------- Cytat:
|
|
#4837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję rzucenia papierosów, mam nadzieję, że wytrwasz
|
|
|
|
|
#4838 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!!;]
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku,dużo miłości,pomyślności i jeszcze więcej zdrowia oraz wytrwałości w dążeniu do naszych celów i zamierzeń!!! ![]() |
|
|
|
#4839 |
|
Rozeznanie
|
Dołączam się do zyczeń! Wszystkiego co najlepsze dla Was i Waszych najbliższych!
)
|
#4841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ani brzucha ani tym bardziej biustu nigdy wielkiego nie miałam więc może aż tak komicznie nie wyglądałam![]() Także życzę Wam wszystkiego dobrego |
|
|
|
|
#4842 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny,potrzebuję porady,co myślicie o tym sprzęcie?żeby go kupić??
http://allegro.pl/orbitrek-treningow...908329025.html |
|
|
|
#4843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4844 |
|
Raczkowanie
|
acha,rozumiem...
wydaje się być spoko,jak dla mnie,ale sama nie wiem..więcej kasy nie mam,więc tylko coś takiego wchodzi w rachubę... ;/ |
|
|
|
#4845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja długo wybierałam obri |
|
|
|
|
#4846 |
|
Raczkowanie
|
nie mogę znaleźć opini o tym modelu...fuck
---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- zastanawiam się jeszcze nad tym: http://allegro.pl/orbitrek-elektroma...899631662.html co myślicie??
|
|
|
|
#4847 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry!!
![]() ale tu pustki... ja dziś odpoczywam,wolne do końca tyg od pracy ![]() mam w końcu więcej czasu dla dzieci i na ćwiczonka dumam nad tym orbitrekiem,mam zamiar kupić nowy tylko nie wiem jaki?...kurcze,tyle ich jest,wczoraj siedziałam na allegro i głowa mnie rozbolała w końcu...Miłego dzionka!!! ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- chyba zdecyduje się na ten: http://allegro.pl/orbitrek-magnetycz...897682512.html
|
|
|
|
#4848 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nawet na siłowniach w Gorzowie mają sprzęty tych własnie firm. ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Cytat:
wczoraj przez 60 minut 470 kcal. Ja wracam w piątek do pracy.
|
|
#4849 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ten koweline hornet ma dobre opinie,kosztuje ok.850-900 zł więc myślę że za te pieniądze będzie się dobrze sprawował... ![]() to miłego odpoczynku,ja dopiero w poniedziałek,yuuhuu |
|
|
|
|
#4850 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
teraz kwestia czy zdecydujesz sie na zakup czy nie![]() ja już po treningu, godzinka za mna!
|
|
#4851 | |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Kupiłam wczoraj orbitreka,tego hornet koweline,ma super opinie,jutro ma przyjechać kurierem,nie mogę się doczekać,aż go dosiądę Ja dziś zgrzeszyłam,była u mnie koleżanka z synkiem,skusiłam się na ciacho do kawy i na pifko Wymorduję to na orbitreku,za karę ![]() Miłego popołudnia i wieczorku ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Cytat:
Ja dziś i tak już zgrzeszyłam ale od jutra biorę się ostro,jak przyjedzie nowy rumak ![]()
|
|
|
|
|
#4852 |
|
Raczkowanie
|
Hej!!Jest tu kto?
Ale tu pustki.... ![]() Ja dziś oczekuję na mojego orbitreka,małż w domu to złoży mi go od razu,nie mogę się doczekać ![]() Dziś kolejny wolny dzień,idę z moimi chłopcami na kawkę do mojej koleżanki,maja pobawić się z jej synkiem,on ma pół roczku i moje łobuziaki zakochały się w nim Mam trochę ubranek po moich dzieciach to jej podrzucę.A mój mąż przez ten czas ma złożyć mojego rumaka na wieczór![]() Szkoda,że prawie nikt tu nie zagląda,cieszyłam się,ze będę tu pisała i będzie miał mnie kto mobilizować do ćwiczeń a tu d..... Miłego dzionka,wpadnę wieczorkiem napisać jak mój sprzęt
|
|
|
|
#4853 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no to mówisz, że dosiądziesz swego rumaka już dzisiaj?? ![]() ja już po dzisiejszym treningu, 1h, 495 kcal spalonych, 21,7km ![]() daj znać jak tam sprzęcik jak już dotrze i mąż go złoży ![]() ja wczoraj też trochę zgrzeszyłam, ale co mi tam jak wszystko wypociłam więc głowa do góry nie jesteś sama
|
|
#4854 |
|
Rozeznanie
|
tak przed samym wyjazdem do pracki mi sie przypomniało, słyszała może któraś z Was o diecie 3d chili? na ytb jest filmik i laska mówi, ze dieta jest całkiem OK.
czekam na Wasze opinie w tej sprawie
|
#4855 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Po dłuższej przerwie wróciłam do mojego orbiego, nareszcie ![]() Na początek 35 min zaraz wskakuję znowu
|
|
|
|
#4856 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Wczoraj przyjechał mój orbi,ale mąż składał go do 10 w nocy i dopiero dziś na nim przyszaleję Ale powiem Wam,że robi wrażenie:jest duży,masywny,ma mocną konstrukcję i myślę,że będzie się dobrze na nim ćwiczyło![]() Miłego dzionka wszystkim!!!
|
#4857 |
|
Raczkowanie
|
Cześć wszystkim!
![]() Można się dosiąść? ;-) Z orbim ćwiczymy już pół roku. Zaczynałam od 25 minut, teraz robię już godzinę ok. 5x w tygodniu, zależy, jak wyjdę z nauką. Mój orbik prezentuje się tak: |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opowiedz coś![]() ja melduję dziś 30 min zaczynam noworoczny trening dziś dzień 3, będę ćwiczyć 3 razy w tygodniu w weekendy, bo tylko taką mam możliwość
|
|
|
|
|
#4859 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ćwiczysz,żeby schudnąć czy ogólnie poprawić kondycję?Napisz coś więcej,jaki wynik po pół roku?... ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
Powodzenia,trzymam kciuki!!!
|
|
#4860 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jeszcze 3,5 kg (do 53) dla osiągnięcia wymarzonego efektu (uda się? ) i zmniejszam ćwiczenia do min. 3x w tygodniu. Po orbitreku czuję się taka mega lekka i porządnie, ale pozytywnie zmęczona, poza tym bardzo odprężąją, więc na pewno z niego nie zrezygnuję ) Potem dorzucę sobie pewnie jeszcze jakieś ćwiczonka na rzeźbę (póki co robię jeszcze ok. 100 brzuszków dziennie), a od poniedziałku wrzucam skakankę jako rozgrzewkę.Staram się nie liczyć tak bardzo skrupulatnie tych kalorii, które spaliłam, bo kiedyś miałam na tym punkcie obsesję i załamkę, kiedy okazywało się, że spaliłam dzisiaj 10 mniej niż wczoraj.. ![]() Mój średni wynik to około 600 kcal w ciągu godziny. Robię sobię 4x15 minut (taki sposób na oszukanie mózgu , że jeszcze niedużo mi zostało). Ćwiczę oglądając jednocześnie koncerty Red Hot Chili Peppers - nie wiem, jaka jest Wasza motywacja, ale dla mnie to idealna muzyka do ćwiczeń![]() Mam pytanko techniczne - robicie sobie jakąś rozgrzewkę przez orbitkiem? Bo ja dotychczas nie praktykowałam żadnych rozgrzewek, a zauważyłam, że mam straszne kurcze łydek.. i może rozgrzewka by pomogła? I teraz nie wiem czy to za mało magnezu, czy to od tego, że jakoś mam zbyt napięte czy co Nie znam się na tym za bardzo, a to mega uciążliwe.
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:38.

czułam się na niej bardzo dobrze,moje problemy zdrowotne minęły,nie brałam leków od gastrologa,z 79 kg schudłam na 65,ludzie mnie poznawali na ulicy,mąż zakochał się od nowa....takzę polecam,ale nie na długo,bo jak każda dieta jest szkodliwa na dłuższą metę,nie dostarcza wszystkich składników,trzeba robić wyniki kontrolne(krew,mocz i wątroba)i pić bardzo dużo wody,żeby odciążać nerki od białka...
..Co do dukana słyszałam także, że niestety bardzo częsty jest efekt jojo po powrocie do zwykłej diety, ale może nie u wszystkich..Z dukana podoba mi się to, że posiłki są wysokobiałkowe, a białko syci na długo, nie tucząc. No i nawet ciasta dukanowe widziałam, serniki

Byłam już na utrzymaniu wagi ale teraz z dwa kg trzeba będzie wyrzucić
ale wg mojego lekarza (i nie tylko mojego)
ale cóż, w sumie od tego też są święta, umiem już panować nad wagą i mam ją uregulowaną od wielu miesięcy więc dwa kg w te czy wewte już nie wprowadza mnie w histerię

) Potem dorzucę sobie pewnie jeszcze jakieś ćwiczonka na rzeźbę (póki co robię jeszcze ok. 100 brzuszków dziennie), a od poniedziałku wrzucam skakankę jako rozgrzewkę.