|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy Twoim zdaniem orbitrek to dobry sposób na osiągnięcie upragnionej wagi? | |||
| tak-naprawdę skutkuje! |
|
2 | 33,33% |
| nie-nie przynosi efektów |
|
0 | 0% |
| nie wiem-nigdy nie próbowałam |
|
4 | 66,67% |
| Głosujący: 6. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Orbitrek
Dzięki baaaardzo ines25 za podpowiedź.
) no i właśnie na domyo'sie VE750 najfajniej się jechało. Ale chciałam się jeszcze przed zakupem utwierdzić w wyborze. Oczywiście największy wybór jest na allegro, ale bałabym się zaryzykować kupa w ciemno nie wybróbując jazdy na żywca, bo prawda jest taka, że na każdym jeździ się inaczej - na jednych lepiej a na innych duużo gorzej. Z tego też względu zdecydowałam się kupić w sklepie a nie na allegro. Także - w przyszłym tygodniu KUPUJĘ i dołączam do washttp://suwaczki.maluchy.pl/li-12825.png Edytowane przez Jattaveien Czas edycji: 2008-04-05 o 16:18 |
|
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
Ekhm, dzień doberek
![]() Też szukałam naszego wątku a nie mogłam znaleźć-szkoda że przepadł... Chciałam powiedzieć że zasługuję na porządnego kopniaka. Już nadstawiam swój szeroki tyłek i czekam dużo pieczywa, hamburgery w szkole, duuużo czekolady no i dziś efekt taki że czuję się jak ogromny balon.Ale dziś już 30min zaliczone. I trochę mniej jedzenia muszę przystpowoać bo znowu ledwo w spodnie wchodzę :P
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#34 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
Wzoraj pierwszy dzień orbitreka- 15 minut- luz, ale kondycha mierna, po sprawdzeniu 'RECOVERY' F6 czyli najgorzej
![]() Dziś 30 minut- 10,18 km- 232 kcal.
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Ale cisza
![]() Ja dziś 30 min siłowych i 30 min orbitreka. Jutro tylko orbitrek.
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
Wczoraj- 30 min orbitreka
30 na piłce 'fit ball' + brzuszki
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
a ja mam pytanie czy udało by mi się zrzucić ok. 6 cm z ud przez 2 miesiące ?
i jak długo i na jakim poziomie ćwiczyć żeby tylko spalić tłuszczyk a nie umięśnić ? |
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
zeby zrzucić wage a nie przybrać mięśni trzeba duzo powtórzeń na małym obciążeniu i to sie tyczy wszystkich ćwiczeń na siłowni. Mój orbitrek juz do mnie sie śle
mam nadzieję że nie zawiodę się i będzie mi służył długo bo trochę do poćwiczenia mam nie wiem na pewno czy 6 cm w 2 miesiące jest możliwe ale myślę że tak jak bedziesz wytrwała i ćwiczyła regularnie. Zyczę powodzenia
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś nie ćwiczyłam. Noc miałam koszmarną, siły na nic nie mam. Byłam też w Warszawie i niedawno wróciłam. Idę dziś wcześnie spać i jutro poćwiczę napewno
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
~~:))~~Ćwiczymy na orbitreku~~:))~~
Dziewczyny zakładam nowy wątek o orbitreku, bo niewiem co stało się ze starym
![]() Będziemy wytrwale ćwiczyć i wspierać się aż osiągniemy sukces Czasu do wakacji mało więc ja do ćwiczeń powracam już dziś Jesteśmy silne i nawet się nie obejrzymy a będziemy mieć sexi figurke jak dziewczyny na fotkach ![]() Orbitrek działa cuda ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2008-04-09 o 22:54 |
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ~~:))~~Ćwiczymy na orbitreku~~:))~~
Jestem, jestem
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawa jestem co sie stalo z poprzednim watkiem ??!! I z dziewczynami ???
Po porodzie wroce do Orbitreka
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wizaz znowu miał jakąs awarie a jak ją naprawiono to juz wątku nie było ![]() a na technicznym powiedzieli ze odtworzą wątek i nici ![]() moze dziewczyny tu trafią ![]() w którym jesteś miesiacu? (jak mozna wiedziec )
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie, ze mozna wiedziec
Koniec 7 tygodnia Wiec chudlam bedac w ciazy i nie majac o tym bladego pojecia...
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Z wątkiem to nie wiem co się stało, ale dziewczyny na pewno znajdą ten
)) Przynajmniej mi sie udało ![]() Sniezynko moje gratulacje!
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2008-04-10 o 08:14 Powód: post pod postem |
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Asienko dziekuje
|
|
|
|
#49 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
troszke szkoda twoich staran, zamiast tyc to ty chudłasCytat:
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Mirelko jak bylam w Polsce to zrobilam test, wyszedl pozytywny... ale do lekarza poszlam dzisiaj tu w DE i dowiedzialam sie wszystkiego dokladnie
![]() Ja tam nie zaluje, ze schudlam 10 kg Przynajmniej po ciazy bedzie mi latwiej zrzucic nadmiar kg Bedzie ich o 10 kg mniej...
|
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz dawno podejrzewalam, ale na testy wydalam fortune i nigdy nic nie bylo, az w koncu...
Ide juz spac, do jutra babeczki
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Sniezynko czytałam o tym na odchowalni. Gratulacje
A co do wątku to on zniknął po jakiś problemach technicznych na forum, ale ja dwa dni później założyłam nowy. Może poprosić moda o połączenie?
|
|
#54 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie forumki,
widzę, że niektóre z Was są nieźle obeznane w temacie Zachęcona waszymi efektami ćwiczeń przymierzam sie do zakupu orbitreka właśnie, bo biegać nie lubię, a i problemy z kręgosłupem nie bardzo mi na to pozwalają. A, czy orbitrek obciąża kręgosłup? Proszę, oświećcie mnie też, jakie znaczenie ma waga koła zamachowego w orbitreku. Przeglądając ofertę allegro zauważyłam, że w tańszych modelach waga koła zamachowego wynosi ok. 5 kg a w drożnych nawet ponad 20kg. Plizzz, podzielcie się swoją wiedzą i doświadczeniem. Sylwia |
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja nie znalazłam wątku, fakt lepiej połączyc |
|
|
|
|
#56 |
|
Przyczajenie
|
Im cięższe koło tym płynniej się jeździ.
Ja mam koło ok 12 kog i jest super
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam, byłam, ale dołączyłam pod koniec istnienia watku
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#59 |
|
Wtajemniczenie
|
O nasz nowy wątek
![]() Ale na wstępie..... Śnieżynko najszczersze gratulacje !!!!!!!!! ![]() W takim razie, skoro wracasz do nas dopiero po porodzie, to wpadnij chociaż żeby dać kopa w tyłek i zmotywować, bo bardzo tego brakuje ![]() A ja wypiję kawkę i zaraz wskakuję na orbitreka ![]() P.S. Jeden wątek zastępczy już powastał, ale jakoś nie miał powodzenia
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciesze się ze i ty tu trafiłąs ja odkąd stary znikł ani razu nie wskoczyłam na orbitreka i tylko tyłam ![]() ale dzis napewnoe zalicze swoją godzinke a moze ktos podac link do tego zastępczego? połączymy je co? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.

) no i właśnie na domyo'sie VE750 najfajniej się jechało. Ale chciałam się jeszcze przed zakupem utwierdzić w wyborze. Oczywiście największy wybór jest na allegro, ale bałabym się zaryzykować kupa w ciemno nie wybróbując jazdy na żywca, bo prawda jest taka, że na każdym jeździ się inaczej - na jednych lepiej a na innych duużo gorzej. Z tego też względu zdecydowałam się kupić w sklepie a nie na allegro. Także - w przyszłym tygodniu KUPUJĘ i dołączam do was

muszę przystpowoać bo znowu ledwo w spodnie wchodzę :P

Ja polecam rzodkiewkę na przegryskę albo marchewkę. ja obieram sobie ramo kilka i kroje w kawałki i tak chrupię. Pozdrawiam wszystkich
70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58-57