|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy Twoim zdaniem orbitrek to dobry sposób na osiągnięcie upragnionej wagi? | |||
| tak-naprawdę skutkuje! |
|
2 | 33,33% |
| nie-nie przynosi efektów |
|
0 | 0% |
| nie wiem-nigdy nie próbowałam |
|
4 | 66,67% |
| Głosujący: 6. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Orbitrek
Ostatnio jak sie odchudzalam, jezdzilam zawsze 6 razy w tygodniu po 60 min i szybko widzialam rezultaty, a jak jezdze tylko 30 min interwalowo to nie ma takich efektow
Chyba wiesz o co mi chodzi ![]() Dzisiaj bylam na basenie Jutro Orbi.
|
|
|
|
#1202 |
|
♥
|
moze nie wykonywałas intensywnych interwałów. ?
|
|
|
|
#1203 |
|
Zadomowienie
|
Ja kiedys chodzilam na aerobik, ale zanim zaczelam troche na temat takich cwiczen chcialam sie dowiedziec. No i poczytalam sobie opinie trenerow. Na treningach panie instruktorki tez tlumaczyly co i jak. Najlepiej jest cwiczyc okolo 50-60 min, gdyz po 20 min ciaglego ruchu organizm zaczyna spalac tluszcz. Efekty sa lepsze, jesli ruszamy przy tym rekami. Na aeorbiku, jesli ktos nie daje rady, moze maszerowac w miejscu. Wszystko polega na ciaglym ruchu. Co do interwalow, to przy szybszym tempie, szybsze zuzycie energii, a wiec spalamy wiecej kalorii. Troche sie powymadrzalam
|
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1205 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny najważniejsze to cwiczyc ,a efekty wczesniej czy później na pewno przyjdą,jedni wola interwały drudzy 60 min umiarkowanych cwiczen ,istotne jest to że nie siedzimy przed TV i nie wcinamy chipsów tylko coś staramy się zrobic z naszym ciałkiem .
ja dzis i wcziraj 60 min umiarkowanym
|
#1206 |
|
Zadomowienie
|
A u mnie jak nie facet chory, to synek, az wreszcie ja. I nici z cwiczen. No, ale na szczescie ja dlugo nie choruje i od poniedzialku sadze, ze znow zaczne fikac na orbitreku.
|
|
|
|
#1207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj 30 min na stepperze a dziś siłowe. Może jutro na orbim pojeżdżę
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
Ja rowniez zycze zdrowka
![]() 60 min. zaliczone |
|
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak nie robiłam siłowych. Pokręciłam na orbim 40 min
|
|
#1210 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki za zyczenia zdrowia.
A ja silowe mam co dzien i noc, dzieki mojemu rozkrzyczanemu dziecku
|
|
|
|
#1211 |
|
Raczkowanie
|
wiecie może czy w makro są obecnie dostępne Kettlery?
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Dziś siłowo i 15 min orbitreka. Jutro robię wolne
|
|
#1213 |
|
Zadomowienie
|
no dziewczynki jedziemy pełną parą jest piękna pogoda i coraz cieplej za niedługo trzeba będzie odkryc ciałka
![]() wczoraj miałam wolne od orbiego dzis juz cwiczyłam 20 min i robiłam sobie długie spacerki z synem zaraz popedałuje jeszcze 40 min
|
#1214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1215 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj zakupiłam Kettlera verso 107 w makro, właśnie jest w trakcie składania. Od jutra do Was dołączam |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1216 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja juz 20 min mam za sobą ,mama zrobiła sernik do kawy zjadłam,ale złapało mnie sumienie i od razu wskoczyłam spalic kcal ![]() u nas pada więc ze spaceru nici <no chyba ,że przestanie> wieczorem pocwicze 40 min aha chcę sobie kupic twister taki najprostszy http://www.allegro.pl/item544758584_...m.html#gallery jak myślicie warto? pozwoli pozbyc sie szybciej boczków?
|
|
#1217 |
|
Rozeznanie
|
od wczoraj zaczelam cwiczyc na orbitreku,po 15 min bylam zmeczona
a myslalam ze mam dobra kondycje bede kazdego dnia zwiekszac czas o 5 min. Dzis po poludniu w takim razie postaram sie cwiczyc 20 min. Mam nadzieje ze w miesiac zauwaze efekty przy codziennych cwiczeniach !
|
#1218 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha Juz nabiera ladnych ksztaltow Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Uwazam, ze zauwazysz szybko efekty Jak dla mnie Orbi jest bomba Trzymam
|
||||
|
|
|
#1219 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha Juz nabiera ladnych ksztaltow Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Uwazam, ze zauwazysz szybko efekty Jak dla mnie Orbi jest bomba Trzymam ![]() Ja naturalnie 60 min. zaliczylam Edytowane przez Sniezynka21 Czas edycji: 2009-02-08 o 12:30 |
||||
|
|
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
Jak miło, że nas coraz więcej
Ja twistera to chcę kupić starszej córce. Mam nadzieję, że po leczeniu hormonalnym waga jej przestanie tak rosnąć i wtedy łatwiej będzie mi walczyć z jej kilogramami. Jak na razie dzielnie ćwiczy ze mną na steperze lub orbim. Myślę że twister sprawiłby jej dużo radości. I może jakaś trampolina do skakania?
|
|
#1221 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
Przygarniecie? Od piatku tez jestem posiadaczka orbitreka (do tej pory wyzywalam sie na stepperku, ale troszke mnie znudzil..) Zaczelam juz dzielnie cwiczyc, dzis rano zrobilam trzy serie po 15 minut w odstepach kilku min - na raz nie dalam rady ..Ale bede dzielnie pracowac! Mam nadzieje, ze bedziecie wspierac bo czytam ten watek od jakiegos tygodnia i juz zdazylyscie mnie zmotywowac!
Edytowane przez harlemgirl Czas edycji: 2009-02-08 o 17:58 |
|
|
|
#1222 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak zaczynalam cwiczylam 20 min,robiac co chwile przerwe teraz cwicze comniej 45 min a ja dzis silowe,jutro wg planu na orbim moze jutro spobuje interwalowo...hm
|
|
|
|
|
#1223 |
|
Raczkowanie
|
Żeby wyszczuplić nogi, to jak trzeba ćwiczyć na orbim ?
|
|
|
|
#1224 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Poczatki sa zawsze ciezkie, we wszystkim... Zobaczysz, ze jak wpadniesz w trans to nie bedziesz wiedziala kiedy przestac Ja cwicze normalnie, i troche juz spadlo z nog, ale jeszcze trooooche musi spasc
|
||
|
|
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
Dla zainteresowanych dosyc ciekawy link :
http://www.orbitrek.com.pl/artykuly/cwiczenia/10.html |
|
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiejsza godzinka juz zaliczona
|
|
|
|
#1227 |
|
Przyczajenie
|
Heeejo, dawno tu nie zaglądałem, a tu proszę, coraz więcj zwolenników orbiego
Życzę Wam wszystkiego dobrego, no i oczywiście samych sukcesów pzdr -> Thomas |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
Hey Thomas
Ty tez smigasz na Orbim ??? My juz prawie uzaleznione jestesmy Pzdr. |
|
|
|
#1229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Waży teraz 36 kg, ale i wysoka jest, mnie już dogania. Tylko problem pojawił sie teraz bo miesięcznie przybywa jej 1,5 kg i mimo ćwiczeń i zabrania słodyczy, czipsów itp. nie możemy tego zahamować Ja poćwiczę dziś ok 12
|
|
|
#1230 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
http://forum.orbitrek.com.pl Edytowane przez Thooooooooooma Czas edycji: 2009-02-09 o 09:46 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.

Chyba wiesz o co mi chodzi 

a dziś siłowe. Może jutro na orbim pojeżdżę

a myslalam ze mam dobra kondycje
..
V'09