|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy Twoim zdaniem orbitrek to dobry sposób na osiągnięcie upragnionej wagi? | |||
| tak-naprawdę skutkuje! |
|
2 | 33,33% |
| nie-nie przynosi efektów |
|
0 | 0% |
| nie wiem-nigdy nie próbowałam |
|
4 | 66,67% |
| Głosujący: 6. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Orbitrek
witam,
czy mogę się do Was przyłączyć? Też jestem fanką orbitreka. Swojego posiadam od miesiąca i od miesiąca ćwiczę z tym że musiałam zrobić przerwę na 5 dni bo grypa mnie dopadła. Na początku po 5 minutach padałam jak mucha. Teraz jest już dużo lepiej bo od poniedziałku jeżdze po 45 minut. Staram się ćwiczyć na orbitreku 6 razy w tygodniu. Mam takie pytanie jak ćwiczyć żeby spalać tłuszcz z ud? Boje się żeby mi się mięśnie na udach jeszcze bardziej nie rozbudowały . Po jakim czasie zauważe mniej cm w obwodzie ud? bo jak narazie to nic się nie zmieniło ehhh.
|
|
|
|
#1292 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi sie juz wczoraj nie chcialo pisac... 30km/h rowerem i to nawet sporym tempem Cytat:
Mozesz Najlepiej na najlzejszym obciazeniu, po miesiacu bedziesz widziec juz ladne efekty. Pod warunkiem, ze bedziesz systematycznie cwiczyc i dietkowac Trzymam
|
||
|
|
|
#1293 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Śnieżyko ile udało Ci się zrzucić i w jakim czasie??
Mi waga stanęła, muszę dołożyć ćw
|||||||||||||||||||||
|
|
#1294 |
|
Rozeznanie
|
Anula123 dzięki za informację o tych niby przebytych kilometrach , podbudowałaś mnie niesamowicie , a już myślałam że cienias ze mnie bo ja też rozpędzam się max do 18km/h ale na swoim domowym sprzęcie
|
|
|
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1296 |
|
Raczkowanie
|
Sniezynka21 no właśnie u mnie z tym dietkowaniem to niestety odpada. Jak jeszcze schudne z góry to jest biust, ramiona + talia to zaczne się w dziale dziecięcym ubierać
więc postawiłam na racjonalne żywienie (zero słodyczy w zamian za warzywa, owoce) plus orbitrek, drążek na wzmocnienie ramion i około 10 minut na rozciąganie poświęcam. Ćwicze na najmniejszym obciązeniu i w 45 minut robie 14 km. Ja poprostu jakaś nieproporcjonalna jestem normalnie masakra.
|
|
|
|
#1297 |
|
Rozeznanie
|
Orbitrek dziś zaliczony : 35 minut , 357 kalorii i 9,6 kilometra
|
|
|
|
#1298 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Śnieżynko dzięki za odp
![]() Dorzuciłam do diety oribitreka, 20 min i 185kcal poza mną
|||||||||||||||||||||
|
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzis zaliczyłam 60 min na 4 poziomie - 13 km przejechanych
Jeszcze mam w planach nastepne 60 min cwiczeń i chwile na twisterku
|
|
|
|
#1300 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1302 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale ejstem z siebie dumna cos wisi w powietrzu,jestem w mega dobrym humorze mimo,ze spalam dzis tlyko 4 godz czuje sie pelna energii
|
|
|
|
|
#1303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez mam dobry humor ale jestem zmeczona całym tygodniem - dlatego też jednak darowałam sobie te godzinne cwiczenia, bedzie tylko zaraz twister.
|
|
|
|
|
#1305 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny tak się obżarłam , że nie mogłabym spokojnie zasnąć więc aby uspokoić sumienie wskoczyłam jeszcze na 30 minutek na Orbiego
jutro chyba z łózka się nie zwlokę |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1306 |
|
Raczkowanie
|
FoundatioN witaj
miesiac to juz niezle! Gratulacje. Ja dopiero 1,5 tyg. a juz dzis zauwazylam zmiany w obwodachharlemgirl a od kiedy cwiczysz? Stosujesz tez jakas diete czy bardziej stawiasz na cwiczenia? 20Agatka20 tez tak mam, jak cos zjem to pozniej zaczynam myslec ile to ma kalorii i przeliczam na czas cwiczen... ![]() Ja dzis pokonalam 50min=18km=225kcal I to pierwszy moj taki wyczyn ![]() Ale caly czas mi te interwaly chodza po glowie, czytalam ze to bardzo skuteczne, natomiast same cwiczenia aerobowe nie sa takie dobre bo po pewnym czasie organizm adaptuje sie do wysilku i wcale tego tluszczu tak nie spala.. Z drugiej strony Wy piszecie o rezultatach, ja sama tez cos odrobinke juz czuje wiec juz mam metlik w glowie.Ma ktoras doswiadczenie z tymi interwalami? Jakie efekty? Ja chyba poprobuje bo mam taki program w moim orbim i bede meldowac jak mi idzie i czy portki sie obnizaja
|
|
|
|
#1307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1308 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy caly czas na maksa? Czy umiarkowanie? Czy te najnizsze obciazenia szybko, a te wysokie wolniej? Bardzo prosze o rade. A Wasze opienie o interwalach tez juz wyszperalam pare stron wczesniej.I przepraszam (moze sie wykaze razaca niewiedza) ale te cwiczenia silowe to co to jest? Takie z duzym obciazeniem, ktore teoretycznie proadza do wzrostu masy miesniowej? |
|
|
|
|
#1309 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ciągle wspominacie o tych interwalach , a ja zielona jestem i nie wiem o co chodzi
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1310 |
|
Raczkowanie
|
http://www.we-dwoje.pl/trening;inter...ykul,3294.html
tutaj dosc fajnie opisali i krotko ![]() |
|
|
|
#1311 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chudłam lepiej jak łączyłam aeroby lub interwały z siłowymi. Cytat:
i na początek wcale nie musisz mieć dużego obciążenia. Jeśli jesteś początkująca to wystarczy ciężar własnego ciała. Potem oczywiście trzeba coś dodać. I uprzedzam pytanie: Nie będziecie wyglądać jak Pudzian. Kobiecie naprawdę ciężko jest w znaczny sposób rozbudować masę mięśniową
|
|
|
#1312 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
spr.sobie na youtubie
|
|
|
|
|
#1313 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny od 2 dni nie cwicze ,rozłozyło mnie na max ,twistera tez nie dostałam
dzis troszkę pocwicze,życze wam udanych walentynek witam nowe orbitowiczki
|
#1314 |
|
Zakorzenienie
|
No prosze jaki ruch na watku
Ladnie dziewczynki trenujecie, oby tak dalej Dzisiejsze 60 min. i 22 km zaliczone EDIT: Ja nie robilam nie wiadomo czego a schudlam duzo. Codziennie Orbi- 60 min, skakanka, hh i swoje wymyslone cwiczenia i waga tez pieknie leciala Malinaaaaa duzo zdrowia Ci zycze i jak najszybciej wracaj do nas z nowymi silami do walki
Edytowane przez Sniezynka21 Czas edycji: 2009-02-14 o 11:35 |
|
|
|
#1315 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj zaliczyłam 45 minut i co za tym idzie 12,8 km
![]() ma-li-na kuruj się i szybko do nas wracaj |
|
|
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj 50 min- bo film był ciekawy
a dziś miałam zrobić przerwę, ale chyba poćwiczę, bo tak mi się jakoś chce poruszać
|
|
#1317 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj 30 minut na Orbim i dodatkowo 30 minut hula-hop
No i tydzień zleciał , a ja nie odpuściłam ani jednego dnia ćwiczeń Zawzięłam się i łatwo się nie poddam , muszę dobiec do wyznaczonego celu A jak wam tydzień zleciał dziewczyny ??? |
|
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
60 min. zaliczone
![]()
|
|
|
|
#1319 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję wam dziewczyny
czuję się znacznie lepiej ,dzis bez problemu 1h za mną ,mam wyrzuty ,że przez 3dni nie cwiczyłam ale cóż siła wyższa dlatego w tym tyg nie robię przerwy i cwicze pełne 7dni ,mam nadzieję ,że dostane jutro twistera ,bo te boczki mnie przerażają![]() śnieżynko jak tam twój tyłeczek po orbim? bo mój zrobił jędrniutki i sporo zmalał za to brzuch nic a nic
|
#1320 |
|
Zadomowienie
|
To fakt, ze tluszcz sie nie wytapai (a szkoda, fajnie by bylo), ale wrac z potem wychodza z czlowieka wszyskie toksyny i takie tam. Wazne, by w trakcie cwiczenia pic duzo wody mineralnej, wtedy organizm sie nie odwadnia. Ja sie zastanawiam nad kupnem takich gaci pocaca-wyszczuplajacych. Pamietam kiedys jak moj trener od kick boxingu mowil, ze jak ktoras z nas chce schudnac, to najlepiej nalozyc dresy i jeszcze spodenki na to, zeby jak najmocniej sie spocic. Cos wiec w tym musi byc. Gosc oprocz kick boxingu prowadzil sklep sportowy z artykulami dla pakerow i sprzetem do fitnessu, wiec przypuszczam, ze sie troszke i na odchudzaniu zna.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.

. Po jakim czasie zauważe mniej cm w obwodzie ud? bo jak narazie to nic się nie zmieniło ehhh.

Mi sie juz wczoraj nie chcialo pisac... 30km/h rowerem i to nawet sporym tempem

V'09 
Z drugiej strony Wy piszecie o rezultatach, ja sama tez cos odrobinke juz czuje wiec juz mam metlik w glowie.
Czy caly czas na maksa? Czy umiarkowanie? Czy te najnizsze obciazenia szybko, a te wysokie wolniej? Bardzo prosze o rade. A Wasze opienie o interwalach tez juz wyszperalam pare stron wczesniej.