|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy Twoim zdaniem orbitrek to dobry sposób na osiągnięcie upragnionej wagi? | |||
| tak-naprawdę skutkuje! |
|
2 | 33,33% |
| nie-nie przynosi efektów |
|
0 | 0% |
| nie wiem-nigdy nie próbowałam |
|
4 | 66,67% |
| Głosujący: 6. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Orbitrek
ungezogeneania wyobraz sobie ze ja wlasnie dzis przywiozlam swoje ze sklepu, na pudelku rozmiar L, wyciagam ochoczo w domu zeby przymierzyc, a tu M
![]() ![]() ![]() Jutro znowu robie kurs do tego sklepu zeby je wymienic, a juz sie cieszylam ze jutro z samego rana bede je testowac, a to pech! No nic, co sie odwlecze to nie uciecze
|
#1472 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez smigam na swoim ponad 40 km/h. Wydaje mi sie, ze orbitrek podobny jest do rowerka, tylko, ze pedaluje sie na stojaco. Co do spodenek, to dzis bylam w Lidlu, a tam caly stroj neoprenowy-do nurkowania. Ciekawe, czy to to samo, czy sklad tej 'tkaniny' rozni sie od skladu gaci odchudzajacych.
|
|
|
|
#1473 | |
|
♥
|
Cytat:
ale jesli wierzysz w to oraz nie boisz sie negatywnych skutków to po prostu owin sie folia taki sam efekt osiagniesz a taniej wychodzi
|
|
|
|
|
#1474 |
|
Rozeznanie
|
Ja już po pedałowaniu
dzisiaj tylko 30 minut , ale lepiej tyle niż w ogóle ![]() Jeżeli mogę się przyłączyć do dyskusji o "gaciach" , to popieram Aniee |
|
|
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
60 min. zaliczone
|
|
|
|
#1476 |
|
Raczkowanie
|
Mój orbi wczoraj też zaliczony - 55 min. + siłowe. A co do spodenek, to chyba nikt na tym forum nie wierzy w ich odchudzającą moc, ale one pomagają w walce z cellulitem - wiem to z własnego doświadczenia. Poza tym pijąc dwa litry wody dziennie + herbatki raczej utratą wody nie ma się co martwić.
|
#1477 |
|
Przyczajenie
|
dzięki za budujące słowa. jeden kg tygodniowo jest mobilizujący. zatem biore się do roboty.pozdrawiam
---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- szczerze mam nadzieję ze będzie lepiej. bede walczyła. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1478 |
|
Zadomowienie
|
40 min zaliczone
zazdroszczę Wam kondycji - 60 min jeździcie, ja cały czas 30 minut tylko ostatnio dałam radę 40 min. no ale tu wychodzi mój a-sportowy tryb zycia. |
|
|
|
#1479 |
|
Wtajemniczenie
|
anytsuj a nie próbowałaś 30 minut raz, potem przerwa na inne ćwiczenia np brzuch a potem znowu?
ja się ogólnie nie męczę na orbitreku, jak czuje trochę zmęczenie to zwalniam na parę minut a potem znowu szybciej cały czas w bardzo szybkim tempie też bym nie dała rady |
|
|
|
#1480 |
|
Rozeznanie
|
20 minut orbitrek + 15 minut twister!`Ja wiecej nie daje rady
|
#1481 |
|
Zadomowienie
|
Moja kumpela owija sie folia, ale jej wlasnie chodzi o zwalczenie celulitu. Co do wiary w odchudzanie takich spodenek, to nie wierze w zadne cud metody. Te spodenki tak sa nazwane przez producentow. Pisalam znowuz juz wczesniej o moim trenerze, ktory radzil dziewczynom, co chcialy schudnac o nakaldanie dresow i na to jeszcze spodenek, zeby sie jak najbardziej spocic. Cos w tym musi byc. Do tego wlasnie nalezy pic odpowiednie ilosci wody, zeby sie nie odwodnic. Dodam, ze ja bez zadnych neorenowych gatek poce sie jak szczur. Wystarczy 5 min cwiczen i jestem mokra.
|
|
|
|
#1482 |
|
Przyczajenie
|
ja też myślę że wszystkie te cud metody nie działaja tym bardziej jakieś cud spodenki. a ja dzisiaj osiegnełam 30 min orbirdo i około 50min ćwiczeń siłowych
. jak na mnie to rewelacja!!
|
|
|
|
#1483 |
|
♥
|
Oczywiscie wyzej piszac negatywny skutek nie miałam na mysli utrate wody tylko może to dopprowadzić do problemów zdrowotnych takich jak przegrzanie organizmu , u osób z problemami z krążeniem może doprowadzić np do omdlen , przegrzewanie narządów wewnętrznych jest bardzo niezdrowe oraz moze doprowadzić do odparzenia skóry.
Ciekawa jest co miał spowodowac ubiór który twój trener proponował ? pocenie sie nie ma zadnego zwiazku z spalaniem tkanki tłuszczowej . |
|
|
|
#1484 |
|
Raczkowanie
|
Ja dzis zaliczylam 60min, ale z trudem... Dzis testowalam te gumomajtki
no jak sie zapewne domyslacie, po pierwszym uzyciu cudow nie ma, ale rzeczywiscie pot lal sie strumieniamiCzy moze orientujecie sie, o jakiej porze dnia najlepiej cwiczyc-kiedy cwiczenia sa najefektywniejsze? Wiem,ze najwazniejsze zeby wogole cwiczyc,ale skoro jeszcze mam dwa tyg. do powrotu do pracy , to moglabym poprobowac.
|
#1485 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1486 |
|
Wtajemniczenie
|
wydaje mi się że z tym poceniem może też chodzić o usuwanie toksyn - wydalają sie przcież z potem, więc jeśli bardzo ise pocimy to w jakiś sposób organizm sie oczyszcza
ja wczoraj zaliczyłam godzinkę a skarpetki po tym mogłabym wyżymać ![]() więc chyba dobrze było
|
|
|
|
#1487 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jeźdzę na orbim w celach odchudzających. Orbi słuzy mi do podtrzymania formy biegowej - teraz chwilowo biegac nie moge wiec wyzywam się na orbim ale to i tak kropla w morzu potrzeb. Już niedługo 20 km będę sobie biegać w terenie ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1488 |
|
Raczkowanie
|
U mnie wczoraj tez zaliczone: 40 min orbi + tyle samo siłowych
Lubonka ja na te spodenki coś się doczekać nie mogę - paczki jak nie było tak nie ma
|
#1489 |
|
Raczkowanie
|
40min odrobione!
Spodnie gumowe sprawuja sie zgodnie z oczekiwaniami czyli poce sie niemilosiernie, poza tym moj organizm chyba sie przestawil na jakis wyzszy poziom funkcjonowania, bo po wczorajszych wieczornych cwiczeniach, jeszcze dzis rano bylo mi cieplo, a ja generalnie zmarzlak jestem, moze wreszcie moj metabolizm sie podkreca... oby![]() ungezogeneania wiem jak to jest, czlowiek sie napali jak lysy na grzebien a pozniej codziennie czeka na listonosza jak na wschod slonca ale mysle ze na pewno w tym tyg.je dostaniesz. A jakie zamowilas? Ja mam fitplay, chcialam takie z regulowanym rozmiarem(optymistka ze mnie-licze ze rozmiar brdzie spadal ), ale nie moglam takich znalezc, a jak byly to za 170zl. Trzymam kciuki za rychly przybycie listonosza
Walka z kilogramami Edytowane przez Lubonka Czas edycji: 2009-03-04 o 10:58 |
|
|
|
#1490 |
|
Raczkowanie
|
Ja zamówiłam też fitplay, ale czy rozmiar będzie pasował, to napiszę po przymiarce - zamówiłam mniejszy, żeby mnie motywowały, poza tym one się rozciągają, więc się chyba zmieszczę, a potem może nie będą spadać
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
No proszę jak ładnie ćwiczycie
Proszę też poćwiczyć za mnie. Ja jestem teraz z córką w CZD ale w piątek wychodzimyTakże od soboty i ja wracam do ćwiczeń
|
|
#1492 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Anula trzymam kciuki za te wyniki
|
|
#1493 | |
|
♥
|
Cytat:
To tak samo jest jak wiele osób nie znajacych sie na zdrowym odzywianiu propaguje , ze ostatni posiłek powinno sie jesc do 18
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1494 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny czy ktoras ma thorna 706 manual bo totalnie nie wiem jak sprawdzic ile czasu jade z jak szybko ile spalam kalori. Moze ktoras z was wie jak to ustawic?
Dzieki za pomoc
|
|
|
|
#1495 |
|
Rozeznanie
|
Cześć wszystkim
![]() Ależ mi się dzisiaj dobrze ćwiczyło i ogólnie jakiś taki humor mam dobry Na Orbim dzisiaj 40 minut Jedyny mój problem to słodycze , już trzeci tydzień mija jak ich nie jadłam i taką mam ogromną ochotę , że nie wiem jak długo jeszcze bez nich wytrwam ... |
|
|
|
#1496 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Marzenie scietej glowy Co do toksyn, to prawda. Wraz z potem wydalaja sie rozne niepotzrebne skladniki. Wazne by zapasy wody uzupelniac, pijac wode mineralna.
|
|
|
|
|
#1497 |
|
Raczkowanie
|
Ja dziś na orbim jeździłam 60 minut to mój rekord
do tej pory tylko po 30 robiłam...
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
Anula trzymam kciuki za prawidlowe wyniki
![]() Godzinka zaliczona Edytowane przez Sniezynka21 Czas edycji: 2009-03-05 o 07:37 |
|
|
|
#1499 |
|
Raczkowanie
|
Anula wracaj do nas szybko z dobrymi wiesciami
60min pokonane!
|
#1500 |
|
Raczkowanie
|
Moje 50 min. + siłowe też
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.

ale jesli wierzysz w to oraz nie boisz sie negatywnych skutków to po prostu owin sie folia taki sam efekt osiagniesz a taniej wychodzi 
dzisiaj tylko 30 minut , ale lepiej tyle niż w ogóle

Proszę też poćwiczyć za mnie. Ja jestem teraz z córką w CZD ale w piątek wychodzimy
and nothing else matters