|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy Twoim zdaniem orbitrek to dobry sposób na osiągnięcie upragnionej wagi? | |||
| tak-naprawdę skutkuje! |
|
2 | 33,33% |
| nie-nie przynosi efektów |
|
0 | 0% |
| nie wiem-nigdy nie próbowałam |
|
4 | 66,67% |
| Głosujący: 6. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Orbitrek
Cytat:
juz po laniu a teraz do roboty bo lato idzie , trzeba troche cialka pokazac
|
|
|
|
|
#1682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dziś 45 min. Rower odpadł, bo obie młode się zbuntowały
|
|
|
#1683 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny!!!
To jednak chyba zmęczenie organizmu. Bo nie robiąc nic przez około 1,5 roku rzuciłam się na głęboką wodę tzn. basen, orbitrek, rower. Za szybkie tempo narzuciłam. Chciałam od razu wszystko zrobić. No i organizm odmówił mi posłuszeństwa. Do tego uczelnia no i przedświąteczne porządki. Dzisiaj jeszcze odpoczywam, ale jutro idę na rower. A pojutrze orbitrek. a nie wszystko naraz. Pozdrawiam
|
#1684 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() A ja ostatnio nie śmigam na Orbitreku , tylko doprowadzam działkę do porządku przez kilka godzin dziennie , więc się nieźle namacham i jak już wracam do domu to nie mam siły na nic , ale dzisiaj nie mam w planach działki więc wejdę na Orbiego Pozdrawiam |
|
|
|
#1685 |
|
Przyczajenie
|
hej moje dzisiejszy 40 minutek zaliczone nawet brzuszków zrobiłam z 50
hmm zauwazyłam ze mi zaczyna skóra wisiec blee |
|
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
czy ktoś może mi wyjaśnić czy różnią się efekty uzyskane za pomocą steppera a tych z orbitreka?
|
|
|
|
#1687 |
|
Rozeznanie
|
Witam moje drogie panie
![]() Wczoraj miałam dzień pełen ruchu a dzisiaj znowu za oknem piękne słoneczko więc jeszcze wszystko przede mną ![]() Buźka dziewczynki |
|
|
|
#1688 |
|
Przyczajenie
|
wesołych swiąt wszystkim wam zycze
|
|
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj musze zrobic 60 min orbitreka bo na rolkach nie bylam ,a tak mi sie nie chce
|
|
|
|
#1690 |
|
Rozeznanie
|
I ja się przyłączam do życzeń
![]() A tak poza tym to dzisiaj Orbi musi jakoś przeboleć fakt , że na nim nie popedałuję ponieważ niedawno wróciłam z roweru i za chwilę znowu mykam w plener Po prostu WIOSNA Pozdrawiam |
|
|
|
#1691 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny! Z racji tego, że nie chce mi się przeczesywać całego wątku, który w końcu jest bardzo obszerny, byłabym wdzięczna, gdyby któraś z użytkowniczek orbitreka Christopeit CS5 wypowiedziała się na jego temat. Jestem nim zainteresowana, jednak wcześniej wolałabym zasięgnąć opinii z pierwszej ręki
Warto nabyć ten sprzęt? Nie doprowadza do szału skrzypieniem? Nadaje się dla osób mierzących ponad 180 cm?
|
|
|
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
I jak po świętach?
Ja parę dni nie ćwiczyłam, ale wczoraj poszłam sobie pobiegać, a dziś zaliczyłam 30 min na orbitreku i może pojadę z dziewczynami na krótką wycieczkę rowerami. A poza tym jestem z siebie dumna- bo się nie obżerałam. Nawet ciasta nie pojadłam za wiele
|
|
#1693 |
|
Rozeznanie
|
U mnie nie było tak źle , aż tak się nie obżarłam jedynie nie mogłam się oprzeć sałatce z gyrosa
jeszcze czuję jej smak zresztą dziś też wygrał rower
|
|
|
|
#1694 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmmm... pisałam tu wczoraj posta i coś się chyba spsuło po drodze, bo widzę, że nie ma...
Otóż... chciałam Was prosić orbitrekomaniaczki o radę. Chciałabym kupić orbitreka i zastanawiam się czy trzeba faktycznie wydać 1,5-2 tys na dobry sprzęt yorka czy kettlera czy taki z allegro za 300-500 zł też będzie chodził cicho, nie będzie skrzypiał czy się rozlatywał. Jakie wy macie modele i ile za nie zapłaciłyście? No i jak się sprawdzają przy dłuższym użytkowaniu? Zależy mi na wygodnym, cichym sprzęcie. |
|
|
|
#1695 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewuszki
![]() Wywiało was gdzieś czy co , że się na wątku nie udzielacie a może już nie ćwiczycie co ja muszę się przyznać , że tydzień nie ćwiczyłam ale już wczoraj machnęłam 35 minut na hula-hop , a dzisiaj 40 minut na Orbim i jeszcze oczywiście kółeczko przede mną ![]() Pozdrawiam was wszystkie Orbitrekomaniaczki i mam nadzieję , że się odezwiecie |
|
|
|
#1696 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
Ja jestem i pedałuję. Dziś drugi dzień po tygodniowej świątecznej przerwie. Wczoraj było kiepsko, ale dziś po 20 minutach jakiegoś natchnienia dostałam i już z przyjemnością dokręciłam do 45.To moze jutro do godziny dojadę w końcu.... I jak tak sobie jeździłam, to pomyślałam że Was zapytam, czy odrywacie pięty w czasie kręcenia? I czy w ogóle powinno się odrywać, czy cały czas trzymać całą stopę przyklejoną do podłoża ( co jednak jest dużo trudniejsze) ![]() Pozdrawiam wiosennie |
|
|
|
#1697 |
|
Przyczajenie
|
ja tez jestem staram sie cwiczyc jak najczesciej ale teraz wiosna ciagle cos weekendy to te nieszczesne grile ach
od swiąt waga mi stoi w miejscu musze sie zabarac porzadnie do roboty bo do lata to malutko zostało pozdrawiam |
|
|
|
#1698 |
|
Rozeznanie
|
Brida ja na początku przygody z Orbitrekiem pedałowałam odrywając stopy od pedałów , a teraz to już jeżdżę z "przyklejoną" do pedała
|
|
|
|
#1699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
A ja orbitreka odstawiłam w kąt. Teraz tylko rower i siłowe, czasami bieganie. Orbitreka zostawiam na deszczową pogodę
|
|
#1701 |
|
Rozeznanie
|
Agatka i Pysia, dzięki za odpowiedzi. Tak właśnie czułam, że jak na palcach to łydki, jak całe stopy to uda. Hm... tylko ja bym chciała rozbudować wewnętrzną stronę łydki natomiast wcale nie chcę żeby mi się ta gula nad kolanem powiększała.
Choc może przy takiej ilości i małym oporze to narazie mi nie grozi. Pewnie kiedyś wypracuję własny styl ![]() W każdym razie ja dziś 45 minut rano, jak to piszecie, ukręciłam. |
|
|
|
#1702 |
|
Rozeznanie
|
A ja dziś na 100% ani pięciu sekund nie spędzę na Orbim
![]() A wy dziewczynki pięknie trenujecie
|
|
|
|
#1703 |
|
Rozeznanie
|
Melduję że wczoraj wyjeździłam upragnioną godzinę
Pomogła zmiana muzyki na mp3... jakoś tak... chciałam jeszcze posłuchać... Aaaa .. i próbowałam zwracać uwagę na te pięty. Rzeczywiście czuję kolosalną róznicę. Głównie w umiejscowieniu dzisiejszych zakwasów 20Agatka20 pochwal się co kupiłaś
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1704 |
|
Rozeznanie
|
Głównie ciuszki na maturkę
: sukieneczkę , koszulę , spódniczkę ![]() Dziś postaram się coś poćwiczyć , chociaż te 30 minut wymęczę |
|
|
|
#1705 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1706 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja ostatnio nie ćwiczę tylko w tłuszcz obrastam |
|
|
|
#1707 |
|
Przyczajenie
|
oj ciężko cieżko z motywacja
|
|
|
|
#1708 |
|
Rozeznanie
|
Nie no, weekendy wybitnie nie zblizają mnie do formy
![]() Wpadłam tu się zmotywować i mimo wszystko chyba pomogło... Mam jeszcze szanse na wieczorne pedałowanie... Przynajmniej w planie mam Słyszałam ze w poniedziałki najwieksze tłumy są na siłowniach.... po weekendzie Też nagrzeszyłam ![]() Zajrzę później jak się bedę mogła pochwalić i zobaczyc czy ktoś jeszcze ćwiczył |
|
|
|
#1709 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie! Czy moge sie przylaczyc?? Mam rozwniez mojego ukochanego robitreka i stram sie pdalowac przyjamniej godzine dziennie. Pedaluje juz ponad miesiac. Od teraz dolaczam diete by zrzucic 4 kg i poprawic stan moich okraglutkich nozek (widze juz poprawe). Obecnie waze 58 i marzy mi sie 54 kg. Pozdrawiam i trzymam kciuki za nas!
|
#1710 |
|
Rozeznanie
|
rachele witamy
u nas na wątku to teraz można powiedzieć , że zastój się zrobił , bo większość pedałuje w plenerze na rowerze (ale mi się zrymowało ) ale są też dziewuszki które dzielnie ćwiczą POzdrawiam wszystkie orbitrekujące |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.

a nie wszystko naraz.
Pozdrawiam

jeszcze czuję jej smak
ja muszę się przyznać , że tydzień nie ćwiczyłam ale już wczoraj machnęłam 35 minut na hula-hop , a dzisiaj 40 minut na Orbim i jeszcze oczywiście kółeczko przede mną