|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy Twoim zdaniem orbitrek to dobry sposób na osiągnięcie upragnionej wagi? | |||
| tak-naprawdę skutkuje! |
|
2 | 33,33% |
| nie-nie przynosi efektów |
|
0 | 0% |
| nie wiem-nigdy nie próbowałam |
|
4 | 66,67% |
| Głosujący: 6. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Orbitrek
ja mam bieżnie tej firmy ale niestety po tygodniu spalił się w niej silnik :/ na szczęście dystrybutor poczuł się i wstawił nowy
na razie działa
|
|
|
|
#2672 |
|
Zadomowienie
|
hej hej
mam wrażenie ,że wątek nam umiera ,gdzie wy jesteście ![]() ![]() Dziewczyny do roboty może na to nie wygląda ale lato tuż tuż ,jak walnie z zaskoczenia upałami i trzeba sie będzie rozebrać to będziemy płakać !Więc raz dwa do ćwiczeń! ![]() a ja mam kolejny kg za sobą No to dziewczyny do dzieła no i udzielac mi sie tu na wątku ! ![]() całuski
|
#2673 |
|
Przyczajenie
|
Hej,
wszystko ładnie, pięknie kupiłam orbiego a dziś poszłam ze skierowaniem do neurologa i powiedział mnie, że nie powinnam na tym urządzeniu ćwiczyć tylko basen i ewentualnie rowerek. Mam się nie forsować i co teraz? Szkoda gadac... Dziś byłam w fitness clubie i chyba pójdę kilka razy na bieżnię w podciśnieniu podobno działa cuda a co do orbitreka to na razie wytrzymuje na nim po 15 min dziennie na obciążeniu 7. Pozdrawiam was mocno |
|
|
|
#2674 |
|
Zadomowienie
|
Jakies bzdury ten neurolog gada. Jak masz sie nie forsowac, to mozesz sobie wolno jechac i tyle. Na rowerze i basenie tez mozna sie niezle zmeczy. Zalezy w jakim tepie sie bedzie jezdzic, czy plywac
![]() A ja na orbitreku jezdzilam tzry dni w zeszlym tygodniu, a juz w tym zabraklo mi sil i czasu. Za to duzo chodze i po ogrodku ganiam za moim maluchem. Jeszcze dobrze nie chodzi i tzreba za nim biegac i lapac. To dopiero trening ![]() U mnie pogoda piekna i cieplo, wiec jutro na rolki. A w tym tygodniu spadlo mi 2,5kg. Nie wiem, jak to sie moglo tak szybko stac. |
|
|
|
#2675 | |
|
Zadomowienie
|
mogło
,temperatura -mniej się jada więcej pije dodatkowo życie w ciągłym ruchu i wystarczy!---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
orbiego mam już 2 rok i nie dałabym rady
|
|
#2676 |
|
Zadomowienie
|
może po prostu orbi orbiemu nie równy
![]() każdy może mieć inną skalę obciążenia
|
|
#2677 |
|
Raczkowanie
|
Witam! Ja niestety mam co nieco do zrzucenia... I to przynajmniej 20 kg!
![]() Mam 173 cm i ważę 84 kg. Część tłuczczyku zaczęłam nabierać stosując Dianę35, ale wiekszość została mi po ciąży I tak na dobry początek mój TŻ kupił mi THORNA 704. Niestety z moim słomianym zapałem cwiczyłam 2 tygodnie codziennie po pół godzinki i to było za mało żeby były efekty. Potem nastąpił katar i lenistwo Po miesiącu przerwy postanowiłam wziać się za te wałki i od jutra zaczynam ćwiczyć ! Niestety ze względu na zły stan cery musiałam powrócic do Diane35 i boję sie ze po mimo ćwiczeń nie bedzie efektów bo po nich mam wilczy apetyt Mam nadzieje że razem z Wami dam radę nie tylko ćwiczyć ale też chudnąć! ![]() Trzymajcie kciuki! |
|
|
|
#2678 |
|
Przyczajenie
|
To jest nas dwie, ktore zaczynaja diete od jutra ;p ja zastosuje swoja ulubiona a co najwazniejsze dzialajaca diete kopenhaska
w zeszle wakacje schudlam na niej 9 kilo ;p do tego cwiczzenia na orbim i brzuszki !
|
#2679 |
|
Zadomowienie
|
o rany 9kg
jakbym tyle schudła to doszłabym do swojej idealnej wagi z liceum
|
#2680 |
|
Przyczajenie
|
tak na mnie dobrze ta dieta działała mam nadzieje, że tym razem będzie tak samo. Zawsze sądziłam, że to co piszą o dietach cud to brednie ale jeżeli chodzi o mnie to jest najlepsza dieta do tego cwiczenia dużo wody rok temu nie miałąm orbisia więc sądze, że będę zadowolona . Wam też polecam ! Jest to tylko 13 dniowa dieta
zaczęłam od dziś !
|
#2681 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2682 |
|
Rozeznanie
|
Cześć laseczki
![]() Ja nadal ćwiczę i d...pa, ani waga ani cm nie spadają, ale nic nie poddaję się trzeba mieć nadzieję ... Dziś nie biegałam bo tak się naharowalam na działce, że aż sama siebie zadziwiłam ![]() A tak w ogóle to zaraz zajrzę do wyszukiwarki i zobaczę co to za dieta o której tu piszecie, jak bym tak zrzuciła te 9kg w 13 dni to byłby normalnie CUD ...A i pogoda u mnie boska, złapałam już trochę słoneczka ![]() Buziole |
|
|
|
#2683 |
|
Przyczajenie
|
No i kilogram mniej
ahh ale nie powiem jestem padnięta .. w trakcie diety dużo śpię i biorę raz na kilka dni xennę ekstra .. Powodzenia!
Walka z kg 22.05.2010 To odliczamy ![]() Powodzenia i 3majcie kciuki ! Edytowane przez Madziula_20 Czas edycji: 2010-05-23 o 09:03 |
|
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie polecam kopenhaskiej
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=163196 Przy takiej diecie nie powinno się ćwiczyć
|
|
#2685 |
|
Przyczajenie
|
Już rok temu jak pierwszy raz czytałam o tej diecie to również były takie opinie . Ja nie miałam żadnych efektów jo-jo krwawień z nosa ani zaników miesiączki dobrze ją znosiłam fakt byłam tylko trochę osłabiona. Wiadomo nie każda może stosować taką dietę ja polecam ją gdyż mi nic złego się nie działo a schudłam 9 kg
|
|
#2686 |
|
Zadomowienie
|
ehh jestem właśnie po obiedzie tej diety i wiem juz jedno ta dieta nie nadaje sie zupełnie dla osób które ćwiczą !! jestem osłabiona przede mną kolacja składająca się z kawałka mięsa i sałaty traktuje to jako posiłek przed treningowy a co po treningu <może bardziej jako po teningowy ,w takim razie co przed treningiem powinnam zjeść chociaż jeden placek owsiany> ?całkowita ilość kcl w ciagu dnia to nie całe 900kcl ja podczas 1h treningi gubie ok 600kcl na orbim nie wspominam juz o kickboxingu na którym gubie ich o wiele wiele więcej ,że nie wspomnę o tańcu.Generalnie dostarczyłabym organizmowi ok 300kcl na normalne funkcjonowanie organizmu ,zakładając że w ciągu dnia nic sie nie robi.Ta dieta drastycznie wyniszcza organizm i tego jestem pewna w 100% może nadaje sie dla ludzi którzy nie pracuja i nie ćwiczą ale człowiek który jest aktywny na pewno odczuje negatywne skutki tej diety .Efekt jo jo nie łudźmy się wróci na pewno ! jeżeli podczas diety bedziemy dostarczać jedynie 900kcl a kończąc zaczniemy jeść w miarę normalnie i dostarczymy choćby połowę więcej kg wrócą innej możliwości nie ma!
Dla mnie To nie dieta ,to po prostu ograniczenie węglowodanów i kalorii do minimum a to nie o to chodzi. Wracam do 10 TŻ wole chudnąć ćwicząc i jedząc zdrowo może nie schudnę 7kg w miesiąc ale będę miała pewność ,że zgubione kg nie wrócą a skóra na brzuszku nie będzie mi wisieć Osobiście odradzam!!!!
|
#2687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2688 |
|
Przyczajenie
|
e tam ja aktywnie spędzam czas pracuje jeżdżę na rowerze nie miałam po niej żadnego efektu jo-jo no ale ile ludzi tyle opinii w takim razie powodzenia we własnych sposobach .
|
#2689 |
|
Zadomowienie
|
Odnoszę inne wrażenie skoro tu jesteś..
|
#2690 |
|
Przyczajenie
|
Twoje prawo ;]
|
#2691 |
|
Zadomowienie
|
Hej, spokojnie dziewczyny!
|
|
#2692 |
|
Zadomowienie
|
|
#2693 |
|
Rozeznanie
|
Ogólnie dla mnie to też jakaś kompletna masakra !!! raczej nie spróbuję, a JOJO nie ma co się czarować MUROWANE !!!
|
|
|
|
#2694 |
|
Raczkowanie
|
Madziula_20 A jak z przemiana materii?? oproznianie sie masz dobre na tej diecie?? Jak juz na soim orbitreku cwicze okolo miesiac codziennie srednio po 40 min bez rozciagania i wumie efekty slabe ale jakos lepiej sie czuje a i dodam ze niestety z moja dieta mizernie wiec penie to dlateg0
|
|
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Wam, że ja ćwiczyłam na moim orbi przez 2 miesiące, codziennie, po 1h, albo 1,5 na trasie 'pod górkę i z górki'
, jadłam normalnie i schudłam 4 kg, przestalam biegać i waga się utrzymywała ale mniej jadłam Teraz chcę wrócić do biegania i trochę jeszcze schudnąć do wakacji.
|
#2696 |
|
Zadomowienie
|
hej hej
przyszłam się pożegnać na 30 dni porzucam orbiego na rzecz skakanki trzeba wyrobic inne partie mięśni wracam za 30 dni
|
#2697 |
|
Raczkowanie
|
cześć
![]() właśnie zastanawiam się nad kupnem orbitreka; nie zależy mi na zgubieniu kilogramów, chciałabym jednak poprawić swoją kondycję; ruch w moim życiu ogranicza się do chodzenia do pracy i z powrotem, co w sumie daje jakieś 40 minut dziennie ![]() czy w tej sytuacji warto inwestować w orbitreka?
|
#2698 |
|
Konto usunięte
|
Witam
![]() Na orbim ćwiczyłam regularnie,ale od jakiegoś tygodnia przestalam z powodu kilku ważnych spraw- "na szczęście" schudłam z nerwów .. Od dziś wracam do ćwiczeń ![]() taka przerwa od orbiego chyba nie przeszkodzi w dalszym odchudzaniu co?
Edytowane przez 0d75851a92bcdb93dfbf170261c847a0f1cef222 Czas edycji: 2010-05-25 o 16:03 |
|
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;1957088 0]Witam
![]() Na orbim ćwiczyłam regularnie,ale od jakiegoś tygodnia przestalam z powodu kilku ważnych spraw- "na szczęście" schudłam z nerwów .. Od dziś wracam do ćwiczeń ![]() taka przerwa od orbiego chyba nie przeszkodzi w dalszym odchudzaniu co? [/QUOTE]Nie, bierz się za siebie ! Dasz radę
|
#2700 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewuchy
![]() Witam Was z samego rana Widzę, że wątek coś nam przycicha ... ma-li-na opuściła nas na miesiąc, chociaż pewnie będzie co jakiś czas tu zaglądać Ja zaraz trochę się ogarnę i wsiadam na Orbiego, później jeszcze pohulam no i na dziś będę miała już z głowy ![]() A Wy jak tam moje drogie, możecie się już jakimiś efektami pochwalić ??
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:33.

na razie działa