|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy osiagacie bez problemu orgazm | |||
| tak zawsze |
|
26 | 27,96% |
| dosc czesto |
|
33 | 35,48% |
| rzadko |
|
20 | 21,51% |
| wcale |
|
14 | 15,05% |
| Głosujący: 93. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Orgazm
Co Jotek nadal cie punkcik uwiera?Daj spokoj,ja sobie wypraszam zeby jakas dziewuszka wparowala i zaczynala tutaj wpisy od wyzywania innych.Ty moze jestes masochista i lubisz ponizanie.Ja nie jestem i nie zamierzam sie na to godzic!
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jaki punkcik Zbieram trochę pkt w jednym hipermarkecie , ale na forum....ja Taki porządny i kulturalny gość jak ja punkcik....no , chyba , że jakiś dodatni Napewno mnie Pani pomyliła z kimś innym , na 100% Nie wiesz czy Pomadka jest aktualnie na forum , czy ma inną zmianę? Kilka dni tu nie byłem , ale widzę , że jestem rozpoznawalny...hmm , to chyba dobrze Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam na dziś dzień dość trolii, chamskich pw, wrednych odzywek i innych trollowatych wypowiedzi, więc i TY skończ toczyc boje o nic, bo pkt dostałeś za złamanie regulaminu. Wyjaśniłam CI to w PW, ale widać nie chcesz przyjąć do wiadomości oczywistych argumentów. Trzymanie porządku jest moim obowiązkiem czy tobie się to podoba, czy nie.
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne jasne
Nie wiem czy na powaznie pytasz o Pomadke ale i tak odp Wchodzisz na czyjs nick i tam sie pokazuje ostatnia aktywnosc.Oczywiscie najprosciej poznaje sie po zielonej kropce na dole.Jak jest zielona-znaczy aktywna. PS facetów jest tu tak niewielu i przewaznie miewaja "złote mysli" wiec nietrudno zapamietac
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też jestem nowy i wszystkie mnie tu lubicie , ja Was zresztą też Mówię Ci zacząłem szukać butów narciarskich , a skończyłem na....tytułowym orgazmie he he (mam na myśli tytuł wątku ). Ach , co Wy kobiety w sobie macie No to chyba mam już tytuł kolejnego wątku Zmykam ... pa pa...dobranoc i miłych snów |
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet odnoszę wrazenie, że jest lepiej zorientowany niż by wskazywały na to jego posty.
|
|
|
|
#37 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nawet nie zwracałem uwagi na tę kropkę wcześniej Teraz już wiem kiedy kto jest w tejże chwili...pozdr
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasz PIERWSZY orgazm... :)
Nie chcialam zakladac nowego watku --> zostac zlinczowana przez moderatorow
, dlatego podpinam sie do ogolnego watku o orgazmie ![]() Wiec kiedy, w jakim wieku, w jakich okolicznosciach przezylyscie/przezyliscie pierwszy orgazm? Nie mam na mysli "tylko podczas stosunku"... Jestem ciekawa odpowiedzi, tzn. od kiedy ksztaltuje sie nasza aktywnosc seksualna...
|
|
#39 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A jak ktoś się domyśli o kogo chodzi , a ona się tylko Tobie zwierzała W końcu takich par nie ma wiele w Polsce , może tylko ta jedna Pozdrawiam Anitę i Rafała
|
|
|
|
#40 |
|
Przyczajenie
|
Orgazm jak to jest ... ?
Witam wszystkie wiażanki
Mam pytanko co do orgazmu u kobiet . Kocham się już z miom partnerem 1 rok czasu i chyba jeszce tego nie doznałam . W nim jest wszystko w porządku tz. Jest czuły , romantyczny , fajny , przystojny i wogóle . Ale mi podczas stosunku nic nie jest nie rusza mnie to zupełnie ???? Chce mi sie tylko sIKU tak straszliwie że musze w połowie isc na WC ??? przecież to nie normalne za to mam bardzo czesto i lubie mieć orgazm łechtaczkowy . Wiem że to trudne ale może któraś z dziewczyn mogła by mi opisac doznania ????? I porównam je do swoich jestem jeszce chyba nie doswiadczona chociaż mam już 22 lata i jestem z moim miśiem 6 lat ????
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Orgazm jak to jest ... ?
A szukałaś wątków o podobnej tematyce na forum? BYło kilka które poruszały kwestię orgazmów. Odsyłam do wyszukiwarki! I łączę wątki.
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#43 |
|
Przyczajenie
|
Hej,ja też mam problem z orgazmem
Otóż potrafię się sama do niego doprowadzić, jednak jeśli chodzi o mojego partnera z tym jest już gorzej-miałam z tym problem od zawsze.Wiem,że nie dam rady osoiągnąć orgazmu wewnetrznego i nie wiem czemu jakoś dochodziłam poprzez zewnętrzny- ale ostatnio i z tym bywa gorzej,nie wiem czemu muszę mocno naprężać mięśnie ud i nóg,że aż skurczu dostaję :/ nieraz jeszcze w dodatku potem boli mnie w środku, gdy nadmiernie ocieram się o jakichś punkt wewnątrz :/ Nie wiem co mam z tym zrobić, mój partner uważa,że to jego wina,ale ja wiem,że nie :/ Jesli macie podobne przypadłości bądź wiecie jak mi pomóc, piszcie! sabi
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
A ja powiem tak... Odpowiadajac na Twoje pytania... Hm... Sama przez bardzo dlugi czas nie czerpalam w ogole ze skesu przyjemnosci... Juz nie wspominajac o oragzmie... Dziewczyna jest o duzo bardziej skomplikowana niz facet:P Jej potrzeba duzo poswiecenia i czasu
Ja pierwszy raz mialam orgazm podczas stosunku chyba po 8 miesiacach wspolzycia o ile nie wiecej Na poczatku nic, a nic :P NAwet nie mialam z tego przyjemnosci... Ale tą przyjemnosc zyskiwałam z czasem No i az doszło do tego orgazmu.. Ale nie mowie ze potem on był juz zawsze;P Bo tak nie było Cierpliwosci Nie od razu RZym zbudowali:P hehe Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
Polecam ciekawy artykuł na temat kobiecego orgazmu: http://powiekszaniepenisa.edu.pl/201...prawdy-i-mity/ Przedstawione tam zostały fakty i mity dotyczące orgazmu łechtaczkowego i pochwowego. Naprawdę ciekawe informacje.
|
|
|
|
|
#47 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
. Część jednak dojrzewa do tego nieco dłużej. Pomóc może wtedy stymulacja łechtaczki podczas stosunku. Jeżeli partner sam na to nie wpadnie, mozna mu podpowiedzieć lub dotykać się samemu.
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.

TAK...Porządek musi być , kto to widział tak się zachowywać mając tak mało postów

...

Na poczatku nic, a nic :P NAwet nie mialam z tego przyjemnosci... Ale tą przyjemnosc zyskiwałam z czasem