![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tesori d'Oriente
Sathi już nie kuś,
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#182 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Podobno w Poznaniu sa po 35,50. Bede jutro na tym stoisku to zerkne. Jakby co, to sluze pomoca w zakupie. Lepsze 35 zł + 6 za przesylke niz okolo 80 jak niektore z Was placily ![]()
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
A ja od kilku dni zachwycam się Białym Piżmem ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
A w Kołobrzegu nigdzie nie ma. Na dodatek wkurzył mnie facet w Naturze - ale o tym napisze w odpowiednim watku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Tesori d'Oriente
Mało, że fajny, po prostu fantastyczny, nietuzinkowy!!! Aż chciałoby się mieć całą serię : mydełko, krem do ciała, itd. Tylko że jest problem z kupnem. U mnie w Łodzi to jedynie w Mydle i powidle w Manufakturze, ale tam ceny zawrotne (woda 100 ml - 80 zł!)... Tak jak dziewczyny pisały wyżej, jakiś horror z tymi cenami w porównaniu z włoskimi.
Dobrze, że jest net, ale tu z kolei kupuje się w ciemno... Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2007-08-03 o 16:23 Powód: post pod postem - proszę korzystać z funkcji edytuj |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
A mój zachwyt nie słabnie, przeciwnie, jestem nim coraz bardziej zauroczona, a myślałam że będzie zbyt intensywny jednak wystarczy jedeno pryśnięcie i pachnę calutki dzień
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Upolowalam dzisiaj Aegyptus, za cale 28 zl
![]() ![]() Pani na stanie miala jeszcze mirre, jasmin i pizmo oraz krem lotos ( 30 zl), ale mozna ponoc zamowic u niej wszystkie produkty tej firmy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
mskladaczek, napisz, jak ci sie podoba Aegyptus
![]() Ja swoich Tesori d'Oriente pozbylam sie dosyc szybko. Zostal mi tylko Aegyptus, ktorego nie uzywam jako perfum, ale aromatyzowania pomieszczen. Szczegolnie podczas kapieli, zapalam swiece, rozpryskuje Aegyptus i odstresowuje sie. Zapach podoba mi sie, ale nosilam go tylko kilka razy i zuzywam ostatnio w tej formie. A butelki fakt- szkaradne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
A ja nawet nie myślałam że ten zapach tak przypadnie mi do gustu.
Pryskam sie teraz nimi często. Zaskakuja swoja trwałościa ![]()
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
Narazie trwa test nadgarstkowy, globalnie dzisiaj go nie uzyje, bo wieczorem wychodze i mam w planach Smoka
![]() Zapach sam w sobie ciekawy i b. przyjemny, ale chyba zbyt doslowny (?) ; zobaczymy, najwyzej skonczy tak jak u Ciebie - jako zapach do pomieszczen, ewentulanie do samochodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
Ja uważam że na jesień to już wogóle idealny będzie
![]()
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Właśnie ustrzeliłam na allegro Aegyptus i Ambra Indiana
![]() Ciekawam strasznie wrażeń ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Ajjjjjjj.... jak tylko dotrze do Ciebie Ambra to podziel sie wrazeniami, strasznie jej jestem ciekawa
![]() Burn, sklepik jest na tej glownej alejce ( na wysokosci 3, 4? rzedu) po prawej stronie, jesli wchodzisz tym wejsciem od parkingu. Byla Mirra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Promocja w Esentii
![]() http://esentia.pl/Tesori_dOriente_Wo...ana_p26222.htm
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Wtajemniczenie
|
No własnie i ja pierwszy raz zobaczyłam ten zapach Ambra Indiana.Nie mogę jednak nigdzie znaleźć opisu.Czy ktoś może choć słówko,bo na Allegro jest kilka sztuk i może...warto byłoby kupić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
To męski zapach
![]() Tesori D'Oriente Ambra Indiana profumo aromatico-woda perfumowana dla mężczyzn Ambra - przez długi czas nazywana „Czarnym morskim złotem” Substancja z kaszalota, posiada balsamiczną woń podobną do piżma. Pełni rolę utrwalacza zapachu. Zmysłowy, drogocenny, kuszący, długotrwały i elegancki zapach. Ta aromatyczna woda stworzona została na bazie najwyższej jakości wyselekcjonowanych esencji. Odświeża, dodaje energii, długo utrzymuje się wokół ciała. Warianty zapachowe przeznaczone są zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn. Zawierają niezwykle wyselekcjonowane i cenne esencje zapachowe zapewniając przyjemne uczucie świeżości i tajemniczości. Orientalne zapachy otulą i rozpieszczą twoje ciało i umysł, przenosząc cię w świat egzotycznych tropików, dostarczając twojemu ciału tajemniczych i zmysłowych doznań. Zawiera niezwykle wyselekcjonowane i cenne esencje zapachowe jak: MIRRA, BIAŁE PIŻMO, ZIELONA HERBATA, YLANG-YLANG i inne.
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Neonko,daj znac czy skusilas sie na ktorys z tych zapachow?jezeli tak to na ktory i jakie wrazenia ![]() Intryguje mnie Orchidea Chinska i Plumeria.
![]() |
![]() |
#203 |
Wtajemniczenie
|
Ja z Tesori posiadam Jasmin di Giava. Kupiłam za całe 28 zł. Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad Angelem, ale nie jestem d końca przekonana do jego zakupu. A jaśmin pachnie mi zupełnie jak Angel
![]() ![]()
![]() |
#204 |
Przyczajenie
|
Witam. Mam prośbę dotyczącą Tesori. Koleżanka pracuje w mydlarni i obiecała mi w prezencie urodzinowym kosmetyk tej firmy, tylko muszę wybrać zapach. Niestety w najbliższym czasie nie wybieram sie w pobliże żadnego sklepu kosmetycznego a ona chciałaby wiedzieć "już". W związku z tym mam pytanie: jaki zapach mogłybyście mi doradzić? Możecie poszczególne zapachy opisać? Np. przyrównując je do jakichś innych? Lubię orientalne ale niezbyt intensywne więc nie wiem czy taki jaśmin to dobry pomysł... Z drugiej strony lubię też owocowe czy kwiatowe, nie wiem czy decydować się na coś w ciemno czy poczekać, posprawdzać...
Byłabym wdzięczna za jakieś podpowiedzi dotyczące zapachów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Wiedźma
|
Cytat:
W odnalezieniu pozostałych niechybnie pomoże wyszukiwarka. ![]()
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Ja sama zamieszczałam na forum krótkie recenzje dwóch zapachów TdO. Tak szczerze: sądzisz, że dziewczyny, które na forum na ten temat pisały (często sporo), siądą teraz i napiszą to ponownie tylko dlatego, że Ty nie masz cierpliwości? Sama rozumiesz - skoro Tobie nie chce się nawet nazwy w wyszukiwarkę wklepać, to... Mnie też się nie bardzo chce. Ale ja leniwa jestem. Sorry. ![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2007-09-06 o 02:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
A ja do użytkowników, którzy z wyszukiwarki nie korzystają
![]() --- Dzisiaj przejdę się do drogerii, w której wiem że jest Tesori w normalnej cenie, i chyba coś wybiorę. Jesień, jesień; włączył mi się chomiczy instynkt ![]()
![]() |
#210 |
Raczkowanie
|
Tesori d'Oriente
Natknelam sie na ta nazwe i opis roznych wariantow zapachowych w internecie, boje sie jednak kupowac w ciemno. Czy nie wiecie czy te perfumy mozna dostac w jakims normalnym, nieinternetowym
![]() glownie interesuje mnie zapach jasminowy, gdyz jestem wielbicielka jasminu, moze jakis opinie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:18.