![]() |
#3241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ostrowiec świętokrzyski
Ninuska to tak jak ja bym chciała świętować
![]()
![]() |
#3242 |
Wtajemniczenie
|
Ninuska - spełnienia marzeń!!!
A u nas nie dość, że ksiądz gdzieś krąży po bloku, to właśnie kurier zadzwonił, że będzie za parę chwil z łóżkiem Zuźki... zabawnie będzie jak obaj zapukają do drzwi w jednym czasie...
![]() |
#3243 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas już 28 tygodni skończonych. Dziś po południu ide do lekarza, bo zwolnienie mi się skończyło, ale zapytam czy by mi usg nie zrobił, bo już dawno nie miałam, a ciekawa jestem ile mały już waży. Anima super, że tak dobrze się czujesz. Ja też do tej pory mam super ciąże, bo żadnych dolegliwości. Mam nadzieje, że tak zostanie. Tylko waga strasznie rośnie. Ninuska - szczęścia, uśmiechu i spełnienia marzeń ![]() Edytowane przez kasiuni_a Czas edycji: 2011-01-17 o 10:25 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3244 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3245 |
Zakorzenienie
|
Kasiunia to na czym będziecie spać?! Jakiś materac macie? To szybko wam poszła ta przeprowadzka
![]() Ninuska to bierzcie się do "roboty" póki zdrowie i praca jest ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3246 |
Zakorzenienie
|
Ninuska wszystkiego dobrego
![]() PS. Weszłam własnie na nk, a tam w ostatnio dodanych zdjeciach znajomych same dzieci ![]() ![]() Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2011-01-17 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ślub, dzieci, zdjęcia z pracy albo dalekich wycieczek.
![]() |
![]() |
#3248 |
Zakorzenienie
|
Justys u mnie na NK to samo! Aż wczoraj do Tż-a mówiłam, że bez przerwy ktoś zdjęcie dziecka dodaje. W ciągu ostatniego tygodnia czwórce naszych znajomych się dzieci urodziły!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3249 |
Zakorzenienie
|
To dobrze, ze wstawiaja, ale tak sie złożyło, ze akurat w jednym czasie w dwóch rzedach same dzieciaczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3250 |
Zakorzenienie
|
Dobrze, jak nie wstawiają tysiąca zdjęć wyglądających prawie identycznie.
![]() |
#3251 |
Wtajemniczenie
|
Ksiądz poszedł! Był całe 10 minut! Łóżko prawie złożone. TŻ pojechał po wkrętarkę do rodziców. Najbardziej zadowolona jestem z dwustronnego, sprężynowego materaca. TŻ mówił, że przesadziłam z łóżkiem, ale wychodzę z założenia, że jak kupować to raz a porządnie. Łóżko zamówiłam drewniane - mam nadzieję, że kolejne kupimy Małej za 10 lat.
Kasiunia - gin. pewnie Ci zrobi USG, bo w okolicach 30 tygodnia waży się malucha ![]()
Edytowane przez rodzyneq84 Czas edycji: 2011-01-17 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3252 |
Zadomowienie
|
Mnie własnie z tego powodu zaczyna denerwowac nk i nie udzielam sie tam. Jak zresztą i na Facebooku.
Kasiu jak bedziesz miala meble i wiedziala gdzie co jest to poczujesz sie jak u siebie. Rodzynq ja tez wychodze z takiego zalożenia, lepiej troche dolożyc i zeby bylo na dłużęj. Mój kuzyn robi piękne meble z drewna, jak zapraszalismy ich na wesele to nie moglam uwierzyć ze on sam takei cuda robi i zastanawiałam sie czy jak czegoś nie bede potrzebowala to czy nie do niego sie zwrócić, bo zrobi dokladnie takie jakie chce i na pewno taniej to wyjdzie niż za meble drewniane w sklepie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3253 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Przeprowadzka poszła w miarę sprawnie, mogliśmy zostać w starym mieszkaniu spokojnie do końca miesiąca albo i dłużej, ale chcieliśmy mieć to jak najszybciej z głowy i wyznaczyliśmy sobie termin do 15. A roboty jest jeszcze masa, bo pomalowane jest i po tym malowaniu wysprzątane, ale gniazdka i włączniki trzeba zamontować, listwy przypodłogowe, karnisze. Nie mamy żadnych lamp, wiszą gołe żarówki, firan czy zasłon nie ma ![]() ![]() Cytat:
![]() Rodzynqu nie wiem czy mi zrobi, bo on mi robił tylko piewsze, potwierdzajace ciąże i potem jedno po szpitalu, a tak na wizytach mi nie robi tylko na te główne usg to do Guzika mnie wysyła i teraz mam zrobić u niego w 30-32 tyg. To jeszcze kawał czasu, a poprzednie miałam 2 grudnia, więc chciałabym wiedzieć czy wszystko jest ok. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3254 |
Zakorzenienie
|
U mnie ks. chodzi w sobote.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3255 |
Zakorzenienie
|
U nas był 4 stycznia.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3256 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kasiu pomalutku zaczniesz wypełniać mieszkanie w meble i od razu będziesz się czuła lepiej ![]() U mnie ksiądz chodził w piątek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3257 |
Zadomowienie
|
No i chyba wena nam odeszła, pustki tutajjjj...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3258 |
Zakorzenienie
|
Ja dzis jakos źle się czuje, mam dziwne ataki gorąca, nagle robi mi się gorąco nawet jak siedze. A w ogole jestem przed @ i drażni mnie wiele rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3259 |
Zadomowienie
|
Dzięki kobitki za życzenia
![]() mehja kto to wie?? Może faktycznie się zbierzemy?? ![]() ![]() ![]() justys u mnie na nk to samo- tylko dzieci i dzieci i dzieci..... U nas ksiądz był w ubiegły czwartek i było nawet oki. Nie chce mi w ogóle przejść ten kaszel, kapota ![]()
![]() |
#3260 |
Rozeznanie
|
Hej ho
![]() Rzeczywiscie jakies pustki znów sie zrobiły, no ale chyba tematów brak... Mnie nie było jakis czas bo zabiegana jestem, tzn w koncu chodze na silkę, a potem nie mam czasu juz siedziec przed kompem ![]() Justys ja tez czasem mam takie uderzenia gorąca, ale w ogole nie zwracam na to uwagi, chcoiaż może powinnam. Pewnie jestes przed @ i dlatego tak, nie daj sie nerwom ![]() Ninuska, ja jak zwykle spoźniona w kwestii zyczeń, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3261 |
Zakorzenienie
|
Ja mam często uderzenia gorąca - ale to jest u mnie wina moich schorzeń niestety. I tak jest teraz lepiej po lekach.
![]() |
#3262 |
Zadomowienie
|
No kobitki, gdzie się podziałyście??
![]() A ja mam problem bo mi sie okres za wczasu pojawił 9 dni. Mam iść na USG ale oczywiście prywatnie i terminy strasznie odległe są. A kłuje mnie bok jak nie wiem co. Normalnie jak bym igłę w nim miała. Nic, czekam na to USG. ![]()
![]() |
#3263 |
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj dostałam @ i po nim ostatnie 10 szt. duphastonu mam wziąść i ide na hormony, ciekawe jak moj progesteron się miewa po rocznej kuracji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3264 |
Zakorzenienie
|
Justyś duphaston bierzesz przed owulacją? Badanie progesteronu robi się w 7-8 dniu po owulacji. Nie ma sensu robienie tego badania wcześniej bo na pewno będzie niski poziom.
![]() |
#3265 |
Zakorzenienie
|
Biore od 16 dnia cyklu przez 10 dni.
A mam wybrac ostanie, dostac @ i dopiero isc na hormony, a wczeniej do gina. Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2011-01-19 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3266 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, znalazłam was w końcu
![]() Motylku ja nie mam prawa jazdy ![]() Kasiunia, tak czas leci....już niedługo na porodówce będziesz.... Anima gratuluję, już brzuszek widać?Musisz się pochwalić. U mnie dziewczyny też na nk same dzieciaki, takie życie. Nie mam nic przeciwko, ale wstawianie 20-30 fot, praktycznie identycznych to przesada. Justys Justys a wiesz mniej więcej kiedy miałaś owulkę? Mierzysz temp.? Edytowane przez katalinka17 Czas edycji: 2011-01-19 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3267 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() No wreszcie się coś tu ruszyło. Ja się powoli zaczynam ogarniać, bo na 16 idę na szkołę rodzenia. Dzisiaj będziemy mieć gimnastykę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3268 |
Wtajemniczenie
|
kasiunia - mnie też jakiś marazm dopadł. Ubranka mam po Zuzi ale ostatnio jak byłam w Tesco, to były tak duże promocje, że się nie mogłam oprzeć i kupiłam małej komplet bluzeczek, spodenek i taki śliczny komplecik półśpiochy i bluzeczka. Resztę mam spisaną i zamówię na początku lutego na allegro, bo nawet z przesyłką wychodzi taniej.
A dzisiaj TŻ kupił sobie adidasy za 150zł!!! Jak ktoś się ubiera na sportowo, to w Tesco w tym sklepie sportowym obok Apartu jest promocja -50% od ceny na metce na cały asortyment.
![]() |
#3269 |
Rozeznanie
|
Rodzynqu własnie ja wczoraj sobie kupiłam za 120zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3270 |
Zakorzenienie
|
Hej
Jestem i ja ale też na chwilę bo ostatnio na nic czasu nie mam ![]() Jutro nasz syn ma pierwszy bal ![]() ![]() Justys już rok zleciał! Daj znać koniecznie jak ci wyniki wyszedł. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.