![]() |
#3421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ostrowiec świętokrzyski
My sypialnię będziemy mieć w takim burym kolorze. Dokładnie nazywa się Expresso Delight 4 Duluxa
![]() |
#3422 |
Zakorzenienie
|
Ja jakoś nie jestem przekonana do fioletu - mi się marzy sypialnia w kolorze groszkowym.
![]() |
![]() |
#3423 |
Wtajemniczenie
|
Ja zawsze chciałam mieć pokój w fiolecie i w końcu zrobiłam taki jeszcze u rodziców i zupełnie mi się nie podobał
![]() Teraz mamy sypialnię w takich kolorach jak na zdjęciu plus jasne meble i dodatki w różnych odcieniach brązu, ale pokój cały czas jest nieskończony. A w salonie ściany mamy w dziwnym kolorze szaro-beżowym (kolory z mieszalnika, więc nazwy nie podam) mebli jeszcze nie mamy żadnych, będą raczej ciemne a dodatki zielone albo czerwone - nie możemy się z mężem dogadać ![]() Edytowane przez kasiuni_a Czas edycji: 2011-07-02 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3424 |
Zakorzenienie
|
A jak Wam się podoba takie połączenie kolorów? Kolor ścian mam trochę jaśniejszy ale coś w ten deseń.
Na drugim zdjęciu warsztat jaki sobie zrobię w jednym pokoju ![]()
Twory - powrót do życia ![]() ![]() Zaproszenia - odkurzamy wątek ![]() Edytowane przez mezaga Czas edycji: 2011-07-03 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3425 |
Wtajemniczenie
|
mezaga - mnie się ten pokój baaardzo podoba! Jeju ależ masz kolekcję "przydasi"... aż miło popatrzeć! Będziesz miała bardzo przyjemną i ergonomiczną pracownię...
![]() |
#3426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja swoich mam nie mało ale nie aż tyle hehe ![]() Miałabym wszystko w jednym miejscu - nie to co teraz jak część mam w jednym pokoju, cześć w innym, cześć za telewizorem, część za szafą a część w ogóle jeszcze gdzie indziej. A ten fioletowy to mi dzisiaj wpadł w oko i już chyba dalej nie szukam bo i te meble są całkiem spoko według mnie.
Twory - powrót do życia ![]() ![]() Zaproszenia - odkurzamy wątek ![]() Edytowane przez mezaga Czas edycji: 2011-07-03 o 20:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3427 |
Wtajemniczenie
|
meble fajne - podobne do Black Red White...
![]() |
#3428 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem skąd są. Ale u nas najprawdopodobniej i tak będą robione wszystkie na zamówienie.
![]() |
#3429 |
Wtajemniczenie
|
mezaga - meble podobne do tych co pokazałaś http://brw.com.pl/pl/kolekcja/8-Pok%...aranzacja/1255
![]() |
#3430 |
Zakorzenienie
|
E nie
![]() Te co ja wstawiłam mają proste berzegi. Te od Ciebie te brzegi mają wypukłe, nie ma przeszklonej szafki. Jak dla mnie są całkiem inne ![]() Ale meblami to ja się teraz nie zajmuję, bo i tek pewnie będziemy je kupować w przyszłym roku dopiero. Wątpię, żebyśmy się w tym roku tam wprowadzili. Już prędzej to zwykłe Largo mi pasuje chyba
Twory - powrót do życia ![]() ![]() Zaproszenia - odkurzamy wątek ![]() Edytowane przez mezaga Czas edycji: 2011-07-03 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3432 |
Zadomowienie
|
A ja mam dosyć kolorów. Jakbym miala malować wszystko to wzielabym beże, brązy, szarości. Mialam pokoj niebieski i ciesze sie ze juz nie mam, a teraz wymodziliśmy zielony i wydaje mi sie ze do mnei nie pasuje ale pasuje do kanapy i innych dodatkow wiec to zaważylo. Zresztą mam inną wizje tego co teraz mamy wiec może kiedys...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3433 |
Zakorzenienie
|
Ja też najbardziej lubię beże i brązy i takie będzie prawie całe mieszkanie. Ale ten pokój fioletowy kiedyś będzie dla dziecka. Poza tym to wszystko zależy co się da do takiego pokoju. Jak wszystko będzie w jednym kolorze to rzeczywiście jest nie za ciekawie - mam tak sypialnię - wszystko na niebiesko - masakra totalna, ale jak się zrobi meble w odpowiednim kolorze to już całkiem fajnie to może wygladąć.
![]() |
#3434 |
Zakorzenienie
|
no właśnie, jak się jakoś fajnie pokombinuje to ładnie potem wychodzi. Mu na razie mamy w pokoju misz masz bez ładu i składu. Ale nic nie zmienialiśmy ani nie będziemy zmieniać, bo traktujemy to mieszkanie trochę jak "przechowalnię"
![]() |
#3435 |
Wtajemniczenie
|
dodatki robią wiele w wystroju pokoju. Ja pół mieszkania mam zrobione na brąz z beżem, sypialnie mam bordo z takim strasznie delikatnym różem, a najbardziej zadowolona jestem z pokoiku dziewczynek. W życiu bym nie pomyślała, że pomarańcz i fiolet będą razem tak ładnie wyglądać!
![]() |
#3437 |
Zakorzenienie
|
Mezaga oczywiście, że pasują te mebelki do fioletu
![]() Rodzyneq odważne połączenie, też sobie nie mogę wyobrazić fioletu z pomarańczem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3438 |
Zadomowienie
|
Ja tak samo nie moge sobie wyobrazić. Wstaw zdjęcie!
![]() Macie racje co do dodatków. I marzy mi sie zeby robić ściany i meble w takich stonowanych kolorach a dodatki żywsze zeby móc poźniej zmienić jak mi sie znudzą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3439 |
Wtajemniczenie
|
Pokój sam w sobie pomalowany jest na pomarańczowo. Całego uroku dodaje tapeta w paski... zdjęcia poniżej.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3440 |
Zakorzenienie
|
Aaa to ten fiolet to w sumie tylko w dodatkach, wyobrażałam sobie że 1 ściana pomarańczowa, druga fioletowa i dlatego dziwnie mi było to sobie wyobrazić, tapeta w paski super!
![]() Twoja Zuzia śpi już w "dorosłym łóżeczku"? No i jak nauka nocnikowania,udało się? Edytowane przez mehja Czas edycji: 2011-07-07 o 08:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3441 |
Wtajemniczenie
|
mehja - Zuzia śpi w dorosłym łóżku od stycznia - wtedy je dostała i od razu poszła w nim spać
![]()
![]() |
#3442 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() czesto o was mysle i zastanawiam sie co u was slychc ale czasu malo i ledwo nadazam z naszym mamuskowym klubem. widze ze Aga moderatorem jest. no no ![]() pozdrawiam was wszystkie i caluje mocno ![]()
AR (D) ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2011-07-18 o 17:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3443 |
Zakorzenienie
|
Beatrice jak znajdę więcej to wrzucę bo gdzieś mi się reszta zawieruszyła
1 pokój: kolorowy.jpg kolorowy1.jpg kolorowy2.jpg 2 pokój biała sy[pialnia.jpg biała.jpg biały.jpg 3 pokój razem zm.jpg razem.jpg wspolny.jpg Edytowane przez mehja Czas edycji: 2011-07-20 o 09:21 Powód: dodanie zdjęć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3444 |
Zakorzenienie
|
ten mi się bardzo podoba i ma funkcjonalne rozkładane łóżko
oli.jpg oliw.jpg oliwier.jpg oliwierek.jpg rozłożone.jpg regal.jpg i taki: misie.jpg jeszcze jeden: drewno.jpg drewno1.jpg Edytowane przez mehja Czas edycji: 2011-07-20 o 10:04 Powód: dodanie zdjęć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3445 |
Zakorzenienie
|
kolejny:
róż.jpg różowawy].jpg różowy.jpg fiolet.jpg fioletowy.jpg jeszcze taki: biały łoże.jpg biały.jpg białykąt.jpg i taki: brąz.jpg brązy.jpg Edytowane przez mehja Czas edycji: 2011-07-20 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3446 |
Zakorzenienie
|
morelowy
morela.jpg morelowy.jpg biały biały róż.jpg biel i róż.jpg biel.jpg Edytowane przez mehja Czas edycji: 2011-07-20 o 10:22 Powód: dodanie zdjęć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3447 |
Rozeznanie
|
dzięki wielkie Mehja
![]() No i ten narożnik mnie zauroczył, szczerze nie myslalam o takim rozwiązaniu, hm... chyba dzis będzie kolejna przejażdzka po sklepach meblowych, hehe. Muszę poszukać jakie mają wymiary te narożniki ![]() Madziaciu Ty mówiłas że macie kanapę rozkładaną, jaka jest jej powierzchnia spania? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3448 |
Zakorzenienie
|
Beatrice ta półka jest z Ikei- różne kolory są do wyboru 139zł.Bardzo fajne na żywo są
![]() http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/pr...778#/40163778/ Jeszcze taki pokoik wrzucam: piekna.jpg ładny.jpg kącik.jpg kącik2.jpg i ten jaki przyjemny: c udo.jpg cudo.jpg śliczny.jpg Edytowane przez mehja Czas edycji: 2011-07-20 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3449 |
Rozeznanie
|
Dzięki za linka do tej półki, na pewno ją zakupię, o ile moja koncepcja na cały ten pokoj przejdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:51.