![]() |
#1111 |
Zadomowienie
|
Dot.: ostrowiec świętokrzyski
A wogóle ktoś podrzucił jakiś konkretny termin????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1113 |
Zadomowienie
|
No to zmobilizować się dziewczyny, widzę ze trzeba rzucić terminem bo inaczej nic z tego nie będzie, tylko hmmm... sama nie wiem kiedy mi pasuję
![]() Kurczę jak nie w ten weekend, to w następny znowu nie ma mnie najprawdopodobniej... na tygodniu wam raczej nie pasuje? Jak nie wyjdzie nic w perspektywie najbliższych dwóch tygodni to proponuję 8 czy 9 maja wstępnie. Proszę rzucać sprzeciwy, protesty i inne propozycje ![]() A co do "ciastkowego" avatarku, ja widziałam różę od razu ale obrączki dopiero bo bliższych oględzinach ![]()
![]() |
#1115 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczynki
Ustalajcie szybciutko konkretna date bo ja sie wyprowadzam pod koniec kwietnia i nie wiem kiedy bede miala internet w nowym mieszkanku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1116 |
Zadomowienie
|
Mnie weekendy zbytnio nie pasują
![]()
![]() |
#1117 |
Zakorzenienie
|
A ja się w ogóle nie mogę z Wami zobaczyć
![]() ![]()
![]() |
#1118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1119 |
Raczkowanie
|
Mehja wyprowadzam sie kilka blokow dalej od mojego aktualnego miejsca zamieszkania, osiedle wiec sie nie zmieni dalej bede na Słoneczku mieszkac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1120 |
Wtajemniczenie
|
Ten weekend mi nie bardzo pasuje, bo w piątek po południu jedziemy z TŻ do Krakowa na imprezę do mojej przyszłej świadkowej (mam nadzieję, że się zgodzi). Wracamy w sobotę wieczorem, a w niedzielę moi rodzice przyjeżdżają do Kielc i jest spotkanie z rodzicami TŻ.
Następny weekend to weekend majowy, więc na pewno mnie nie będzie. Tż chce mnie porwać do Zakopanego, ale czy coś z tego wyjdzie to zobaczymy. Jak będziecie miały konkretny termin to dajcie znać, a wtedy przyjadę do Ostrowca.
![]() |
#1121 |
Zakorzenienie
|
Teraz mam zjazd, długi weekend odpada. 8-10 maja tez mam zjazd. I jakis głupi egz. z psychologii zaarzadzania a pyt. typu: co to ejst osobowosc, charakter, jakimi zasadami kieruje sie tłum i wiele wiele innnych madrych pyt. Nic nie umiem jeszcze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1123 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe moze i tak, ale mam do nauczenia sie 100 pyt. z czego na egz. sa tylko 3, nie mam głowy do tego, a jak jest taka pogoda to juz wogole uczyc mi sie nie chce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1124 |
Raczkowanie
|
A ja proponuję jednak spotkać się na tygodniu, np. w środę po weekendzie majowym 6 maja o godz 19.00 w margharita pub. Co wy na to??
![]() ![]() ![]() Serio, to mnie pasuje bardziej na tygodniu po prostu i parę z was jezdzi na zjazdy więc tak pomyślałam, że łatwiej byłoby na tygodniu po prostu, co do miejsca to też piszcie gdzie lubicie chodzić |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1125 |
Zakorzenienie
|
Mi by pasowało to co Blancanet zaproponowała. Dziewczyny a nie boicie się że jak się już spotkamy to nie będziemy miały o czym gadać, że czar pryśnie?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1127 |
Zakorzenienie
|
Ale Wam fajnie
![]() ![]()
![]() |
#1128 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny właśnie sobie uświadomiłam, ze w środę po weekendzie majowym jadę do Lublina bo zajęcia mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1129 |
Wtajemniczenie
|
Z dzisiejszego wyjazdu do Krakowa nici. Wczoraj dowiedziałam się, że zmarł mój wujek - brat mojego taty
![]() ![]()
![]() |
#1130 |
Zakorzenienie
|
Michel82 współczuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1131 |
Zakorzenienie
|
Michel wspołczuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1132 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny. Jakoś od wczoraj nie mogę sobie z tym poradzić. Dziwnie się z tym czuję. Nie potrafię uwierzyć w to, co się stało ![]() Pomyśleć, że na święta wujek dzwonił z życzeniami, przy okazji pytał o nasze wesele. Cieszył się, że "jego słoneczko" (zawsze tak mnie nazywał) wychodzi za mąż. Za kilka dni miał przyjechać na urlop do Polski, ale już nie przyjedzie ![]() Musiałam się komuś wyżalić ![]()
![]() |
#1134 |
Raczkowanie
|
Bardzo mi przykro michel
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1135 |
Zadomowienie
|
Michel, bardzo mi przykro, trzymaj się!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1136 |
Raczkowanie
|
No tak, co do spotkania to myślę, że nie jesteśmy w stanie znaleźć takiego terminu żeby nam wszytskim pasowało...trzeba coś poprzekładać w miarę możliwości, z tego co widzę to większości z was pasują lepiej dni na tygodniu, więc może piszcie która z was da radę w tą środę po weekendzie majowym, albo w piątek po weekendzie majowym, piszcie piszcie kto jest na tak za środą a kto na tak za piątkiem i zobaczymy za którym dniem będzie wiekszość z nas.
A teraz z innej beczki, macie jakieś fajne plany na weekend majowy?? Coś bym chciała wymyśleć fajnego, może jakąś wycieczkę poza Ostrowiec ale nie za bardzo wiem dokąd, troszkę mało tego wolnego: tylko 3 dni... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1137 |
Zakorzenienie
|
My wybieramy się do Suśca. http://www.susiec.com.pl/galeria1.htm Faktycznie wolnego niedużo, ale ponieważ mój mąż pracuje również w soboty, to dla nas nawet sporo. Planujemy pochodzić po lesie (są tam świetne szlaki piesze) - trzymamy kciuki za pogodę.
![]() |
![]() |
#1138 |
Zadomowienie
|
My jedziemy dużą ekipą w okolice, gdzie mieszka azakowana, w beskid niski
![]() Co do spotkania, to ja napewno nie dam rady na tygodniu, studiuje dziennie i siedze w ck ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1139 |
Zakorzenienie
|
OOO to na pewno spędzicie miło czas. Tu jest na prawdę pięknie
![]()
![]() |
#1140 |
Zakorzenienie
|
My moze wybierzemy sie do Kazimierza Dolnego, a jesli nie to czekaja na nas atrakcje Ostrowca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.