![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ostrowiec świętokrzyski
My weekend spędzimy w Ostrowcu bo mały chory
![]() ![]() ![]() Co do naszego spotkania to mi na pewno środa po weekendzie nie pasuje, muszę być w Lublinie bo zaliczenie pisemne już mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1142 |
Zakorzenienie
|
Oj Mehja, doskonale Cie rozumiem, mam zjazd za 3 tyg. i 3 egz. Niewiem od czego tu zaczac sie uczyc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1143 |
Zakorzenienie
|
Jak dobrze być już po studiach
![]() Aczkolwiek to podobno najwspanialszy okres życia ![]()
![]() |
#1144 |
Wtajemniczenie
|
My w weekend majowy mieliśmy jechać do Zakopanego, ale nie pojedziemy, bo ja w sobotę mam pogrzeb wujka
![]()
![]() |
#1145 |
Zadomowienie
|
Witam, po długiej nieobecności
![]() ![]() Taka piękna wiosna, słońce, że zapomniałam co to komputer. W weekend był w Ostrowcu mój facet, więc właściwie to on pochłonął większość mojego czasu. Na weekend majowy ja jadę do niego do Warszawy. Gdybym jednak była na miejscu, to z pewnością bym się gdzieś wybrała - tylko gdzie... Góry Świętokrzyskie, Chańcza, Kazimierz... nie wiem. Co do naszego spotkania mi pasuje i piątek i środa, chociaż wolałabym może jednak środę - tak na wszelki wypadek. Michel - Moje kondolencje ![]()
![]() |
#1146 |
Zakorzenienie
|
Rozumiemy ze facet wazniejszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1147 |
Zakorzenienie
|
Justys to są słodkie początki, muszą się sobą nacieszyć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1148 |
Zakorzenienie
|
Taaaa, poczatki zawsze sa fajne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1149 |
Zadomowienie
|
Justys - zabrzmiało jak pesymistyczna wróżba.
Ja żyję z nadzieją (matka głupich mówią), że nie tylko początki ![]()
![]() |
#1150 |
Zakorzenienie
|
Myślę justys, że jakby później miało być niefajnie to byś za mąż teraz nie wychodziła
![]()
![]() |
#1151 |
Zakorzenienie
|
A tam odrazu pesymistycznie. Niewiem jak tam u Was, ale u mnie nie ma tego dreszczyku emocji co na poczatku, motylków w brzuchu. Ale jest miłosc dojrzalsza, mocniejsza, choc przyznam, ze tych motylków czasami brak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1152 | |
Wtajemniczenie
|
Zgadzam się, początki zawsze są piękne. A później to różnie bywa
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
Doskonale Cie rozumiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1154 |
Zakorzenienie
|
Ja też pamiętam jak z Tż-em nie mogliśmy wytrzymać bez siebie chwili
![]() ![]() ![]() Edytowane przez mehja Czas edycji: 2009-04-28 o 06:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1155 |
Zadomowienie
|
A nie, to ja wytrzymać mogę. Ba! Ja nawet potrzebuje przerwy. No ale jak się z nim widzę raz na dwa tygodnie, no to chcę ten weekend jednak jak najefektywniej wykorzystać.
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1157 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jutro bede stac na promocji w Billi wiec zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1158 |
Zakorzenienie
|
Justys niestety jutro jadę do Lublina bo mam kolokwium zaliczeniowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1159 |
Zakorzenienie
|
Aha, to w czwartek tez bede i najprawdopodobniej w sobote tez. Wiec nici z dalszego wyjazdu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1160 |
Zakorzenienie
|
mnie pasuje i w srodę i w piątek
![]() ja tez was dziewczyny rozumie. Też chcialabym zeby motyle czasem wróciły:P
![]() |
#1161 |
Zadomowienie
|
A ja na weekend jednak nie jadę do Wawy (trochę mi szkoda, ale i tak święto, wszystko pozamykane) więc będziemy z moim chłopem kombinować coś w naszych świętokrzyskich rejonach. Justys, może Cię odwiedzę, ale nie obiecuje, bo nie wiem czy się wyrobię.
![]() |
#1162 |
Wtajemniczenie
|
Mój TŻ miał mnie porwać do Zakopanego na weekend majowy, ale nic z tego nie będzie, ponieważ w sobotę mam pogrzeb wujka i w piątek wieczorem przyjeżdżam do Ostrowca. Jedynie co możemy zrobić, to spędzić razem piątek i może gdzieś pojechać w niedzielę i tyle. Ale i tak będzie fajnie, najważniejsze, że będziemy razem.
![]() |
#1163 |
Raczkowanie
|
Taaak dawno mnie nie bylo....
Ale jestem, bynajmniej pisze... W temacie nic nie jestem ... cos o spotkaniu pisalam ale nie wiem o co chodzi:P Weekend majowy .... a ja jutro do pracy ... niestety, ale tylko do 8 maja, i juz bede miec staż z glowy. W zasadzie nic ciekawego sie u mnie nie dzieje. Dzis siedzialam w domu... Tz sie nie nadaje do niczego... i tak to leci ... Krol rosnie i rosnie... i wypelnia mi wiekszosc mojego wolnego czasu. Dumna jestem bo nauczyl sie robic do yy "kuwety" ![]() Taka krolicza mama ze mnie teraz. A dola dzis podlapalam bo ogladalam w necie filmiku jakto konie sie zabija w rzezniach, jak sa transportowane itp. Tragedia. Aj dobrze, niech bedzie tyle... dam tylko zdjecia malenstwa ![]()
![]() |
![]() |
#1164 |
Zakorzenienie
|
Monial maleńswto sliczne
![]() Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-05-01 o 21:41 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1165 |
Raczkowanie
|
Obcina sie jak sa przy dlugie. A ile kroliczek ma tygodni??? Loj dawaj zdjecia!!!
A pozatym to ja jestem teraz encyklopedia wiedzy na temat krolikow ![]() Jak ma mniej niz 3 miesiace, to nie dawaj mu nic warzyw ani zieleniny. Powinien jesc sam GRANULAT(nie mieszanke) i siano. I oczywiscie do weta..... ja musze isc jakos w tym tygodniu wiec wiesz ![]() ![]() ![]() Dopisze jeszcze ze: wiorki= wielkie zlo (wydzielaja opary szkodliwe na watrobe krolika), Zadnego chlebka, marchewki malo bo duzo cukru ma jak na krola, jako wysciolke najlepiej zwirek dla kota ale niezbrylajacy... ale idealem jest krolik na jakims kocyku + kuweta, zeby tam sie tylko zalatwial. Kazdy nowy pokarm wprowadza sie stopniowo. Po trochu kazdego dnia, i obserwuje czy krol nie ma biegunki. Noi jesli jest dlugowlosy to trzeba czesac bo moze sie zatkac. I zadnej salaty! Strasznie pryskane. Ogolnie wszytsko trzeba umyc i OSUSZYC. A i zadnych kolb, dropsow, wapienek, lizawek.... szkodliwe! A pozatym daj zdjecia moze uda mi sie ocenic ile ma? Moj jak mial te 6 tygodni to miescil sie spokoljnie w jednej dloni.
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=290282 Ostrowczanki dbamy o siebie! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=309156 Edytowane przez Monial88 Czas edycji: 2009-05-02 o 07:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1166 |
Zakorzenienie
|
Nie mam jak zrobic mu zdjecia. To krolik mojej siostry, ona dostała go od chłopaka, a tamten zapomniał sie zapytac ile ma, wiec niewiadomo. Krótka ma siersc.
Ma zwirek ten dla kota, jadł te kolby, marchewke wcina, jabłko, za sałata nie przepada, siano wcina. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1167 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gdzie w Ostrowcu jest niedrogie solarium? muszę zacząc chodzić bo wolno się opalam a do ślubu zostało 2 miesiące. nie chodziłam nigdy na solarium więc nie orientuje się gdzie są i po ile się płaci.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
Gdy byłam w Ostrowcu chodziłam do solarium w Łysicy (okolice salonu "Marta") i byłam zadowolona, ale nie wiem jak to teraz się ma cenowo do innych solarium.
![]() |
![]() |
#1169 |
Zakorzenienie
|
Nie chodze na solarium wiec nie wiem gdzie jest dobre, jednak przed swoim slubem na pewno odwiedze je, by nabrac troche koloru
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1170 |
Wtajemniczenie
|
Witam po weekendzie!!!
Ja chyba też będę zmuszona iść do solarium przed swoim ślubem. Nigdy nie chodziłam i jestem ciekawa co z tego wyjdzie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.