![]() |
#1711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ostrowiec świętokrzyski
A mi się średnio podobają oba. Nie przepadam za takim "modernistycznym" wystrojem, wiec nie pomogę.
![]() |
#1712 |
Zakorzenienie
|
Mebelki całkiem nie w moim stylu więc nie pomogę. Dla mnie są zbyt nowoczesne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1713 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry.
azakowana tylko balejaż - blond i gdzieniegdzie ciemny kolorek. KroofkaNeonoofka praca w Ostrowcu?
![]() |
#1714 |
Raczkowanie
|
Kolor bedzie biały, a sciany niebieskie. Nad dodatkami pomysle. Ja natomiast w ogole nie przepadam za typowo stylowymi meblami a systemy brw sa dla mnie zbyt oklepane.
Ale u mnie burza!!! Pewnie zaraz pradu nie bedzie. Tesknie za sloneczkiem!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1715 |
Zakorzenienie
|
Od poniedziałku ma być ciepło i słonecznie
![]() Anikaa powiedz, zaczął twój synek mówić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1716 |
Zakorzenienie
|
Własnie dzwoniła do mnie ksiegowa z byłej firmy, szef chce by im pomoc i zgodziłam sie pojsc na pare dni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1717 |
Zakorzenienie
|
A może Cię znowu przyjmą
![]()
![]() |
#1718 |
Zakorzenienie
|
Nie na pewno nie na stałe. Nie ukrywam, ze chciałabym tam pracowac. ALe poki co i tak siedze i nic nie robie, wiec pojde
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1720 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny. Ja tylko na chwile wpadlam zeby sobie nie narobic duyzo zaleglosci. zaraz uciekam do nauki.
Jesli chodzi o meble to mnie się podobają te szafki pod telewizor i stoliczek z 1 serii, szczególnie ten czarny. ale tragiczna pogoda. zimno straszne az sie nic nie chce.
![]() |
#1721 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zobaczcie jakie pyszności z czekolady
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1722 |
Zakorzenienie
|
Ja nawet nie będę patrzeć
![]() Mówię Wam jak się dzisiaj źle czuję. Cały dzień mam zawroty głowy i niedobrze mi. Ta pogoda w końcu mnie wykończy. A jutro u nas ma być jeszcze gorzej. Dobrze, że jutro nigdzie nie idę bo zakupy już zrobiliśmy dzisiaj na cały weekend. Tylko jeszcze jakieś dobre winko na niedzielę by się przydało, żeby czymś tą naszą rocznicę uczcić ![]()
nie ma mnie Edytowane przez azakowana Czas edycji: 2009-06-05 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1723 |
Zakorzenienie
|
Azakowana to fajnie, że będziecie mieli cały weekend dla siebie. Możecie się zaszyć w domku tym bardziej że pogoda temu sprzyja, wspominać ślub, przytulać się, gotować pyszności (lekkostrawne), oglądać filmy, pić winko...
![]() chciałabym tak ale mój Tż ma szkołę w weekend i mało co się będziemy widzieć bo ma zajęcia do 21 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Weekend przedstawia się następująco: Ja siedzę przy zaproszeniach, kartkach i biżuterii a mąż siedzi przed komputerem i pisze program ![]() Nawet nie myśleliśmy o tym, żeby spędzać weekend jakoś romantycznie ![]() ![]() Jedyne co to w niedziele, pewnie przy jakimś filmie sobie nalejemy po kielichu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() aaa zapominam ci ciągle powiedzieć, śliczny naszyjnik zrobiłaś sobie na tą komunię Edytowane przez mehja Czas edycji: 2009-06-05 o 19:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1726 |
Zakorzenienie
|
Ale przynajmniej dobrze się dobraliśmy
![]() ![]() A dziękuję. Trochę inny miał być, ale się okazało, że cześć koralików mi nie przyszła, więc zrobiła z tego co było. Ale z tego też jestem nawet zadowolona, poza tym, że zrobiłam go w ciągu godziny (co jest tempem baardzo szybkim) o 12 w nocy zaraz przez wyjazdem ![]()
nie ma mnie Edytowane przez azakowana Czas edycji: 2009-06-05 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1727 |
Zakorzenienie
|
Azakowana a co w końcu robicie z tym domem co teście mieli kupować? Przeprowadzacie się tam?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1728 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny!!! Wpadłam do Was tylko na chwilkę, bo zaraz zaczynam się szykować na wesele. TŻ pojechał do pana młodego, mają jechać do kwiaciarni odebrać wiązanki i kwiaty dla rodziców i możliwe, że ubierać samochód. Także nie wiem, kiedy będzie w domu. Ja muszę zrobić jakiś szybki obiad, tylko jeszcze nie wiem co
![]()
![]() |
#1729 |
Zakorzenienie
|
Michel82 a może po prostu wyprostuj je prostownicą żeby były gładkie i lśniące
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Temat na razie odszadł w zapomnienie (chyba). Nie rozmawialiśmy z teściem, ale chyba się tam przeprowadzimy. Nie za bardzo chcemy tam mieszkać ale chyba nie mamy większego wyjścia. Bo z tym mieszkaniem co teraz mieszkamy to różnie może być. A tam przynajmniej nie będziemy płacić czynszów. Tyle, że ten remont nas wykończy finansowo i bez kredytu się nie obędzie. Na razie spłacamy jeszcze samochód przez rok, więc w tym czasie na pewno nie będziemy brać kolejnego kredytu, dopiero po spłaceniu samochodu. Zrobiliśmy projekt, który teść miał zanieść do architekta (żeby sprawdził jak to tehnicznie wygląda, a wygląda dobrze na pewno, bo ja miałam z budowlanką dużo wspólnego i co nieco na ten temat wiem). Nie wiem czy zaniósł, bo nie rozmawialismy na ten temat. Budowa na pewno nie ruszy w tym roku, więc jeszcze nie mamy się czym martwić ![]() Dla nas jedna rzecz będzie problemem. W tym domu będzie zakłąd optyczny, w którym my będziemy pracować i gabinety lekarskie okulistyczne. I jeżeli gabinety będą czynne do wieczora - a z gabinetami prywatnymi tak niestety jest, to wtedy my tez z pewnością będziemy musieli siedzieć tam do zamknięcia, (bo ludzie wychodząc z gabinetu będą chcieli od razu okulary zamówić). Dokłądnie tak jest teraz w głównym zakłądzie rodziców Grześka. Oni siedzą czasem nawe do 20 w zakładzie. Grzesiek niby mówi, że sobie na to nie pozwolimy i jeżeli tak nam będą kazali siedzieć to powiemy im, że nie będziemy siedzieć po godzinach, bo mamy własne życie, i niech znajdą kogoś kto im będzie siedział wieczorami. Znając jego to naprawdę postawi warunki ![]() ![]() ![]() Ale się rozpisałam ![]()
![]() |
![]() |
#1731 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Problem w tym, że nie mam prostownicy ![]()
![]() |
![]() |
#1732 |
Zakorzenienie
|
Azakowana ale będziecie mieszkać na własnym, zobaczysz, że jeszcze się będziecie cieszyć.
Co do późnych godzin otwarcia to może być chyba tak, że jak ktoś będzie wieczorem chciał od razu zamówić okulary to będzie dzwonek przy drzwiach i wtedy zejdziesz na chwilę do zakładu. Przecież nie musisz tam wieczorem siedzieć sama jak klientów nie ma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1733 |
Zakorzenienie
|
T nie jest tak mehja. Jak będzie lekarz, to on przyjmuje pacjenta ok. 15 minut. A wybieranie okularów trwa dłużej
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Nie cierpię mieszkania w bloku ![]() ![]() ![]() Sobota przed południem, zamiast odpoczywać przy kartkach to muszę wysłuchiwać remontów u sąsiadów. Już miesiąc. Szlag mnie chyba trafi ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1734 |
Zakorzenienie
|
takie są uroki mieszkania w bloku. Nad nami mieszka babka która w całym mieszkaniu ma położone płytki i chodzi w szpilkach całymi dniami po domu, zamiast kapci chyba. U nas słychać bardzo to klapanie. Ona tak od 6 rano i często jak nie mały to ona mnie budzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1735 |
Zakorzenienie
|
A ja miałam sasiadów, któzy niewiem w czym chodzi w drewniakach chyba, tak było słychac, ze nic nie dało sie robic, spac,ogladac telewizji itd. W koncu sie wyprowadzili i teraz nad nami nikt nie mieszka i jest spokoj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1736 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Niestety nie popisze wiecej, bo moj maly sie obudzil juz i drepta do mnie. A ja w planach mam jeszcze dzisiaj ciasto truskawkowe zrobic ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1737 |
Zakorzenienie
|
Ja sobie siedze na allegro i szukam sama nawet niewiem czego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1738 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie teraz zaczynam buszowanie po allegro. Dostałam kasę za biżuterię i mogę sobie coś kupić do moich tworów nowych
![]()
![]() |
#1739 |
Zakorzenienie
|
To miłego buszowania. Ja ogladam teraz ksiegi pamiatkowe, kurcze niektóre takie piekne sa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1740 |
Zakorzenienie
|
Mi się spodobała taka Ksiega jak Ostrowczanka zrobiła. Może ja też zacznę i Księgi robić
![]() Za dużo jest rzeczy, które bym chciała robić. Doba powinna mieć co najmniej 36 godzin ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.