![]() |
#1741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ostrowiec świętokrzyski
Azakowana a ja się zastanawiam jak ty będziesz na to wszystko miała czas jak dzidzius się urodzi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1742 |
Zakorzenienie
|
a ja też chciałabym usiaść podłubać przy biżuterii a wieczoerem spotkać się z Łukaszem, a muszę siedzieć tutaj w Lublinie i właśnie czekam do 17 bo wtedy noclegownię otwieraja. Ale pochwalę się zaliczyłam KNS na 5!!!! sama w to nie uwierzyłam jak zobaczyłam indeks
![]() ![]()
![]() |
#1743 |
Zakorzenienie
|
No to super, gratuluje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1744 |
Zakorzenienie
|
O wtedy to będę potrzebowała 48 godzin dziennie
![]() Ale powiem Ci, ze zależy jak z którym dzieckiem. Moja mama mi mówiła, że przy mnie miała bardzo dużo wolnego czasu, bo ja tylko jadłam i spałam i to długo spałam. Za to moja siora biegała po całym domu, płakała, dokuczała a za to nie chciała jeść i spać ![]() ![]() Gusiak gratuluje zdania egzaminu na 5 ![]()
nie ma mnie Edytowane przez azakowana Czas edycji: 2009-06-06 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1745 |
Zakorzenienie
|
Gusiak
![]() Ja w poniedziałek mam najtrudniejszy egzamin, siedzę więc i wkuwam kodeks pracy i już mi odbija od tego ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Oj, życzę ci tego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1746 |
Zakorzenienie
|
U mojej siostry jest podobnie. Piotruś - starszy jej syn był spokojniutki i też więcej spał a Krzyś to tajfun
![]()
![]() |
#1747 |
Zakorzenienie
|
Mój Kacperek był aniołkiem jak był mały a teraz to też tajfun
![]() ![]() Uciekam zaraz bo mój Tż bedzie za 20minut ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1748 |
Zakorzenienie
|
No ja tez juz zmykam, TZ tez zaraz bedzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1750 |
Zakorzenienie
|
Ja zajrzałam do Was, bo jakos tak wytrzymac nie mogłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1751 |
Zakorzenienie
|
Jakoś mnie to nie dziwi
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1752 |
Zakorzenienie
|
Hej, ja już po egzaminach i 3 miesiące wolnego!!!! Jeszcze 2 tygodnie w pracy i wakacje. Już się nie mogę doczekac, a zdrugiej strony to się martwię czy dyrektor mi przedłuży umowę na przyszły rok i czy będę miałą cały etat. wiec tak siedze troszeczkę jak na szpilkach.
mehja, jak tam egzamin?? przyszła mi ta sukienka i jest bardzo fajna, rozmiar dobry i wogóle.......tylko trochę za krótka. Ale bardzo mi się podoba więc postanowiłąm że będę ją nosić jak tunikę ![]()
![]() |
#1753 |
Zakorzenienie
|
A ja wciaz czekam na wyniki egz. potem zrobic wpis, indeks do dziekanatu oddac i WAKACJE
![]() ![]() Jutro jakiegos informatyka musze zmolestowac, by mi internet podłaczył do kompa to bede na biezaco z Wami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1754 |
Zadomowienie
|
Witam.
Ja dziś do fryzjera sie wybieram a wieczorem an piwko ze znajomymi ![]() Uffffff,jak gorąco na dworze! ![]()
![]() |
#1755 |
Raczkowanie
|
Ale wam dobrze, oddajecie już indeksy... Ja jeszcze dwa zjazdy i chyba ze 4 egzy...
![]() Ywanka a gdzie chodzisz do fryzjera? Ja chodziłam cały czas za Łysicę do Marty, ale coraz drożej tam....
![]() |
#1756 |
Raczkowanie
|
Przykro mi dziewczynki, że się musicie tak mordować z tymi egzaminami, najgorsze jest to, że sesja wypada w lecie i jak tu się uczyć jak takie cieplutko na dworze.. ehh no cóż każdy musi to przejść, ja się strasznie cieszę, że mam to już za sobą
![]() Co do weekendu długiego, to mnie się udało wziąść wolny piątek i w piątek włąśnie jedziemy na wesele, a potem jedziemy sobie na parę dni gdzieś nad morze, mam nadzieję, że pogoda będzie taka jak dziś, a nie jak to ostatnio była. Ciągle nie mam biżuterii do sukienki, ale w piatek myślę, że pobuszuje po Galerii Bałtyckiej i coś sobie tam kupię. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1757 |
Zadomowienie
|
Olimpiaperfect ide właśnie do Marty koło Gromady.
![]() Ostatnio tam robiła balejaż, byłam zadowolona i zbyt dużo nie zapłaciłam - mam nadzieje ze dziś będzie tak samo ![]()
![]() |
#1758 |
Raczkowanie
|
Ja też zawsze chodziłam tam do Marty, ale już od pewnego czasu nie chodzę, rzeczywiście troszkę drogo tam się zrobiło ale to już od dawna tak jest, teraz chodzę to takiej dziewczyny co kiedyś tam pracowała a teraz ma swój zakład.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1759 |
Wtajemniczenie
|
A ja długiego weekendu nie będę miała
![]() ![]() ![]() W czerwcu żadnego weekendu nie spędzimy tylko we dwoje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Co tu tak pusto ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1760 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1761 |
Zakorzenienie
|
Hey dziewczyny
![]() Michel wspołuczuje,my chcemy jechac w czwartek na zamek jakis moze Checiny badz Iłza. To zalezy czy siostra z łaski swojej da mi samochód. Ja poki co zapuszczam włosy, bo musze wiedziec ile sciac w październiku przed szkoła, a do slubu musza mi urosnac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1762 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, a ja z innej beczki. Mówiłam Wam niedawno że zostałam ciocia trojaczków - 3 chłopców. i poprosili mnie żebym zostala matką chrzestną jednego. i teraz nie wiem jak na ten chrzest pójdę to czy kupić coś, czy dać pieniądze jeśli tak tonie wiem nawet ile mniej więcej daje się na chrzest. nie mam pojęcia.
![]() |
#1763 |
Zakorzenienie
|
Gusiak my od chrzestnych naszego malucha dostaliśmy po 200 i po 300zł i do tego prezenty: ubranka, pamiatkę chrztu, zabawki i medalik.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1764 |
Zakorzenienie
|
Jak na chciny mojego chrześniaka dałam chyba 150 zł, bo na więcej niestety nie było mnie stać. Ale moja siostra to rozumie bardzo dobrze. A Krzyś zawsze dostaje ode mnie jakiś drobiazg jak przyjeżdżam nich.
![]() |
#1765 |
Raczkowanie
|
Ufff jestem, dopiero wróciłam z pracy
![]() A no obronę mam bo kończę licencjata, dopiero bede nam magistrem myśleć... No właśnie, ja też zawsze u Marty robie, przeważnie jestem zadowolona, szczególnie że od niedawna pracuje tam moja kumpela... Ale zawsze musze miec 120-140zł przy sobie... ![]() A co do chrzcin, to razem z chłopakiem dawaliśmy córce brata ![]() ![]()
![]() |
#1766 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1769 |
Zakorzenienie
|
Ja bym kupiłam każdemu maluchowi jakiś drobiazg a chrześniakowi dodatkowo dała kasę
![]()
![]() |
#1770 |
Zakorzenienie
|
Gusiak ale nie przejmuj się, pozostali chłopcy też przecież dostaną prezenty i pieniążki od swoich chrzestnych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.