![]() |
#2551 |
Raczkowanie
|
Dot.: ostrowiec świętokrzyski
Olimpiaperfect nie satysfakcjonuje mnie ale w moim zawodzie nawet w ostrowcu jest ciezko o prace, dlatego szukam czegokolwiek zeby choc troszke sie usamodzielnic. Bylam w galeri i skladalam cv teraz czekam na odzew
![]() justys jako niania(?) moja mama opiekuje sie takim 2 letnim szkrabem, odkad nie pracuje pomagam jej i naprawde duzo sie mozna nauczyc, napewno takie doswiadczenie przyda sie w przyszlym rodzicielskim zyciu ![]()
![]() |
![]() |
#2552 |
Zakorzenienie
|
Na pewno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2554 |
Raczkowanie
|
Andzik wyobraź sobie ze w moim zawodzie w O-cu tez nie ma pracy. Jestem kosmetologiem, a w O-cu ciezko znaleźć prace w jakimś salonie, jeśli juz to na tipsy, a tego napewno nie chce robić, za dużo juz w życiu tipsów zrobiłam
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2555 |
Zakorzenienie
|
Ja tez nie pracuje. W Ostr.ogolnie ciezko ze wszystkim. Ach....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2556 |
Raczkowanie
|
Olimpiaperfect nie dziwie sie za masz wieksze aspiracje od zakladania tipsow, a 1/4 etatu to naprawde smieszne...eh. To moze razem biznes otworzymy, ja jestem po fizjoterapii wiec moze jakies SPA
![]() Ostrowiec to dziura wiec nie licze na nic wiecej jak praca w sklepie ![]()
![]() |
![]() |
#2557 |
Zakorzenienie
|
To i zatrudnijcie mnie, jako pracownika biurowego
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2558 |
Raczkowanie
|
Hehe no to biznes plan już mamy
![]() ![]() Andzik a nie wiesz kiedy mają dzwonić z tych sklepów? Bo czekam już ponad 2 tygodnie i zero odzewu ![]() Jeszcze widziałam w Reporterze sie ogłoszenie pojawiło, na sprzedawcę, ale nie wiem czy tam jeszcze składać... Jeszcze nigdy nic w tym sklepie nie kupiłam... Ostrowiec to strasznie dziura, dlatego ciągle sie zastanawiam czy nie wyjechać za miedzę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2559 |
Raczkowanie
|
Olimpiaperfect do mnie juz dzwonili z joko, bylam nawet na probie (przez godzine) ale widocznie sie nie spisalam...Czekaj cierpliwie, napewno zadzwonia. W Reporterze powiadasz
![]()
![]() |
![]() |
#2560 |
Raczkowanie
|
Widzialam je w piątek, także musi być świeże. A do jakich sklepów składałaś? Tylko do tych na których są ogłoszenia?
Fajnie by było, Ty w jednym sklepie, ja w drugim, bedziemy do siebie na ciuchy przychodzić i na ploteczki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2561 | |
Zakorzenienie
|
Robiłam tu gdzie teraz mieszkam czyli w Gorlicach. Nie będziesz wiedziała jak powiem Ci u kogo
![]() Cytat:
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2562 |
Raczkowanie
|
Olimpiaperfect ja skladalam do joko i to tego obok w stone tesco, ale ogloszenia sa tez na innych, z tym ze pod kierowniczke joko podlega jeszcze 2 butiki(cool i jeszcze jeden) wiec bez roznicy gdzie skladalam i tak potrzebuja jednej dziewczyny do sprzedawania i jednej na weekendy.
Nom fajnie by bylo ![]()
![]() |
![]() |
#2563 |
Raczkowanie
|
No narazie w Babskim nie pracuje. Szefowa ma miesiac na zaproponowanie mi umowy, miesiac konczy sie 31 sierpnia, wiec ma jeszcze pare dni. Ale nie wydaje mi sie, ze zaproponuje cos konkretnego
![]() Andzik, na weekendy potrzebują teraz we wszystkich trzech sklepach, bo w piątek widzialam ogłoszenia. W joko CV składałam ponad 3 tygodnie temu, a ogłoszenie nadal wisi. Na co oni czekają? Złożyłam tam CV z brzydkim, starym zdjęciem i dlatego pewnie do mnie nie dzwonili ![]() Przejdę sie chyba dziś i złoże jeszcze w Reporterze... PS> dziewczyny, piszcze poprostu Olimpia, bo to perfect to bym najchetniej wycięła ![]()
![]() |
#2564 |
Raczkowanie
|
Olimpia zdjeciem sie nie przejmuj, jak ja bylam to nie patrzyli na zdjecia ani na doswiadczenie w handlu, poprostu dzwonili i zapraszali wszystkich na probe, jakja mialam swoj czas na pokazanie umiejetnosci byla dziewczyna ktora nie przyniosla nawet CV, wstapila tylko zeby zapytac a kierowniczka zaprosila ja tego samego dnia na probe...wiec czekaj cierpliwie, pewnie zadzwonia. Ja tez chyba zloze do Reportera, moze jutro sie wybiore
![]() Gdzie jest ten Babski Swiat? Jakie zabiegi mozna wykonac? Jestem zainteresowana mikrodermabrazja, mozesz mi cos wiecej o tym powiedziec?
![]() |
![]() |
#2565 |
Zadomowienie
|
Olimpia a kto jest właścicielem Babskiego Świata?
![]() |
#2567 |
Raczkowanie
|
Ja zawsze chodze do Marty(pod Łysice) ale duzo osob chwali sobie na Reja albo Galle. Ja juz tyle przeszlam ze boje sie eksperymentowac i zmieniac fryzjera dlatego trzymam sie jednego ale czasem kusi mnie zeby wyprobowac innego, a noz okaze sie lepszy
![]()
![]() |
![]() |
#2568 |
Zakorzenienie
|
ja zawsze do podcinania włosów chodzę na Rynek do Lotosu, moje dwie koleżanki też tam chodzą i są zadowolone. Jedynie na fryzurkę slubna zapisałam się do Mart za Łysicą ale jak pare miesięcy temu byłam tam podciąć włosy to nie byłam zadowolona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2569 |
Zakorzenienie
|
Ja strzygłam się w salonie Marty, ale u pani Mirki - i zawsze byłam zadowolona, ale nie wiem czy jeszcze pracuje - bo dawno nie byłam. Nieźle strzyże też taka króciutko ostrzyżona blondynka w Modfryzie, u młodszego Połetka, naprzeciw bazarku - ale ostatnio obcięła mnie - może i dość twarzowo - ale zupełnie nie tak jak chciałam, więc troszkę się zraziłam.
![]() |
![]() |
#2570 |
Raczkowanie
|
Hey, no wiec ja tez chodze zawsze do Marty i jestem bardzo zadowolona.
Właścicielką Babskiego Świata jest Agnieszka Wójcik. Andzik co to Twojego pytania: Babski jest na Trzeciaków 35a (koło szkoły Psp nr1) raczej trudno tam trafic jesli ktos nie jest z O-ca, szczególnie w czasie tego remontu na Jana Pawła. Zabiegi jakie wykonujemy to: kawitacja, jono i sonoforeza, ultradźwięki, mikrodermabrazja diamentowa, depilacja, oczyszczanie, pedicure, parafina, percing, tatuaż, zabiegi na ciało (wyszczuplające, ujędrniające), elektrostymulacja, drenaż limfatyczny, no i sztuczniaki tzn tipsy ![]() ![]() Jeśli chodzi o mikrodermabrazję diamentową (żebyś sie na korundową nie wybrała) to w 100% polecam ten zabieg. Napewno juz wiesz na czym polega ale może przybliże innym. Jest kontrolowane złuszczanie naskórka (diamentową głowicą) warstwa po warstwie co daje nam: -pobudzenie produkcji kolagenu i elastyny -stymulacja mikrokrążenia -poprawa kolorytu i struktury skóry -zwężenie porów -rozjaśnienie przebarwień -spłycenie blizn i rozstępów -redukcja drobnych zmarszczek -gładkość i elastyczność skóry Zabieg jest bezbolesny, trwa od 25 do 45min, w zależności od rodzaju skóry i jej reakcji na zabieg. Koszt to 100zł razem z maską na zakończenie. Wykonywałam zabieg wielokrotnie, sobie również. I mogę go polecić bez totalnie żadnych zastrzeżeń. Po zabiegu nie można sie opalać 72 h. Jeden zabieg wystarczy żeby zobaczyć efekty, można go robić w serii tj. 5-10 zabiegów raz w miesiącu, ale w naszym wieku nie jest to raczej wskazane, mówiąc o bezproblemowej skórze. Przy widocznych przebarwieniach, bliznach np. po trądziku, oczywiscie zabieg sie powtarza. Po trzech dniach od złuszczania można zobaczyć najlepszy efekt (skóra sie regeneruje) twarz wygląda jak pupcia niemowlęcia, serio ![]() ![]() PS>Najlepsze jest to, jak po południu się opisałam na ten sam temat, dwa razy tyle i mi sie wszystko skasowało, bo błąd w firefoxie mi wyskoczył, myślałam ze się wściekne ![]()
![]() |
#2571 |
Raczkowanie
|
Olimpia dzieki Ci wielkie za ta wyczerpujaca informacje
![]() ![]() Trzeciakow to nie jest gdzies niedaleko WSBiP? Z tym kasowaniem tego co naskrobie to mam czesto, jak szybko pisze i naciskam co popadnie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2572 |
Raczkowanie
|
No ja też wyszłam z wizażu jak mi sie skasowało, musiałam ochłonąć
![]() Trzeciaków jest trochę w inna stronę, bliżej kościołu na Piaskach, czy szpitala, przychodni Krasnal, mówi Ci to coś? No tak, lokalizacja nie jest zbyt dobra ![]() Chyba pora na spanko ![]() ![]()
![]() |
#2573 |
Raczkowanie
|
Pewnie ze mowi, mimo ze nie jestem z Ostrowca znam go "dosc" dobrze, chyba bym sie nie zgubila
![]() I nie pojechalam zlozyc tego CV a Ty Olimpia bylas? Bede moze jutro w O-cu to zajde przy okazji jesli bedzie nadal aktualne ![]()
![]() |
![]() |
#2574 |
Raczkowanie
|
No właśnie nie byłam, jutro też jade
![]() ![]()
![]() |
#2575 |
Raczkowanie
|
O boze ile nowych twarzy...
Dziewczyny skladacie Cv do skelpow w galerii, macie jakies doswiadczenie takie? Ja bylam na stazu, teraz juz niepracuje... i musze tez cos sobie znalezc. Co do mikrodermabrazji, to wydaje mi sie ze opalanie nie jest wskazane nieco dluzej niz tylko 72 h . W koncu skora musi sie zregenerowac, a o przebarwienia bardzo latwo. Ja bym po piersze (jesli sie ma lub mialo problemu z cera) skonsultowala z dermatologiem. A tak btw. tez bralam aknenormin pol roku .... i teraz po dwoch latach mam lekki nawrot, i mam nadzieje ze juz od przyszlego tygodnia ponownie zaczne kuracje, zeby wybrac pelna dawne. Niestety musialam to troche odwlec ze wzgledu na problemy z tarczyca.
![]() |
![]() |
#2576 |
Raczkowanie
|
Monial88 Ja już byłam sprzedawcą wiec jakieś doświadczenie mam.
Jeśli chodzi o opalanie po mikrodermabrazji, to tak nas uczą w szkole- 72h to okres przez który nie wolno wyjść na słońce a jeśli jest słoneczny dzień krem z filtrem 50. Natomiast przez kolejne 3 dni, trzeba używać kremu z filtrem 50 lub 30, czego z mojego doświadczenia 80% klientek nie robi ![]()
![]() |
#2578 |
Zakorzenienie
|
oj to coś takiego narobiła
![]()
![]() |
#2580 |
Zakorzenienie
|
nieładnie, nieładnie.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:10.