outlet we wrocławiu? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-10-26, 13:00   #31
bemolka
Zakorzenienie

Dot.: outlet we wrocławiu?

a kto wie cos o tym w TGG? http://wroclaw.studentnews.pl/serwis...=1&l=&id=19187
bemolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-26, 14:23   #32
cyn@monk@
Zadomowienie

Czy któras wie czy sklepy Lee i Wrangler są już otwarte? Jeśli są to można wiecie jakie są tam ceny spodni, czy są podobne do tych z Galerii, czy faktycznie jest taniej. Acha i czy jest duży wybór?

nie miałam pojęcia , że w TGG też jest outlet, choć mam wrażenie, ze wkradła się tu jakas pomyłka,, bo Outlet Factory jest na ul. Granicznej
cyn@monk@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-26, 14:25   #33
Jula
Zakorzenienie

Otworzył sie Apart ale nie wiem co mają dokładnie, bo nie miałam czasu zagladnąć do nich jeszcze.

/T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/

Jula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-26, 16:03   #34
madarynka
Zadomowienie

Jula, domyslam sie ze tam pracujesz lub czesto bywasz
Czy mogla bys tu napisac kiedy beda tam otwarte takie skley jak House i Re? bo poki co nie widzialam tam nic ciekawego :/

madarynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-26, 17:54   #35
ojalika
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cyn@monk@ Pokaż wiadomość
Czy któras wie czy sklepy Lee i Wrangler są już otwarte? Jeśli są to można wiecie jakie są tam ceny spodni, czy są podobne do tych z Galerii, czy faktycznie jest taniej. Acha i czy jest duży wybór?

nie miałam pojęcia , że w TGG też jest outlet, choć mam wrażenie, ze wkradła się tu jakas pomyłka,, bo Outlet Factory jest na ul. Granicznej

no tak własnie dzisiaj sie dowiedziałam,z e w tgg jest outlet, ale na pewno nie jest to pomyłka , a co najważniejsze jest tam zara i h&M
ojalika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-26, 22:11   #36
Ryjek
Zakorzenienie

czy warto się wybrać do tego TGG?
jakie ceny w Zarze?
Ryjek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-26, 22:22   #37
stellios
BAN stały

GG do stellios

Cytat:
Napisane przez Ryjek Pokaż wiadomość
czy warto się wybrać do tego TGG?
jakie ceny w Zarze?

up
stellios jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-10-27, 19:00   #38
cyn@monk@
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ojalika Pokaż wiadomość
no tak własnie dzisiaj sie dowiedziałam,z e w tgg jest outlet, ale na pewno nie jest to pomyłka , a co najważniejsze jest tam zara i h&M
świetna wiadomość
Stary 2006-10-27, 21:14   #39
szi
Rozeznanie

powie coś ktos więcej na temat zery i h&m w tgg?

szi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-27, 22:22   #40
ameska
Rozeznanie

GG do ameska

ja bylam dzisiaj w tym oslawionym, wroclawskim factory hhmm..i uczucia mam raczej mieszane..
1. wcale nie ma az tak duzych znizek, mieszkam w miejscowosci graniczacej z Niemcami i jestem przyzwyczajona do roznych sezonowych przecen, wiec moze dlatego jakos niespecjalnie zauwazylam te obnizki..szczegolnie w gino rossi..
jedyne co bardzo pozytywnie mnie zaskoczylo to calzedonia- sliczne, grube, kolorowe jesienne rajstopy za 3,90 kupilam kilka par choc z bielizna juz niezbyt..biustonosze po 20, majtki 15 ale jakos tak..hhmm..jakby to nie byly koncowkii serii itp ale jakies wybrakowane egzemplarze-bardoz trudno bylo mi dopasowac odpowiednia gore a zazwyczja nie mam z tym problemow..
2. mango-po wejsciu euforia bo wydawaloby sie, ze naprawde duzy wybor ale wyszlam z niczym.. choc butki sliczne maja
3. puma - swietna promocja-wez 3, zaplac za 2, kupilam kurtke za 99 zl [kostzowala ok 300 przed przecena], buty za 69 [przed przecena ok 250] i kosuzlke, ktora kostzowala 59 [wczesniej 150] dostalam gratis i z tego zakupu jetsem najbardziej zadowolona ;]
4. dziwnie malo ludiz, myslalam, ze jak na tak rozreklamowany obiekt beda tam tlumy a okazalo sie, ze niektore sklepiki wrecz pustawe..moze to dlatego, ze nie wszystko jest otworzone jeszcze..

Podsumowujac-warto pojechac, zawsze mozna wylowic cos ciekawego a juz na pewno bedzie to raj dla milosniczek bielizny jednak dla mnie nadal zakupy u naszych zachodnich sasiadow sa ulubiona forma wydawania pieniedzy ;p
Stary 2006-10-28, 01:52   #41
Ryjek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szi Pokaż wiadomość
powie coś ktos więcej na temat zery i h&m w tgg?
ja też chciałabym dowiedzieć się czegoś bliżej
był tam ktoś...........
Ryjek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-10-28, 08:21   #42
Jula
Zakorzenienie

Ameska, ludzi jest mało bo dojazd jest fatalny. Natomiast są osoby, które widuję codziennie - albo pracują na lotnisku, albo mieszkają blisko. Mysle, że gdyby był autobus "firmowy", ludzi byłoby więcej.

/T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/

Jula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-28, 09:31   #43
magdaa_j
Zadomowienie

W którym miejscu w TGG jest Outlet?
Stary 2006-10-28, 09:31   #44
dzindrzej
BAN stały

A co z outletem w TGG jakie ceny w zarze I h&m i czy duży wybór.
dzindrzej jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-28, 10:10   #45
szi
Rozeznanie

Zamierzam tam pojechać w najbliższym czasie, ale chciałabym wiedzieć (o zarze i h&m) jakie są to kolekcje, czy jest duży wybór i mniej wiecej ceny. Jak ktos wie, niech się koniecznie wypowie A jak ja pojade, to zdam relacje co i jak

szi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-28, 10:52   #46
-Moniczka-
Raczkowanie

GG do -Moniczka-

[QUOTE=cyn@monk@;2964054]Czy któras wie czy sklepy Lee i Wrangler są już otwarte? Jeśli są to można wiecie jakie są tam ceny spodni, czy są podobne do tych z Galerii, czy faktycznie jest taniej. Acha i czy jest duży wybór?

tak sa otwarte jakis tydzień moze 2 tygodnie temu kupiłam tam spodnie lee klasychne i bardzo popularny rozmiar w-30 L-31 zapłaciłam 119 to chyba tanio jan na spodnie ale trzeba dokładnie uważac bo niektóre maja skaze pozdrawiam
-Moniczka- jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-28, 13:39   #47
bro
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdaa_j Pokaż wiadomość
W którym miejscu w TGG jest Outlet?

chyba tam w podziemiu, przynajmniej jeszcze pare lat temu tak było gdy chodziłam tam obok do liceum, ale wtedy straszna lipa tam była.. jakies sportowe rzeczy tylko zawsze były, wtedy nawet nie wiedziałam,że to outlet się nazywa no ale od tego czasu mogło się dużo zmienić
Stary 2006-10-28, 21:39   #48
cyn@monk@
Zadomowienie

[QUOTE=-Moniczka-;2974610]
Cytat:
Napisane przez cyn@monk@ Pokaż wiadomość

tak sa otwarte jakis tydzień moze 2 tygodnie temu kupiłam tam spodnie lee klasychne i bardzo popularny rozmiar w-30 L-31 zapłaciłam 119 to chyba tanio jan na spodnie ale trzeba dokładnie uważac bo niektóre maja skaze pozdrawiam
Moniczka dziękuję bardzo za odpowiedź. Według mnie 119 zł to tanio jak na ich firmowe spodnie, ostatnio kupiłam w Galerii Dominikańskiej Lee za 250 zł
Stary 2006-10-29, 09:15   #49
nebraska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bro Pokaż wiadomość
chyba tam w podziemiu, przynajmniej jeszcze pare lat temu tak było gdy chodziłam tam obok do liceum, ale wtedy straszna lipa tam była.. jakies sportowe rzeczy tylko zawsze były, wtedy nawet nie wiedziałam,że to outlet się nazywa no ale od tego czasu mogło się dużo zmienić

No właśnie, ja też pamiętam taki sklep, były tam tylko dżinsy i sportowe bluzy (zreszta beznadzienje), napawdę jest tam teraz Zara i HM?

Fragrantica

nebraska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-10-29, 09:16   #50
domininia
Rozeznanie

Ja tez juz odwiedzilam Factory i jestem zadowolona z cen Kupilam w Mng eskimoski za 150 zl przecena z 309zl;D Torebki tez sa dosyc tanie(np sliczna srebrna sredniej wielkosci 40 zl),tylko trzeba czekac na nowa dostawe bo w tej chwili wszystko jest przebrane.Duzo taniej sa firmowe buciki nike,adidas,reebok (juz od 100zl),no i oczywiscie bielizna intimissimi i caldezonia,mozna wygrzebac cos ciekawego.A i w Levisie ceny nie sa zle,spodnie juz od 120 zl mniej wiecej,chociaz za 200zl tez sie znajda nie jedne.Szkoda tylko ze jeszcze duza czesc sklepow nie jest otwarta,dowiedzialam sie od obslugi ze ten outlet byl gotowy juz rok temu tylko nie mogli znalesc chetnych ktorzy chcieli by tam miec witryne.Jeszcze podjade dzisiaj do tego w Tgg bo nie wytrzymam jak nie zajrze do Zary
domininia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-29, 11:55   #51
ojalika
Wtajemniczenie

hmm, co do tego outletu w TGG, to tak średnio :P wszystko jest w jednym miejscu, nie ma jakiegoś podziału na sklepy ;/
rzeczy zary w ogole tam nie widziałam :P, natomiast jest duży wybór jeansów ( gorzej z rozmiarami)
Stary 2006-10-29, 15:24   #52
lisa87
Raczkowanie

A czy któraś z was jechała na graniczną autobusem?? Jaka Linia tam jeździ? Gdzies słyszłąam ze z peronowej jezdzi 406 albo 506 ale czy dojezdza w miare blisko centrum(nie chcialabym sie zgubuc)
Pozdrawiam
lisa87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-30, 09:01   #53
megami
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lisa87 Pokaż wiadomość
A czy któraś z was jechała na graniczną autobusem?? Jaka Linia tam jeździ? Gdzies słyszłąam ze z peronowej jezdzi 406 albo 506 ale czy dojezdza w miare blisko centrum(nie chcialabym sie zgubuc)
Pozdrawiam

Na stronce napisali, że jedzie tam 119 i 107
megami jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-30, 09:11   #54
stellios
BAN stały

GG do stellios

Cytat:
Napisane przez lisa87 Pokaż wiadomość
Pozdrawiam
moja siostra jechała 406 ale mówiła ze jeszcze musiała na nogach iść jakieś 20 min do tego centrum
stellios jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-30, 09:42   #55
nebraska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domininia Pokaż wiadomość
dowiedzialam sie od obslugi ze ten outlet byl gotowy juz rok temu tylko nie mogli znalesc chetnych ktorzy chcieli by tam miec witryne.

To jakaś dziwna ta obsługa, bo ja czasem jeżdżę tamtędy 119 i pamietam, ze od około roku budowali tą halę.

Ja mam akuat 119 pod domem, ale duzo autobusów jeździ na Nowy Dwór krzyżówka i tam możecie się przesiąść, to już blisko outletu

Fragrantica

nebraska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-30, 12:59   #56
dzindrzej
BAN stały

Ja byłam dzisiaj w outlecie w TGG i jestem zawiedziona oraz trochę wkurzona bo sklep jest otwarty od 11, a ja byłam tam od 10, ale poczekałam. Rzeczy z Zary również nie widziałam ( tylko dla nich tam pojechałam), A ceny ogólnie nie są jakoś zachwycające, długi sweter H&M 99zł, sukienka letnia 89zł ( sukienka niezbyt specjalna). Na spodnie nie parztyłam się. Wole ten na granicznej.
dzindrzej jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-30, 17:18   #57
ojalika
Wtajemniczenie

na graniczna na pewno dojedziesz 107, 119 i 406

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-10-30, 21:29   #58
lisa87
Raczkowanie

Dziekuje za odpowiedzi
lisa87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-31, 10:18   #59
Alikbe
Raczkowanie

Witam

Ja ostatnio zajechałam do outletu na granicznej (faktycznie jak dla mnie bardzo daleko) ale sklep mango trudy podróży mi wynagrodził. Normalnie nie stać mnie tam na ciuchy,a w dodaktu pilnie potrzebuje ubranek, schudłam 20 kg i nie mam co na tyłek wciągnąc. A spodni Ci był tam dostatek wiec kupiłam sobie dwie pary za 29 zł i jestem niezmiernie zadowolona. Mam prośbę do pracującyh tam dziweczyn, dacie moze cynk jak bedzie nowa dostawa w mango (bo faktycznie mieli już tam mocno przebrane sztuki) POzdrawiam
Alikbe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-31, 12:01   #60
ameska
Rozeznanie

GG do ameska

Cytat:
Napisane przez Jula Pokaż wiadomość
Ameska, ludzi jest mało bo dojazd jest fatalny. Natomiast są osoby, które widuję codziennie - albo pracują na lotnisku, albo mieszkają blisko. Mysle, że gdyby był autobus "firmowy", ludzi byłoby więcej.
gdyby byl to ja tez moglabym byc tam codziennie

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości