![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: outlet we wrocławiu?
a kto wie cos o tym w TGG? http://wroclaw.studentnews.pl/serwis...=1&l=&id=19187
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Czy któras wie czy sklepy Lee i Wrangler są już otwarte? Jeśli są to można wiecie jakie są tam ceny spodni, czy są podobne do tych z Galerii, czy faktycznie jest taniej. Acha i czy jest duży wybór?
nie miałam pojęcia , że w TGG też jest outlet, choć mam wrażenie, ze wkradła się tu jakas pomyłka,, bo Outlet Factory jest na ul. Granicznej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Otworzył sie Apart
![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Jula, domyslam sie ze tam pracujesz lub czesto bywasz
![]() Czy mogla bys tu napisac kiedy beda tam otwarte takie skley jak House i Re? bo poki co nie widzialam tam nic ciekawego :/
![]() |
#35 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no tak własnie dzisiaj sie dowiedziałam,z e w tgg jest outlet, ale na pewno nie jest to pomyłka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
czy warto się wybrać do tego TGG?
jakie ceny w Zarze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
powie coś ktos więcej na temat zery i h&m w tgg?
![]()
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
ja bylam dzisiaj w tym oslawionym, wroclawskim factory
![]() 1. wcale nie ma az tak duzych znizek, mieszkam w miejscowosci graniczacej z Niemcami i jestem przyzwyczajona do roznych sezonowych przecen, wiec moze dlatego jakos niespecjalnie zauwazylam te obnizki..szczegolnie w gino rossi.. ![]() jedyne co bardzo pozytywnie mnie zaskoczylo to calzedonia- sliczne, grube, kolorowe jesienne rajstopy za 3,90 ![]() ![]() 2. mango-po wejsciu euforia bo wydawaloby sie, ze naprawde duzy wybor ale wyszlam z niczym.. ![]() ![]() 3. puma - swietna promocja-wez 3, zaplac za 2, kupilam kurtke za 99 zl [kostzowala ok 300 przed przecena], buty za 69 [przed przecena ok 250] i kosuzlke, ktora kostzowala 59 [wczesniej 150] dostalam gratis ![]() 4. dziwnie malo ludiz, myslalam, ze jak na tak rozreklamowany obiekt beda tam tlumy a okazalo sie, ze niektore sklepiki wrecz pustawe..moze to dlatego, ze nie wszystko jest otworzone jeszcze.. Podsumowujac-warto pojechac, zawsze mozna wylowic cos ciekawego a juz na pewno bedzie to raj dla milosniczek bielizny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Ameska, ludzi jest mało bo dojazd jest fatalny. Natomiast są osoby, które widuję codziennie - albo pracują na lotnisku, albo mieszkają blisko. Mysle, że gdyby był autobus "firmowy", ludzi byłoby więcej.
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
W którym miejscu w TGG jest Outlet?
![]()
![]() |
#44 |
BAN stały
|
A co z outletem w TGG jakie ceny w zarze I h&m i czy duży wybór.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
Zamierzam tam pojechać w najbliższym czasie, ale chciałabym wiedzieć (o zarze i h&m) jakie są to kolekcje, czy jest duży wybór i mniej wiecej ceny. Jak ktos wie, niech się koniecznie wypowie
![]() ![]()
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=cyn@monk@;2964054]Czy któras wie czy sklepy Lee i Wrangler są już otwarte? Jeśli są to można wiecie jakie są tam ceny spodni, czy są podobne do tych z Galerii, czy faktycznie jest taniej. Acha i czy jest duży wybór?
tak sa otwarte jakis tydzień moze 2 tygodnie temu kupiłam tam spodnie lee klasychne i bardzo popularny rozmiar w-30 L-31 zapłaciłam 119 to chyba tanio jan na spodnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
chyba tam w podziemiu, przynajmniej jeszcze pare lat temu tak było gdy chodziłam tam obok do liceum, ale wtedy straszna lipa tam była.. jakies sportowe rzeczy tylko zawsze były, wtedy nawet nie wiedziałam,że to outlet się nazywa ![]()
![]() |
#48 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=-Moniczka-;2974610]
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie, ja też pamiętam taki sklep, były tam tylko dżinsy i sportowe bluzy (zreszta beznadzienje), napawdę jest tam teraz Zara i HM? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
Ja tez juz odwiedzilam Factory i jestem zadowolona z cen
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
hmm, co do tego outletu w TGG, to tak średnio :P wszystko jest w jednym miejscu, nie ma jakiegoś podziału na sklepy ;/
rzeczy zary w ogole tam nie widziałam :P, natomiast jest duży wybór jeansów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
A czy któraś z was jechała na graniczną autobusem?? Jaka Linia tam jeździ? Gdzies słyszłąam ze z peronowej jezdzi 406 albo 506 ale czy dojezdza w miare blisko centrum(nie chcialabym sie zgubuc)
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
BAN stały
|
moja siostra jechała 406 ale mówiła ze jeszcze musiała na nogach iść jakieś 20 min do tego centrum
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jakaś dziwna ta obsługa, bo ja czasem jeżdżę tamtędy 119 i pamietam, ze od około roku budowali tą halę. Ja mam akuat 119 pod domem, ale duzo autobusów jeździ na Nowy Dwór krzyżówka i tam możecie się przesiąść, to już blisko outletu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
BAN stały
|
Ja byłam dzisiaj w outlecie w TGG i jestem zawiedziona oraz trochę wkurzona bo sklep jest otwarty od 11, a ja byłam tam od 10, ale poczekałam. Rzeczy z Zary również nie widziałam ( tylko dla nich tam pojechałam), A ceny ogólnie nie są jakoś zachwycające, długi sweter H&M 99zł, sukienka letnia 89zł ( sukienka niezbyt specjalna). Na spodnie nie parztyłam się. Wole ten na granicznej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
na graniczna na pewno dojedziesz 107, 119 i 406
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Dziekuje za odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Witam
Ja ostatnio zajechałam do outletu na granicznej (faktycznie jak dla mnie bardzo daleko) ale sklep mango trudy podróży mi wynagrodził. Normalnie nie stać mnie tam na ciuchy,a w dodaktu pilnie potrzebuje ubranek, schudłam 20 kg i nie mam co na tyłek wciągnąc. A spodni Ci był tam dostatek wiec kupiłam sobie dwie pary za 29 zł i jestem niezmiernie zadowolona. Mam prośbę do pracującyh tam dziweczyn, dacie moze cynk jak bedzie nowa dostawa w mango (bo faktycznie mieli już tam mocno przebrane sztuki) POzdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.