|
|
#61 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jaka ladna sliczna jest-pewnie ty w niej bedziesz wygladac jeszcze ladniej buzka
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dodatki do sukienki czyli idealna zimowa panna mloda
Ejva suknia jest świetna i widzę że znalazłaś bardzo fajny kozuszek. A jak Ci poszło z butami ?????????
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki Kobietki
Co do sukni to poczatkowo podobaly mi sie takie bardziej skromne.... I mierzylam je i niby ladne alr tak do konca nie bylam przekonana.... a kiedy ubralam ta..... Po prostu bylo jak milosc od pierwszego wejrzenia Bucikow ciagle niem mam Malenka a Ty jakie mas zte buciki? Kozaczki czy zwykle polbutki?
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
zwykle polbutki-chyba z 12 centow maja-troche sie w nich chwieje ale co tam
|
|
|
#65 |
|
Przyczajenie
|
Ejva sukienka jest super!!! jest zimowo-sniegowa
przez to wlasnie ze taka puchata i przez te blyszczatka tylko, ze wedlug mnie, pasuja do niej bardziej polbutki niz kozaki taka delikatna i elegancka... chociaz znalazlam takie, co pasuja do wszystkiego no chyba oprocz portfela - bo to gucci ![]() jak mi sie uda to wkleje fotke
|
|
#66 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Suknia na zdjeciu nie jest dokladnie moja suknia - ale nic podobniejszego nie znalazlam. |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
Hurra
moja suknia juz jest w sklepie - jutro ide do otatecznej przymiarki
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Dziewuszki
chcialam sie przywitac i podziekowac za watek - szukalam na wizazu tyle razy a dopiero tu czuje sie zrozumiana i zaczynam czuc inspiracje bo narazie to kompletnie nie mialam pomyslu na ewentualna moja zimowa suknie slubna [QUOTE=Ejva;865349]Niusiu wlasnie pochwalilam Twoja sukienke w watku Suknie marzen - ale co tam, napisze jeszcze raz ze piekna... I z trenem - tak jak i moja Fryzurki bardzo urocze (w koncu sama wybieralam zdjecia to musza mi sie podobac ) i beda jak ulal pasowac do sukni Czy bedziesz miala welon? A jesli tak to czy wepniesz go pod spod koczka? Az Ci zazdroszcze bo ja sie ciagle nie umiem zdecydowac co do fryzurki :-( Kok u gory - odpada bo jestem wysoka i bez tego A w ogole to moje wlosy sa wyjatkowo cienkie i malo ich jest wiec taki kok u mnie by wygladal chyba jak marna namiasteczka ![]() A wracajac do dodatkow zimowych - przymierzalam dzis piekny bialy kozuszek. Po prostu urzekl mnie.... krociotki z futerkiem przy rekawkach i na szyji, dopasowany do kobiecej figurki.... i w dodatku cena calkiem przystepna.... tylko jest jedno ale .... On nie jest idealnie bialy... raczej taka delikatna kosc sloniowa. I boje sie jak to bedzie wygladalo czy moze sie kurteczka roznic od sukienki troche kolorem? Co Wy na to?[/QUOTEEjva : ja mam wrazenie ze wcale nie musi byc tego samego kolorku naprawde- wystarczy ze np dodatki jak kwiatuszki we wlosach albo kwiaty np beda w kolorze kosci sloniowej lub bizuteria to odrazu ladnie wyglada ,,, zaraz znajde zdjecie ktore znalazlam na jednym forum gdzie wlasnie dziewczyna miala nawet capucinoo korzuszek i pieknie to wygladalo
|
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
ja wiem ze to capucinno ale pieknie evja - teraz dopiero zobaczylam kozuszek jest sliczny i mysle ze bedzie pieknie pasowal do sukiennki dodatki i cud miod
|
|
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki mam pytanie : ja pragne sukienki prostej i np plaszczyk choc sama nie wiem
poradzcie slub w grudniu...
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
ojej paanti ale stary watek wygrzebalas. Ale przyjemnie bylo tu zajrzec
Moj slub pozostal juz tylko wspomnieniem Zycze powodzenia w szukaniu - skromne suknie tez pieknie sie prezentuja. Moze bardziej swieze, ze sie tak wyraze, w temacie dziewczyny Ci cos doradza
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe dziewczyny, ja wychodzę za mąż za 3 dni i podobno ma padać a na nóżkach pantofelki, zamiast kozaczków... do tego etola zamiast kurteczki... suknia standardowa, do niej bolerko z krótkim rękawkiem i etola... rękawiczki bezpalcowe... mam nadzieję, ze nie zmarznę za bardzo
|
|
|
|
#73 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
Cóż,,,,ja już 3,5 roku po ślubie przepraszam Dziewczyny które tu były i czekały na relacje a ja nie dotarłam Nie będę Was zanudzać relacją podam tylko namiary na ludzi, którzy sprawili, że ten dzień był jednym z najpiękniejszych w moim życiu i podeśle Wam kilka zdjęć, tak ku inspiracji
Ślub odbył się w Bochni 5 grudnia 209 roku w Parafii Jana Nepomucena - piękny Kościół, cudowny Pan Organista, który zafundował nam nie oprawę muzyczną a prawie koncert na współ z moim kolegą, który grał mi Ave Maryja na saksofonie i masę innych rzeczy jak się okazało w trakcie trwania ślubu. Bardzo fajny Pan Proboszcz. Polecam - zresztą zdjęcia, dzięki temu , że Kościół jest biały wychodzą cudne Dekoracja ślubna : kwiaty w kościele, moje bukiety i bukiety dla Druhen i druhenek, oraz wystrój sali - pani Patrycja Kolarz - numer 694533819 - oprócz moich zdjęc mozecie znależć jej prace na fb (https://www.facebook.com/pages/Patry...06085682770882 ) - cudowna Kobieta zrealizowała moją wizję w 150% procentach mnie sama zaskakując Miejsce wesela : Hotel Zalesie w Bochni - piękne miejsce, idealna obsługa starająca się zaspokoić wszystkie potrzeby - od pań kucharek, kucharza (kuchnia pyszna i tylę, że potem jedliśmy jeszcze przez miesiąc ) kelnerów, po panie sprzątające - nawet koszule mojemu mężowi w dniu ślubu panie prasowały, że on się zajął ostatnimi poprawkami - Teraz wiem, że maja mega promocje - my takich nie mieliśmy polecam http://www.hotel-zalesie.com/ Makijaż ślubny : tuo viso - Pani Monika - cudny dojeżdżają do klienta - nie wiem czy nadal - w tarnowie . polecam gorąco Frak Męża - frak taneczny - szyty na zamówienie w sklepie tanecznym http://sklep.artdance.pl/ ArtDance na Karmelickiej Moja suknia - Kolekcja Tanzanit, model Marie z salonu Catherine http://www.suknieslubne.net.pl/sukni...e_tanzanit.php Ja szukałam sukni w której bede mogła tańczyć cała noc - i to jest taka suknia - taneczna a do tego ślubna Nie wiem ile teraz ten model kosztuje - moja wyczyszczona sobie pięknie leży na szafie, wiec jeśli któraś ma ochotę przymierzyć bez zobowiązań zapraszam na Kurdwanów chyba już jestem gotowa się z nią rozstać Chyba :P - a Buty - taneczne - cudnie sie sprawdziły nawet w zimie - i moje i męża - http://www.akces.biz/ wygodne, piękne i tanie a teraz służą nam na wszytskich ślubach Fryzura - pani Ania Kocan - salonik na Krupniczej 29 w Tarnowie = polecam gorąco Hm...chyba wszystko ...ach ! nie wszytsko Król i sprawca, dzięki któremu nasz ślub i wesele zostało uznane za najlepsze wesele w naszych rodzinach - i do dzisiaj wszyscy inne śluby i wesela porównują z nim właśnie - Wodzirej z Prawdziwego zdarzenia - Pan Józef Hojna - namiar 608511121 - dprawde o nic nie musiałam się martwić na weselu - on nad wszystkim panował , tylko ewentualnie doradzał czy zmienić kolejność ustaloną widząc jak sie goście bawią - profesjonalista w każdym calu - na końcu tańczył ze mną osobiście No cóż - pozostało zaprosić was na relację zdjęciową pozdrawiam ciepło Fotografia : ślub i polenner : Łukasz Lisiecki http://www.lukaszlisiecki.com/ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.

Tylko ramiaczek brakuje
agatka

Czy bedziesz miala welon? A jesli tak to czy wepniesz go pod spod koczka? Az Ci zazdroszcze bo ja sie ciagle nie umiem zdecydowac co do fryzurki :-( Kok u gory - odpada bo jestem wysoka i bez tego
A w ogole to moje wlosy sa wyjatkowo cienkie i malo ich jest wiec taki kok u mnie by wygladal chyba jak marna namiasteczka