|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#871 |
Rozeznanie
|
Dot.: Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II
Witamy Pana Doctora!!
/prawda, że zgadłam?/ |
![]() ![]() |
![]() |
#872 |
Rozeznanie
|
hihihi
Zapraszamy na czat http://www.polchat.pl/chat/?room=misja+w+zambii |
![]() ![]() |
![]() |
#873 |
Przyczajenie
|
Ayeye Tereska ![]() Strasznie sie cieszę że udało mi się zalogować. A to wszystko zasługa Rocky - zostałem połuczony na spotkaniu w niedzielę co i jak ....i są efekty. Tak sie ucieszyłem że zacząłem uskuteczniać swój Zambijski na forum ![]()
#874 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#875 |
Rozeznanie
|
żeby Wam tu za dobrze nie było... ;P to rozmówki dla pozostałych:
http://www.eurochallenges.com/dating/Nyanja_phrasebook http://www.coroner.pl/travel/en/Nyanja_phrasebook
#876 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Mwachoma bwanji - dobry wieczór Mulibwanji - jak się masz Ayeye - tak Pozdrawiam ![]() I niestety uciekam Do jutra
![]() |
#877 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#878 |
Raczkowanie
|
hejjj
![]() ![]() To jej dzidzia ( w sumie już nie taka dzidzia bo ma 11 latek ... i jutro ponoć urodzinki ![]() ![]() http://xs220.xs.to/xs220/07431/PhillisyKapenya.jpg Postaram sioę kumpele zwabić tutaj do nas na forum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#879 |
Zakorzenienie
|
Witam Mzyngu serce mi mówiło że to Bertrand poważnie
![]() ![]() tak się cieszę i wklejam e-mail : Doszla przeogromna paczka ze wspanialosciami z Gimnazjum Z Chorzowa-wIEEEEElkie dzieki i pozdrowienia -podziekowanie tez pojdzie poczta. Dzisiaj z tej duuuuzej liczby oczekujacych dzieci wybralismy 13-mamy garstke informacji o kazdym z nich ,ktora teraz bede przesylac.Trojka z nich ma zdjecie.Reszta w tym tygodniu beda dochodzic i bedziemy Wam dosylac.
#880 |
Raczkowanie
|
zaniedbujecie forum !!!!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#881 |
Rozeznanie
|
garść linków:
http://pita777.fotosik.pl/ - zdjęcia Pity ze spotkania przelicznik z cali na cm, stopni F na C itd. po angielsku: uprawa ogórka uprawa marchwi uprawa sałaty w tunelu sałata gruntowa wyszukiwarka
![]() |
#882 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() I teraz to już wsiąkłeś ![]() ![]() No to teraz jak zaczniecie i jeszcze wciągniecie w to mukashanę to my już w ogóle nie będziemy wiedzieć co się tutaj dzieje ![]() Cytat:
Dobrze, dobrze - nasza "rodzinka" się powiększa. Przekaż koleżance, że czekamy tu na nią ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#883 |
Raczkowanie
|
No to teraz moja kolei na mały odzew po spotkaniu
![]() Było luxik, ludzie masakryczni - oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu ![]() ![]() Moria - mi nawet na spotkaniu powiedzieli, że siedzę i tylko hiihihi i buhhaha ![]() Chciałem jakąś opowiastkę strzelić, którą doktor Bertrand przedstawił ale skoro już się zalogował to myślę, że zrobi to dużo lepiej niż ja ![]() ![]() To może napiszę jak to poznałem New Rocka ![]() Godzina 15.30 dworzec Wschodni - czas umówionego spotkania - a przed dworcem ani gościa na czarno z plecakiem campusa i specyficznym obuwiem, ani zakonnika, ani Ani ![]() ![]() ![]() Kropla płynie wielka, ale nic, pewnie są w środku. Wchodzę do budynku, rozglądam się, nie ma. Myślę no to może na peronach czekają na Nortona - jest jakaś blondynka, wysoka, nawet podobna - podejść, nie podejść - podejdę a co, raz się żyje. Ale jak zauważyłem rodzinkę obok niej to zwątpiłem. Biorę kom. piszę do Ani, gdzie są bo ich nie widzę - odpisała, że siedzi w domu przed kompem, nie przychodziła, bo mieliśmy z Rockiem i Nortonem na zakupy jeszcze iść i że będzie później. Napisała też, że Rock dopiero z domu wyszedł. No to mówię ładnie mnie załatwili - piękne warszawskie powitanie ![]() Pewnie przypadek, że się tak ubrał, ale kurcze buty rzeczywiście - nie jakiś tam pospolity gumiak oborniany, tylko zaiste cosik oryginalnego. Patrzę dalej - normalnie jak miłość od pierwszego wejrzenia - ja na niego on na mnie. Zaczynam strzelać uśmieszki z nadzieją, że da jakiś znak, że to jednak on... ale gdzie tam zero wzruszenia na twarzy, powieka nie dryga nawet. Widać nie w jego typie jestem. Frustracja mnie dopada, wyciągam komórkę - nadeszła wiekopomna chwila - jeden sygnał, nawet nie drgnął, drugi sygnał, żadnej reakcji ( ja już paznokcie chciałem obgryzać), trzeci sygnał - lipa to nie ten gość, mówiłem, że za młody... Nagle BACH - bomba atomowa, Grunwald, i dwaj tacy, co kiedyś coś ukradli - kiwa głową na tak - no wreszcie... Tak to właśnie poznałem New Rocka ![]() A dla tych co to są tak wytrwali i doczytali do końca kilka fotek ze spotkania ![]() http://pita777.fotosik.pl/albumy/295604.html Miłego oglądania. Dobranoc wszystkim. PS. macie wszyscy pozdrówki od Nortona, który zachorzał cosik |
![]() ![]() |
![]() |
#884 |
Raczkowanie
|
pita- jesteś niemożliwy ![]() ![]() A jak już składamy zamówienia u dr.Bertranda, to ja poproszę historię o leczeniu pewnej kobiety z pewnej przypadłości i próbie podania leków jej mężowi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#885 |
Wtajemniczenie
|
Ja sie tylko pod tym podpisuję
![]() ![]() ![]() Witam serdecznie Mzyngu ![]() ![]() Co do New Rock'a... hihi, no on też mi na swój wiek nie wygląda, ja bym mu tam 20 lat dała, nie więcej. Nutko, bardzo się cieszę, że butki dotarły i że jak piszesz są ładne ![]() ![]() agu_siek - pogratuluj od nas ślicznej córci koleżance i spróbuj ją wciągnąć na forum ![]()
![]() |
#886 |
Zakorzenienie
|
Pita, obudziłam smiechem moje chore dziecko
![]() ![]() Witam Doktora, lepieij późno niz wcale ![]() Tereska, znalazłam wszystko, dzięki ![]() Rock, moglibyśmy zbic majątek na tym drzewie kiełbasianym ![]() ![]() Już wiem kto jest kto na zdjęciach ![]() ![]() Dostałam list (wirtualnie na razie) od Maxona (Seona ![]() ![]() ![]() ![]() Muszę Was pozegnac na jakiś czas, bo wyjeżdżam. ![]()
#887 |
Zakorzenienie
|
pita jesteś masakryczny
![]() Luba a moze do Polski sie wybierasz? ![]() ![]() Miłego dnia wszystkim - dzisiaj będzie sporo nowych adopcji, mam listę od siostry ![]() Ukłony w strone s.Józefy ![]()
#888 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Piękne marzenia ma Twój synek i jak dobrze, że jest ktoś kto pomoże mu je zrealizować ![]() pita ![]() agu_siek gratulacje dla koleżanki ![]() ![]() A z tego, że to chyba ta paczuszka doszła o której myślę - bardzo się cieszę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#889 |
Zakorzenienie
|
Tym razem nie, jadę w troche cieplejsze okolice
![]() Ale prędzej czy później zjawię sie u Ciebie ![]()
#890 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() agu_siek kuś koleżanke żeby do nas wstąpiła i to koniecznie. Nutko cieszę się że paczka doszła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#891 |
Raczkowanie
|
pita ---> Jesteś bezbłędny!!!!
![]() agu_siek --> Gratulacje dla koleżanki ![]() Miłego dnia wszystkim, dziś mam troche pracy :/
#892 |
Rozeznanie
|
Oj pita pita o 8 weszłam na forum ze śmiechu z krzesła spadłam i dopiero teraz spod biurka sie wygrzebałam.
![]() Moje narty poszły w zapomnienie bo nie dość że sobie nerki obiłam to jeszcze brzuch mi chyba pęka ![]() No to znów rozdaję nagrodę za.....esej "jak poznałem Rocka" ![]() a to dla ciebie ![]() Ale ładne długopisy kupiłam... |
![]() ![]() |
![]() |
#893 |
Raczkowanie
|
A Ja mam od dziś jeszcze synka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#894 |
Wtajemniczenie
|
wlasnie przeczyalam na gronie.
jestem w szoku ![]() masz zdjecie?
#895 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#896 |
Wtajemniczenie
|
moja Jeni ma braciszka ktory ma roczek. tak sie zastanwialam czy go nie adoptowac tez, ale chyba nie bede tak szalec poki co
![]()
#897 |
Raczkowanie
|
Nie jeszcze nie mam
![]() ![]() (Nickson,Haward,Chrispin) i 3 siostry (Stellia,Anastasia,Lovene ss). Chodzi do 2 klasy w Mpwaya ![]() ![]() hmmm ![]() ![]() ![]()
(...) wzniósł ręce do nieba, i zwracając się do Boga, wrzasnął: „Dlaczego właśnie ja?!” Przez chwilę przyglądał się milczącym gwiazdom, a ponieważ żadna odpowiedź nie nadchodziła, wzruszył ramionami i wymamrotał: „Jasne, że wiem! Bo niby dlaczego właśnie nie ja?!” |
![]() ![]() |
![]() |
#898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze 1 dzieciątko czeka na rodziców rano było 3-je oczekujących bo wszystkich z kolejki już obdarowałam dziećmi , później pojawiła się Aga z prośbą, jakiś bywalec czata ![]() ![]() czyli dzisiaj było 10 adopcji ![]() ![]() ![]() niestety bez zdjęć ![]() ale za to wgrywam teraz na fotosik do albumu wolontariuszek takie cudne, zwałaszcza dzieci że chciałoby się garściami jeść, dostałam niespodziewanie płytkę nawet nie wiem od kogo i wgrywam
![]() |
#899 |
Raczkowanie
|
hihihi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
(...) wzniósł ręce do nieba, i zwracając się do Boga, wrzasnął: „Dlaczego właśnie ja?!” Przez chwilę przyglądał się milczącym gwiazdom, a ponieważ żadna odpowiedź nie nadchodziła, wzruszył ramionami i wymamrotał: „Jasne, że wiem! Bo niby dlaczego właśnie nie ja?!” |
![]() ![]() |
![]() |
#900 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.