Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-14, 08:30   #1591
Dla ciebie J.
Rozeznanie

Dot.: Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II

Oj tak Pat ja tez zapomniałam dodać ,że najlepszy skrót będziesz miał wieczorem na czacie,tam zawsze ktoś jest i chętnie ci powie co właśnie sie u nas dzieje.

Tereskoja sobie powiedziałam takie tam zdjęcia ale to jest myśl siostra Józefa i zdjęcia obrazujące np jak dzieci dostają paczki od nas,akcja wata cukrowa,dożywianie dzieci,takie zdjęcia na których widać co robimy...

www.adopcjaserca.pl

Dla ciebie J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-14, 09:39   #1592
mukashana
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to mukashana

Cytat:
Napisane przez Markos Pokaż wiadomość

mukashana - co z Sylvią ????
Sylvia została wysłana razem z opiekunką do Mansy (200 km od Lufubu) do kliniki okulistycznej. Nadal nie wiem jaka jest diagnoza,ale wiem,że dostała trzy lekarstwa i ma się zgłosić do kontroli w styczniu. Widać to jednak jakaś poważna sprawa skoro takie długie leczenie. Mam teraz numer do tej jej opiekunki, więc spróbuję się od niej czegoś dowiedzieć. Tyle tylko,że teraz w porze deszczowej dodzwonienie sie nie jest takie proste.. i... dziekuję ,że pytasz

Cytat:
Napisane przez Dla ciebie J. Pokaż wiadomość
A co do tego apelu jestem w chętna jej coś podrzucić,fakt że bardzo dziwnie dziewczyna pisze,no ale przecież nie wymagajmy,zeby każdy kto pomaga biednym dzieciom mówił jak Miodek.
Chyba nie to świadczy o człowieku i tu popieram Animatora wiecej zaufania
a czy ona sie do kogokolwiek odezwała? Bo ja też do nije pisałam na gg,ale cisza...

Cytat:
Napisane przez _MAMA_ Pokaż wiadomość
zapomniałam powiedzieć ze paczka doszła Dominiko
no to super
Stary 2007-11-14, 09:39   #1593
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Norton Pokaż wiadomość
Udało mi się znaleźć "Aktualności" i zapraszam do obejrzenia. Życzę miłego oglądania.

Czekamy na Wasze opinie

http://pl.youtube.com/watch?v=WoZD9cOQdEM
Świetny ten reportaż ! Ja się aż wzruszyłam Norton gratuluję

Cytat:
ahamar zdjecie tereska już przysłała, nie dość że to wyszedyłkowała to jeszcze profesjonalne zdjęcia porobiła [...]
podziwiajcie ...
No ja jestem pełna podziwu! To się nazywa talent! Będę polować na szydełkowego aniołka

Cytat:
Napisane przez Naku Rhandza Pokaż wiadomość
witam wszystkich bardzo serdecznie [...] Mam nadzieję , że przyjmniecie mnie do Waszego grona Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie
Witaj Naku Rhamdza na naszym forum Śliczny synek

Forum rozrasta się w zastraszającym tempie Mam teraz awarię internetu w domu i mogę poczytać sobie na szybko w pracy i cały czas się nie wyrabiam
Gdybym jutro nie miała okazji nic napisać to się pochwalę iż mój kochany Mabvuto kończy jutro 3 latka

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-14, 09:45   #1594
mukashana
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to mukashana

Cytat:
Tereskoja sobie powiedziałam takie tam zdjęcia ale to jest myśl siostra Józefa i zdjęcia obrazujące np jak dzieci dostają paczki od nas,akcja wata cukrowa,dożywianie dzieci,takie zdjęcia na których widać co robimy...
przepraszam,ze to osobny post ,ale nie umiem teog dołączyć taki mi przyszedł jeszce pomysł do głowy... Gdyby znaleźć sponsora, to oprócz takich większych, ładniejszych kalendarzy dla rodziców i na aukcje, możnaby wydrukować właśnie takie wizytówkowe, malutkie , z podstawowymi informacjami o adopcji, z jednym ładnym zdjęciem przykuwającym uwagę. I możnaby je porozkładać w kościołach, oczywiście po wcześniejszym zapytaniu o zgode proboszcza.. To by dopiero była akcja marketingowa ;-))) tylko.... że my już nie mamy dzieci naprawdę chyba trzebaby sie rozejrzeć za jeszce jedną misją tylko do adopcji, a siostrze Józefie pomagać jak do tej pory... Wiecie... teraz ten nadchodzący okres Bożonarodzeniowy jest świetnym czasem,żeby takie akcje robić. Ludzie maja bardziej otwarte serca... tak mi się wydaje..
Stary 2007-11-14, 09:46   #1595
_MAMA_
Zakorzenienie

GG do _MAMA_

czy ktos wie czy w Zambii rośnie pokrzywa?
to bardzo zdrowe zioło - tak zioło nie chwast ! własnie parzy mi sie torebka w szklance, przygotowałam sobie cos do picia bo podobno pita777 od godziny pisze jakiegoś posta zeby mi w gardle nie zaschło od takiego długiegbo czytania

a co do pokrzywy to oczyszcza krew, skarbnica witamin i mikroelementów, poczytajcie w necie a jak kto mieszcza w rejonie czystym ekologicznie to nich sobie w maju nazbiera i ususzy
_MAMA_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-14, 09:48   #1596
pita777
Raczkowanie

No wreszcie dobrnąłem do końca.
Miałem zaległości ze czterech dni chyba, także Pat nie tylko Ty nie nadążasz.

Ale myślę, że streszczenie trudno by było robić, więc najlepiej rób tak jak już Tereska i Dla ciebie J pisały - czat

witam też nową osóbkę - Naku Rhandza pozdrowionka - szczególnie dla Dominisia

No wreszcie też nowy wpis od Dr Bertranda

A tak wogóle to zapomniałem jeszcze pogratulować Nortonowi wywiadu - coś wspanialego , rzeczywiście żal, że nie na krajową tv - ale z takim wsparciem z GÓRY jakie ma Norton to kto wie...

Chyba o niczym nie zapomni... aaaaaa jednak zapomniałem

Dla ciebie J co tam na obiad dziś będzie... A tak poważnie to wysłałem Ci kaskę za znaczki

Mamamatiego przelewik został wysłany ode mnie, mojej mamy i taty . Pozdrawiamy was serdecznie. Jesteśmy z Wami.

Mama dziękuje bardzo za pozdrowienia, które były dla Niej kilka stron temu i również pozdrawia wszytskich

A teraz wreszcie dwie wiadomości ode mnie... a nie jeszcze - zapomniałem o kalendarzu Super sprawa,
ja oczywiście też jestem chętny do zakupu

No to nareszcie dwie rzeczy ode mnie (może trzy):

Pierwsza wiadomośc niestety smutna: parę dni temu dostałem od Siostry maila w sprawie Christine, otóż od czasu zrobienia zdjęcia Christine nie pojawiła się więcej na misji i nie odpowiada na listy wysyłane do Niej przez Siostrę. Nie wiadomo co się z Nią dzieje, ani też czy pojawi się jeszcze na jakimś spotkaniu (ja mam ogromną nadzieję, że jednak się znajdzie i będę mógł jej pomagać dalej). Martwię się o Nią, a raczej martwimy (teraz to juz z całą rodziną - bo tacie do tej pory sceptycznie nastawionemu coraz bardziej się udziela, co niezmiernie mnie cieszy - ino patrzeć jak zacznie paczki słać). Także nie tracimy wiary, że Christine się znajdzie i czekamy na to niecierpliwie.

Druga wiadomość: w związku z powyższym, żeby nie marnować możliwości pomocy innym - idąc za radą Siostry - zgłosiłem się ponownie do MAMY, a o to rezultat:

HELLEN NJOBVU ur.02/06/97 w Malisau Village.
Ma rodzicow ,2 siostry I 2 braci.Jest drugim dzieckiem z kolei.
Chodzi do drugiej kl.w Mpanshya..
Rodzeństwo:John '95,Acridah '00,Queen '05,Shadreck '06
Rodzice uprawiaja pole.

Teraz dopiero mi się rodzina powiększyła . Z wielkim smutkiem przyszła też wielka radość. Do pełni szczęścia brakuje tylko tego, żeby Christine się znalazła.

Zamieścił bym zdjęcia Hellen ale jeszcze ich nie ma, jak będą to zaraz zamieszczę

No i na koniec Wam tylko powie, że z Wielką BOŻĄ pomocą zdałem wczoraj ważny egzamin w pracy, teraz dalej sobie mogę spokojnie zbierać hutniczy pył

Uffff, wreszcie, chyba wszystko. Pozdrowienia dla wszytskich (szczególnie grupy opów z czata)

No to MAMA chyba Ci jednak zaschnie w gardle mimo tej pokrzywy tak żem się rozpisał
pita777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-14, 09:59   #1597
tereska
Rozeznanie

PITA- bardzo miło Cię widzieć po dłuższej nieobecności. Usprawiedliwia Cię tylko ten egzamin. Gratuluję.
Mam nadzieję, że wkrótce dostaniesz dobre wiadomości od Christine no i gratuluję nowego członka rodziny.
Pozdrowienia dla Mamy i Taty.

tereska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-14, 10:06   #1598
_MAMA_
Zakorzenienie

GG do _MAMA_

pita777małomsie tą pokrzywa nie zakrztusiła :P
masakra
Stary 2007-11-14, 10:08   #1599
Dla ciebie J.
Rozeznanie

Hej MAMA uważaj bo pokrzywka wpływa też na polepszenie diurezy(czyli po prostu moczopędnie dla nie wtajemniczonych),więc zapewnij sobie łazienkę przy tym śmiechu.
Pita pozdrawiam,gratuluję egzaminu,ale czegoś brachu sie nie przyznał,że w ciąży jesteśPieniążki dotarły
A na obiadek pomidorówka.

www.adopcjaserca.pl

Stary 2007-11-14, 10:32   #1600
jaroszania
Wtajemniczenie

GG do jaroszania

Pita gratuluje
Teresko mi chodzilo o zdjecia miniaturki, takie zblizone do naszych avatarkow(mi sie tu mieszcza 3zdj) zeby zmiescily sie na jednej stronie. jak to sa kalendarze wielokartkowe to spokojnie moglyby byc zdjecia duze, te najladniejsze, najciekawsze a ostatnia strona wlasnie taka.
ja chcialabym wreczajac kalendarz komus z mojej rodziny pokazac paluchem, ze tu (i jakies chociaz mikroskopijne zdj Jeni i Briana) sa moje dzieci. 2 fajnie byloby miec zdj wszystkich dzieci objetych opieka w jednym miejscu. ale sie ustosunkuje to opinii wiekszosci.
a obliczylam wlasnie, ze na stronie A4 misieci sie prawie 600takich zdj, wiec spokojnie moglyby byc wieksze.
Markos jakbys mial jakies wolne miejsca mozna sie z Toba zabrac? pytam tak wstepnie

nie farbuję od 20.12.2012

Edytowane przez jaroszania
Czas edycji: 2007-11-14 o 11:28
jaroszania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-14, 10:46   #1601
pita777
Raczkowanie

Dzięki, dzięki, dzięki wszystkim za gratulacje .

Tereska(mama już pozdrowiona, jeszcze tata)

Dla ciebie Jno to dobrze, że dotarły, bo to mój pierwszy netowy przelew i miałem pewne obawy

hmmm pomidorówka powiadasz, a u mnie ogórkowa - a u MAMY kapusta z grochem

Nie mówiłem nic o ciąży, bo nie chciałem zapeszać, żeby żadnych powikłań nie było i wolałem poczekać na szczęśliwe rozwiązanie

Wstawiłem wreszcie sobie podpis.
pita777 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-14, 10:49   #1602
_MAMA_
Zakorzenienie

GG do _MAMA_

kapusta z grochem i grzybami :P

edit:
wątek Ani i Mateuszka został podpięty tak jak nasz nawet nie wiem kto to zrobił ale bardzo mu dziękuję
Stary 2007-11-14, 11:28   #1603
dziejus
Raczkowanie

Pozdrowionka dla wszystkich a gratki dla pita777.
Jesli chodzi o kalendarz to jestem tego samego zdania co jaroszania.JESLI BEDA ZDJECIA WSZYSTKICH NASZYCH PODOPIECZNYCH TO KALENDARZE ROZEJDA SIE NA PNIU.Wlaczyl mi sie niechcacy caps lock.My je wykupimy a jestesmy przeciez ponad 200 osobowa sila.Sprzedaz na Allegro jak wyglada kazdy widzi.Ja sam kupie 3 takie kalendarze.Jeden wysle do syna do Zambii,drugi do syna w Polsce a trzeci zostawie sobie abym mogl jak pisze jaroszania pokazac paluchem znajomym ze jest mozliwosc namacalna pomocy dzieciom w Afryce.W innym wypadku tak jak na pozostalych kalendarzach beda to jakies pejzaze,jakies "laski" i jakas akcja z jakimis dziecmi z Afryki. Ale... moge sie mylic.
Stary 2007-11-14, 11:31   #1604
Dla ciebie J.
Rozeznanie

Moze i o tym samym mówimy tylko ja mało jasno
Mi chodziło ze mozna dla ludzi z zewnątrz wydrukować takie kalendarze z tym co robimy,a jako prywata dla nas z dziećmi,no chyba że mix,np 10 m-cy z tym co robimy (wata itp)a 2m-ce z mozaiką dzieci.

I co?

www.adopcjaserca.pl

Stary 2007-11-14, 11:39   #1605
jaroszania
Wtajemniczenie

GG do jaroszania

Cytat:
Moze i o tym samym mówimy tylko ja mało jasno
Mi chodziło ze mozna dla ludzi z zewnątrz wydrukować takie kalendarze z tym co robimy,a jako prywata dla nas z dziećmi,no chyba że mix,np 10 m-cy z tym co robimy (wata itp)a 2m-ce z mozaiką dzieci.

I co?
a no to ok bo przyznam, ze dla mnie zdj moich dzieci chocby najmniejsze dzialaja zachecajaco. mysle, ze jedna strona z moizaika bo starczyla.
ale rzeczywiscie w przypadku ludzi z zewnatrz to nie jest konieczne.

Stary 2007-11-14, 11:41   #1606
_MAMA_
Zakorzenienie

GG do _MAMA_

ja właśnie czekam na zdj mojej córki z kalendarzem z przedszkola , syna juz mam
i powiem tak. Proponuje żeby nie było ze na każdej stronie co innego, zdzieramy i do kosza
oczywiście małe kalendarzyki jak najbardziej i nie trzeba niewiadomoco pisać, adres str, jakiś krótki cytat, 1 madre zdanie i oczywiście w tle ładne zdjęcie - przemawiajace, proste nie
no teraz m_r_u czekamy na propozycje, projekty, ty się męcz my se pokrytykujemy
NR ty też chyba mozesz cos podsunąć nie?
a moze inni? będzie większy wybór
tylko kto za to zapłaci ?
Stary 2007-11-14, 11:42   #1607
agu_siek
Raczkowanie

GG do agu_siek

Ojoj ... za tymi postami naprawdę ciężko dogonić .. Mało się ostatnio odzywam bo dużo pracy ... ale staram się czytać ) Co do kalendarzy świetny pomysł Też nawet kiedyś o tym myślałam i chętnie bym taki nabyła Norton reportaż świetny GRATULACJE Ktoś wcześniej wspominał o paczce .. że chciałby się dołożyć Ja jeszcze swojej nie wysłałam bo wciąż mi jakieś rzeczy dochodzą .. mam już chyba z 5 kg hehe Tak więc jak ktoś chce sie dołożyć to no problem Pozdrawiam Was cieplutko i zabieram się do pracy
(...) wzniósł ręce do nieba, i zwracając się do Boga, wrzasnął: „Dlaczego właśnie ja?!” Przez chwilę przyglądał się milczącym gwiazdom, a ponieważ żadna odpowiedź nie nadchodziła, wzruszył ramionami i wymamrotał: „Jasne, że wiem! Bo niby dlaczego właśnie nie ja?!”
agu_siek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-14, 11:44   #1608
jaroszania
Wtajemniczenie

GG do jaroszania

ja tam nigdy nie zdzieram tylko przekrecam na tyl. bo jak ladny kalendarz to zostawic sobie mozna w calosci na pamiatke

Stary 2007-11-14, 11:48   #1609
_MAMA_
Zakorzenienie

GG do _MAMA_

takie i tak bardzo drogie nie ?
ja proponuję aby ostateczny koszt nie przekroczył 15 zł - ceny sprzedaży więc aby sie opłacało to k. prod jakieś połowa tego nie? zeby zarobił troche na dzieci
to co da sie zamówić za 5-8 zł ?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-14, 11:56   #1610
jaroszania
Wtajemniczenie

GG do jaroszania

no to za 15zl byly wlasnie te salezjanskie. piekne kolorowe i mialy kilka stron. po jednej jeden miesiac po drugiej drugi. ja sie nie upieram koniecznie przy takich chociaz moim zdaniem fajniejszy i tez musieli cos z tego miec. moze jesli chodzi o nas zrobimy tak, ze kupimy na allegro, ale umowimy sie, ze wysylka bedzie po jakims tyg albo troche wiecej. zobaczymy ile bedzie chetnych i wtedy mru pojdzie i powie, ze ma do zrobienia np 30kalendarzy i moze jakas znizka bedzie? tylko musielibysmy sie jakos zdeklarowac

Stary 2007-11-14, 12:00   #1611
Anastazja#
Zakorzenienie

Ale się Kochani rozpisaliście Pomysł z kalendarzem jest super!!! Bardzo chętnie takowy zakupię.
Jeśli chodzi o spotkanie w Chorzowie to mi wszystko jedno czy będzie 9 czy 16 grudnia. Dopasuję się do większości
Anastazja# jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-14, 12:09   #1612
dziejus
Raczkowanie

Nie za bardzo jaroszania rozumie o czym piszesz z tym allegro.Nie wiem czy masz konto na allegro i znasz regulamin.Niew mozna sprzedawac zeczy ktorej nie ma i obiecywac ze sie ja wysle za tydzien lub dwa.Atak to zrozumialem.A 30 kalendarzy to dla nas "pikus"
Stary 2007-11-14, 12:13   #1613
_MAMA_
Zakorzenienie

GG do _MAMA_

Ania i co z tego że wysyłka po tygodniu - to nie da rady, jak pieniądze pójda na konto zgromadzenia - ja ich nie odzyskam, zauważyliście że wpłacacie nie na moje konto? dlatego potrzebne te potwierdzenia i wpłata na znaczki na moje konto.
ostatnio cos allegrowicze mało zdyscyplinowani, bo dłuuuugo po zakończeniu aukcji cichsza, na wysyłkę nie ma potw wpłaty też nie, a aukcji coraz więcej. moze niektórzy wpłacaja ale nic mi o tym nie mówią, juz kilka razy tak było że wszystko wpłacicili na konto siostry nic mi nie mówiąć i czekają i czekają a potem tekst typu: "mam wystawić negatywa? "
wiec się nie zdziwcie jak posypia się negatywy bo pomału chyba mi sie to niezdyscyplinowanie wymyka spod kontroli, ja nie mam wgladu do konta siostry kto zapłacił.
i błagam opisujcie dobrze te przelewy - dodajcie nick z allegro !!!
Ja nie prowadzę księgowości, widzę wpłątę na wysyłkę i potwierdzenie wpłaty na konto siostry to przesyłam
juz mam 1 owoc baobabu zapakowany i 1 koszulkę i tak to sobie leży

jak mam wolna chwilę to wysyłam ponaglenia, ale też mam tę kartotekę i tam też ludzie nie potwierdzają choć proszę ze odebrali informacje że teraz maja sie opiekować takim czy innym dzieckiem, a moze e-mail nei doszedł i co wtedy? a rodzic wpisany do kartoteki, dziecko czeka ....
ja ta siostra sobie radziła?

Witaj Anastazja jak dzidzia ?
Stary 2007-11-14, 12:14   #1614
jaroszania
Wtajemniczenie

GG do jaroszania

ale ja mowilam o nas ze kazdy kto bedzie chcial to zalicytuje i wpalci pieniazki a mru pojdzie wtedy wydrukowac tyle ilu jest chetnych bo nikt chyba nie wylozy wczesniej kasy zeby wydrukowac kilkadziesiat kalendarzy dopoki nie bedzie wiadomo ile sie sprzeda.
a no i to nie musi byc przez allegro, mozemy wplacic pieniazki na czyjes konto a nie siostr dopiero potem zebrac wszystko do kupy i przeslac dla Siostr.
czyli, ze np ja wplacam powiedzmy mru za 5kalendazrzy a mru wtedy idzie i drukuje. (zakladajac, ze 1kosztuje 15 a w drukarni 10, wysylam 70zl, 50idzie na wydruk i 20zl odlozyc na kupke i jak sie uzbiera wiecej do Siostr) tylko to by mialo sens w bardziej hurtowych ilosciach i najlepiej pojsc wydrukowac dla wszystkich za jednym razem.

Stary 2007-11-14, 12:35   #1615
dziejus
Raczkowanie

A mnie sie wydaje ze pieniadze z ewentualnej sprzedazy kalendarzy powinny isc na konto MAMY a kwote uzyskana ta droga przeznaczyc na cel ktory sami ustalimy.Moim zdaniem sposob finalizowania aukcji na Allegro jest bardzo uciazliwy dla kupujacych i chyba m.in dlatego jest takie male zainteresowanie.Mowie o aukcjach ktore prowadzi MAMA. Inne konto za towar a do tego jeszcze potwierdzenie,inne konto za przesylke.Czy nie moznaby przelewac na konto MAMY.Nie dajmy sie zwariowac przeciez chyba nie sa to wielkie kwoty a zaufanie powinno dzialac w obie strony.
Stary 2007-11-14, 12:38   #1616
elinka4
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dziejus Pokaż wiadomość
A mnie sie wydaje ze pieniadze z ewentualnej sprzedazy kalendarzy powinny isc na konto MAMY a kwote uzyskana ta droga przeznaczyc na cel ktory sami ustalimy.Nie dajmy sie zwariowac przeciez chyba nie sa to wielkie kwoty a zaufanie powinno dzialac w obie strony.
Zdecydowanie popieram! Jeżeli tylko MAMA się zgodzi...
Stary 2007-11-14, 12:59   #1617
_MAMA_
Zakorzenienie

GG do _MAMA_

Mama się nie zgodzi
to nie są takie małe kwoty,
ja nie jestem zakonnicą nie jestem zwolniona od podatków
na handel na all trzeba mieć działalność gospodarczą w takim przypadku za długo bym tych aukcji nie powystawiała
a poza tym i tak są podejrzenia że kasa nie idzie do dzieci a co dopiero jakby to miałbyć moje konto
wiem że to uciążliwe jest te zakupy na all, ale pieniędzy sporo ....
Stary 2007-11-14, 13:00   #1618
Naku Rhandza
Raczkowanie

GG do Naku Rhandza Send a message via Skype™ to Naku Rhandza

moria44 , witam również i dziękuję za komplement w imieniu Dominika

pita777 , Dominik dziękuje za pozdrowienia , gratuluję córeczki

" Jeżeli marzy tylko jeden człowiek
Pozostanie to tylko marzeniem
Jeżeli będziemy marzyć wszyscy razem
Będzie to już początek nowej rzeczywistości... " : )
Naku Rhandza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-14, 13:12   #1619
elinka4
Raczkowanie

Cytat:
Mama się nie zgodzi
na handel na all trzeba mieć działalność gospodarczą w takim przypadku za długo bym tych aukcji nie powystawiała
a poza tym i tak są podejrzenia że kasa nie idzie do dzieci a co dopiero jakby to miałbyć moje konto
wiem że to uciążliwe jest te zakupy na all, ale pieniędzy sporo ....
Wobec takich komplikacji, wydaje mi się, że warto powrócić do tematu założenia fundacji. Byłoby nam łatwiej działać, zbierać pieniądze, moglibyśmy mieć konto...
Co o tym myślicie?
Stary 2007-11-14, 13:24   #1620
tereska
Rozeznanie

Cytat:
Mama się nie zgodzi
a
MAMA ma rację- jedynym rozwiązaniem jest założenie stowarzyszenia- rozwiązałoby to wiele problemów i prawnych i organizacyjnych.
Wiem, wiem-już nie raz była o tym mowa. Ale młodzi jesteście, zaangażowani- wierzę, że coś wymyślicie.

post napisany zanim przeczytałam Elinkę.

tereska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości