|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II
ja rowniez przylaczam sie do życzen Swiatecznych!!!
Dziecko rodzi się z potrzebą miłości - i nigdy z niej nie wyrasta. Bo miłość to bycie do dyspozycji, to gotowość do tego, by usłużyć, pomóc, przydać się, zaopiekować się. To chęć bycia potrzebnym http://hebe3.fotosik.pl/albumy/312648.html |
|
|
|
#2732 |
|
Rozeznanie
|
Ja także chce złożyć Wam życzenia zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia.
Nam wszystkim - życzę abyśmy mieli wiele radości z naszych adopcyjnych pociech. Niech rosną zdrowo i dostarczają nam nadal tylu wzruszeń i szczęścia. Siostrze Józefie życzę zdrowia, siły i opieki Bożej nad wszystkimi Jej poczynaniami. MAMIE- dziękuję za wszystko. JAROSZANI i NEWROCK-owi- dziękuję, że mogę wspólnie z Wami opiekować się dwójką fantastycznych dzieciaków i choć troszkę pomóc im w drodze do lepszego życia. WESOŁYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU |
|
|
|
#2733 | |||||
|
Zakorzenienie
|
KateP22 gratulacje!!!
Dopisuję Cię do listy. A mi się pomyliło, myślałam, że Ty będziesz mieć dziecko od Nortona Cytat:
i zrobiłam wuzetkę i ciasto kokosowe Nijak ma się to do staropolskiej tradycji, ale gołąbki, makowiec, kutia i sernik były już zajęte Aha i krokiety jeszcze zrobiłam pomiędzy pogaduszkami z MAMĄ ![]() Cytat:
Dobrze, że pracę zmieniłam i wystawa jest![]() Cytat:
ale jednak jest ze swoją rodziną, tylko coś tam się w biurze u Pallotynów namieszało Mukashana miała podobną sytuację, dostała informację, że z jakiegoś powodu (już nie pamiętam o co chodziło) ma zakończyć wpłacanie, a to wcale nie była prawda.Cytat:
Również mam taką nadzieję![]() Cytat:
Tak z ciekawości, czy któryś Rodzic rozpoznaje tam swoje dziecko? ![]() Ja również życzę spokojnych Świąt i żebyśmy spotkali się za rok w takiej samej cudownej atmosferze, pełni radości i pomysłów!!! Edytowane przez Seona Czas edycji: 2007-12-23 o 20:23 Powód: dopisek |
|||||
|
|
|
#2734 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
2) Posłałem Ci wczoraj posta na priv. czy przyszedł albo tkwi gdzieś w serwerze? Już jest dziękuję za odpowiedź. DO WSZYSTKICH RADOSNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA, Satysfakcji z pomocy naszym dzieciom w Zambii, oraz odwagi w głoszeniu, że wielu jeszcze cierpi na świecie nędzę a 4 miliardy ludzi nie zna Chrystusa a więc nie obchodzi Bożego Narodzenia, no i samych pomyślnych dni w 2008 roku. oby jak najwięcej z nas mogło się spotkać w ostatnią niedzielę września w Jastrzębiu w drugą rocznicę forum. może już jako fundacja. Ahamar już rezerwuje dla nas domki letniskowe na wekend.
"Misje dotyczą wszystkich chrześcijan" Redemptoris Missio JPII Mój blog: www.tereska-misje.blog.onet.pl Edytowane przez Animator Czas edycji: 2007-12-23 o 22:48 |
|
|
|
|
#2735 |
|
Rozeznanie
|
Przeczytane i odpowiedziane. Sprawdz w prywatnych wiadomościach.
Pozdrawiam |
|
|
|
#2736 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie mogę zrobić tego osobiście więc użyję takiej formy : http://www.poee.yoyo.pl/oplatek/?od=Agnieszka
Jestem o wiele bogatsza bo Was mam za przyjaciół ![]() Dziękuję ze jesteście !!! Niech nowonarodzony Jezus daje Wam siłę i moc na każdy dzień a w chwilach smutku obdarzy swą dziecięcą bezstroską ![]() Jestem z każdym z Was przy Wigilijnym stole ![]() Agnieszka !
|
#2737 |
|
Raczkowanie
|
Kochani i ja Was ściskam i życzę spokoju i miłości w te Święta. A w Nowym Roku spełnienia wszystkich marzeń. Wiem,że co zaplanujecie to się uda, bo tacy jesteście
))A Siostrze życzę niewyczerpanej energii i samych sukcesów w pracy.Niech wszystko co Siostra robi przynosi radość, będącą nagrodą za trudy i wyrzeczenia. Dziękujemy!!!! ![]()
|
#2738 |
|
Rozeznanie
|
Te piękne życzenia niestety nie moje,ale bardzo mi sie spodobały i ślę je dla was wszystkich odemnie z głębi serca,abyście pozostali soba i się nie zmieniali bo jesteście cudowni!!!
Przy wigilijnym stole łamiąc opłatek święty, wspomnijcie, że dzień radosny w miłości jest poczęty, że jak mówi Wam wszystkim dawne odwieczne orędzie w pierwszą na niebie gwiazdkę Bóg w Naszym domu zasiądzie I chyba powinnam podziękować sponsorowi dzięki któremu mam na zakup ziemniaków.Chyba juz wie o kim mówię |
|
|
|
#2739 |
|
Rozeznanie
|
Tak już jest dziękuję za odpowiedź
|
#2740 |
|
Zadomowienie
|
Ja również pragnę złożyć Wam, Siostrze Józefie, jej współpracownikom i dzieciom życzenia płynące prosto z serca: mnóstwo radości i uśmiechu z narodzenia Bożej Dziecinki, miłych chwil przeżytych wspólnie z najbliższymi i tego by ta Dziecina błogosławiła Wam w każdym dniu i w każdym działaniu.
|
#2741 |
|
Przyczajenie
|
WESOŁYCH ŚWIĄT |
|
|
|
#2742 |
|
Raczkowanie
|
Pozwólcie mi też złożyć Wam życzenia słowami wiersza mojego kolegi Jasia Kaintocha z pobliskiego Pszowa. Dostałem od niego tomiczek wierszy pt. "Ślonskie winszowania na Boże Narodzynie".
Wam wszystkim i siostrom w Mpanshy i ich pomocnikom, naszym dzieciom w Afryce Wołek, owieczka, osiołek Dzisiej Ci gyszynki Prziniesie Osiołek: Skończom Ci sie mynki, I psychiczny dołek. Dzisiej Ci prezynty Wół na próg przismyczy: Dotrwosz w zdrowiu renty, Ze szczyńścio zakwiczysz. Dzisiej Ci maszkety Podciepnie Owieczka. Wiela tego. Rety! Miodu połno beczka. Jo, z Wołkiym, owieczkom Niesa Ci życzynie: Przeżyj roz jak dziecko Boże Narodzynie. Jak Wam się spodoba to załączę następne jego wiersze. Jasiu pisze też piosenki, gra na gitarze, słowem - artysta. A na koniec wklejam trochę potraw, które znajdą się na wigilijnym stole. Byśmy choć w ten sposób byli razem. |
|
|
|
#2743 |
|
Rozeznanie
|
Ahamar jakie piękne potrawy aż ślnka leci
![]() A teraz zobaczcie 21 pażdziernik: http://www.pmk-berlin.de/index.php?id=4 I jeszcze wkleję na pociechę mail od siostry napewno was ucieszy Szczesc Boze! Wstrzymalam sie jeszcze z przegraniem tego dluzszego filmiku na CD bo w swieta dzieci beda przedstawiac jaselka i potem odtworza biblijna scenke o potopie,arce i Noem.Cwicza wytrwale-a dla swoich Przyjaciol z Polski ulozyli tekst i muzyke do nowej piosenki,Nagramy to i przesle.Zycze blogoslawionych Swiat Bozego Narodzenia i Szczesliwego Nowego Roku Z darem modlitwy,Sr.Jozefa I jak kto sie cieszy?? |
|
|
|
#2744 |
|
Wtajemniczenie
|
widze, ze mlodzi aktorzy nam rosna
nie moge sie doczekac kiedy to zobacze
|
#2745 |
|
Raczkowanie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2746 |
|
Raczkowanie
|
Witam!
Życzę Wam wszystkim zdrowych, wesołych, rodzinnych, spokojnych Świąt! Pozdrawiam! Marlena
|
#2747 |
|
Raczkowanie
|
ZDROWYCH, RADOSNYCH I SPOKOJNYCH śWIAT ORAZ SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU WAM WSZYSTKIM TU NA FORUM, ORAZ SIOSTRZE JOZEFIE, JEJ I NASZYM PODOPIECZNYM W ZAMBII, JAK TEZ WSZYSTKIM PRACOWNIKOM MISJI życzą Agnieszka i Marek ![]() |
|
|
|
#2748 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze ja, jeszcze ja
![]() Życzenia nie sa moją mocną stroną ale co tam, jakie będą takie będą ważne, że szczere Życzę Wam dużo zdrówka, pomyślności, wzrastania w miłości i radości z Narodzenia Pańskiego. Obyście zawsze mieliw sobie tyle chęci i wytrwałości w pomaganiu innym co macie teraz. Oby Bóg wspierał Was zawsze we wszystkim co zamierzycie. Siostrze też życzę wszelkich łask od Boga i tego, żeby nigdy nie zatrzymała się w drodze, którą idzie. Wielkie Pozdrowienia dla Siostry i wszystkich jej współpracowników. Wielkie buziaki dla Was wszystkich ![]() Trzymajcie się. PaPa
|
#2749 |
|
Raczkowanie
|
Ja rownież chcę się dolączyc do wszystkich przepięknych życzeń świątecznych.
Radosnych i zdrowych Swiat Bozego Narodzenia dla Was wszystkich,Waszych rodzin ,dla SIOSTRY i jej współpracownikow. Dużo siły i wytrwałosci w dalszym dzialaniu. |
|
|
|
#2750 |
|
Rozeznanie
|
Z okazji Swiąt Bożego Narodzenia, składam Wam, Waszym rodzinom, Siostrze Józefie, darczyńcom i wszystkim, którzy mają wielkie serca najserdeczniejsze życzenia:
Wesołych Świąt! Bez zmartwień, Z barszczem, z grzybami, z karpiem, Z gościem, co niesie szczęście! Czeka nań przecież miejsce. Wesołych Świąt! A w Święta, Niech się snuje kolęda. I gałązki świerkowe Niech Wam pachną na zdrowie. Wesołych Świąt! A z Gwiazdką! - Pod świeczek łuną jasną Życzcie sobie - najwięcej: Zwykłego, ludzkiego szczęścia |
|
|
|
#2752 |
|
Rozeznanie
|
Kochani...pewnie wszyscy już świętują...ja zaraz zaczynam...jeszcze czekamy na gości
![]() Korzystając z chwili luzu biegnę życzyć Wam: spokojnych, ale jednocześnie radosnych Świąt Bożego Narodzenia, w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych magicznych chwil, wzruszeń i emocji!!! |
|
|
|
#2753 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Kochani
NIECHAJ ZIEMIE ROZSPIEWA KOLEDA KAZDY DOM I KAZDEGO Z NAS NIECHAJ PIEKNE BOZONARODZENIOWE SWIETA NIOSA WSZYSTKIM BETLEJEMSKI BLASK. Duzo duzo duzo zdrowka,pogody ducha i zapalu.....a wiec wszystkiego tego co juz mamy ![]()
|
#2754 |
|
Zakorzenienie
|
I jak świętowanie ?
brzuszki bolą? ![]() Nie mogę się doczekać tych jasełek naszych dzieciaczków :/
|
#2755 |
|
Rozeznanie
|
No troszkę bolą
Dziś byliśmy z rodzinką na działce i siedzieliśmy przy nowiutkim kominku w działkowym domku Było cudnie ![]() No...pochwalić się mikołajem!!! Ja np. dostałam wykupiony kurs na prawo jazdy, więc warszawiacy - po Nowym Roku uważać na ulicach ![]() Ja też się nie mogę doczekać tych jasełek....Siostra coś pisała że podeśle po świętach...czekam jak na szpilkach i wchodząc tu to mam taką małą nadzieję, że może jednak już coś będzie...
|
|
|
|
#2756 |
|
Rozeznanie
|
a na czat to nikt nie wejdzie? :)
sam siedzę i udaję Informację ;)
|
#2757 |
|
Raczkowanie
|
Jak tam, bolą Was brzuszki od przejedzenia?
) mnie jakoś w tym roku obżarstwo nie owładnęło Moze to i dobrze Wystarczy,że cały rok się obżeram :PP a waga wciąż rośnie heheheJak tam Mikołaj Was nawiedził ??? Jutro przysiądę i poczytam forum (uuu sporo mam zaległości ( .. ale serduszkiem jestem z Wami ![]() Święta świętami a ja wzięłam trochę pracy do domciu i mam jeszcze maseee nauki ... jakiś koszmar :/ Buziaki for all
(...) wzniósł ręce do nieba, i zwracając się do Boga, wrzasnął: „Dlaczego właśnie ja?!” Przez chwilę przyglądał się milczącym gwiazdom, a ponieważ żadna odpowiedź nie nadchodziła, wzruszył ramionami i wymamrotał: „Jasne, że wiem! Bo niby dlaczego właśnie nie ja?!” |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2758 |
|
Rozeznanie
|
_Freddy_Krueger_ z czata zamieścił post o nas na forum:
http://nedds.pl/index.php?showtopic=52737 zaglądajcie, odpowiadajcie... no wiecie co trzeba robić ;) a kasaii z czata myśli o adopcji :)
|
#2759 |
|
Przyczajenie
|
Witam Wszystkich,
Bardzo Gorąco i Serdecznie (spóżnione, nie miałem dostepu do komputera) Życzenia Świateczne i na Nowy Rok. Pozdrawiam
Mzungu Edytowane przez Mzyngu Czas edycji: 2007-12-26 o 20:05 |
|
|
|
#2760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wpadaj częściej ![]() kto na ochotnika wpadnie do mnie posprzątać po gościach ? ![]() tutaj: http://aktualnosciszkolne.bloog.pl/i...RCA,index.html szkoła ze Złocieńca - tam jest fragment : "Zadoptowaliśmy dziecko z fundacji "Adopcja serca"." oby to były prorocze słowa ![]() ciekawe czy siostra dzisiaj w nocy na prwadę pojedzie po maszynę do robienia masła orzechowego ![]() tak sie cieszę że się siostrze udało się, aż nie chce się wierzyć że udało się tam znaleźć w przystępnej cenie - oby tylko był - trzymajcie wszyscy mocno kciuki
Edytowane przez _MAMA_ Czas edycji: 2007-12-26 o 20:45 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

i zrobiłam wuzetkę i ciasto kokosowe
Dobrze, że pracę zmieniłam i wystawa jest
Mukashana miała podobną sytuację, dostała informację, że z jakiegoś powodu (już nie pamiętam o co chodziło) ma zakończyć wpłacanie, a to wcale nie była prawda.

Zaadoptuj dziecko z Afryki