![]() |
#3871 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rzucić palenie
A u mnie 3.04.2009 minęło dokładnie 5 lat bez śmierdziuchów
![]() Paliłam jak smok ..... często 2 paczki dziennie to było mało, ale udało się rzucić dzięki plasterkom nikotynowymi i ćwiczeniom. Największą mobilizacją była chęć uzbierania kasy na studia magisterskie na UW i dzięki rzuceniu palenia udało się wszystko opłacić, studia już dawno skończyłam, teraz jestem na doktoranckich, cieszę się dobrą kondycją i nie śmierdzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3872 |
Zakorzenienie
|
_**_**
_**___** _**___**________*** * _**___**_______**__ **** _**__**_______*___** ___** __**__*______*__**__ ***__** ___**__*____*__**___ __**__* ____**_**__**_**____ ____** ____**___**__** ___*___________* __*_____________ * _*____0_____0___* _*_______@_______* _*_______________* ___*_____v_____* ___oo_______o#$#o __o##o______o####o _o#$###o__o#$#$#$#o o#####$o@@o########o o#$#$#o@@o##o#####o _o##__o##o_o##o ____o#$#o___o#$#o __o#$$#o_____o####o __o#$#o_____o######o _o###o_______o#o#o#o _o#o#o________o###o __o###o________o#o ___o#o#__________o ____o#o# ____o### _____o#o _______o pachnących Świąt życzę M. Edytowane przez Malinka_5 Czas edycji: 2009-04-11 o 07:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#3873 |
Raczkowanie
|
Kochane Kobitki!
Zycze Wam radosnych Swiat Wielkiej Nocy i oczywiscie Mokrego Dyngusa!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3874 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3875 |
Rozeznanie
|
już ponad dwa miesiące nie palę papierosów
![]() ale nie palę ![]()
![]() |
#3876 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, życzę Wam Kochane spokojnych i radosnych Świąt
![]() A tym nieświętującym odpoczynku ![]() I siły by nie dać się nałogowi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3877 |
Przyczajenie
|
witam wszystkich
![]() czy któraś z was miała podobnie? jestem załamana,pomyślałam,że poczekam jeszcze z miesiąc i jak nic się nie zmieni,to chyba wrócę do palenia ![]() od lat biorę tabletki na włosy (przy okazji skóra i paznokcie),od dwóch tygodni piję zioła,jestem po serii mikrodermabrazji,dbam o cerę (kremy,pilingi,maseczki itp.),zaraz po świętach idę na piling kawitacyjny,miałam tylko jeden,ze dwa miesiące temu,jak nie miałam tylu pryszczy,ale kosmetyczka mi powiedziała,że powinien mi pomóc,więc się umówiłam,ogólnie-walczę z ochotą na fajkę,a w zamian mam to,że się czuję jak jeden wielki pryszcz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3878 |
Zakorzenienie
|
Hej babki. Trzymacie się?
![]() Ja dalej trzymam ![]() ![]() 158 - 4 - 55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3879 |
Wtajemniczenie
|
Babka - Oshinek daje radę cały czas
![]()
#3880 |
Zakorzenienie
|
Ja daje radę ale miałam kryzys ogromny w świeta
![]() ![]() ![]() Od czwartku przechodzę na dietę, może zacznę biegać. Robię się gruba i niedobrze mi z tym. |
![]() ![]() |
![]() |
#3881 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie uważasz że Twój zamiar powrotu do nałogu z powodu głupich pryszczy jest mało przemyślany??? Kropcia dzięki z trzymanie kciukasów ![]() Tymena ja też zamierzam coś zrobić z moim apetycikiem ale odciągam i odwlekam moment startu..
![]() |
#3882 | ||
Zakorzenienie
|
To super.
![]() ![]() Cytat:
![]() Pogoda cudna, bieganie dobrze Ci zrobi, złapiesz trochę tlenu. ![]() Cytat:
![]() Każde się przydają. ![]() Wiosna jest kobitki, będzie Wam łatwiej w ruchu coś zgubić. Zima nie służy dbaniu o linię. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3883 |
Zakorzenienie
|
Magdo, ja postanowiłam dłużej nie czekać. Do lata muszę zrzucić conajmniej 5kg. Będę wypróbowywać dietę proteinową Dukana. Pochłonę zapasy poświąteczne i ruszam z koksem
![]() Kropko, to fajczenie tak mnie naszło w związku ze świętowaniem - na świeżym powietrzu, na plaży, pod parasolką w kawiarni fajnie było sobie zakopcić do kawy ![]() ![]() Edytowane przez tymena Czas edycji: 2009-04-14 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#3884 |
Raczkowanie
|
Czesc kobietki! Ja tez sie trzymam i to jak: juz miesiac i dwa tygodnie!!
![]() Tymeno, a co to za dieta? Ja mam ten sam problem i wiecznie odchudzam sie od jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3885 |
Przyczajenie
|
magda,dziękuję za odpowiedź,nie palę od prawie 7 tygodni i na razie nie widać,żeby się miało poprawić,to,co zmobilizowało mnie do rzucenia,to lepszy wygląd,więc dlatego jestem zła
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3886 |
Zakorzenienie
|
Wioletto, to dieta proteinowa Dukana
![]() Byłam wczoraj na rolkach, pojeździłam godzinę, fajnie było. Obiecałam sobie codziennie poświęcać ok godz. na ruch, chociażby szybki spacer. Szeptucho, ja myslę, że Twój organizm się oczyszcza i stąd to pogorszenie cery ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3887 |
Przyczajenie
|
Witajcie. Czytam wasze posty i jestem leko przerażona, nie palę od dwóch tygodni ( po 14 latach ) a paliłam ponad pakę dziennie. Ciągnie mnie jak cholera. Szukałam pocieszenia że np. po miesiącu już nie ciągnie, a tu zgroza.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3888 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3889 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() palilam dos duzo (nie wiem ile dokladnie dziennie) przez 6 lat ![]() moim sposobem byla silna wola. powiedzialam sobie ze musze o siebie zaczac dbac>> biale zeby,ladna cera, plus kilka kilogramow w gore, bo jestem chudzielec ![]() ![]() ![]() a wlasnie dziewczyny udalo sie wam w jakis sposob oduczyc swojego TZ palenia?? |
![]() ![]() |
![]() |
#3890 |
Przyczajenie
|
gratuluje!!! ja musze zapalic kiedy jestem zdenerwowana a to zdarza sie baaardzo czesto. niestety moja skora na tym cierpi
![]() ![]()
#3891 |
Raczkowanie
|
Nie no, Tymeno, czytac to jeszcze umie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To dieta proteinowa. Wsuwasz samo białko - nabiał odtłuszczony i chude mięsko przez 5 dni. Potem przez kolejne 5 dni to samo + warzywa i tak naprzemiennie 5/5 aż do uzyskania pożądanej wagi ![]() ![]() Zaraz poszukam Ci link do wątku na dietetycznym. ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- tu link do diety klik |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3893 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny, melduje 6 miesiac bez papierosa. Teraz to moge powiedziec ze z tym skonczylam na dobre. czasem jakies male kryzyski sie oczywiscie pzrydaza, ale mam juz na to sposoby - albo ide pobiegac, albo na spacerek do parku, albo wracam do niektorych rodzialow z ksiazki allena carra, albo sluchawki na uszy i taniec i "potworek" przestaje mnie meczyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3894 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Jak się macie? Pachnącą jest wiosna? ![]() U mnie tak i lżejsza jestem o 3 kg ![]() Ściskam Was serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3895 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Brawo. ![]() Cytat:
![]() Zmień nastawienie i rzuć, a nie myśl o rzuceniu, bo z myślenia nic nie wynika. ![]() Brawo. ![]() Cytat:
![]() Ja stanęłam na wadze. ![]() ![]() 158 - 4 - 62 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3896 |
Raczkowanie
|
![]() moje dziecko miało wypadek i teraz tydzień po zdałam sobie sprawę że nie zapaliłam...... dawniej bym zapaliła w takiej sytuacji ale za to teraz mi się chce |
![]() ![]() |
![]() |
#3897 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja też tak mam, kupa nerwów i stresów i nie palę, a kiedyś przy 1/20 tego od razu paczka szła, ehh... bo takie głupie byłyśmy i tyle, jak się chce to można wszystko ![]()
![]() |
#3898 |
Zakorzenienie
|
![]()
Melduję się
![]() Niestety dalej popalam po kątach - głównie na imprezach, jednego, góra 2 na tydzień, na szczęście nie za każdym razem. W tygodniu w pracy itd. daję radę bez trudu. Miałam odkąd przestałam udzielać się w wątku jeden tydzień całkowitego upadku kiedy to kupiłam fajki i jeszcze bardziej się tym załamałam. Wtedy to postanowiłam, że to ostatnia kupiona przeze mnie paczka fajek. Mobilizuję się do tego aby całkowicie przestać palić, właściwie ciągnie mnie tylko "po wypiciu" - jak nie piję to nie palę.
#3899 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja dziś dokładnie 7,5 miesiąca bez nałogu ![]()
![]() |
#3900 |
Przyczajenie
|
dzięki za odpowiedzi,co do diety-faktycznie jem trochę więcej,ale głownie to jogurty i ziarna słonecznika,słodycze też,ale te ostatnie zawsze jadłam w dużych ilościach,bo po prostu lubię utyłam ze 3kg,wagę mam przedpotopową,więc
dokładnie nie wiem,szkoda tylko,że to tycie jest nierówno-tzn. biust i brzuch,a nie np. kostki nóg,czy nadgarstki ( jestem chudzielecem)... mam też bielsze zęby takiej cery,jak mam teraz,nigdy nie miałam ![]() nadal nie palę,dwa dni temu poprosiłam męża,żeby dał mi spróbować,czy zrobi mi się niedobrze od papierosa,zrobiłam dwa machy i niestety,było mi bardzo dobrze... ---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ---------- chciałam jeszcze napisać,że nie przeszkadza mi,jak ktoś pali,poszłam do koleżanki,która pali ogromne ilości,gadamy,gadamy i w końcu pytam się jej,dlaczego nie pali,a ona mi na to,że przecież już dwa wypaliła ![]() obiecałam sobie,że nigdy nie będę umoralniać palących i mówić,jakie to papierosy są wstrętne, paliłam kilkanaście lat i odgrywanie świętej Zuzanny wydaje mi się nie na miejscu pozdrawiam wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.