![]() |
#3901 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rzucić palenie
..hej...laseczki..ja nadal nie pale.....pozdrawiam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3902 |
Wtajemniczenie
|
116 dni
![]() Szkoda,ze 3 kg do przodu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3903 |
Raczkowanie
|
witaj w klubie,u mnie to samo
![]() od kilku dni w dodatku jestem nie do zniesienia sama z sobą nie wytrzymuję ![]() to minie, najważniejsze że nie palimy...no u mnie 2 miesiace 1 tydzień i 1 dzień ![]()
#3904 |
Raczkowanie
|
Magda, Majreg, Myszka, gratuluje! No i ja tez sie melduje z podobnym rezultatem: PRAWIE dwa miesiace bez fajek + prawie 4 kg na koncie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3905 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, schudniecie tylko trzeba się za to zabrać tak od serca.
Ja jestem na diecie od 10 dni i mam 5 kg na minusie ![]() ![]() Trzymam za Was kciuki i polecam dietę proteinową Ducana, re-we-la-cja i nie chodzicie głodne ![]() Najważniejsze jest to, że nie palimy. Te kilka kg to pikus. Edytowane przez tymena Czas edycji: 2009-04-26 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#3906 |
Gang Iren
|
7 miechów bez fajki!!!Ostatnio miałam ciężki okres,ale przetrwałam i jest super!!!Chcieć to móc!
#3907 | |
Raczkowanie
|
Tymenko
Ty to jesteś babka rezolutna i do rzeczy nie cackasz sie ze sobą!Gratuluję Ci!!! Eh tak sobie myślę jak to fajnie czytać Wasze osiagnięcia ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3908 |
Raczkowanie
|
Magda, co racja to racja, i ja kocham moje cialo, ale bez tych mutacji po bokach i z przodu
![]() Tymeno, zarazilas mnie ta dieta - poczytalam troche watek na dietetycznym i chyba pojde w Twoje kroki (choc obiecalam sobie, ze juz nigdy wiecej zadnych diet) ![]() Pisalam ja, NIEPALACA Wiola ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3909 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3910 |
Zakorzenienie
|
Ja wyszłam z założenia, że to tylko trzy tygodnie
![]() ![]() Ale to prawda, soczystego jabłuszka bardzo mi brakuje ![]() Niemniej waga wynagradza te braki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3911 |
Przyczajenie
|
2007-11-12, 21:26 napisałam :
Siemka ![]() Ja paliłam hmm 16 lat i właśnie 3 tygodnie temu postanowiłam zaprzestać! Brałam przez około tydzień ( chociaż zaleca sie około miesiąca) TABEX Zastosowałam sie do "przepisu" brania tych tabletek i 5-tego dnia juz nie zapaliłam.Musze Wam powiedzieć że nie ciągnie mnie jakoś szczególnie do papierosów, mój mąż pali , przebywam również czasami w towarzystwie palących i nie ciągnie mnie ![]() Polecam taki sposób , jednak trzeba trochę uwierzyć w swoje siły i postanowić sobie że 5-tego dnia KONIEC ![]() Wpadłam do Was by sie przypomniec ![]() Nadal nie palę ...Jestem szczęsliwa że udało mi się już tyle wytrzymać. |
![]() ![]() |
![]() |
#3912 |
Wtajemniczenie
|
Gratulacje
![]() ![]() ![]() fajnie, że po takim czasie osoby, które kiedyś na wątku pisały o swoim rzucaniu dalej trwają w swoim postanowieniu ![]()
Nie palę ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/d98bd85f35.png Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka ![]() Edytowane przez oshinek Czas edycji: 2009-04-28 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3913 |
Raczkowanie
|
u mnie już prawie 5 miesięcy bez papierosa i bardzo mi z tym dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3914 |
Dolce vita
|
Dziewczyny i chłopaki. Witam. Nie palę prawie 2 miesiace. Ani razu w tym czasie nie siegnelam po papierosa ale bylo blisko.....Czesto jak sie zdenerwuje mnie korci, ale nie poddaje sie...zaciskam zeby...i na sama mysl ze mi sie udaje jestem z siebie dumna...po prostu 8 marca w dzien kobiet powiedzialam sobie NIE
|
![]() ![]() |
![]() |
#3915 |
Raczkowanie
|
Hej rzucaczki i rzucacze
![]() Dawno mnie tu nie było. Melduję, że nadal nie palę ( 12 maja będzie pół roku ![]() Powiem szczerze, że kilogramki mam tez na plusie ale teraz zaczęłam jeździć na rowerze to może się trochę zrzuci. A co do chęci zapalenia to trochę mnie nadal ciągnie szczególnie jak sobie siedzę na dzaiałeczce. No coż wkońcu 16 lat palenia nie idzie tak szybko wymazać:-( |
![]() ![]() |
![]() |
#3916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Malinka_5 Czas edycji: 2009-05-05 o 19:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3917 |
Wtajemniczenie
|
No i jak tam dziewczyny po weekendzie majowym?
Ja jutro mam kolejną rocznicę - 8 miesiecy ![]()
#3918 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3919 |
Zadomowienie
|
Witam wszystkich.
wczoraj postanowilam ze rzuce palenie,wiem ze nie bedzie latwo bo kilka razy probowalam.Pale 8 lal,kiedys duuuuzo ale od roku najwyzej 5-6 papierosow na dzien.a od jakiegos czasu max 3. Powiedzcie czy kazdy kto przestaje palic tyje??? jesli tak to czy jest jakas sredna ilosc kg ktore przybywaja??? macie moze jakies rady dla mnie,zeby bylo latwiej ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() moni |
![]() ![]() |
![]() |
#3920 |
Rozeznanie
|
tyjesz, bo już nie trujesz się i wraca ci normalna przemiana materii, a poza tym zastępujesz papieroski jedzeniem - chęć podgryzania. ale nie przejmuj się tym, bo po kilku miesiącach sytuacja wraca do normy, a poza tym wygląda sie zdrowiej.
ja nie mam już worów pod oczami, lepiej znoszę kaca, jestem silniejsza i lepiej zbudowana. kryzys! - 3 miesiące już nie palę, a cały czas mieszkam z palaczami i otaczają mnie palacze, i często chce mi sie palić ![]()
![]() |
#3921 |
Raczkowanie
|
nie wiem który to juz raz do Was wracam :/ najdłużej niepaliłam ponad 3 miesiące i było to jakos rok temu. potem palenie i rzucania palenia sie tak przeplatały ze az szkoda to wszystko wspominac.
od dzisiaj od nowa i na powaznie. Tylko najbardziej sie boje ze znowu moja przemiana materii pojdzie spac a kilogramy beda walic do mnie drzwiami i oknami... macie jakies sprawdzone sposoby na zapobiegniecie temu?? |
![]() ![]() |
![]() |
#3922 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja narazie zbieram się do rzucenia palenia. Próbowałam już nie wiem ile razy, mój TZ już się ze mnie śmieje, jak mówię, że nie palę. Sama się wstydzę tego, że brak mi silnej woli ![]() Teraz chciałabym wypróbować Tabex, oby się udało.
![]() |
#3923 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, ja nie palę dopiero miesiąc... paliłam 10 lat minimum paczka dziennie. Rzucałam kilka razy, kiedy po kilku miesiącach bez papierosa nabierałam pewności siebie wydawało mi się, że ten jeden papierosek przy piwku na imprezie niczego nie zmieni i kiedy obudzę się rano znowu nie będę palić. Mam nadzieję, że tym razem zmądrzałam i wiem, że ten "jeden papierosek" zmieni wszystko.
Dla mnie najgorsze w rzucaniu palenia są takie cholerne stany depresyjne, czasem tylko siedzę i ryczę, masakra!!! Przyznam, że te bonusowe kilogramy nie poprawiają mi samopoczucia. Miałam nadzieję, że nie przytyję, apetyt mi się nie poprawił, wcale nie jem więcej, nie podjadam byle czego, od tygodnia nawet się troszkę głodzę i nic.... pocieszające są wasze słowa, że kiedyś to się unormuje ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3924 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
a póki co woda z cytryna, suszone śliwki, płatki owsiane, błonnik etc i staram sie ruszyć moją pomału umierającą przemiane materii :/ Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3925 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak czasami sobie myślę osobie to jestem naprawdę poj... np. nie rzucę dziś palenia bo w sobotę będzie impreza i napewno będę palić ![]()
![]() |
#3926 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wiem o czym piszecie
![]() Myślałam sobie, jeszcze tylko jedna impreza, jeszcze tylko to lato, urlop na wsi, itp itd ale tak na prawde jezeli chcecie rzucić to teraz i zaraz. Bo imprezy się nie skończą, są tylko kolejnym pretekstem. Ja rzuciłam tego dnia, kiedy się urlopowałam i organizowałam kolacje dla przyjaciół, palących ![]() Po tym wieczorze wiedziałam, że będzie dobrze ![]() Trzymam za Was ksciuki, jest warto, naprawdę ![]() A satysfakcja z tego, że Wam się udaje best bezcenna ![]() Trzymajcie się Kochane ![]() Edytowane przez tymena Czas edycji: 2009-05-12 o 09:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3927 |
Przyczajenie
|
![]()
ja pajiłam 17 lat paczkę dziennie w tej chwili nie palę już 3 miesiące i 3 tygodnie.
tak jak wy wielokrotnie próbowałam rzucić myślę że tym razem mi się udało. są dni a nawet tygodnie że wcalę nie myśle o papierosie. najgorsze są te dodatkowe kilogramy w moim przypadku jest ich aż 9 ale myślę że pomału wrucę do swojej wagi najważniejsze że nie pale |
![]() ![]() |
![]() |
#3928 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że stare rzucaczki nadal się trzymają, a jeszcze dochodzą nowe - super.
![]() ![]() U mnie bez zmian. Czyli daję radę. ![]() 158 - 4 - 83 |
![]() ![]() |
![]() |
#3929 |
BAN stały
|
Dziewczyny, dzień dobry. Chciałabym rzucić palenie, palę od 20 lat, od dawna paczkę dziennie. Parę razy próbowałam, ale po paru dniach najwyżej wracałam do nałogu. Do tego jestem babka raczej przy kości, akceptuję się taką, ale więcej "kochanego ciałka" uczyniłoby już ze mnie grubaskę i tego bardzo się boję. Pozostać przy obecnej wadze, z którą czuję sie dobrze, ale palić, czy rzucić, ale przytyć, oto mój dylemat. A czytając wasze posty i obserwując znajome "rzucaczki" widzę, że bez przytycia się nie da. Nie wiem też, jak przetrwać te pierwsze dni, gdy próbowałam rzucać, byłam bardzo nerwowa, byle co wyprowadzał mnie z równowagi, co się niestety odbijało na osobach z mojego towarzystwa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3930 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
kiedy mijam się z innymi ludźmi to wiem kto pali ponieważ czuć to. moim problemem też jest waga jak pisałam wcześniej przytyłam 9 kilo i staram się to zrzucić choć wcale nie jest łatwo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:21.