![]() |
#4081 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rzucić palenie
Weź się w garsć, dasz radę, my też dałyśmy
![]() ![]() Cytat:
![]() To ja wywal. Spuść ja w kiblu. Spróbuj wytrzymać jeden dzień, gwarantuję Ci, że świat się nie zawali a ziemia dalej się będzie kręcić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4082 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj dokończyłam ramkę i zaczynam od dzisiaj....Też się boję że nie dam rady, ale nic nie ryzykuję próbując.... Tymenko, czytałam od 100 strony jak radziłaś i z tego miejsca wielkie ![]() ZACZYNAMY!! 1dzień!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4083 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny, dawno mnie tu nie bylo, ale postanowilam sobie ze zajrze i napisze dopiero jak sama rzuce palenie. No i stalo sie - od 2 miesiecy nie pale. Moglam napisac wczesniej i pochwalic sie jak udalo mi sie to zrobic, a wlasciwie z jakiej metody skorzystalam, wolalam jednak zorientowac sie czy ta metoda dziala tez na innych i dopiero zarekomendowac wam na forum. No wiec oprocz mnie rzucily palenie 3 osoby - moj ojciec, siostra i kumpel. Kumpel bardzo swiezo bo przed doslownie paroma dniami, ale jest zachwycony, napisal o tym nawet na swoim blogu http://todayfortomorrow.wordpress.com/ polecam zajrzec.
---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- No tak ale zapominalam dodoac o jaka metode chodzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4084 |
Zakorzenienie
|
Ooo to fajnie usłyszeć że ta metoda działa bo ja się właśnie biorę za czytanie jego książki....
|
![]() ![]() |
![]() |
#4085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się Elunko ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, ja również polecam książkę Allana ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4086 |
Wtajemniczenie
|
A ja dokanczam ramke zostal mi 1 papieros i nie kupie nowej
Kiedys ta ksiazke mialam, jak rzucalam palenie(wtedy nic z tego nie wyszlo) przeczytalam 2 strony ![]() ![]() elunka88 - gratuluje trzymam kciuki, pisz co i jak bo jak spale tego ost. to zapewne jak mnie przycisnie to bede tu plakac.
#4087 |
Zakorzenienie
|
Idę dzisiaj wieczorem narwać marchewek to będę jutro w pracy zajadać
![]() Dziewczyny, to forum zrobiłp mi pranie mózgu w pozytywnym sensie ![]() Enii!!! ![]() Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2009-07-20 o 09:21 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4088 |
Zadomowienie
|
Powodzenia dla wszystkich zaczynających i gratulacje dla tych, którym się udało
![]()
#4089 |
Zakorzenienie
|
13 godzin bez palenia
![]() na razie tak bardzo chce mi się spać że nie myślę o fajkach, tylko o tym co zrobić żeby mi głowa nie uciekała na biurko w pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4090 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tymena- masz racje to takie palenie na zapas
![]() |
#4091 |
Zakorzenienie
|
Ja czytam książkę o tym rzucaniu palenia, więc mam zajęcie. a o 16 do domku to mi się nie będzie już chciało.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4092 |
Zadomowienie
|
A dziewczyny ma któraś z Was tą książkę w wersji elektronicznej ? Z chęcią bym przeczytała
![]() Dalej pale jak pojawiają się % nie mogę się powstrzymać ... ajjj ale na co dzień mnie wcale nie ciągnie, nawet nie myślę o fajce ![]() ![]()
![]() |
#4093 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() JA już czytam od rana i prawie skończyłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4094 |
BAN stały
|
cala paczka Lm lezy w kuchni na stole i łypie na mnie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4095 |
Zadomowienie
|
Do kibla z nią!!!!!!!!!!!
Łatwo się pisze, ale naprawdę trzymam za Was kciuki ![]() ![]()
#4096 |
Zakorzenienie
|
2 dzień start!
![]() Nieskromnie ![]() ![]()
#4097 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A z okazji urodzin zycze Tobie by wszystko o czym marzysz spełnilo się ~~~~~~~~~ U mnie 1 dzien sie zaczyna -->> wczoraj poleglam bo znajoma przyszla i fajki przyniosla ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=v7WON...eature=related ![]() ![]() 22.08.2012 Seoul, Kr (one way ticket) ![]() Edytowane przez enii Czas edycji: 2009-07-21 o 07:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4098 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratulacje i wszystkiego najlepszego ![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
![]() Dziś nie zapal ani jednego bo inaczej to jeszcze gorzej będzie uciec od nałogu.
![]() |
#4099 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jeśli chodzi o fajki to powiem szczerze że jakby mnie ktoś częstował to pewnie też bym nie wytrzymała....w pracy czytałam cały dzień tego Allena i zleciało a w domu to nie palę bo rodzice nie wiedzą,. kryje się jak gówniara ![]() I nie ciągnie mnie, cały czas mam w głowie że to palacze zazdroszczą mnie a nie ja im (mądra ta książka ![]()
![]() |
#4100 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny, moge pożyczyć książkę Allena Carra jak tylko skończy ona krążyć po znajomych palaczach
![]() jejciu ale cudowanie jest powiedzieć, że się już do palczy nie nalezy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4101 |
Zakorzenienie
|
#4102 |
Zakorzenienie
|
Dot.: palenie
Elunko, wszystkiego najlepszego, przede wszystkim wytrwałości w postanowieniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4103 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: palenie
Cytat:
![]()
![]() |
#4104 |
BAN stały
|
ile razy dziewczyny rzucałyscie palenie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4105 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4106 |
Zadomowienie
|
Dużo razy próbowałam i udawało mi się na 2 3 miesiące po czym znów wracałam, ale nigdy nie rzuciłam tak porządnie ;/ zawsze pozwalałam sobie od okazji
![]() JESTEM OSOBĄ NIE PALĄCĄ I DOBRZE MI Z TYM ! TO JEST POWÓD DO DUMY ![]()
![]() |
#4107 |
Zadomowienie
|
Ja też wiele razy i zawsze popalałam przy okazjach. Taraz powiedziałam basta i nie palę na żadnych imprezach.
![]() |
#4108 |
Wtajemniczenie
|
To mój pierwszy raz
![]() Narazie efekt zadowalający ![]()
#4109 |
Zakorzenienie
|
Ja jak na razie, tak na poważnie, to próbuję pierwszy raz....
#4110 |
Wtajemniczenie
|
z 10 razy........... a to dzieciaki mnie wkurzyly, a to TZ , a to kto inny i tak w kólko - zwalanie że przez kogos znow podpalam a pozniej nadrabiam zaleglosci w szybkim tepie........
Przeciez nikt mi do buzi nie wkladal tego peta - sama sobie jestem winna ![]() Boje sie strasznie niepalenia , powrotu do normalnosci ( bo przeciez nie palenie to stan jak najbardziej naturalny), ze nie dam rady i wymiękne ( wiem nie powinnam tak myslec).....Przypomnialo mi sie jak kiedys byla u mnie kuzynka przez 2 dni i tak sie zastanawiałam jak ona moze wytrzymac bez palenia te 2 dni- wiem ze to glupie,ale ja na seri zastanawialam sie jak ludzie moga nie palic, jak wytrzymuja bez tego czy maja chec zapalenia itd.........
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.