![]() |
#4771 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Rzucić palenie
Cytat:
OOooo ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- w sumie powiem Ci ze ja od jakiegos czasu tez nie uzywam podkladu.. a zawsze uzywalam ![]() ![]()
![]() |
#4772 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz zero sińców - nawet jak źle śpię, cera jasna i zaróżowiona (chociaż i tak widać, że to nie jest ideał). No i zęby - po prostu jestem w szoku, jak zęby się zażółcają od palenia ![]() Dziś 31 dzień bez fajki - wszystkie skutki uboczne już ustąpiły, pozostaje tylko brak energii (ale mniejszy niż był). W pracy trochę ciągnie do palarni, z tym, że zauważyłam, że jak nie ma koleżanki obok, która fajczy to wcale o papierosach nie myślę (dobrze, że ona też zamierza rzucić ![]() Aha - schudłam 2 kilo odkąd nie palę (nie chce mi się jeść tego, co jadłam jak paliłam) Edytowane przez Temperance30 Czas edycji: 2010-01-22 o 07:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4773 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A jakie są te skutki uboczne rzucania palenia ??
![]() |
#4774 |
Raczkowanie
|
Hejka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4775 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4776 |
Raczkowanie
|
Hej,
Ja miałam takie: -bezsenność -poddenerwowanie -uczucie niepokoju -spadek nastroju -problemy żołądkowe -ogólny brak energii -brak smaku (wszystko smakowało mi jak papier), niesmak w buzi tutaj są wymienione te podstawowe: http://rzucenie-palenia.blogspot.com...-nikotyny.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4777 |
Raczkowanie
|
Nie palę od tygodnia co uważam za mega sukces biorąc pod uwagę, że paliłam od jakichś 9-10 lat i wcześniej nigdy nie próbowałam rzucać.
W sumie to teraz też nie planowałam, ale jakoś tak wyszło, że skończyła się paczka i postanowiłam nie kupować nowej ![]() Najcięższy był 3 i 4 dzień ale to chyba przez stres w pracy - już chciałam zapalić, wzięłam papieroska od kumpeli ale nie miałam odwagi poprosić nikogo o ogień więc fajeczka leży w pracy w szufladce - ot gdyby ktoś potrzebował ![]() Wg mnie najlepszym motywatorem jest poinformowanie wszystkich wkoło o swoim postanowieniu. Teraz byłoby mi głupio zapalić a tym samym przyznać się wobec wszystkich do tego, ze brakuje mi siły i motywacji do rzucenia palenia. Plusy jak na razie to niespożyte pokłady energii (mój dom już lśni czystością ![]() Minus: za dużo jem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4778 |
Raczkowanie
|
Ja mam dzis 9 dzien bez peta ... Jest ok, choc nie powiem ze tak zapomniec o paleniu sie nie da ... Staram sie szybko odrzucac takie mysli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4779 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, dawno mnie tu nie było. Chciałam się pochwalić, że dalej nie palę po sesji Allena Carra. W czasie mojej ostatniej wizyty wiem, że niektóre z was przymierzały się do metody Allena Carra, Jak wam poszło??? Pozdrawiam i zyczę powodzenia
|
![]() ![]() |
![]() |
#4780 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
Raczkowanie
|
Cześć rzucaczki
![]() U mnie wczoraj minęły 3 tygodnie ![]() ale dzisiaj mam dzień kryzysowy, bardzo chce mi sie palic od rana wiem, ze nie zapale, ale az mnie zatyka z checi wciagniecia nikotyny.. ALe to zaprzmialo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4782 |
Wtajemniczenie
|
Wiolka trzymaj się, jutro będzie lepiej!
![]()
#4783 |
Raczkowanie
|
Czesc Oshinek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4784 |
Zakorzenienie
|
Brawo Wiolu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4785 |
Zakorzenienie
|
gratuluję dziewczyny, u mnie 3 dzień
![]()
#4786 |
Raczkowanie
|
Dzieki Tymena! Trzymam sie i tym razem musi sie udac, toz to juz prawie miesiac
![]() Kiniaczeq, witam w naszym gronie i powodzenia w walce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4787 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4788 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie jesteśmy dzielne i każdej z nas trzeba by było pogratulować z osobna
![]() ![]() ![]()
#4789 |
Raczkowanie
|
Dziś mój 37 bez papierocha - a więc można się bez nich obyć
![]() Żeby nie było, że tak wszystko jest super i łatwo - niestety czuję się nieswojo w pracy, z żołądkiem znów mam jakieś jazdy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4790 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Coż, walczę od nowa, jak wyjaram ostatnią faję dzisiaj dam znać ![]() Dziewczyny, gratuluję Wam wszystkim, często Was czytam i trzymam za Was kciuki ![]() Tymenko, ponad rok niepalenia, gratuluję ![]() Oshinuś, jesteś taka silna, podziwiam ( napisz na priva co u Ciebie, wiem, ze masz już nową pracę, gratuluję ![]() Wioluś, ciesze się, że walczysz ![]() ![]() Lawio kochana, szkoda, ze tak wyszło, ale dasz radę znowu ![]() Dziewczyny WSZYSKIE jesteście wspaniałe i podziwiam Was! Dodajcie mi proszę trochę siły, zaczynam robić się smutna, co te fajki ze mną zrobiły... Idę pojarać na maxa, odezwę sie prze północą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4791 |
Zakorzenienie
|
Syluś
![]() ![]() Bierz sie w garść, Ty też dasz radę! Pisz tu, płacz i krzycz, my zawsze Cie wesprzemy ![]() Ja w Ciebie wierzę i mocno kibicuję ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4792 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję Ci z całego serca i przyrzekam, ze będę pisać. Ostatni papieros 29.01.2010 g. 23.57 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4793 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jestem debilem
![]() ![]() Rzygać mi się po nich chciało ![]() ![]() To jest straszny nałóg i wszystkim nam tutaj współczuję, że musimy się z nim zmagać, to bardzo trudne. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4794 |
Zakorzenienie
|
Syla, ja w Ciebie wierzę!! Czytałam wątek od początku i wiem że dasz radę!
![]() Temperance - każdemu zdarzają się wpadki ![]()
#4795 |
Rozeznanie
|
Czesc Dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4796 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zamierzam zaczac sobie wydzielac i schodzic na coraz mniejsza ilosc . moze podpowiecie cojeszcze moze wspomoc rzucenie palenia? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4798 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie chcialabym jednak stosowac zadnych plastrow czy tabletek...raczej nie tak myslalam o naturalnych specyfikach . aaa bardzo boje sie przytyc,moja waga juz pozostawia wiele do zyczenia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- chcialam dodac jeszcze ,ze pale od 15 lat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4799 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyny, wstyd mi, znowu pisałam i dupa z tego wyszła. Poukładam sobie w głowie parę rzeczy, mam nadzieję, że zajmie mi parę dni czy tygodni góra i do Was wrócę. Czytam Was każdego dnia, każdego posta ![]() ![]() Jesteście wspaniałe, że wspomagacie, szczególny szacun dla dziewczyn z długim stażem niepalenia jak Tymenka, Oshinuś, ze wchodzą tu cały czas i wspierają ![]() Edytowane przez syla-78 Czas edycji: 2010-01-31 o 13:39 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4800 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Fajnie że jesteś ![]() ![]() Naskrobię Ci oczywiście, bo zebrało się dużo tego wszystkiego ![]() ![]() Cytat:
Wierzę, że kiedyś poczujesz to "coś".
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.