![]() |
#781 |
Gość
|
Dot.: Rzucić palenie
To ja też się podłączam z hasłem:
bez fajczenia świat sie zmienia!!!! na korzyść ![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
Raczkowanie
|
Sandija, jak bardzo dawno Cię już nie słyszałam.Wczoraj odpisując na zaległe posty zastanawiałam się, co z Tobą i czy może wkroczyła inna teoria, aniżeli "Bez fajczenia świat sie zmienia!!!!".Na szczęście wszystko jest jak należy
![]()
#783 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja juz ledwo zyje!!! Nie bylo mnie tu z Wami ze dwa dni bo mam taka straszna grype....nadal nie pale...ale dzisiaj od rana po prostu brakuje mi nikotyny...staram sie jak moge...ale to chyba jakis kryzys mnie lapie.... ![]() ![]()
![]() |
#784 |
Raczkowanie
|
Renejzo....dziekuje Ci!
#785 |
Zakorzenienie
|
Lagrii - musisz się trzymać, wytrzymałaś już 5 dni - z każdym kolejnym będzie lepiej, uwierz mi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#786 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Aga juz mi jakos przechodzi ale jeszcze godzine temu to juz myslalam ze zapale...na razie robie sobie herbatke zielona i kuruje sie dalej....
![]() |
#787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Renejzo, nie myśl, ze ja nie jestem gościnna i do tego namawiam innych ![]() ![]() ![]() W Twoim przypadku, w tej konkretnej sprawie, odniosłam zupełnie inne wrażenie ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eeeeee... to jest... mmmm... pewnie niezbyt wiele brakowało do martwego dowodu ![]() ![]() A tu proszę ![]() ![]() Rozterko, to co, teraz będziemy bić rekordy Guinessa w długości życia??? ![]() ![]() ![]() Edytowane przez E Czas edycji: 2006-03-15 o 12:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#789 | |
Gość
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#790 |
Zakorzenienie
|
No nie mogę się od Was oderwać nijak, chociaż już sobie wszystkie poradziłyście i żadnych podpowiedzi od 'starej' rzucaczki nie potrzebujecie, ale tu jest tak wesoło, że się samo zagląda
![]() ![]() Soniu, dziewczyny mają rację: jeśli wytrzymujesz miesiąc, to organizm sam z siebie będzie potrafił zwalczyć nałóg ostatecznie, jeśli mu w tym nie przeszkodzisz... Wierzę, że Ci się uda, jeśli się porządnie uprzesz - nie ma palenia i już. Nie trzymaj papierosów w domu, a przede wszystkim pozbądź się wszystkich akcesoriów typu popielniczki i zapalniczki. Jesli zapalasz gaz na kuchence zapałkami, to wywal je i kup taką zapalarkę iskrząca, którą się nie da zapalić papierosa. Wydaje mi się, że jak w domu nie będzie nic związanego z paleniem, to i zacząć znów bedzie trudniej. A skoro piszesz, że jesteś uparta, to załóż się z kimś (jak nie masz nikogo odpowiedniego pod ręką w realu, to możesz z nami albo sama ze sobą), że już więcej nie zapalisz. Sprawdzimy po pół roku. Liczyć możemy od 10 marca... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Raczkowanie
|
Ja Was wszystkie ekspalaczki
![]() ![]() Dziewczyny-bedziecie dłużej młode ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
Midi, zaglądaj jak najczęściej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#793 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Lagrii888 trzymam za Ciebie kciuki, nie daj sie ![]() ![]() ![]() Trzymaj sie cieplutko, zdrowiej i mocno sie staraj znienawidzic papierochy ![]() ika
![]() |
#794 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Poczytaj moje wcześniejsze posty z "Życia wzięte" - jak bardzo mnie diabeł kusił, jak bardzo cierpiałam ... Rozumiemy Cię doskonale, bo też to przeszłyśmy, ale zobacz, jakie dzięki wytrwaniu dzisiaj efekty ![]() ![]() Musisz się nakręcać w myślach, że dasz radę, że jesteś silna, że nie chcesz być zależna od śmiesznego papierosa. Jesteś przecież kobietą wolną od tego nałogu i to TY będziesz decydowała o sobie, a nie papieros, prawda? DASZ RADĘ - wierzę w to!!! Przetrwaj ten kryzys, a się przekonasz, że do wytrwałych świat należy!!! Pozdrawiam Cię serdecznie!!! Zdrowiej ![]() ![]() ![]() Buziaczki ![]() ![]() ![]() Renejza.
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
Naprawdę jest coś w tym, że podobne przyciaga podobne. Odkąd rzucam , to ciągle spotykam jakies stare "rzucaczki" co to nie palą juz 5,10 albo 15 lat.
![]() Dzisiaj to była jedna ze sprzedawczyń w kiosku pod moim blokiem, tak się zagadałam o efektach i korzyściach z niepalenia, a w konsekwencji o stylu zdrowego życia, co dało w efekcie dalszą rozmowę o kosmetykach , no i oczywiście w jej wyniku o perfumach , że wóciłam do domu z półgodzinnym opóźnieniem. Na dodatek umordowałam pół godzinnym staniem moją "odzyskaną " stopę. Nie rzucim wątku Skąd nasz "rzut" Nie rzucim Nie ma mowy Tu stal się cud. Skończył się smród. Bo ruszył w bój Szczep wizażowy. A ja się muszę pochwalić, byłam dzisiaj pierwszy raz od kilku tygodni na kawie w knajpce i to z czynną palaczką ![]() ![]()
![]() |
#796 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Zakorzenienie
|
A to nam się Rozterka rozbrykała
![]() ![]() ![]() ![]() Ago, wkrótce nam stukną 2 miesiące ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Raczkowanie
|
![]()
Miłego dnia rzucaczki!
Wiecie co? Dziś mija misiąc bez śmierdziuchów. Co najśmieszniejsze nie przytyłam - fakt że trochę brykam w domku (brzuszki itd.). To z tego powodu że mnie zawstydziłyście tym dbaniem o siebie. Pczecież idzie wiosna (???!!!). Trzydziestka zbliża się w tym miesiącu ![]() ![]() Sandija - zazdroszczę Ci tych nart ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#800 |
Gość
|
Kasiulka, dzięki
![]() Sama bym jeszcze pojeżdziła, bo ledwo wróciłam, a tu tyle roboty, mam trochę zaległości, a terminy mnie gonią ![]() A w ogóle to jestem wściekła, bo liczyłam na to, że jeszcze raz wyskoczymy, od tej soboty 18-go znów na tydzień, bo jest polski tydzień w Kaprun w Austrii. A okazało się, że nie mogę sobie teraz na to pozwolić, praca mnie zalała, w życiu się nie wyrobię do czwartku ![]() Pojedziemy dopiero w kwietniu, ale wtedy to już tylko lodowce zostaną ![]() |
![]() |
![]() |
#801 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() E - nasz drugi miesiąc pęknie za 7 dni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#802 | |
Gość
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To ja też tak będę o sobie mówić, ze jestem dwudziestka plus ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#804 | |
Gość
|
Cytat:
![]() Aga, ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#805 |
Zakorzenienie
|
21 marca minie drugi miesiąc jak nie palę. Dzisiaj miałam jakiś kryzysik, tak mi się rano zachciało zapalić , aż mi się niedobrze zrobiło. Ale nie wzięłam papierosa bo (jak wypisałam w chwili słabości na kartce) :
I po kryzysie. ![]()
#806 |
Gość
|
Genialne!
![]() Ja mam tylko taką małą adnotację odnoście pukntu 12: 4000 szkodliwych substancji, Kochana, nie 2000 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Raczkowanie
|
Sandijko i agajot, co do wieku to 20 +VAT :hihihi:
|
![]() ![]() |
![]() |
#808 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
KasiulkaS - no ja myślałam, że ten plus to masz większy trochę a nie tylko vat - no ale - niech żyje młodość - i ta rzeczywista liczona w latach,
![]() ![]() ROZ-ter-KA - Ty mnie nie strasz, jaki kryzys ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#810 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jesteś niesamowita ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.