![]() |
#1441 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rzucić palenie, część II
uuuu ja wczoraj widzialam na all czadowe felgi.... ale kuuuupa kasy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1442 |
Zakorzenienie
|
Dlatego trzeba zbierać, zbierać, zbierać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1443 |
Raczkowanie
|
zanim uzbieram to tych juz nie bedzie
![]() ![]() a z takich katalogowych to bym OZRacing chciala.... takie klasyczne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1444 |
Zakorzenienie
|
OZety racingi są różne
![]() Mi się marzą felgi z pakietu sport mojego auta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1445 |
Raczkowanie
|
no o tych klasycznych ozetach pisze
![]() ![]() chociaz mąz mi znalazl na all jakieś stalówki malowane na czerwono hehe... tylko "wzory" stalówek jakoś do mnie nie przemawiają:-/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1446 |
Zakorzenienie
|
Eeee nie, stalówki to nie to samo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1447 |
Raczkowanie
|
ja powinnam sobie odmalować dach bo mi sie lakier złuszczył :-/ ale moja Zuźka to juz pełnoletnia jest więc ma prawo
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1448 |
Zakorzenienie
|
Ano, w takim wieku to pewnie, że ma prawo
![]() Mój to dzieciak jeszcze, 3 lata ledwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1449 |
Rozeznanie
|
wracając na odpowiednie tory wątkowe..
dzisiaj mija mi 199 dni odkąd nie palę. Zatem jutro okrągła rocznica ![]() to już ponad pół roku, aż mi ciężko w to uwierzyć ![]()
![]() |
#1450 |
Zakorzenienie
|
Nonono, gratulacje!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1451 |
Przyczajenie
|
Uff myślałam, że wątki pomyliłam.
Witam!!! Fajnie dziewczyny, że wciąż nie palicie, że naprawdę zaczynacie być pachnące i ja też ![]() ![]() ![]() Więc uwaga na pokusy i pozdrawiam wszystkie wojujące z papierochami ![]() vandziu dajesz radę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1452 |
Raczkowanie
|
ja sie troche balam przebywania z moja kolezanka ktora pali, ale narazie widze z enie ma problemu, poprostu mi smierdzi ten dym,i widze jak szybko ona stara sie dopalac, ze wzgl na mnie, powiedziala ze po wyjezdie teraz tez sprobuje rzucic.
![]() a u mnie 12 dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1453 | |
Przyczajenie
|
Daję radę, chociaż znowu mam od kilku długich dni jazdę. Chciałabym, żeby już mnie przestało męczyć. Są momenty, że chce mi się tak bardzo, że nie wiem co ze sobą zrobić. Ale byle do przodu.
---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
nie, sprawdzam sobie na jabluszkowie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1454 |
Raczkowanie
|
zainstaluj ssobie smokers calc jest dokladniejszy a jabluszkowo takie dretwe jest, wole nalogow.com
u mnie narazie 2 tyg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1455 |
Raczkowanie
|
a tak z ciekawości dziewczyny, czy któraś z Was po rzuceniu papierosów przybrała na wadze? chyba wszędzie ten temat jest poruszany i często się o tym słyszy, moja współlokatorka jakiś czas temu rzucała i przytyła 8 kg
![]() vandzia - Ty już 3 miesiące z tym walczysz? cholera, długo. Ja jeszcze należę do grona śmierdzieli ale mam nadzieję że w najbliższym czasie się to zmieni, tylko muszę się w silną wolę uzbroić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1456 |
Raczkowanie
|
a tam pierniczenie z tą wagą.... tyje sie jak sie kazdy glod zażera, szczegolnie ten nikotynowy
nie potrafimy odroznic głodu nikotynowego od jedzeniowego, i sie wpiernicza. Ja zażeram sie słonecznikami... zajmuje ręce i buzie, kalorie moze i ma, ale jest bardzo zdrowy i wiem ze te kalorie mi w tylek nie pojda. i ma zdrowe tłuszcze. a wogole to ja zaczelam biegać. Więc jeśli patrzeć na wagę, mam +0.9kg ale raczej z powodu zatrzymania wody przy ciągłym wysiłku i zamiany tłuszczyku w ew. mięśnie od ćwiczeń. Także to tycie "bo sie rzuciło" to kolejna wymówka Tyjesz bo jesz i koniec. ![]() Tak wiecj polecam: butelka wody z dzióbkiem i popijani co chwile słonecznik pistacje inne orzechy wymagajace obierania te wszystkie produkty są zdrowe i imitują ruch palacza, ręka usta, wysysanie dymu/orzeszka/pestki/łyka wody |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1457 |
Przyczajenie
|
hand zainstaluję sobie w pracy, bo domowy komp mam przeciążony.. jabłuszkowo faktycznie drętwe ale zlicza ile pieniędzy się zaoszczędziło i ile dni się nie pali, a to mnie pociesza jak mi smutno
![]() babe jane - no męczy, niektórzy piszą, że jak się po pół roku nadal ma pracę, partnera i przyjaciół, to można zacząć się powoli cieszyć ![]() Nie oszukujmy się, gdyby rzucenie palenia było łatwe, to nie powstawałyby wszelkie poradnie antynikotynowe, pastylki i inne gadżety ![]() Z drugiej strony miliony już rzuciły, więc nie jest to awykonalne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1458 |
Raczkowanie
|
Vandziu SmokersCalc zajmuje bardzo malutko a jest najdokladniejszy, wiem bo ja tez mam pełny komp
![]() ![]() Edytowane przez handmadeearings Czas edycji: 2011-08-24 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1459 |
Przyczajenie
|
Poddałam się...
Jestem...beznadziejna, poległam po tylu dniach i przegrałam, i to jest smutne i czuję się jak szmata... |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1460 |
Raczkowanie
|
marta ale co? kupilas? czy tylko zapalilas?
ja tez sie moge przyznmac w sobote w towarzystwie wypalilam 4 fajki wieczorem... i ch... z tym mialam wyrzuty sumienia cala niedziele, ale i tak nie zapalilam wiec stwierdzilam ze wpadki kazdemu sie zdarzaja... i dalej nie pale |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1461 |
Zakorzenienie
|
Ja nie ruszam papierosów, chociaż nie powiem, ostatnio myślalam, że mnie skręci - miałam strasznie stresującą sytuację i myślałam, że oszaleję, bo nie mogłam zapalić. Tzn. mogłam, ale szkoda mi było zaprzepaścić niepalenie. Ja wiem, że jak raz zapalę to mogę wrócić do palenia, więc nie próbuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1462 |
Rozeznanie
|
Dołączam się do Waszego zacnego grona
![]() U mnie bez żadnych sukcesów - mój pierwszy dzień bez papierosa. Potrzebuję wsparcia ![]() Korzystam z plastrów Niquitin i nie wiem czy to placebo czy co, ale nie chce mi się palić.
![]() |
#1463 |
Raczkowanie
|
wiec sie nie zastanawiaj czy placebo i ciesz sie tym ze ci sie nie chce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1464 |
Zakorzenienie
|
roksanula - może i placebo, ale jeżeli działa na Ciebie, to czemu nie? Jeżeli placebo to oddziaływuje na psychikę, a ta jest najważniejsza przy rzucaniu palenia
![]() U mnie 43 dzień bez papierosa, czuję się super, mam lepszą cerę, kondycję, nie chce mi się palić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1465 |
Przyczajenie
|
Plastry to nie jest placebo
![]() Marta nie przejmuj się, porażki zdarzają się każdemu ![]() Dziewczyny nie dawajcie się ![]() ![]() ![]() Edytowane przez vandzia Czas edycji: 2011-09-01 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1466 |
Rozeznanie
|
Chciało mi się palić jak nie wiem. Zapaliłam
![]() Sprzątałam i sprzątałam, żyjąc w przekonaniu, że to jednak placebo. Skończyłam sprzątać, patrzę- plaster na pół odklejony. Teraz mi odpadł całkowicie... Już ja do nich napiszę, żeby sobie lepszy klej zrobili ![]() Moja rada - nie naklejajcie plastra na łopatkę. Mi się odkleiło. Prawdopodobnie od ramiączka. Idę po następny plaster, bo na pewno do końca dnia nie wytrwam. Wieczorem najbardziej chce mi się palić ![]()
![]() |
#1467 |
Raczkowanie
|
dołączam do Was, Dziewczyny! Zbierałam się do tego dosyć długo, ale stwierdziłam, że czas wrócić do 'normalności' bez palenia i podjęłam decyzję!- trzymam się na razie 3 dni i dziś będzie prawdziwy test dla mojej wytrzymałości- idę ze znajomymi do pubu.... Mam nadzieję, że jutro będę miała dla Was dobre wieści
![]() Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie twarde kobiety!!!
![]() |
![]() |
#1468 |
Przyczajenie
|
Roksanula, nie ma że się chce i palisz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1469 |
Raczkowanie
|
Słoooneeecznik ! świeżutki !!! najlepsza sprawa
łapy sie doszoruje, naprawde a ani nie przytyjesz od slonecznika a ciagle buźka sie rusza i rączka tez pracuje, jak przy fajku ! ja 2-3 tyg na slonecznikach jechalam. teraz juz nie potrzebuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1470 |
Rozeznanie
|
No u mnie chyba ta psychika jest silniejsza... Wieczór mnie zabił po prostu. Muszę się oduczyć myśleć o paleniu wieczorami.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:58.