![]() |
#1501 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rzucić palenie
Cytat:
Żeby przestać trzeba chcieć. Może daj mu przeczytac ten wątek , szczególnie jego wcześniejsza posty , gdzie faktycznie dziwczyny się wspomagały efektywnie w rzuceniu. Wiele osób nie próbuje rzucać , bo ktoś im wmówił ,że to jest bardzo trudne, a nie jest takie trudne , jezeli się naprawdę chce. To znaczy jeżeli ma się wenetrzen przekonaie że się chce niepalić. Ja rzuciałam po 30 latach palenia, bez większego wysiłku, nawet bez wspomagaczy. Da się , naprawdę.
![]() |
#1502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1503 |
BAN stały
|
Dziekuje Rozterka.Przeczytał posty na forum.Dzis jego 2 dzień jak nie pali.Podgryza orzeszki.Trzymam kciuki za niego.Bo widze że bardzo chce rzucić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1504 |
Przyczajenie
|
witam jestem nowa, ja sama nie pale ale moi bliscy pala niestety, mnie najbardziej odstrecza wyglad jaki uzyskuje sie po paleniu kilka lat!! postarza i to bardzo!! dlatego nie pale i nie bede, jezeli choroby wam nie straszne to pomyslcie o tym jak na to wasza piekna cera!! a no i oczywiscie smrodzik takiej osoby jest nie wytrzymywalny!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1505 |
Przyczajenie
|
Roz-ter-ko dziekuje za powitanie
![]() ![]() Wszystkim zmagającym się z rzucaniem życzę duzo silnej woli. |
![]() ![]() |
![]() |
#1506 |
Zakorzenienie
|
Cześć - wcześniej nie miałam odwagi przyznać się, że nie wytrzymałam i znów zaczęłam palić. Zaczęło się od cholernie stresującej sytuacji i postanowieniu o zapaleniu tylko jednego
![]() ![]() Od Nowego Roku postanowiłam spróbować po raz drugi i ostatni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Raczkowanie
|
witajcie kochane
![]() U mnie za miesiąc mije rok niepalenia, postanowiłam się zameldować w naszym topiku. pozdrawiam ![]() agajotku, biedactwo....szkoda, ale wiem dasz radę ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1508 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1509 |
Zadomowienie
|
a u mnie za 2 tygodnie minie pół roku
![]() agajot, życzę Ci, żebyś wytrwała w noworocznym postanowieniu ![]()
#1510 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki.
![]() |
#1511 |
Raczkowanie
|
Ja juz 3 tygodnie nie pale!!!Ale jestem z siebie dumna!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1512 |
Rozeznanie
|
rzuciłam fajki 2 stycznia , paliłam prawie paczke dziennie .wspomagam sie gumą Nicorette .Od 2 dni nie zapaliłam, ale skreca mnie, męczy bardzo ten stan . Zobaczę co z tego wyniknie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1513 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jestem na etapie poczatkowych dni, sama napewno zrozumiesz co czuje .Gratuluje Ci wygranej , raczej zwycięstwa i silnej woli .Trzy tygodnie to sporo ,nalezysz w 100% do grupy niepalacych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1514 |
Zakorzenienie
|
Przypominam hymn
![]() HYMN Rzucaczek - Expalaczek Częśc pierwsza-autor: Rozterka. I. Nałogowi się nie damy, Pety właśnie porzucamy, Porzucimy popielniczki, Bo z Nas teraz bojowniczki. II. Bo nas tu łączy piękna zasada, Że damie nijak, z petem nie wypada, Łączy nas wszystkie piękna rzecz, Petom śmierdzącym mówimy: PRECZ! III. Odmówimy Naszym gościom, No i tym, co Nam zazdroszczą, I nie będzie trudno wcale, Rzec: Dziękuję, ja nie palę! Część druga- autor: Renezja we współpracy z potomstwem IV. Jakaż wielka satysfakcja, Nie dać wygrać nałogowi, Przezwyciężyć wszelkie trudy, By odrzucić wstrętne zguby. V. Na nic innych prowokacja, Papierosom mówmy: PRECZ, Bo ta Nasza wspólna akcja, To wspaniała, wielka rzecz. VI. Uśmiechnięte i pachnące, Czadem nie zadymiające, Wspólnie bitwę ZWYCIĘŻYMY, W grono niepalących wkroczymy!
#1515 |
Zadomowienie
|
hihihi
![]()
#1516 |
Przyczajenie
|
Witam Kobitki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1517 |
Przyczajenie
|
witam Witam Was Kobitki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
Przyczajenie
|
sie rozpisalam SORRKI
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1519 |
Zakorzenienie
|
Agajotko, moja Towarzyszko niedoli - tym razem dasz radę
![]() Dziewczyny, warto!!! Bądźcie dzielne!!! Trzymam kciuki!!! Ksena, pisz jak najwięcej ![]() ![]()
#1520 |
Przyczajenie
|
![]()
Witajcie.Chcę i ja do was dołączyć.Jestem już doświadczoną"rzucaczką"pa lenia.W tej chwili rzucam czwarty raz,tj od 15 01 nie palę.Jest mi o tyle łatwiej,że razem ze mną rzuca palenie mój mąż.On rzuca palenie trzeci raz,zawsze razem ze mną zaczyna,ale pierwszy się łamie i pierwszy sięga po papieroska,a jak on zaczyna to i ja też po jakimś czasie.Ale teraz postanowiłam,że nie dam się.Jeżeli on nie wytrwa i zacznie palić,to niech sobie pali,byle nie przy mnie,nie w mieszkaniu.Ja się nie poddam.udało się trzy razy to uda się i czwarty,ostatni raz.Bo to będzie ostatni raz!!!!!I niech se kto co chce mówi pod nosem,my swego zdania już nie zmienimy.....Pozdrawiam wszystkie "rzucaczki",życzę wytrwania.Wiem,że jak czegoś bardzo się chce,to można to osiągnąć.Ta wiedza na pewno nie jest wam obca
#1521 |
Raczkowanie
|
Witam ponownie 'rzucajace'nalog.Mi mija dzisiaj piaty tydzien bez papierosa.Mam za soba kilka imprez zakrapianych alkoholem....i zadymianych fajkami.Ale nie dalam sie!!!!nadal nie pale!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1522 |
Zadomowienie
|
Pij duzo wody!!!! apetyt zalagodzisz a i poprawisz przemiane materii!
#1523 |
Zakorzenienie
|
Witam - dzięki za kciuki i trzymajmy się dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Unikaj węglowodanów i nadmiaru tłuszczu ! Nie jedz pieczywa poza chrupkim i odrobiną prawdziwego razowca z ziarnami. Pij mineralną.
![]() |
#1525 |
Raczkowanie
|
Witam
Moja "kariera" z papierosem trwała 15 lat - do ostatniej soboty. Od 5 dni nie palę ![]() Bardzo polecam wszystkim ze "słabą silną wolą" !!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1526 |
Przyczajenie
|
Czesc Wszystkim rzucajacym. Lucynka---- nie patrz na meza , jak chcesz rzucic to rzuć, moj tez pali ale o rzucaniu nie mysli bo nie da rady. Lucynka-- u mnie jest tak, ja pozwalam palic w domu , jest mi latwiej rzucac , teraz jak nie pale ponad tydzien to dym jest dla mnie straszny, poprostu mi to smie...... i nie mam ochoty zapalic. Nie uciekam od tego , tylko z tym walcze. Wspomagam sobie guma i tabletkami. Ale to bede stosowac tylko przez jeden miesiac(jesli dotrwam) bo mozna sie od wspomagaczy uzaleznic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1527 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny, a ja się pochwalę, u mnie i mojego ukochanego minęło już pół roku niepalenia. trzymamy się dzielnie, nawet już nas nie kusi, żeby zapalić, co i rusz robimy sibie różne małe prezenty za kasę, którą kiedyś wydalibyśmy na fajki, a jak przychodzą do nas znajomi, wiedzą, że już nie palimy i karnie, nawet jak jest zimno wychodzą palić na balkon (a przez to, że jest zimno to i sami mniej u nas palą
![]()
#1528 |
Przyczajenie
|
wita!!!! jestem początkująca w świecie internautek i wizażanek(chyba tak to sie pisze)!? Trzymam za ciebie kciuki!! mam nadzieje że rzucisz te cholerne papierosy!!! ja sama chce rzucić pale ok.30 dziennie od.... niewiem jak dawna!!! bardzo interesuje mnie Tabex?! jakie są efekty jego działania? a jakie skutki uboczne? pozdrawiam i trzymam kciuki!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1529 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1530 |
Zakorzenienie
|
Minęły 3 tygodnie, więc już mogę się przyznać - od 1-go stycznia nie palę.
![]() Zobaczymy jak długo - generalnie staram się o tym nie myśleć i nie obiecywać sobie, że nigdy, przenigdy - wtedy powrót do fajczenia obłożony jest dodatkowo strasznym poczuciem winy. Wiem coś o tym - rzucam piąty raz. ![]() Tymczasem jest mi dobrze z tym niepaleniem. Niestety ewidentnie sprawiało mi to przyjemność i tu jest pies pogrzebany, bo na dzień dzisiejszy już mnie nie ciągnie, tylko... zwyczajnie mi żal pewnych chwil bez papierosa... ![]() Na pocieszenie przypominam sobie wszelkie argumenty na plus, a jest ich sporo. Najważniejsze to: waga ciała - trzy tygodnie raptem, a ja już przytyłam ![]() ![]() ![]() Mój wspomagacz to woda, woda i jeszcze raz woda. ![]() Gratuluję wszystkim rzucaczom i trzymam ogromne kciuki! Za siebie też. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.