![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rzucić palenie
Dziewczyny, przede mną kolejny dzień (już 5!) niepalenia
![]() ![]() ![]() ![]() Są momenty, że aż mnie skręca ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na razie to mnie możesz nie poznać z innych powodów ![]() ![]() I jeszcze jedno - z uwagi na brak dymu będziesz mogła NAPRAWDĘ poczuć moje perfumy (nie wiem, czego bardziej pożałujesz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do czytających ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No straszniem ciekawa jak "zagłuszysz" moje killery swoimi "delikatesikami" ![]() ![]() ![]() ![]() A z tym grubasem - to niestety wcale nie tak daleko ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jak Ci brzuch zacznie pęcznieć, to ja już wiem od czego........ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez E Czas edycji: 2006-01-27 o 15:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, chcę wam powiedzieć że trzymam za was mocno kciuki, żebyście wytrwały
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Gość
|
Dzięki Primavera
![]() Muszę Ci się przyznać, że Twój wątek o "wstrętnych palaczach" też w pewien sposób przypieczętował moją decyzję. Czytając go, bardzo się wstydziłam za opisane tam osoby i mimo, że się do nich nie zaliczałam, bardzo chciałam się odciąć od paleczek zdecydowanie. I udało mi się!!! ![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jeśli przyczynił się do twojej decyzji - to bardzo się cieszę ![]() Wierzę, że wam się uda; mój tato palił kiedyś i to sporo, a od 15 lat już nie pali ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Gość
|
Kłótnie i nieporozumienia zawsze mogą wyniknąć ze starcia dwóch grup stojących po przeciwnych stronach popielniczki
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Sandija Czas edycji: 2006-01-27 o 14:45 Powód: Bł. meryt.:) |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Dzisiaj miałam sądny dzień (czytaj pół dnia spędziłam w sądzie). A i jeszcze rano pokłóciłam się z TŻtem i powiedział mi, żebym lepiej zapaliła, jak mam być taka wredna. Dopiero, jak to powiedział, przekonał się co może powiedzieć i zrobić wredna, rzucająca papierosy kobieta ![]() E-Twoje dzisiejsze posty doprowadziły mnie do łez. "Pęczniejący brzuch wożony na wózku", "rezerwujemy kanapę, bo na krzesło to ja się pewnie wkrótce nie zmieszczę", "a okoliczne sklepy i pół allegro zostają ogołocone z towarów, które kupuję sobie w nagrodę za rzucenie" - gdybyś pisała książkę - kupuję w ciemno ![]() Sandijo - teraz Ty - "Aga, barankiem jesteś? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
To jeszcze raz ja - zapomniałam napisać, że nie palę juz 5 dzień i jestem z tego dumna. Byłam dzisiaj w tym sklepiku w którym dotychczas kupowałam papierosy, tylko po to żeby powiedzieć pani, że nie palę już 5 dzień
![]() Moni - tak trzymaj ( ale Ci dobrze z tym aniołkiem - a diabełka ![]() no i pozdrowionka dla naszych wiernych Kibicek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Oczywiście wciąż trzymam kciuki za was Dziewczyny, a wątek jest pod obserwacją ![]() ![]() ![]()
![]() |
#195 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Trzymam za nas wszystkie kciuki i całuję ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Swojemu TŻ-towi już uświadomiłam, że świetnie przy rzucaniu działają nagrody ![]() ![]() ![]() ![]() I że trza się ze mną obchodzić jak z jajkiem, bo mogę pogryźć, a na wścielkiznę mnie nie szczepiono ![]() No i znowu jestem głodna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Wtajemniczenie
|
Trochę Wam zazdroszczę tych zakupów, prezentów z racji rzucania nałogu. Wychodzi na to, że opłaca się rzucać
![]()
#198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z tym, że fajnie to sobie uzmysłowić i być praktycznie rozgrzeszonym z zakupów (bo przeciez i tak bym przepaliła te pieniądze ![]() Także pod tym względem możnaby rzucać co miesiąc ![]()
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Syla-78 rzuć tą chemię,po co Ci ona ,przypuszczam ze jestes silną kobietą to dasz sobie radę z tym rzucaniem fajek,no i zobacz my o wiele lepiej się czujemy, niz Ty po tej chemii, daj sobie spokój-prawdopodobnie kobieta jest w stanie przetrzymac wszystko,tylko nie wiem czy to jest tylko "prawdopodobnie" czy faktycznie tak jest ze wszystko....
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Gość
|
Syla ja też zapominam o Tabexie i biorę go nieregularnie, nastawiłam sobie nawet przypominajkę w komórce
![]() ![]() Nie odstawiam go, bo to jest terapia, a nie Nicorette czy jakieś tam inne plasterki/pastylki - ma trwać 25, to doprowadzę ją do końca ![]() Ponieważ działa na ten same receptory co nikotyna, przeszłam tydzień bez papierosów bez głodu, huśtawek nastroju, napadów szańczego głodu (ale i tak jadę na marchewce i brokułach ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, powiem Wam, że się nawet cieszę, że leżę w łózku i choruję - nie sądziłam, że kiedykolwiek coś takiego napiszę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Rozeznanie
|
Część Kochane! Moni125 widzisz jak to jest, jedemu coś służy, a drugiemu szkodzi. Sandija bierze tabex i czuje się o.k., ja w sumie to tak średnio. Spróbuję jutro nie brać i zobaczę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
Witam 6 dnia dzielne rzcaczki
![]() ![]() syla-78 wiesz ja ostatnio też się dziwnie czułam zwłaszcza przez pierwsze trzy dni niepalenia i co ciekawsze, tez(jak nigdy)ostatnio zaczeła mi leciec krew z nosa tylko ja zgoniłam na przeziębienie i osłabienie organizmu....i tą mrozną pogodę-a tak wogóle to każda z nas po mału w jakiś sposób się sypie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Witam 6 dnia bez papierosa.
Hurraaaaaaaaaa. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Gość
|
Aga, jak ja Ci zazdroszczę - 0,5kg mniej, u mnie 2 więcej, mimo że jadę na samych warzywkach
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Sandija - nie martw się. Może u Ciebie może być jeszcze parę kilo do przodu. Ja niestety nie mogłam sobie na to pozwolić, bo odchudzałam się, zanim zaczęłam rzucać palenie. Powodzenia - czyżby reszta rzucaczek rzuciała się na zakupowe szaleństwa - tylko ja jestem grzeczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Gość
|
Aga, dzięki za słowa otuchy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Sandija - to pewnie nie trwałe tycie, tylko większa ilość wody w organizmie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
Witam
Dzisiaj mój 7 dzień - jest coraz lepiej. To straszne co wydarzyło się w Katowicach. |
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
Gość
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie chodziłam na fitness i w ogóle nie ćwiczyłam przez ten tydzień niepalenia, bo się kiepsko czułam,poten antybiotyk doszedł, więc liczę, że od jutra (mam aerobik) zacznę wyglądać normalnie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.