![]() |
#2191 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rzucić palenie, część II
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2192 |
Rozeznanie
|
A mi sie chce teraz bo wypilam 2 drinki;/ aaaa ale mam e-pka co mnie poratuje- bez nikotyny!! g***wno daje ale dymek jest;] w ciagu tyg go nie potrzebuje ale po drinku czy piwku jest jak znalazl
![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Swoja droga ja kryzys mialam tak: 1 dzien bylo mi smutno ze nie moge zapalic bylam nerwowa; 2 dzien bylo mi smutno 3 dzien kupilam e-pka 4. superrrrr do teraz bez kryzysow tylko e-pek bez nikotyny po tyg jego uzytkowania; Teraz w tyg epka uzywam od czasu do czasy "3 machy" i do torby co pare dni Ale mam go zawsze przy sobie ze jak korci czy ciagnie to go mam- i dzieki temu nie jaram fajek. ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Andriejewna!! jestem dumna!! Z ciebie!! nawet bardziej niz z siebie samej;/ bo ty jestem calkiem czysta a ja caly czas jednak korzystam z epka! musze z nim skonczyc ![]()
![]() |
#2193 |
Raczkowanie
|
a mi się udało, paliłam paczkę dziennie od dwóch tygodni nic
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2194 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2195 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Łee, takie tam wspominki tylko ![]() jak w jednym odcinku Kiepskich, Ferduś po południu stwierdził, że rzuca picie i się wieczorem chwalił Halince jak mu się życie zmieniło odkąd nie pije ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Weeź w ogóle, perzecież nawet epkując ![]() ![]() Ale kurde powiem Wam, że palac chyba jednak mniej jadłam i słodkiego i ogólnie, bo po fajku jednak się nie chce jakis czas jeść, a teraz bym ciągle żarła ![]() ![]() Cytat:
![]() Mnie np. tez drażnił dym, nawet jak czynnie paliłam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2196 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2197 |
Rozeznanie
|
Andriejewna;][ po co drozdze?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2198 |
Zakorzenienie
|
Na pewno jestes juz lepszym człowiekiem
![]() ![]() Chrom zawierają (choć nie wszystkie, jak zauważyłam ![]() ![]() ![]() Można by jeść sam chrom, ale w drożdżach jeszcze witaminki z grupy B, przydadzą się ![]() EDIT: Piwne mam oczywiście na myśli, w tabletkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2199 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2200 |
Raczkowanie
|
Przychodzę się pochwalić.. mija 2 tygodnie odkąd nie palę...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2201 |
Rozeznanie
|
A DZIEKI DROZDZOM NIE CHCE SIE W OGOLE JESC CZY TYLKO SŁODKIEGO?:d
![]() |
#2202 |
Zakorzenienie
|
Nie palę od września !!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nareszcie nie śmierdzą mi dłonie i nie mam tego charakterystycznego "kapcia" w buzi (a miałam nawet po umyciu zębów). No i pachnę perfumami ![]() Dziwi mnie, że po 5latach palenia nie miałam takiego typowego głodu nikotynowego.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2204 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A teraz w klubach już nie można tak na lajcie palić jak kiedyś to też pewnie nie będzie Ci się chciało kisić w tej palarni ![]() Wiesz co, nie powiem Ci na pewno, bo ja na jedzenie jakoś nigdy nie zwracałam uwagi, szczupak jestem. Tylko słodycze dawały mi w kość, ze względów finansowych raczej, nie wagowych ![]() ![]() ![]() Lol ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2205 |
Zakorzenienie
|
To po to byście się nie poddawały
![]() Najciężej gdy się stresuję (mam teraz sesję) lub gdy gdzieś wychodzę ze znajomymi. Ale się zawzięłam mimo iż już mam ochotę kupić paczkę i ją wypalić natychmiast a jak zobaczę jak ktoś pali masakra. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szczerze mówiąc myślałam, że mi napiszesz, że już jest spoko i dawno zapomniałaś o nałogu ![]() ![]() Normalnie mnie to chyba zdemotywowało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2208 |
Rozeznanie
|
Jestesmy nikotynowymi narkomanami i zawsze troche bedzie ciaglo- ja wam powiem ze chyba sprzedam e-pka choc jest taki fajny;] chce byc czysta.
I nie poddawac sie dziewczyny- bedziemy zdrowsze i piekniejsze i pachnace a do tego udowowodniono ze niepalace maja lepiej ukrwione pewne miejsca z czego maja wieksza korzysc z zblizen łózkowych ![]() ![]() No i z jap nam nie bedzie smierdziec;/ ![]()
![]() |
#2209 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny dolaczam do Was
![]() Nie pale od 4 dni - najgorsze bylo podjecie decyzji i pierwszy dzien teraz wiem ze juz bedzie tylko lepiej. Pal8ilam paczke dziennie, palaczka jestem od ok 10 lat w ciagu ktorych rzucalam wiele razy (raz na 3 lata, raz na pol roku) dlatego wiem ze walka z tym nalogiem jest trudna i nie mozna sobie pozwolic nawet po paru latach na 1 malego dymka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2210 | ||
Zakorzenienie
|
Jak se pomyslę naprzód, że już nigdy nic, to normalnie mina rzednie
![]() ![]() Tera jeszcze jest ok, bo wsuwam leki, ciekawa jestem jak to będzie jak odstawię ![]() Cytat:
![]() Śnią Wam się fajki w ogóle? Bo mi zaś dziś się śniło że zafajczyłam i żałowałam potem ![]() Dobla, to ja Ci wtedy kibicuję ![]() ![]() Ale szczerze mówiąc zadna motywacja na mnie nie działa, cerę mam brzydką jak miałam, marznę jak marzłam, kapcia z rana i tak mam w pysku ![]() Cytat:
![]() Ja mam prawie 22 lata z czego 9 przekopcone ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2211 |
Rozeznanie
|
Ja tu probuje podbudowac a Andriejewna zawsze tylko minusy widzi;]
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja ogólnie też nie myślę raczej, no, a na pewno nie w kategoriach łomatko ale bym zapalił ![]() ![]() ![]() Ja bym wpisała w gugla "ćwiczenia na oponkę" xD zaraz sama zobaczę zresztą ![]() EDIT: Dobla, net aż huczy od dobrych rad ![]() EDIT 2 ![]() Żeby nie było, że ja to ciągle demotywuję ![]() http://demotywatory.pl/4025987/Etyki...ow-w-Australii Edytowane przez Andriejewna Czas edycji: 2013-01-23 o 19:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2214 |
Zakorzenienie
|
Mogę dołączyć
![]() Nie palę od soboty ![]() W tamtym roku nie paliłam na co dzień fajek od końca stycznia do maja, ale popalałam na imprezach. Pewnego dnia coś mnie naszło i kupiłam paczkę ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak serio to trzymamy kciuki, każdy dzień to już kolejna wygrana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2216 |
Rozeznanie
|
No narazie jest do przodu;] 20 dni bez fajki
![]() Oponka mi chzba yostanie na yawsye bo mi taaaak sie nieeee chceee cwiczyc za to zrec caly czas ![]()
![]() |
#2217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Błogosławię w tym momencie swoją przemianę materii ![]() ![]() ![]() ![]() Za to byłabyś nieszczęśliwa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2219 |
Zakorzenienie
|
Ja niestety okropnie żre jak nie palę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2220 |
Zakorzenienie
|
A jak tam w ogóle plany rzucania, myślisz coś dalej?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.